1D'nin bilinmeyenleriiii :) (...

By Bircan-RM

27.8K 901 1.1K

1D hakkında herşey! ©Tüm hakları saklıdır... More

1D'nin bilinmeyenleriiii :)
1D'nin konuşmaları ;
ilginç hallere devam :)
ilginç haller henüz bitmedi :DDD
1D haberleri ...
one direction :))) (NİALL HORAN)...
One Direction (HARRY STYLES)...
One Direction (ZAYN MALİK..)
One direction (LOUİS TOMLİNSON)...
One Direction (LIAM PAYNE)...
KarıŞıK BiLgileRR... (HABERLER)
''Onlar Çok Eğlenceli '' :D (konuşmalara bak)
İşte biz onları seviyoruzzz <333
Bakın sizin için bir oyun buldum :D (ONE DİRECTİON)
Bazı Bilgiler daha ... Karışık (sözleri , diyaloglar ..v.s.) ...
Bana Göre 1D! :D
SON!!!

Little Mix ... İllüminati ... (İstek bölümü) :D

1.1K 38 118
By Bircan-RM

      BU BÖLÜMÜ İSTEK BÖLÜMÜ OLARAK YAPTIM , HAZZAELİF İÇİN .... 

     İSTEK OLURSA YİNE YAPABİLİRİM SANIRIM :))  UMARIM BEĞENİRSİNZ .. YİNE ONE DİRECTİON'I  KOYDUM TABİSİ  UNUTMADIM  :) <33 

  İYİ OKUMALAR ARKADAŞLAR , HEPİNİZİ ÖPÜYORUM ...

   VE VE VE BEYZA VE GAMZE'YE YAPTIKLARI SÜPRİZLER İİÇİN ÇOOK TEŞK. EDİYORUM İYİ Kİ VARSINIZ !! !! !! 

       LİTTLE MİX :

- X-Factor yarışmasını kazanan ilk kız grup . 

- Leight -Anne Donitos'u Walkers'e tercih ediyor.

- Simon Cowell onların Spice Girl (Baharat Kızlar)'dan daha iyi olacağını düşünüyor.

- Perrie çiçekli taçlar takmayı çok seviyor. bunun sebebi ölen kuzeninin ona çiçeli taçlar yapıp hediye etmesi.

 - Jesy çok gerçekçi bir şekilde İskoç ve Avusturaylan akasanıyla konuşabiiyor.

- Jade X-Factor'e katılmadan önce nasıl çamaşır yıkanacağını bilmiyordu .

Perrie Edwards

Perrie Louise Edwards : South Shields, İngiltere'lidir. Annesinin adı Deborah'dır.Jonnie adında bir ağabeyi vardır. Yarışmaya Alanis Morissette'in "You Oughta Know" şarkısıyla katılmıştır.

Jesy Nelson

Jessica Louise Nelson : Romford,Londra'lıdır.Annesinin adı Janis'tir. Jonathan ve Joseph adlı iki erkek kardeşi vardır.Yarışmaya Jazmine Sullivan'in "Bust Your Windows" şarkısıyla katılmıştır.

Leigh-Anne Pinnock

Leigh-Anne Pinnock : High Wycombe, Buckinghamshire'lidir.Anne ve babası 2009 yılında boşanmıştır.Sarah ve Sian-Louise adında iki kız kardeşi vardır.Yarışmaya Rihanna'nınOnly Girl şarkısı ile katılmıştır.

Jade Thirlwall

Jade Amelia Thirlwall :South Shields,Tyne and Wear'lıdır.Bekar annesi Norma ve erkek kardeşi Karl ile büyümüştür.Jade Diversity grubundan Sam Craske ile ilişkisi vardır. İdolü Beyoncé'dir.

 HABERLERRRR :

Perrie Edwards: “Çocuk Sahibi Olmak İçin Sabırsızlanıyorum”...

Perrie Edwards ve Zayn Malik çiftinin henüz düğünle ilgili bir ayrıntıları olmayabilir ama bu ilişkilerini bir sonraki seviyeye aktarmak için sabırsızlanmadıkları anlamına gelmez. Eh, bu çocuk sahip olmayı da kapmaktadır. Little Mix grubu üyesi Perrie, son yaptığı röportajında evlenmek ve çocuk yapmak için sabırsızlandığını açıkladı; "Evlenmek ve çocuk sahibi olmak için sabırsızlanıyorum ama önce Little Mix var. Little Mix'in patlamasını istiyorum, yani büyük işler başarmasını istiyorum. Sonra zaten her birimiz artık evlenip hayat kurmak isteyecek. Güzel olacak, sabırsızlanıyorum."

Dünya çapındaki başarınıza rağmen nasıl ayakalarınız yere basıyor?:

Perrie: Sanırım ailemiz bizim ayaklarımızı yere basmamızı sağlıyor. Sanki annemiz ya da babamız bize bir tokat atsa ordaki durumun hemen içinden çıkarız. Etrafımızda sigara içmeyen ya da ot çekmeyen pozitif insanlar var.

Jade: Evet, çevremizdeki insanlar sürekli ”Sizin için herhangi birşey yapabilir miyiz ? Başka birşeye ihtiyacınız var mı?” gibi bakıyorlar. Çantalarımızı taşımak bile istiyorlar.

Albümünüzün adını ‘Make or Break’ (Tamam ya da Devam) yaptınız; bu sizi geriyor mu ?

Jesy: Aslında gerilmekten çok heyecanlıyım. Bu albüm bizim ilk albümümüzden daha önde ve daha başarılı o yüzden gergin değilim. Kendini beğenmiş bir şekilde söylemiyorum bunu ama çok gurur duyuyorum çünkü üzerinde gerçekten çok sıkı çalıştık. Daha olgun daha fazla RnB ve içine çok şey kattık.

Leigh-Anne: Hayran topluluğumuzu ve diğer insanları aynı çizgiye yerleştirmek istiyoruz. Hala çok genç olduğumuzu düşündükleri için bizi dinlemeyen insanlar var, ama bu albüm onlara hitap edecek. Artık 27 yaşındaki bir insanın Little Mix dinlememesi için bir neden yok. Artık iyiyiz.

Hep RnB yönünde mi hareket etmek istediniz?:

Perrie: Bu olgunlukla birlikte geliyor. Olgunlaşıyoruz ve hayran topluluğumuz da bizimle birlikte olgunlaşıyor. Hayran topluluğumuzu genişletmek istiyoruz. Bir sanatçı olarak, sürekli bir adım öne atlamak istersiniz, daha fazla kazanmak ve daha fazla büyümek istersiniz. Sadece herşeyi yenileştirmek istersiniz.

Leigh-Anne: Genel amacımız vokal harmonilerimiz ve insanlar tarzı farketmez ne zaman bir şarkı duysa bunun Little Mix olup olmadığını seslerimizden ayırt edebilmesi. Şarkılarımızda bandoyu seviyoruz ve bu albüm de biraz asker temalı gibi. 

İLLÜMİNATİ :

İLLÜMİNATİ NEDİR?? 

        İlluminatinin tarihi çok eskidir. 1 Mayıs 1776 da kurulmuştur. 1785 te Baveryan hükümeti tarafından dağıtılan grubun tüm dökümanları yayınlanmıştır. O tarihten sonraki illuminati topluluğu sürekli gizli kalmıştır. Hala topluluğun kesin varlığı hakkında bir bilgi yoktur. Örgütün temel amacı yeni dünya düzenini kurmaktır. Yeni dünya düzeni bütün dünyayı tek dil, din, devlet  altında toplamaktır.(Bunu 3D olarak aklınızda tutabilirsiniz.) Örgüt amacını istediği kadar (yani çok az) anlatmıştır.Ve Örgüte ait simgeleri her yere yaymaya çalışır.Bu onları güçlü gösterecektir.

        Şimdi ise illuminati örgütünün başında 10 kişi olduğu ve bu 10 kişinin tüm dünyaya hükmettiği düşünülmektedir. Amerikan başkanlarının da illuminatiye hizmet ettikleri sağlam görüşlerdendir. Önceki makalelerimiz de anlattığımızSubliminal mesaj,  Backmasking, 25. kare tekniği bu örgütün vazgeçilmez silahlarıdır. Diğer makalelerimiz de bu yollarla anlatılan bilgilin ne kadar etkli olduğununu anlatmıştık.Bu yollarla  amaçlarını yaymaktadırlar.

AMACI:

İllüminatinin amacı, bütün dinleri yıkmak, tek bir Dünya ülkesi kurmaktır. Yani savaşa savaş ile son vermek istemektedir. Ama iyi bir toplum değildir yanlış anlaşımasın.Bu toplum bu amaca ulaşmak için yapacağı şeyler aklı hayali zorlar.

KURANLAR:

İlk başta söylediğim gibi, İllüminati kendine bile gizlidir. Birçok yerde Alman bir adamın kurduğu söylenir ama Eski Mısır minyatürlerinde bile 'Göz' sembollerine sıkça rastlanır. Yani tam olarak bilinmiyor.

SEMBOLLERİ:

İlk önce 'Göz' yani deccali temsil eden semboldür(deccal:kıyametten biraz önce gelip, insanları kötü yola sokacağı inanılan varlık.). Bir diğer sembol ise Piramit. İlginç olan, bu piramitlerde de birçok göz sembolü bulunması. Bu konuya sonradan değineceğim. Güneş'te bir semboldür. Genelde piramit arkasında bulunur. piramitli resimlere göz atın. Şeytan. Bu resim, üst yarısı kadın, alt yarısı erkek, kafası koç olan bir resimdir. Ellerinin işaretleri çok yerde kullanılır.

EVET BU BU KADARDI ,, YİNE ONE DİRECTİON'A GEÇİYORUZZ !! :))

Harry Styles: "Erkekler sakın 1D hayranlarını tavlamaya çalışmayın. Özellikle benim hayranlarımdan uzak durun. Onlar benim kızlarım."

Louis Tomlinson :"Ben ve Eleanor tartıştığımızda kazanmasına izin veriyorum,onun gülümsemesini görünce bende kazanmış hissediyorum." ♥ (ay yerim bak ya ) 

Louis bi gün okulda kızlar tualetine girmiş ve ilk gördüğü kızla disipline gidene kadar öpüşmüş. :D (aman tanrım Lou . :D)

Niall: Danielle iyi biri ve onu seviyoruz.

Harry: Evet seviyoruz.

Sunucu: Peki şuan bizi izliyor mu?

Niall: Hayır.

Harry: Artık sevmiyoruz. :D (haha çok komik ya ) :D

Harry: Neden bilmiyorum ama Liam olmak isterdim, eğlenceli olurdu.

Niall: Dün Harry'yi gördüm.Ağlıyordu ama ne olduğunu bilmiyorum.

Louis: Ben biliyorum.

Harry: Eğer söylersen seni öldürürüm.

Louis: Çünkü; annesinden öpücük alamamıştı. ♥(ah utangaç şey) ..

Harry Styles: Eğer WMYB klibindeki kızın yüzüne tükürmeseydim onunla çıkıyor olabilirdik.

Zayn Malik: Müslümanlığı ben küçüklükten öğrendim. Hiç kimse bunu değiştiremez. (bu süper bi söz) .. :D

Görüşmeci: "Aranızda her an ağlayabilecek biri?" Harry: "Niall. Aç olduğu zaman çok üzgün oluyor." Louis: "Yani her zaman." 

Harry: "Gerçekten uzun bir duş aldım."

Niall: "Sadece orada durdu ve kafasını aşağıya doğru indirdi."

*Sessizlik*

Niall: "Bekle, duşta ne yaptığını bildiğimden değil tabii ki." 

BİTTİ OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞKLER .. YORUMLARINIZI VE VOTENİZİ BEKLİYORUM :)))

Continue Reading

You'll Also Like

2M 97K 54
"Eksiklerimiz kusurlarımız değildir." Ailem beni hep bunu söyleyerek büyütmüştü. Eksikleri olan insanları dışlamamayı, onları sevmeyi öğretmişlerdi...
864K 87.3K 44
[04.04.2017 Gizem/Gerilim #3] Üniversiteyi yurt dışında okumak için Kore'den ayrılıp California'ya gelen Jeon Jungkook, kimsenin dilinden düşmeyen Fr...
441K 24.9K 47
Siz: Selamünaleyküm beyefendi Hayırlı Doktor Kısmet: Aleykümselam, kimsiniz? Siz: Teravihte annenizin numaranızı verip, doktor oğlum diye övdüğü kişi...
18.2K 1.6K 27
Bir anda "Oyun Oynayalım mı?" adlı gruba alınan Göksel'in sonrasında anonimden aldığı mesajlarla gruptakileri korkutarak eğlenmesi ve devamında gelen...