İçimdeki Sen

By sarrany

200K 4.5K 307

Bir bataklıkta başlayan aşk ... Annesinin borcu yüzünden kaçırılan 17 yaşındaki Eylül'ün kötü yollara düşürü... More

İçimdeki Sen
İsimsiz
Meleğim
Dokunma ona
Yeni rol, Yeni 'hayat'
Hamile misin ?
Benimsin
Duyuru ! :)
Davetsiz misafir
Bilinmeyen Numara
Kaça kaça nereye varılır ki ?
Hazır mısın benim olmaya
benim erkeğim
Küçük kız
uzun zaman oldu
Neden yalan söylediniz ?
Küçük yalan
İlk aşkım
Ne olur iyi olduğunu söyle ...
Oyun
Elveda ..
Korkma miniğim ..
Eyden-kumsal-derin ..
duyuru
Şarkı ..
Anne
Gerçekler..
Sen benimsin
Feyza
Sana ihtiyacım var
Kutu
Hayatımın bitişi
Keşke ..
Minik
Çığlık
Bebeğim
Geçmiş
Gelecek
Mezarlık
Kıskanmak
Haykırış
Beni bırakma ..
Benim Canım ..
Umut
Final ..

İlaçlar.

3.1K 78 2
By sarrany

Karnımda bir ağrı ile uyandım bu sabah . Deniz'in karnımdaki elini diğer tarafına koydum yavaşça. Elimi karnımın üstüne koyup ayaklarımı kendime çektim . Sancı yüzünden kıvranıyordum resmen . Deniz kolunu tekrardan üstüme atınca istemeden inledim . Kollarıyla beni kendine çekti. Her hareketimde karnımdaki sancı artıyordu . Yine inlediğimde kulağımda o sıcak nefesini hissettim .

'Eylül iyi misin ? ' dediğinde burnuyla saçlarımı aralıyordu .

'Hı hı ' diye bildim sadece . Kolunu tekrardan üstümden çektim .

'Ben bir lavaboya gitsem iyi olacak ' diyerek yataktan kalktım . Deniz arkamdan yatakta doğruldu .

'Eylül iyi olduğuna emin misin ? ' ellerim karnımda ona bakmadan kafamı salladım . Hızlıca lavaboya girdiğimde korktuğum şeyin olmaması için dua ettim . Aslında zamanı da gelmişti. Ama Deniz fark ederse çok utanırdım ..

Evet koktuğum şey olmuştu .. Regl olmuştum .. ped de bulamazdım ki burada ..

Karnımı tutmamaya çalışarak banyodan çıktım . Ama ne yazık ki bu beni çok zorluyordu . Doğrulup durmam neredeyse imkansız oluyordu . Regl dönemlerim hep böyle geçerdi zaten . Bazen ağlayarak sabahladığım bile olmuştu . Hormon bozukluğu varmış bende hep o yüzden oluyormuş . Ayrıca çok düzensiz olurum . Tam da düzenli olacağı tuttu yani..

Deniz hemen yanıma gelerek elini belime atıp beni kendine çekti..

'Bebeğim hiç iyi gözükmüyorsun ? Rengin atmış ' diyerek elleriyle yüzümü kaldırdı . Ayaklarım yerde birbirinin üstüne çıkıp duruyordu . Sancıdan yerimde duramıyordum ki.

'Hiç .. Yok bir şey . Sanırım üşüttüm biraz ..' dediğimde

'Olabilir ' dedi.

Nasıl açıklayabilirdim ki başka ? Bu konularda bu kadar utanmak zorunda mıydım ? İlk olduğumda anneme bile söyleyememiştim . Hiç sormadı da zaten .. Her şeyi kendi başıma öğrenmiştim. Ağrılarımla hep kendi başıma uğraşmıştım ..

'İstersen biraz daha dinlen ' dediğinde başımı yere eğip kafa salladım . Şu an tek istediğim sıcacık yatağa girip ayaklarımı kendime çekmek . Sancım o zaman azalıyor . Tabi birazcık .

Yatağa girdiğimde Deniz ' de yanıma uzandı . Ona baktığımda gülümseyerek

'Saat daha erkenmiş. Birazcık daha uyusak kimseye zararı olmaz ' dediğinde elimde olmadan güldüm . Ne kadar meraklıydı uykuya .

Elini boynumun altından geçirip beni kendine çekti. Dudağını alnıma bastırdığında gözleri açıldı .

'Eylül senin ateşin de var . Korkutuyorsun beni ' deyip yüzüme baktı .

Ah normaldi böyle şeylerin olması . Nasıl açıklayacaktım ki şimdi.

'Şey ..Üşüttüm dedim ya canım uyusam geçer şimdi.' dediğimde başını tekrardan yastığa koydu . Beni iyice kendine çekti. Yüzümü göğsüne dayadığında dudaklarını saçıma bastırdı .

'Sakın hasta olma ..' deyip kollarını da bedenime sardı . Ayaklarımı kendime çektiğimde bacağını üstüme atıp ayaklarımı da bacaklarının arasına aldı .

'Buz gibi ayakların Eylül ' dediğinde alttan alttan gülümsedim . İlk defa birisi benimle bu kadar ilgileniyordu .

...

Gözlerimi ikinci kez açtığımda ağrı daha çok artmıştı . Deniz'in sıcaklığının iyi geleceğini sanmıştım ama fayda etmedi. Duvardaki saate baktığımda saat çoktan öğlen olmuştu . Deniz'in kollarını üstümden çekerek yataktan kalktım . Kalkmamla bağırmam bir oldu . Kendimi susturmak için elimi ağzıma koydum . Ama çok geçti.. Deniz çoktan gözlerini açmış bana ve kan dolu yatağa bakıyordu . Tamam ped takmamıştım ama peçetelerle korumuştum iyice.

'Ey-eylül ..Bu ka-n ne? ' derken vücuduma bakıyordu . Giydiğim pijama da kan olmuştu . Utancımdan yerin dibine girecektim .

'İyi misin ? ' dediğinde ne olduğunu anladığını fark etmiştim .

Ellerimle yüzümü kapatıp

'Yaaa Deniz utandırma daha fazla ama ' dediğimde kahkaha sesini duydum .

Ellerimi yüzümden çektiğimde Deniz burnumun dibindeydi. Ellerini belime dolayıp beni kendine çekti. Saçımın bir tutamını kulağımın arkasına atıp fısıldadı .

'İnsan kocasından saklar mı ? ' dediğinde başımı omuzuna yasladım .

'ah bide kadınlar bu dönemlerinde duygusal oluyorlar öyle değil mi ? ' dediğinde kendimi çekerek elimle karnına vurdum .

'Tamam tamam meleğim kızma ' dediğinde kaşlarım çatık ona bakıyordum . Bir an kanlı pijamam aklıma geldi. Bacaklarımı geriye çekerek elimle kapatmaya çalıştım . Yüzümün kıp kırmızı olduğuna emindim .

Gülerek 'Hadi sen git banyoya bende lazım şeyleri alıp geleyim ' deyip üstüne koltukta duran pantolonunu giymeye başladı .

'Sen mi alacaksın ' dediğimde

'Bu halle dışarı çıkıp sen alacak değilsin her halde ' dedi. Haklıydı . Başka çaremiz yoktu ki.

'Peki alabilecek misin ? Yani ne alacağını ,nasıl alacağını biliyor musun ? '

Alay eder gibi yüzüme baktı .

'Eylül senden önce bir yığın kızla birlikte oldum ' dediğinde yanlış bir şey söylediğini fark edip eliyle ağzını kapattı .

Ona doğru yürüyüp

'Ne dedin sen ? ' dediğimde 'Hiç hiç bir şey demedim . Hadi miniğim gir banyoya sen ben hemen geliyorum ' deyip odadan çıktı .

O gelsin hesabını soracaktım ! Hem de çok fena .

Banyoya girmek üzereyken telefon çaldı . Bu başka bir melodiydi. Benim telefonum değildi. Yatakta duran telefona baktım . Ah şapşal telefonunu unutmuştu . Kim arıyor olabilirdi ki ?

Yatağa uzanarak telefonu elime aldım . Telefonda arayan isme bakınca sinirden gözlerim açıldı .

Arayan melisti. Evet Melisssss !

Açsam mı açmasam mı diye düşünürken telefon halen çalıyordu . Bir an sinirime yenik düşüp telefonu açtım .

'Alo ' dediğimde bir saniye durdu .

'Eylül sen misin ? ' dediğinde küçük bir kahkaha attım .

'Evet başka kim olacak . Kocamın telefonunu kim açabilir benden başka ' dediğimde bu sefer uzun bir süre sustu . Sonra bir öksürük sesi geldi. Oh olsun . Böyle yaparlar adamı işte !

'Ben açmıştım ama ' dediğinde elimdeki telefonu son gücümle sıkmıştım .

'Olabilir. Ne istiyorsun ' dedim . Hemen telefonu kapatmak istiyordum . Bu sürtükle uğraşmak sinirimi bozuyordu .

'Deniz'i merak etmiştim . Gece birden gitti de . ' dedi. Ah birde merak etmiş . Kıyamam (!)

'Biliyorum . Merak etme karısının yanına geldi gece . ' dediğimde zafer kazanmış gibi sessizce güldüm. Evet bir zafer kazınmıştım . Deniz benim kocamdı benim .

'Peki. Konuşabilir miyim peki Deniz'le ' dedi. Boş elimi ağzıma götürdüm . Sinirlendiğim zaman tırnaklarımı yerdim . Küçüklükten gelen bir huy . Ve şu an son safhasına ulaşmıştı . Hangi hakla benden karısından Deniz'i telefona istiyordu . Hangi hakla !!

'Deniz banyoda canım . Bende yanına gidiyordum tam . Hadi kapattım ben ' diyerek telefonu suratına kapattım . Evet zafer diye buna denilirdi. Oh olsun . O sadece benim . Benim olanı benden alamaz .

Banyoya girdiğimde sıcak suyu açtım . Deniz'e olan kızgınlığım hafiflemişti. Benden öncesinin olduğunu tabi ki biliyordum . Ona kızamazdım ya . Tabi sakinleşmem de Melis'in etkisi büyüktü. Deniz'i asla bana geldiğine pişman etmemeliydim . Onu bu cehennemde bile mutlu etmeliydim . Onun beni ettiği gibi.

Sıcak duş gerçekten iyi gelmişti. Karnımın ağrısının biraz hafiflediğini hissedebiliyordum . Bornozumu giyinip aynanın karşısına geçtim . Saçlarımı kurulamak üzereyken Deniz kapıyı çaldı .

'Eylül aldım . Çıktıysan kapıyı açar mısın ? '

cevap vermeden kapıya doğru ilerledim . Kapıyı açıp gülümsedim . Gülümsediğime şaşırmıştı . Tavır atmamı falan bekliyordu her halde . Aslında melis arayana kadar yapacağım şey de oydu . Islak saçlarımı omuzumdan arkaya doğru itti. Bir eliyle beni kendine çekti. Başını boynuma gömüp boynumu öptü.

'Mis kokulum benim ..' derken sesi titrek çıkıyordu . Eliyle bornozumun iplerini çözmeye çalışıyordu .

'şşt Deniz olmaz . Biliyorsun bu dönemlerde birlikte olamayız ..' dediğimde yanaklarım kızarmıştı .

'Lanet olsun ki biliyorum ! ' deyip ellerini benden çekti. Poşeti uzatarak yatağa doğru yöneldi. Bende tekrar banyoya girip kapıyı kapattım .

..

Üstümü giyinip işimi halletmiştim . Evet artık rahattım . Sadece biraz utangaçlık vardı üstümde . Ona da zamanla alışırdım her halde .

Tarağı almak için banyo dolabını açtım . Üst rafında gözüme birkaç  ilaç çarptı . Uzanıp aldığımda uzun kalın kutusu vardı . Kapağını açıp elime bir kaç tanesini döktüm . Kötü kokuyorlardı . Elimdeki hapları tekrar kutusuna koyup rafa kaldırdım . Bu ilaçlar Deniz'in miydi ? Yoksa bizden önceki kişilerin mi kalmıştı ?

Banyodan çıktığımda Deniz koltuğa uzanmış gazete okuyordu . Banyodan çıktığımı görünce eliyle yanındaki yere vurdu . Bende onu dinleyerek yanına gittim ve kollarının arasına girdim . Saçımı öptüğünde elindeki gazeteyi bırakıp kulağıma fısıldadı .

'Şimdi nasılsın bakalım ? '

'Daha iyiyim ' dediğimde suratım halen asıktı . Sebebi ne melis ne de utangaçlığımdı . O banyoda ki ilaçlara anlam veremiyordum . Ağrı kesiciye falan da benzemiyordu .

'Deniz..'

'Söyle miniğim ..'

'Şey banyodaki dolapta bir kaç kutu ilaç var senin mi ? ' dediğimde ellerini bedenimden çekti. Koltukta doğrularak ayağa kalktı .

'Hı hı benim canım . Dün kendimi iyi hissetmiyorum diye gelirken almıştım . ' dediğinde gözlerini benden kaçırıyordu .

'Emin misin ? ' dediğimde biran duraksadı . Banyoya doğru ilerlerken yine o odada yorulduğu zamanda olduğu gibi üste çıkmaya çalıştı .

'İyiyim diyorum Eylül . Vitamin onlar . Başka ne olabilir ' dedi.

 Bende yerimden kalkıp yanına gittim . 'Vitaminse bende içebilirim öyle değil mi ? Çok halsiz hissediyorum kendimi.' deyip bakışlarına aldırmadan banyoya ilerledim . Banyo dolabını açıp ilaçları tekrardan aldım . Kapağını açıp elime bir iki tane döktüm .  Deniz yanıma gelip

'Gerçekten içecek misin ? ' dediğinde ilaçları ağzıma götürüyordum .

'Su getirsen iyi olur ' dediğimde yerinde sabit duruyordu .

'Hayır getirmeyeceğim ' dedi. 

'Gidip almak zor olmasa ' diyerek odada ki dolabı açıp küçük su şişesini çıkardım .

İlaçları ağzıma atacakken Deniz hızlıca ilaçların olduğu elimi salladı . İlaçlar yere düşerken Deniz'in gözlerine baktım  . Gözleri kıp kırmızıydı . Ve kolumu oldukça sert tutuyordu ..

'İçme Eylül onları ..'. dedi..

Benim bilmediğim ne vardı ?

Continue Reading

You'll Also Like

923K 38.5K 39
0545* Sizi "MAFYA" adlı gruba ekledi #Romantizm kategorisinde 1.Sıra✨ #3Ay kategorisinde 1.Sıra✨ #Siyah kategorisinde 1.Sıra✨ #Esir kategorisinde 1.S...
1.2M 39.3K 38
Üzerime doğru yürümeye devam etti. Gelip tam karşımda durdu. Gözünü kırpmadan yüzümü inceliyordu. Gözlerini gözlerime dikti. Soru dolu bakışlarla y...
5M 276K 29
Sarhoş olduğu gece bir adamla birlikte olan Kayra, sabah uyandığında kendini tanımadığı bir adamla bulur. Evden apar topar kaçan Kayra, birlikte old...
1.2M 34.9K 70
Bir berdelle kaç kişinin hayatını kurtarabilirsin? Bir berdelle kaç kişiyi hayatından edebilirsin?