one direction :))) (NİALL HORAN)...

1.7K 58 10
                                    

Tam Adı :Niall James Horan 
Dogum Tarihi :13 Eylül 1993, 
Nerede Dogdu, Nereli :Mullingar, İrlanda
Annesi : Maura Gallagher
Babası : Bobby Horan

Ailenin en küçük çocuklarıdır. Greg isminde bir abisi vardır. Anne ve babası o beş yaşındayken ayrıldılar.

Abisi Greg  ile birlikte birkaç yıl süresince bazen annesinin yanında bazen babalarının yanında dönüşümlü olarak kaldırlar, en son olarak abisi Greg İle birlikte  Mullingar´da yaşayan babalarıyla kalmaya karar verdi.Annesi daha sonra başka bir adamla evlendi ve County Longfaord´da yeni kocası Chris ile yaşamaya başladı.

Niall James Horan Hıristiyan okuluna gidiyordu ve okul korosunda ilahiler söylüyordu hısırtiyanca. X-Factor şarkı yarışmasından önce okulun yurdunda bazen küçük konserlerde yer aldı ve şarkı söylerdi. 

Horan küçüklüğünden beri gitar çalmayı biliyor.Bir röportajında gitarı hakkında şöyle söylemişti "Aldıgım En güzel Yılbaşı hediyesi." diye söylemişti.

2010 yılında Niall James Horan X-Factor Şarkı yarışının 7. sezonuna tekbaşına katıldı ve "So Sick" (Çok Hasta) şarkısını söyleyerek katıldı.

Yarışmadaki İki juri üyesinin hoşuna gittigi konuk jüri Katy Pery de ona evet oyuu verdi üç evet aldı Ve ikinci aşamaya katılarak  Boot Camp´de "Champagne Supernova şarkısını" söyledi.

Erkekler katogorisinde ikinci aşamada elendi ama yetenekli olduğunu düşünen jüri üyeleri ona ikinci bir şans tanıdı ve ikinci şansında One Direction grubunu kurup o şekilde katıldı.

X-Factor şarkı yarışmasına ilk katıldığında 16 yaşında katıldıgını ve Justin Bieber yada Beyonce gibi ünlü bir şarkıcı olmak istediğini dile getirdi ve "Justin Bieber´la çok karşılaştıranlar oluyor ama ben bundan şikayetci degilim bu benim hoşuma gidiyor dedi Onun gibi çok para kazanmak istiyorum, bir albüm yapmak şarkı söylemek ve ünlü isimlerle calışmak isterim." dedi. Kendine İrlandanın Justin Bieberi olarak isimlendiriyor.

Niall James Horan bir Swing hayranı olduğunu dile getiriyor. Aynı zamanda bir Rock Müzik dinlemeyi çok seviyor. The Eagles, Bon Jovi ve The Script Gruplarını sık sık dinliyor. Ve Ed Sheeran´ı kendine bir esinkaynağı olarak görüyormuş. Sheeran´la Moments adlı şarkı için çalışmanın onun için büyük bir kıvanç kaynagı olduğunu dile getiriyor.

Niall James Horan One Direction´dan önce çok fazla boş vaktinin oldugunu "Sadece evde oturup film seyrederdim" diyor. Oysa şimdi çok yogun ve çok hayranı olan biri olmanın onu çok mutlu ettigini artık hayallerinin gerçekleştigini söylüyor

Gün içerisinde çay içmeyi çok seviyor.

İlk single albüm çalışmasında duygusal şarkı söylemediği için biraz üzgün daha hareketli bir şarkı olmasını isterdim diyor.

Konserde tanıştıgı bir hayranıyla yemege çıkmak istedigini söylüyor, eğlenceli olabilecegini dile getiriyor.

Sevgilisi olan kızın makyaj yapmadan bile güzel görünebilmesini dogal güzellikte bir insan olmasını istiyor.

1D'nin bilinmeyenleriiii :) (TAMAMLANDI) Where stories live. Discover now