Ölümün Tutkusu #Wattys2018

By iampiena

1.2K 881 31

"Intikam almayı sevmem Poyraz.Ama ödeşmek adettendir.Canımı yakacak kadar cesareti olan senin, sonuçlara katl... More

TANITIM 💫
ÖT2-Hayal Kırıklığı
ÖT3-Beklenmeyen İddia
ÖT4-Kadın Ve Adam
ÖT5-Carlos
ÖT6-Şüphe
ÖT7-Sırlar
ÖT8-(Part 1)
ÖT8-(Part 2)
ÖT9-Heyecan
ÖT10-Balo(Part 1)
ÖT10-Balo (Part 2)
ÖT11-İntikam (PART 1)

ÖT1-Parti Gecesi

196 92 4
By iampiena


Medyadaki Alesyanın aldığı elbise.Keyifli okumalar '💙💙

Bu akşam Poyraz'ın evinde parti varmış.Duru söyledi.Ne yazık ki Poyraz benimle düşman olduğundan beni davet etmedi.Etmez de .Duru ile çocukluktan gelen arkadaşlıkları var kesin onun hatırına davet etmiştir zaten.Yoksa beraber hiç takılmazlar.

Duru da benimle yakın olduğu için fazla yakın olmuyor.Ee Poyraz'dan bahsediyoruz kime sulanacağı asla belli olmaz.

Poyraz bu zamana kadar aslında kızlarla çıkmazdı.Ama birkaç ay önce yaptığı şeyle değiştiğinin farkına vardım.Benim yakın arkadaşlarımdan biriyle birlikte olmuştu ki bunu o zaman benim ondan hoşlandığımı düşünerek yapmıştı.Onun amacı sadece ve sadece beni biraz daha sinir edebilmekti bahse girerim.Onu sevmedi.Ama benim salak arkadaşım Poyraz'ın ona bakabileceğine inanarak sevgili oldular.

Benim sevdiğimi zannetmesi olayı ise o zaman onu sürekli gözetlediğimden kaynaklanıyordu.Elimde olmadan yapıyordum çünkü Kumsal söyleyene kadar farketmemiştim.Poyraz da o zamandan kendine pay çıkarıp öyle birşey ortaya atmıştı kendince.

Daha sonrasında ona gereğinden fazla itici davrandım ki anlamasın.Bazen düşünüyorum aslında Poyraz'la ben biz olsak nasıl olurdu diye ?Ama sonra onun bana yapacağı şeyleri düşünüyorum ve aklımı dağıtıyorum.

Poyraz Duru'yu da partiye davet etmiş.Ama Duru Bora olmadığı için oraya tek gelemeyeceğini söylemiş.Bu fırsattan yararlanan Poyraz hemen de '' o zaman Alesya'yı getir '' diyerek piç gülüşü atmış ve gitmiş.Final okulunun yürüyen ego yığını! ne olucak .

''Ne yapsaydım kızım seni de davet ettiriyor bana ve ben reddedicektim öylemi ?''Tabi ki öyle yapıcaksın salak !

''TABİ Kİ REDDEDİCEKTİN DURU ! Kimbilir bu akşam neler yaşanıcak orda Duru ah be ''Aslında bir yandan gelişme gibi bişeydi bir yandan da kötü.İyi yani Poyrazcım beni gülerek partiye davet etmiş.Hemde kendi evinde düzenlediği partiye ! Bu işte birşey var ama hadi hayırlısı.

''Kalk Duru madem kabul ettin  Bornova'ya gitmemiz gerek.Partilik hiçbir yeni kıyafetim yok.''

''Amma da uzattın be Alesyam hadi güzelim sus da k-''Hemen lafını kestim çünkü daha önemli bişe vardı.''Duru annemlerden izin almadık ya annem hadi neyse de abim asla izin verme- Ne ? Ne bakıyosun ?''Birde şu bakışları çıktı başımıza artık böyle yapıyor.''Alesya ben kimim ? DURU ATEŞ.Peki, sen benim yapamıyacağım birşey biliyomusun ?''Vay be bu kızın da yapamayacağı birşey yok .''Alesya dur ''

''Efendim ''Yine ne var Duru !''Ben partide başkalarının yanına uğrayınca yanlız kalma diye Kumsal'ı da çağırdım haberin olsun hatta geçerken onu da alıcaz o da gelicekmiş.''

''Peki tamam.''Taksi çağırdık.Gelince de alışveriş merkezine gitmeden önce Kumsal'ı aldık.''Kumsal ben napıcam bu akşam ya ?''Duru'nun Kumsal'la yer değişmesini sağlayarak yanıma oturttum.''Kuzum hep aynı şeyi yapıyosun ya.Ben olucam yanında birşey yapamaz ki eğer yapmaya kalkarsa engel oluruz ne güne duruyoruz dimi Duru ?''

Duru bizi dinlemediği için afalladı bir an ama toparlayıp''He evet ya kesinlikle '' Saf ya cidden saf bu Duru.

Merkeze geldiğimizde ücreti ben ödeyip çıktım.Onlara ödetmedim çünkü elbiseyi ve ayakkabıyı bana onlar alıcakmış.Neymiş zevkli değilmişim.Güleyim bari.''Kızlar bişe diyeceğim.Bence siz bir plan yaptınız ve ben fransızım.Dökülün.''Duru'yla Kumsal birbirine bakıp sırıttılar.''Ne oluy-''

Kollarımdan tutup beni sürüklemeye başladılar ki karşı koyamadım benden çok güçlülerdi ne yazık ki.Çırpınmaktan nereye geldiğimizi görmemiştim ama Kumsal'ın beni içeriye doğru resmen fırlatmasıyla anladım.

''Şimdi canım benim 30 dakikan var.Burası benim annemin özel geldiği bir mağaza herşeyi o karşılayacakmış sürekli müşterisi olduğu için de indirim yapıcakmış rahat olabilirsin bebeğim.30 dakika içerisinde istediğin gibi gez ve elbiselerden beğendiklerini seç ve yanımızda gel.Bizim aklımızda birkaç fikir olduğu için uzun sürmez hadi öptüm acele et.''

Bunu söyleyen Kumsal'dı.Kumsal genellikle çok cömert davranırdı ama ben genellikle kabul edemiyordum başkasından para ama şuanda eğer itiraz etseydim beni doğrayacak kadar keskin bakışları olduğu için itiraz edemedim.

Onlar benim zıt yönüme gittiler bende onların zıttına mağazayı gezmeye başladım.Burda kesinlikle harika elbiseler vardı.Elbiselerin içinden kırmızı göğüs dekolteli bir elbise çarptı gözüme ve nefesim kesildi kusursuz beğenmiştim incelemeye gerek duymadan hemen elime aldım ve yürümeye devam ettim.

Beni sadece bu elbise için bırakmadıklarını bildiğimden birkaç parça elbise daha aldım.Onların içlerinden en güzeli de siyah sırt dekolteli olandı.Aslında şimdi elimde ki kırmızı elbiseyle karşılaştırdım da siyah daha güzelmiş.Bu sefer seçimime güveniyorum kızlar da beğenicekler.

Elimde elbiselerle kabine doğru kızlara gözükmeden ilerledim.Süpriz yapacaktım
çünkü beni böyle mantıklı ve güzel bir seçim yaparken görmek her zaman nasip olmaz.Üstümdeki şortu çıkarmadan sadece gömleğimi ve sütyenimi çıkartarak giydim çünkü sırt dekolteli olduğu için deneme için bile olsa öyle giymezdim.

Altımdaki beyaz converslerle o kadar da kötü durmamıştı elbise o yüzden sıkıntı etmeden dışarı çıktım ve kızların yanına ilerledim.Hala kıyafet tartışıyorlardı.Yok kolu dar olsun yok hakim yaka olmasın.Şimdiden bunaldım dicektim ki ayağımı çarptım ve çıkan sesler kesilip bana döndüler.

''Kumsal ben doğru mu görüyorum yoksa bizim kızıl kafa gerçekten becermiş mi bu işi ?''Kumsal'ın cimciklemesiyle Duru çığlık attığı içn tekrardan ağzına vurdu Kumsal.''Kızım abartma saf felan ama becermiş işte .Aferin kız kızıl kafa.''Kasiyer bizim konuşmalarımıza gülerken bende göz devirdim.

''Uzatmayın da hadi söyleyin ben çok bunaldım .Bence bunu alalım hemen çıkalım.''Duru'yla Kumsal birbirlerine bakıp göz kırparak onayladılar beni.Deneme kabinlerinin olduğu tarafa doğru ilerlerken telefonumun mesaj sesiyle irkildim.Bakmayacaktım ama belki annem önemli birşey yazmıştır diye açtım.Mesaj gizli numaradandı.

Kimden:Numara yok

Bu akşam için sabırsızlanıyorum KIZIL KAFA!

Hey durup dururken nerden çıkmıştı bu acaba.Hiç işim gücüm yoktu birde bununla uğraşıcaktım.Aman boş-Lan bir dakika bu akşam için diyor demekki bu sapık bu akşam partide olucak.

Neredeyse ayda 50 tane böyle mesaj geliyordı.Daha fazla oyalanmadan hemen üstümü değiştirdim ve elbiseyi alıp dışarı çıktım.Kızların yanına gidip elbiseyi verdim ve dışarıya çıkıp beklemeye başladım.

Ortada birsürü sorun vardı şuan.Akşam olacak parti,telefonuma gelen mesaj üstelik bana kızıl kafa diye hitap ediyor.Bana kızlardan başka kimse kızıl kafa demezdi ki.En sonuncusu da mesaja gizli olduğu için geri cevap veremeyip arayamıyordum da .Kızlar ellerinde poşetle çıktılar ve yanıma geldiler.''Şimdi de ayakkabı almamız lazım bunların altına Kumsal ,Alesya hadi gidelim.''

Sesimizi çıkarmadan Duru'yu takip ettik ve ayakkabı mağazasına girdik.Kumsal da sanki önceden kendisi koymuş gibi hemen bir köşeye gidip eline ayakkabıları aldı ve bize doğru salladı.''Koşun ben buldum bile ''dedi ve kahkaha attı.Bence Kumsal'ın özel güçleri var.Her şeyi şıp diye buluyordu.Üstelik hepsi de uyumluydu ama annesinin peşinden moda tasarımcılığı okuyacak bir kız için şaşmamak gerek.

Duru'ya bakmak için kafamı çevirdiğimde elindeki topuklu ayakkabıları bana doğru sallıyordu.Sesli bir şekilde ''OHA!''dedim.Çünkü gerçekten oha yani.Daha bir dakika bile olmadı.Yanlarında uzaklaşıp bende bakmaya koyuldum.İleride gözüme birşey parladı.

.Oraya doğru ilerlemeye başladım.Vardığımda ayakkabıyı elime aldığımda resmen sarılabilirdim çok mükemmeldi.İnce topuk ,ucu ise sivriydi.Ayakkabının önü koyu renkli taşlarla kaplıydı arka tarafı ise açık renk taşlarla kaplıydı.


Daha fazla durmadan Kumsal'ların yanına gittim.Paraları ödeyip çıktık.Kumsal'ın babası almaya geldiği için Duru'yla beni evlerimizin önünde bıraktı.Duru ile evlerimiz yakındı.O yüzden aynı yerde indik.Kızlara öpücük atıp eve doğru yürümeye başladım.Anahtarımı evde unuttuğum için zile bastım.

Kapıyı annem açtı.Yanaklarına öpücük kondurup ''Anne benim hemen hazırlanmam lazım malum Duru'nun sayesinde gitmek zorundayım.Abim evde değil dimi ?''dedim ve merdivenlere yöneldim.''Acele etme kızım Poyraz diye arkadaşınız varmış o alıcakmış sizi 9'da.Duru söyledi.Abin dr daha gelmedi işi uzadı herhalde.''Annemin dediği şeyle merdivenin başına çakıldım.Olamazdı değil mi ?Poyraz bizi alıcaktı.Neden bunu bana yapıyordular ya !

Daha fazla dikkat çekmemek için odama çıktım.Annem birşeyler homurdandı ama dinlemedim.Önce banyoya ilerleyip duş almam lazımdı.İç çamaşırlarımı alıp banyoya gittim.Yaklaşık 20 dakika sonra çıktım ve çamaşırlarımı giydim.Aldıklarımızı paketlerden çıkardım ve yatağın üstüne koydum.Önce onlara kısa bir bakış attım daha sonra başımdaki havluyu çıkarmadan elbiseyi üstüme geçirdim.

Elbisemin fermuarını çektikten sonra fön makinesini alıp aynanın karşısına geçtim.Önce havluyla biraz suyunu alıp daha sonra fönle kurutmaya başladım.Sadece fön çekip bıraksam mı diye düşündüm ama sonradan ucuna bukleler yaptım.Düzleştiriyle de üstünden geçtim bozulmasın diye.Orada saçımı düzeltmek için de uğraşamam bide.Saçımı da hallettikten sonra benim fazla olmadığı için kızların bana aldığı makyaj malzemelerini alıp masama oturdum.

Eyeliner çekmek istemiyordum ama Kumsal özellikle 2 saat boyunca sürmem için diretip öğretmişti.Eyelinerı sürüp birazda rimel sürdüm.En son olarak da maybelline'in Daring Ruby 970 bordoyu sürdüm.Fondoten kullanmıyordum çünkü cildimde leke yoktu sadece çiller vardı .Bunu da herkes çok yakıştırıyordu gerek duymuyordum.Hazır olduğum kanısına varıp kızları aramak için telefonuma yöneldim.Elime aldığımda ağzım açık kaldı.

Ardından kapı vurulmaya başladı.Kızlar tam 35 kere aramıştı.Kesin gelenlerde kızlardı.Aklıma tekrar geldi.Poyraz'la gidicektik.Acı gerçek.Hemen çantamı da  alıp aşağıya indim.Karşımda iki tane sinirden patlayan iki kız vardı.

''Ee...Şey...Duymamışım.Kızmayın canım hadi.''Yaptığım açıklamanın pekte ikna olmadığının farkına vardım ama kapıya ilerledim.Onları beklemeden kapıyı açtım.Ve donakaldım.Ne kadar çok donuyorum ben bu aralar ya.

Poyrazla dipdibeydik.Nefesini yüzümde hissettim.Fazla çekinsem de yanlış birşey anlamaması için gözlerine çevirdim bakışlarımı.Dikkatle yüzümü inceliyordu.Bu hareketine şaşırsamda birşey demeden hemen uzaklaştım.Bakışlarını yüzümde hissedebiliyordum.5 sene içinde artık o kadar iyi tanıyordum ki.Hatta kendisinden bile.Hatta şuanda hala baktığına eminim.Kızların
seslerini duyduğumda geriye döndüm ve gözüm Poyraz'a kaydı.

Bana bakıyordu.Bende baktım çünkü İnceleme fırsatım olmamıştı.Kesinlikle nefes kesici görünüyordu.İyi de neden o almaya geldi ki bizi.Yine buna kafamı takarak kızlarla poyraz arabaya doğru ilerlerdiğinden siz naptınız bakışı attım.Onlarda ne yaptı ?Sırıttılar tabiki.

Kumsal yanıma gelip çekiştirip de arabaya
getirdi beni.İstemeyerek de olsa bindim.''Yanlız Alesya nefes kesici görünüyorsun.Poyraz'ın bakışlarınıda gördüm.Tanımasam kesinlikle aşık derdim ama biliyosun.''Kumsal bunu tabiki fısıldayarak söyledi.Bakarsın birde Poyraz duyar.Yandığımızın resmi olurdu.Düşüncelerimi toplayarak dikiz aynasından bakarak Poyraz'ı inceledim.Kaşlarını çatmış sinirli gözüküyordu.

Anlam veremedim neden böyle olduğunu çünkü az önce bişeyi yoktu.Aynadan bir anda gözlerini kaldırdı ve gözlerimiz buluştu.İnatla bakmaya devam ettim.O da baktı.Ama sonunda sırıttı ve önüne baktı.Ben hayatımda Poyraz kadar egoloman,dengesiz birini görmedim.Bir öyleydi bir böyle.

Araba durduğunda geldiğimizi anladım.Kumsal kapıyı sağ taraftan açıp inerken bende oraya yönelirken biri benim kapımı açtı.Duru acele etmem için açmıştır dedim.Kafamı kaldırdığımdan boş boş bakan Poyraz'ın gözleriyle karşılaştım.Az önce demiştim dengesiz diye.Al işte ne yapmaya çalışıyor bu çocuk.

Suratına bakmaya devam ettim.Ne düşündüğünü anlamak öyle imkansız ki.Resmen düşünceleriyle dış hayata duvar örmüş gibi.Poyraz birden ellerini ellerime birleştirip beni arabadan çekip çıkardı.Ve yine kaskatı kesildim.Elimi bırakmadan arabayı kilitleyip eve doğru yürümeye başladık.Düşüncelerimden sıyrılıp elimi bir sertlikle çektim.''Sen ne yaptığını sanıyosun Poyraz !''Sırıttı yine .Allah'ım ben buna bayılıyorum ama neyse vazgeçmek yok .Alesya'lığından ödün vermek yok!''Bilmem farkında mısın ama inmedin,kapıyı açtım.Çıkmanı bekledim,çıkmadın.Elinden tutup çıkardım,yürümedin,yürüttüm.Bunda garip veya anormal bişe göremiyorum ?''

Aslında haklıydı.Ama bana yaptıklarıyla şaşmamak elde değil.''Tamam teşekkür ederim.Beni partiye davet etmende zaten büyük bir incelik -ki sana göre epey bi gelişme,Şimdi kızların yanına gitsem iyi olur.''

Cevap vermesini beklemeden arkamda bir sırıtan Poyraz bırakarak Kumsal'ların yanına gittim.Telefona bakıp birşeyler söylüyorlardı.''Şey...Napıyorsunuz? Hadi gidelim.''Kollarından çekiştirirken beni durdurup telefonu bana uzattılar.Telefondaki resmi görmemle dondum kaldım.Poyrazla bizi el ele fotoğraflarımızı çekmişlerdi.

''Şey.Bakmayın öyle.Açıklama yaptı.Yanlış veya anormal bi durum yok.Bana öyle bakmayı kesin de gidelim.Hem sizin bana kızmaya hakkınız yok ne diye çekiyorsunuz.Biri görücek al başına belayı.''Kızlar beni takmayıp gülerek arkamdan gelmeye başladılar.Evin kapısına geldiğimizde oldukça büyük bir villa olduğunun farkına vardım.Gerçekten çok güzeldi.Üstelik havuz başında kokteyl masaları da vardı.Herşey çok güzel gözüküyordu .Evden yüksek sesle müzik gürültüsü geliyordu.

Daha fazla oyalanmadan içeri geçmeye başladık.''Kızlar burası muhteeşem.Poyrazın zengin olduğunu biliyordum ama bu kadarını tahmin etmemiştim.''Bunu söyleyen Duru'ydu.Durunun böyle şaşırdığına bakarsak gerçekten bilmiyordu.Bora gelemediği için bu akşam biraz daha rahattı.

Kokteyl masalarından boş olanlardan birine geçtik.Garson kız yanımıza gelerek ''Alesya hanım ne alırdınız?''Bu garson benim adımı nerden biliyordu öyle.Bozuntuya vermeyerek ''Hafif alkollu bişeyler alabilirim''dedim.Kız gülümseyip servis arabasından bir şişe ve üç bardak çıkartıp masamıza koydu ve uzaklaştı.

''Kızlar bu kız benim adımı nerden biliyordu ?''.Kızlar şaşkınca bana bakarak''Bizde anlamadık gitti valla.Nerden biliyor acaba?''Fazla düşünmemeye çalışarak müziğe ayak uydurmaya çalıştım.Kızlarla beraber ufak bir dans şöleni yaptık.Sarhoşluğumuzun hafif etkisiyle daha da delirdik.Ben durmaya çalıştım.Bakın sadece çalıştım çünkü kafam allak bullak olmuştu.Masaya kafamı çevirdiğimde şişenin dibinde çok az kaldığını gördüm.İlk defa alkollu birşeyler içiyordum.

Kendimi tutamayarak arka bahçeye koştum.Neyse ki kimse yoktu.Bir ağacın dibine kustum.Umarım kimse görmemiştir diyerek kendimi avutmaya çalıştım.Saçlarımda bir baskı hissettim.Birisi saçlarımı arkadan kavramıştı.Arkamı döndüğümde Poyrazı görmemle tekrar öğürmem bir oldu.Bu sefer belimden tutup beni kendine yaslayarak destek verdi.

Yaptıklarıyla daha da heyecanlanıyordum ve bu bende öğürme isteği olarak dışarı çıkıyordu.Poyraz beni kendine daha da çekerek sarıldı.En kötüsüde kendimde olmadığım için bunları hissedemiyodum.İlk defa bir erkekle bu kadar yakındım.Bu kişinin de Poyraz olması da cabası.

Bir anda ayaklarım yerden kesildi.''Egoloman. beni. hemen .yere. indir.''Dediğimin karşılığında minik bir kahkaha attı.Beni evin arka kapısından içeri sokarak yukarıya çıkardı.Yüzünü ellerimle kavrayarak kendime çevirdim.Ellerimi yeni çıkmış sakallarının üstünde gezdirdim.''Poyraz''Gözlerini bana çevirdi.''Efendim güzelim?''Bir dakika o bana güzelim mi demişti.Yok ya sarhoşsun kızım sen saçmalama.''Yüzün çok güzel.Sen .Sen.Çok yakışıklısın Poyraz.Ben.Sen-'

Daha cümlemi bitiremeden tekrar öğürdüm.Beni bir kapıdan içeri geçirerek yere indirdi.Banyoydu burası.Saçlarımı tekrar tutarak tuvaletin kapağını açtı.''Rahatlayabilirsin.Alışkınım ben.Çok kız böyle oldu ".Birde üstüne müthiş sırıtmasını yerleştirdi.

Tekrar öğürdüm ve klozete kustum.Ayakta durmakta zorlanıyordum.Poyraz bunu anlamış olucak ki beni belimden tutup kendiyle destekledi.''Daha var mı ?''dedi.Bende hayır gibisinden başımı salladım.Lavabonun başına getirerek beni ''Hadi yüzünü yıka ''dedi.Bende ağzımı çalkalayarak kendime gelmeye çalıştım ama nafile.Tüm şişeyi neredeyse benn bitirmiştim.Ve ilk defa içtiğimden çok ağır gelmişti.

Daha dayanamayacak hale geldiğimden sadece ufak tefek sesler duyuyordum.

Artık kendimi tutamadığımdan yere düştüm.Daha doğrusu düşemedim.Poyraz beni bacaklarımdan kavrayrak kucağına almıştı çünkü.Kollarımım boynuna dolayarak kokusunu içime çektim.Kokusu harikaydı.Sanki yağmurdan sonra oluşan koku ve mentollü koku karışımı vardı.Mentol kokusuna bayılırdım.Bu da Poyraz'ın üstünde müthiş duruyordu.Poyraz bir odanın kapısını açıp içeri girdi.Kapının kapanma sesini duydum.

Bedenim yumuşak biryerle buluştu.Beni yatağa yatırmıştı.Bu koku.Kendi yatağına yatırmış hemde.Bana böyle yapmamalısın Poyraz senden uzak duramam.Ayak bileğimde hissettiğim ellerle ayakkabılarımı çıkardığını anladım.Üstüme hafif bir pike serdiğini de hissettim.

Daha sonra birşeyler yaptı ama gözlerimi açamadığımdan göremedim.Yatakta baskı hissettim.Yanıma yatmıştı.Umarım ayaklarımız değmez diye düşünürken birden beni yavaşca kendine çekip göğsüne yatırdı.Bayılmak üzereydim.Çünkü üstünde birşey yoktu.Üstünü çıkarmıştı.Ellerimle itmeye çalıştım ama beni daha da sıkı sardı.''Poyraz bana bunu yapma.Bana yaklaşma.Bana zarar verirsin.Bana zarar veriyosun.Bana böyle davranma.Lü-Lütfen.''

.Bana her seferinde bunu yaparak canımı daha da çok acıtıyordu.Bir kötü davranıp bir yüzüme gülüyordu.Bu çok canımı yakıyordu.''Şşş.Güzelim.Biticek tüm bunlar gerçekten.''Yüzümü kendine çevirip yanağıma minik bir buse kondurdu.Dayanamayarak ellerimi boynuna sarıp kokusunu doya doya içime çekerek kafamı da göğsüne gömdüm.

Artık kendime engel olamayarak bunların hiçbirini daha sonra hatırlamaycağımı bilsemde uykuma Poyraz'ın göğsünde teslim oldum.

                             **************

Bölüm Sonu ...

Umarım güzel yazabilmişimdir.Bu benim ilk hikayem.Güzel bir giriş yaptığımı umuyorum.Votelerinizi lütfen eksik etmeyin.Olayın bu kadar gelişme sebebi daha da fazla olay olmasıdır. <3 <3 <3 VOTE VOTE VOTE <3 <3 <3

OKUYANLAR VOTELERİNİZİ EKSİK ETMEYİN LÜTFEN 👻

Hikayemi beğendiyseniz lütfen yorumlarda belirtin ve bende devam edeyim :)

Continue Reading

You'll Also Like

1.1M 44.3K 64
"Oo küçük hanım iki gündür sizin peşinizdeyiz." "Siz de kimsiniz niye peşimdesiniz ne istiyorsunuz?" " sakin küçük kız" "Kimsiniz dedim" " babanın öd...
70.7K 6.7K 32
Gerçek ailem kurgusu!!! Hep iyi kız tarafından okuduk hikayeleri. Kız iyi niyetiyle yaklaşır ancak ailesi hep ona karşı kötüdür. Karıştırıldığı kız k...
2.9M 102K 65
"Hiç boşuna çabalama sen benimsin!" diye tıslayınca utanmasam oturup ağlayacaktım. Neden bu bana aşık oldu ve başıma bela oldu. "İstemiyorum anlamıy...
6.4M 206K 103
Karan Haznedaroğlu. 27 yıldır her istediğini elde eden, sadece adıyla bile bütün kapıları açabilecek bir adam. Şimdi her şeyden çok istediği bir şey...