KOYU KIRMIZI |Anlaşmalı Aşkla...

By Russilexa

1.4M 67.4K 9.4K

/Tamamlandı/ Hiç yapmayacak bir şeyi yapsanız , düşünün... Boşansanız mesela. Delice aşık olduğunuz adamdan. ... More

AR/Koyu Kırmızı /Tanıtım
AR/1
AR/2
AR/3
AR/4
AR/5
AR/6
AR/7
AR/8
AR/9
AR/10
AR/11
AR/12
AR/13
AR/14
AR/15
AR /16
AR /17
AR/18
AR/19
AR/20
AR/21
AR/22
AR/23
AR /24
AR /25
AR/26
AR/27
Sözleşme Artık Raflarda 🍃
AR/28
AR/29
AR/30
AR /31
AR/32
AR/33
AR/34
AR/35
AR/36
AR/37
AR/39
AR/40
Finalden Alıntılar, Duyuru Ve Etkinlik!
AR/41 (FİNAL.)
Sözleşme /İnternet sitesi indirimleri/

AR/38

23.2K 1.1K 170
By Russilexa

Selam💃

Evinizin deli Rusu geldi 💃

Beklettim için çok özür dilerim ama bu ara başım fena halde yoğundu.

Ve şimdi keyifli okumalar
"Merhaba "

Merve içeri girerken kayınvalidesinin kucağında olan oğluna baktı. Aahkar huzurla uyurken minik parmağını yaşlı kadının ellerine dolamıştı. Merve gülümserken kalbi hala kulaklarında atıyordu. Ona yardım etmesi gereken kişi ise huzurluca uyuyordu. Bunun yeniden olmasını ,ve sonsuza kadar döngüde olmasını istemiyordu.

Genç kız uyuyan oğlunun başına ufak bir öpücük kondurup karşıda koltukta yatan Yiğit'e baktı. Dudakları özlemle kıvrılırken yüzünde ki yumuşamayı korudu. Tek kolunu başının altına koyarak,kaşları çatık halde uyuyan adama baktı. Bu beyaz rüyanın bu gün son bulacağını biliyordu. Yiğit uyanır uyanmaz genç adamın dudaklarına yapışacağı kesindi.

"Biraz geciktim, dikişler beni zorladı. " Elini tekrar numaradan karnına koyarak olmayan dikişlerini okşadı. Yalan yeteneği onu hem yüceltiyor,hemde sonu gelmeyen bir kötülükle anıyordu.

" Keşke gelmeseydin bu gün. Güya çıkacaktık, ikiside uyuyakaldı. "

Merve gülümserken huzurla uyuyan iki erkeğe baktı. Ceren Hanım'ın kucağından bebeğini alarak bir kaç kez öptü ve kokladı. Aahkar'ı yerine yaptırırken kapıdan sessizce çıkan kadına anlam veremedi. Ceren Hanım gidiyorum demek yerine hep sessizce kaçmayı tercih ediyordu.

Merve bebeğinin üzerini kapattıktan sonra koltukta iki büklüm yatan adamın ayak ucuna geçti. Kafasını koltuğun diğer ucuna yaslarken ayaklarında ki ayakkabıyı çıkardı ve Yiğit'in ayaklarına doğru uzattı. Alt dudağını ısırırken Yiğit'in kıvrılan bacaklarından kasılan kalçasına baktı. Ellerini yavaşça Yiğit'in poposuna uzatarak bir kaç kez elledi.Kendini Nuri Alço gibi hissetse de bu hissin içinde kalmadığı için mutluydu.

"Kıçımı mıncırmayı bırak. "

Merve Yiğit'in bir anda konuşmasından korksa da ayaklarını kıkırdayarak genç adamın üzerine daha çok uzattı. Yiğit uyanmış, gözlerinin ucuna gelen ayaklara bakıyordu. Merve ellerini genç adamdan çekmiş, sessizce uzanıyordu.

" Uyuduğunu sanıyordum. "

" Bir taraflarımı elleyene dek uyuyordum. "

Merve gülümseyerek doğruldu. Ayaklarını genç adamın üzerinden çekip ayaklarını kalçasının altına aldı. Yiğit rahatsız olmuşcasına kızarmaya başlarken Merve adamın bu huyunu ne kadar sevdiğini fark etti. Karşısında ki adam tanıdığı herkesten farklı birisiydi. Kendine hem aşık olmayı hemde sahip çıkmayı öğreteceğine yemin bile edebilirdi. Boğazını temizleyerek yüzünü kızaran adamdan çekip ellerine yöneltti.

" Sana demem gereken bir şey var Yiğit. "

Eteğini düzeltirken doğrulama adama baktı. Yiğit kandan kızaran gözlerini ovuşturarak kalktı. Kollarını öne doğru esnetirken Merve'nin üzerinde gezdirdi gözlerini. Siyah elbise genç kadının siyah saçlarıyla buluşunca ortaya gerçekten güzel bir görüntü çıkarmıştı ve Yiğit buna saatlerce bakabileceğini biliyordu.

" Hasta değildin. "

Merve dişlerini sıkarak kafasını olumlu anlamda salladı. Önünde ki adamın sadece bacaklarını görüyordu. Kafasının eğik olması tamamen Yiğit'tendi. Bu gün yaptıklarını itiraf edince genç adamın ona sırtını döneceğini hatta boşanma işlemini hemen başlatacağını biliyordu. Ama Yiğit'in onu dinleyeceğinden emin değildi. Ilgın lafını duyar duymaz kaşlarını çatıp dikleneceğini adı gibi biliyordu Merve.

" Sinirleneceğim bir şey yapmadın değil mi cadı? "

" Kime göre neye göre diyelim. "

" Kendine yapacağın her şey beni sinirlendiriyor. Doğru bir şey yapamıyorsun çünkü. "

Merve gözlerini sinirle devirip genç adamın yanağından tutup kendine çevirdi. Yiğit yanaklarını sıkan kıza kaşlarını çatsa da Merve'nin yapacağı bir hamleyi bekliyordu.Genç kız ilk önce adamın bu duruşuna kıkırdayıp onun yanaklarını sıkmayı bıraktı.

Yavaşça Yiğit'ten geri çekildi ve derin bir nefes verdi.

"Ilgın ile buluştum. "

Yiğit bir anda susarken dudaklarını ısırmaya başladı. Sinirden gerilen hatlarını her ne kadar yumuşatmak istese de başarılı olamayacağını en az Merve kadar iyi biliyordu. Arkasına yaslandı ve tek bacağını yere yavaş yavaş vurmaya başladı. Merve Korkmasına rağmen yavaşça genç adamın eline doğru uzandı. Yiğit elini çekerken Merve kafasını başka bir yöne çevirdi.

Bir kaç saniye sonra Yiğit öksürerek kafasını hala ondan uzak tutan kadına çevirdi. Merve siyah saçlarını kulağının arkasına atarak burnunu çekti.

" Neden? "

Merve yanında ki adama kafasını döndürüp yutkundu. Gözlerini ovuşturup derin bir nefes verdi.

" Beni buluşmaya çağırdı, beni hâlâ ne kadar sevdiğini söyledi. Kulağıma ona aşık olduğum günkü gibi konuştu. Aahkar'ı alıp ona gitmemi istedi. "

" Sen ne dedin? "

Genç adam merakla beklerken nefesini tuttu. Merve'nin bir gün gitmesinden korkuyordu. Bu korku onun yavaşça kanına işlemeye başlamıştı. Merve ne zaman sıkkın olduğunda bunu düşündüğünü biliyordu.

Merve derin bir nefes verdi ve ona garip bir şekilde bakan adamı umursamadan kapının kenarına koyduğu çantasını aldı. Şimdiden yapacağı her hareket için utansa da gözlerini kapadı ve arkasını döndü. İlk önce kapıyı kilitledi ve ona merakla bakan genç adamın önüne geçti.

Çantasının yere koyup üzerinde ki kot çekti çıkardı. Saçlarını her zaman ki gibi yine sağ tarafına alıp Yiğit'in hemen dibine oturdu.

Çantasının içini açıp sabah evden çıkmadan önce koyduğu iki kağıdı çıkardı. Aynı olan kağıtların birisini genç adama uzatıp diğerini elinde tuttu.

"Sözleşmemiz ne kadardı? "

" Bebeğin doğana kadar. Yani kendini sağlama alıp boşanana kadar "

" Ben mi kendimi sağlama aldım? Hah! "

" Amacın kendini temize çıkarmak değil miydi? " Yiğit sözlerini bitirdikten sonra ona kaşlarını çatıp bakan kadına baktı. Merve biraz sonra saldırıya geçecek bir aslana benziyordu. Gözlerinden çıkan ateşler birazdan bütün hastahaneyi yakacak kadar kuvvetliydi.

"Ben mi kendimi temize çıkardım? Ulan zorla evlendim seninle! Sırf bebeğimi doğurmak için "

" Sonra yeniden Ilgın'a dönmek için tabii. "Yiğit kafasını genç kadına yaklaştırıp en tısladı. Merve ise geri çekilip arkasına yaslandı. Elinde ki kağıdı ikiye yırtıp parçalarını kucağına koydu.

" Gerizekalı. "

" Sen sanki benden farklı bir şeysin. Mal. " Yiğit çocuk gibi Merve'ye sataştıktan sonra sinirle bağırıp elinde ki kağıdı Merve gibi yırttı.

" Boşan benden. "

" Sen benden boşan be? Ne yapacağım ben senin gibi laf dinlemeyen adamı? "

" Ilgın laf dinliyordu sanki. "

" Yiğit şimdi sokacağım kağıtları ağzına! "

" Götümede sok! "

Merve sinirle inleyerek kucağında ki kağıtları eline toplayıp Yiğit'in üzerine saldırdı. Genç adamın burnunu bir eliyle tutup diğer eliyle saçlarını çekti. Hastane odasında ki romantizm anlarını şuanlık hiç bir şey bozamazdı.

Yiğit saçlarının acısından bağırırken odada hala huzurla uyuyan Aahkar hiç bir şeyin farkında değildi. Merve genç adamın burnunu bırakıp kucağında ki kağıtları onun ağzına sokarken zafer kazanmışcasına kahkaha attı.

Yiğit ise kucağında saçı başı dağılmış, etekleri baldırlarına kadar açılan kadını hızla koltuğun öteki tarafına atıp kucağına ağrıdığını vermeden uzandı. İki eli Merve'nin bileklerinden tutarken ağzında ki minik kağıt parçalarını yere doğru tükürdü.

"Bela mısın kızım sen?! "

Merve kıkırdarken nefes nefes kalmış Yiğit'in hatlarına baktı. Kendi göğüs genç adamın sert göğsüne değerken nefesini olabildiğince içinde tuttu.

"Ben mi belayım? Hadi ordan be!"

"Hayır normal bir insan değilsin sen. "

Yiğit nefesini burnundan verirken daha deminki hareketli anlarından dağılmış hallerine baktı. Altında onun gözlerinin içine bakan kadına bir göz gezdirdi.

Merve'nin dağılmış saçları, çıkardığı ceketinden dolayı kendini hayli hayli belli eden hatları onun gözlerine batıyordu. Merve her nefes aldığında yakasından gözüken göğüslerini gördüğüne Yiğit gözlerini kapatmak zorunda kalıyordu.

Merve'ye son bir kez göz gezdirdi ve kadının bileklerini yavaşça boşladı.

"Ona ne dedim biliyor musun? " Merve fısıltı ile konuşurken dudaklarını yaladı. Yiğit kadının yaptığı hareketlerle büyülenmiş gibi tekrardan Merve'nin bileklerine yapıştı. Gözleri kadında gidip gelirken aklının bir köşesinde bağırıp duran hücrelerini nasıl susturacağını bilmiyordu.

"Duymak istemiyorum. " Yiğit gözlerini kapattı, genç kadının boynundan gelen hoş kokuyu yavaşça kokladı. Kendine engel olamazken gözlerini açmayı binlerce kez denemişti.

"Ona kocamı deli gibi sevdiğimi söyledim. "

Merve nefes nefese yutkunurken genç adamın kaşlarını çalması üzerine durdu. Dudağını ısırıp boğazını temizledi.

" Kocama aşığım. "

" Ko-kocanın haberi var mı bundan? "

Yiğit gözlerini açıp kekelemeye başlarken genç kadın kıkırdayarak Yiğit'i omuzlarından kendine çekti. Aralarında biraz mesafe kalana kadar genç kadın Yiğit'in nefesini içine çekti.

" Hayır haberi yok. " Merve fısıltı ile konuşurken dudaklarını yaladı.

" Söylemek için neyi bekledin peki? " Yiğit sözlerini bitirdikten sonra bir elini Merve'nin beline attı. Diğer elini kızın yanağına koyarak baş parmağı ile Merve'nin yanağını okşadı.

" Kocam beni bir kere bıraktı. Yaklaşık altı ay gelmedi, zorunlu olduğu için benimle evli kocam. Diyemedim, çünkü bir hareketi diğerine uymuyordu. Diyemedim, çünkü korktum. Beni bırakıp gider diye, ya da beni hiç sevmez diye korktum. "

Merve sesi titrerken ilk defa Yiğit'in yanında kızarmıştı. İliklerine kadar utanma duygusu vardı ki bu ilk defa ilanı aşk yaparken Yiğit'e olmuştu. Gözlerinin dolduğunu hissettiği an gözlerini kapattı. Bir kaç saniye sonra açtığı gözlerinden sıcak yaşlar dökülürken bu itirafın eğlenceli geçeceğini tahmin etmişti.

Yiğit genç kızım gözlerini silerken burnunu çekti. Kendi gözlerini sildikten sonra Merve'nin titreyen kollarına daha da çok tutundu. Kadına ihtiyacı vardı. Onun sevgisine ihtiyacı vardı.

" Bence o gerzek kocan," Kelimelerini minik bir gülümseme keserken oda durakladı. Kalbinin tam ortasında küçük bir yangın çıkarken ayaklarının ucunda bile o yangını hissediyordu.

"Seni çok seviyor. Uzak kalması, seni sevmeden önceydi. Eve geldiğinde carıldamanı duymadan önceydi. Gece talaş aramaya çıkmadan önceydi. Seni seviyor, hemde ne olursa olsun seviyor. Bebeğin için kitaplar okuyor, onun gerçek babası olmak istiyor. "

" Beni bırakacak mı? " Merve sesini kaybetmişcesine fısıldadı. Artık ciğerlerinde ki nefesin bittiğini kabuk ediyordu.

" Seni asla bırakmayacak. "

Yiğit genç kızın omuzuna küçük bir öpücük kondurup Merve'nin saçlarını onun gözleri önünden çekti. Yavaşça dudaklarımı genç kızın alnına koyarken ondan önce kapıdan koşarak çıkacak olma kalbine dur diyemiyordu.

" Bunu duydum, bir kaç kez. Gün sonunda hep yalnız kaldım. Ona güvenebilir miyim ben? " Merve yavaşça gözlerini kapatırken korktuğunu belli etmemek istiyordu. Yiğit'in onu bırakma hissine bile katlanamıyordu.

Artık yorulmuştu.

"Seni bırakmayacağına söz veriyor. Eğer bırakırsa, bırakacağı tek yer toprak olacak."

Merve yavaşça dudaklarını genç adamın dudaklarına kapadı. Onu öpmedi. Sadece dudaklarının üzerinde tuttu dudaklarını. Genç adamın nane kokan nefesini ciğerlerine çekerken gözlerini kapadı. Bu nefes onu baştan aşağıya canlandırırken o yeniden doğdu.

Ilgın'dan aldığı o öpücük kendini tamamen onu sevmediğine inandırmıştı. O yeni öpücük Yiğit ile ona yeni bir dünya açmıştı.

"Seni seviyorum Ammar."

Yiğit genç kadının dudaklarını kendi dudaklarının arasına alırken yanaklarında ki eli tutup parmaklarının arasına aldı. Merve yavaşça gözlerini açarken ellerini tutup onu öpen adamdan ayrıldı. Parmaklarını genç adamın parmakları arasından çıkarırken nefesini tuttu.

"Benim için ağlıyorsun. "

Yiğit dudaklarının üzerinde ki sıcak nefesle hayata yeniden bağlanmış gibi oldu. Gülümseyerek kafasını salladı. Ellerini yavaşça Merve'nin titreyen bacaklarından beline çıkardı. Genç kadını belinden kendine yapıştırırken mırıldandı.

" Beni bir tek sen ağlattın."

Merve kafasını kocasının omuzuna yaslarken kollarını Yiğit'in bedenine sardı.

"Seni seviyorum."

Yiğit genç kızın omuzuna küçük bir öpücük kondurup saçlarının kokusunu yavaşça içine çekti. Koltuğun üzerinde yattıkları durum onlar için şuanlık hiç birşeydi. Merve genç adama sıkıca sarılıp tutundu. Bu rüyadan asla uyanmak istemiyordu.

"Bende seni seviyorum. Her gün söyleyeyim olur mu bunu Yiğit? Bunu duymaya ihtiyacım var. "

Yiğit kafasını sallayarak genç kızın alnına bir kere daha öpücük kondurdu. Merve'nin aksine bu rüyanın biteceği günü iple çekiyordu. Çünkü yanında her an gidecekmiş gibi duran kadına bağlanmak istemiyordu. Her ne kadar onu deli gibi sevse de.

Sözleşme'yi alamayanlar kitapyurdunda büyük indirim var haberiniz ola

Continue Reading

You'll Also Like

25.8M 916K 78
♌ İNTİKAMDAN DOĞAN TUTKULU BİR AŞK ♌ Küçük yaşta anne ve babasının ölümüne şahit olan acımasız genç bir adam... Edim Demiray. Daha on sekizinde uyuş...
5.9M 222K 74
Yanlışlıkla bi askere mesaj atarsan ne mi olur??? Görelimmm..
823K 27.2K 43
Toplantı başladığından beri sadece töre cinayetleri ve evlilikleri hakkında konuşuyorlardı. Adamın ağzından çıkan son kelime beni çıkmaza sürükledi...
2.1M 98.2K 54
"Eksiklerimiz kusurlarımız değildir." Ailem beni hep bunu söyleyerek büyütmüştü. Eksikleri olan insanları dışlamamayı, onları sevmeyi öğretmişlerdi...