Love Triangle (BG Fanfiction)

By Delia117

32.2K 1.4K 30

Всяко нещо си има своят край. Някои неща свършват за добро, правейки живота ни по-хубав, а други просто ни съ... More

В ролите:
Глава първа
Глава втора
Глава трета
Глава четвърта
Глава пета
Глава шеста
Глава седма
Глава девета
Глава десета
Глава единадесета
Глава дванадесета
Глава тринадесета
Глава четиринадесета
Глава петнадесета
Глава шестнадесета
Глава седемнадесета
Глава осемнадесета
Глава деветнадесета
Глава двадесета
Глава двадесет и първа
Глава двадесет и втора
Глава двадесет и трета
Глава двадесет и четвърта
Глава двадесет и пета
Глава двадесет и шеста
Глава двадесет и седма
Глава двадесет и осма
Глава двадесет и девета

Глава осма

1K 47 0
By Delia117

Гледната точка на Мелъди:
   Днес направо летя от щастие. Още от сутринта денят ми започна хубаво, въпреки че е понеделник. Събудих се без досадната аларма на телефона, защото заради някакви събрания в университета ни викаха чак от следобед и успях да се наспя добре. И това всъщност не е най-важната причина. Това заради, което всъщност цял ден не съм свалила глупавата си усмивка от лицето е, че с Тайлър правим две седмици от както сме заедно или по-скоро от първата ни среща. Това е първата ми по-сериозна връзка от раздялата ми с Джъстин насам. Разбира се, след него имаше няколко приспивания с момчета, които обикновено срещах по клубовете, но нищо по-сериозно. Тогава просто исках да му го върна, а сега мисля, че ще се получи нещо от това с Тайлър. Днес за щастие въпросният човек, който се опитвах да избягвам, не беше идвал на лекции, защото не го бях забелязала никъде. И по-добре като се замисля, достатъчно съм се измъчвала заради него.
   В момента вече бях приключила с университета и смятах да изненадам Тайлър в офиса му. Мислех да го поканя да излезем някъде, ако вече е свършил с работата си или пък да отидем у нас. Тъй като не знаех къде точно е сградата, в която е той, трябваше да се поровя в интернет и да намеря адреса. Не ми отне много време. Извиках си такси и му съобщих къде да ме заведе. Пътя до работата му беше дълъг и добре, че се разубедих да вървя пеша, защото само с кола пътувах около двадесет минути. Таксито ми излезе малко по-скъпо от обикновеното $2,60 за разстоянието от университета до нас, но все пак имаше повод и си заслужаваше.
   Сградата си личеше, че е от по-новите и модерни постройки. Цялата отвън беше направена с тъмно синьо стъкло, през което не се виждаше много. Беше и доста висока, та ми се стори малко вероятно Тайлър да погледне надолу и да ме забележи. Влязох във фоайето и се насочих към рецепцията.

- С какво мога да ви помогна? – попита ме блондинката, стояща зад компютъра си, без да си дава зор дори да ме погледне.
- Търся Тайлър Пейн. – отговорих ѝ аз.
- Много хора търсят господин Пейн. Имате ли уговорен час за среща с него?
- Не, но...
- Тогава ще трябва да си запишете. – каза ми надуто кифлата и защрака по клавиатура като отново не си направи труда да си вдигне главата към мен. Погледнах табелката с името ѝ. Казваше се Лилия.
- Добре тогава, Лилия, ще съобщя на гаджето си, че не сте искали да ме пуснете при него. – обидено казах и се завъртях уж, за да си тръгна. Трябваше само да изчакам 3... 2... 1 и ...
- Съжалявам, госпожице Бътлър, не Ви разпознах. Веднага ще Ви заведа при господин Пейн. – блондинката стана от стола си и ме насочи по коридора с асансьора. Натисна копчето за последния етаж на сградата и ме погледна. – Щом стигнете последният етаж ще видите, че може да се свие наляво или надясно. Вие ще тръгнете на ляво и смятам, че няма начин да пропуснете единствения кабинет в тази посока. – опита се да се пошегува тя и се засмя престорено. Не си направих труда да ѝ отвърна с нещо. Тази Лилия не ми харесваше. Още щом разбра коя съм започна да ми се подмазва. Такива хора просто не заслужаваха доброто ми отношение. Тя видя, че няма да ѝ се получи номера и отново стана сериозна. – А там пред кабинета ще бъде неговата секретарка, която ще го уведоми, че сте дошла.
- Благодаря. – казах, а тя остави вратите да се затворят.

   Пътувах нагоре като че ли цяла вечност, а когато вече стигнах и погледнах през прозореца срещу вратите на асансьора направо ми призля от височината. Отдръпнах се от тях и си обещах повече да не гледам надолу. Напред, където гледката е изумителна и обхваща по-голямата част от града – да, но надолу – не. Тръгнах по коридора наляво, както ме упътиха и заварих празно бюро отстрани на една голяма двойна врата. Предположих, че там би трябвало да стои секретарката на Тайлър, която в момента не се виждаше никъде. Изчаках минута, две, за да видя дали няма да се появи, но не никой не дойде. От към офиса се чу смях и то женски. Тази работа трябваше задължително да се провери. Не чукнах на вратата, а направо влязох като бутнах една от двойните врати. Прекрачих прага и се озовах в една доста голяма зала с маса и много наредени столове около нея. Естествено в нея отново нямаше никой. Изчаках малко, за да мога да чуя от къде идва този ужасно писклив смях и да разбера, в коя от трите врати на дясната стена да вляза. След минута се чу отново и ми стана ясно, че е от последната врата. Натиснах дръжката и отворих.
   Ще ми се да не го бях правила. Гледката меко казано ме раздразни. Тайлър Пейн, един от управителите на тази сграда и мое сегашно гадже, най-нехайно се беше облегнал на стола си и зяпаше червенокоската, седнала върху бюрото му. Огледах момичето, което най-нагло си стоеше с кръстосани крака и набрана пола пред него. Изглеждаше висока, слаба и с прекалено много грим. Беше се фокусирала изцяло върху гаджето ми, който сякаш не обръщаше чак толкова внимание на външния ѝ вид. Усмивката му към нея беше по-скоро приятелска, но все пак какво изобщо правеше с нея? Секретарката му, за разлика от самия Тайлър, въобще не ме забеляза. Ще ми се и той да не го беше правил. Така щях да мога да се измъкна от офиса му, да се прибера в къщи, да изям цяла кутия със сладолед и да се оплаквам на приятелките си цяла вечер как всички мъже са едни и същи идиоти. А пък на другата сутрин щях да скъсам с него без много обяснения.
   Но сега... сега ще се наложи да изслушам какви оправдания ще си измисли Тайлър, за да ме накара да повярвам, че това „не е това, което изглежда“. Тръгнах да излизам, а той викна след мен. Забързах по коридора, но той успя да ме настигне дори преди да достигна асансьора. Хвана ме за лакътя и ме завъртя към себе си.

- Остави ме, моля те, да ти обясня преди да си направиш грешни изводи, Мел. – помоли ме той, а аз не казах нищо. Изводите вече ги бях направила, но нека да го чуем какво е успял да измисли за по-малко и от две минути. – Това вътре е моята секретарка, Андрея.
- Не думай. Видях що за секретарка е тази Андрея.
- Не говори така. Дори не мога да повярвам, че си мислиш подобно нещо. Тя не е такъв човек, нито пък аз. Единствената ми връзка с нея е от вторият брак на чичо ми. Пада ми се доведена братовчедка. – ама разбира се, как не се бях сетила – казах си наум.
- Не станаха ли много братовчедките ти?
- Голямо семейство сме и почти всички работим в тази фирма. А и освен това, ако искаш да знаеш, тя играе за другия отбор. – погледнах го в очите. Не мислех, че ме лъже, но нямаше как да отстъпя. Беше си виновен. Да се постави на мое място. Надали ще му хареса да завари гаджето си върху бюрото на някой друг.
- О, колко хубаво, тогава ви оставям да си работите заедно. – отвърнах сърдито и натиснах копчето за асансьора.
- Хайде де, Мел, не се сърди. – прегърна ме отзад и кръстоса ръцете си на корема ми. – А ти за какво всъщност дойде до тук?
- За нищо. Няма значение.
- Кажи ми. За това, че правим две седмици от както сме заедно ли? – попита той, а аз не му отговорих и се завъртях изцяло към вратите на асансьора. Не ми се вярваше да се сети, но ето, че го направи. – За това е. Изчакай ме тук, веднага се връщам.

   Тайлър се завъртя и се върна в офиса си. В този момент не исках нищо друго освен тъпия асансьор да се забърза малко и да пристигне преди него. Разбира се, това не стана. Вярно е, че малко драматизирах, но откъде можех да знам, че онази върху бюрото му е обратна и му е доведена братовчедка.

- Благодаря, че остана. – целуна ме по бузата – Смятах довечера да дойда до вас и да те изведа някъде, но ти ме изпревари.
- Да. – отговорих без много емоция в гласа си.
- Още ли ми се сърдиш? – ти как мислиш?
- Да. – повторих се.
- Какво мога да направя, за да спреш? – отново нищо не му казах. Да се сеща сам. Тайлър въздъхна и ме вкара в току-що пристигналия асансьор. Натисна копчето за партера и започнахме бавно да слизаме надолу. Вътре беше доста просторно, но той избра да се залепи зад мен. Отметна косата ми и постави няколко целувки на рамото ми. – Мислех да ти дам подаръка малко по-късно, но изглежда, че сега е по-наложително.

   Аз се опитах да се завъртя, за да видя за какво говори, но той не ми позволи. Издърпа косата ми напред и откри гърба на роклята, с която бях. Сложи ми сребърно колие около врата с малка висулка, на която бяха нашите инициали. Беше много красиво. Докато го разглеждах той постави ръце на кръста ми, обърна ме и залепи гърба ми на отсрещната стена. Целуна ме настоятелно, а аз му отвърнах. Краката ми бяха леко разкрачени, а той се беше настанил между тях. Тялото му беше прилепено към моето една друга част от него беше силно възбудена. Това, естествено веднага породи желание и у мен. Отдавна не бях спала с някой и мисля, че вече е време. Чухме сигнала за това, че асансьора е пристигнал, но никой от нас не помръдна. Тайлър ме целуна за последно по устните, а след това ми прошепна:

- Нямам търпение да те заведа у нас и единственото, което да остане на теб да бъде това колие. – думите му буквално предизвикаха тръпки в цялото ми тяло. Искаше ми се вече да сме в имението му, в онова меко легло, в което вече бях спала няколко пъти. Не ми беше ясно как ще изчакам докато мине вечерята.
- А може ли направо да идем у вас и да пропуснем вечерното излизане? – попитах го докато се качвахме в колата му.
- Колкото и да ми се иска ще трябва първо да хапнеш нещо. Не мога да те държа гладна.
- Ама аз ядох преди да дойда тук. – заинатих се като малко дете.
- Хмм... не знам. Сигурна ли си? – погледна ме той.
- Да. Моля те. – помолих го и поставих едната си ръка на бедрото му. Усетих как се напрегна. - Заведи ме у вас. – запърхах и с мигли за по-ефектно, а той затвори очи и въздъхна.
- Ще ме погубиш, Мелъди. – каза през стиснати зъби, а аз се засмях. Той запали колата и се опита, колкото може по-бързо да стигне имението си.

   След няколко минути и доста нарушения спряхме пред къщата му. Той ме издърпа нетърпеливо от колата си и минахме набързо два от етажите, за да стигнем спалнята. Минахме през вратата и се хвърлихме на леглото един до друг. Засмяхме се, защото се държахме като тийнейджъри с бушуващи хормони. Изправих се, за да мога да сваля роклята от себе си. Разкопчах бавно ципа и наблюдавах реакцията на Тайлър. Личеше си, че го измъчвам, защото не успя да се удържи и ме завъртя под себе си преди да успея да я съблека нацяло. С едно движение той я измъкна от мен и си свали блузата. Две думи: невероятно тяло. Явно посещаваше фитнеса доста често. Докато му се наслаждавах той разкопча сутиена ми и се загледа в мен.

- Мелъди, ти си най-красивата жена, която съм виждал досега. – комплимента му още повече ме възбуди и го придърпах за целувка.

   Исках да забързаме действията, но в крайна сметка го направихме бавно. Няколко пъти, а чак след това ускорихме темпото. Мога да кажа, че такова удоволствие и такава наслада от някого не съм изпитвала от прекалено много време. Направо бях забравила какво е. Добре, че беше Тайлър, за да ми припомни, а той се справи перфектно с тази задача. Накрая вече след като останахме без повече сили и бяхме предостатъчно задоволени, заспахме заедно прегърнати в леглото му. Вечерта беше една от най-изумителните с него, макар и да не започна много добре. Определено щях да я помня още дълго време.

Continue Reading

You'll Also Like

1.7M 17.4K 3
*Wattys 2018 Winner / Hidden Gems* CREATE YOUR OWN MR. RIGHT Weeks before Valentine's, seventeen-year-old Kate Lapuz goes through her first ever br...
5.3K 345 22
complete // When humans are genetically modified to the point of obtaining super human abilities, can they still be considered humans? It's 487 N.E...
207K 4.3K 47
"You brush past me in the hallway And you don't think I can see ya, do ya? I've been watchin' you for ages And I spend my time tryin' not to feel it"...
584K 8.9K 86
A text story set place in the golden trio era! You are the it girl of Slytherin, the glue holding your deranged friend group together, the girl no...