Casatorie fortata

By EvaKovacs2002

106K 2.8K 399

Eva , o fata de 19 ani , este forțată să se căsătorească cu Zayn , un băiat de 23 de ani . Părinții ei au van... More

Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 13

Capitolul 1

15.3K 341 49
By EvaKovacs2002

       Razele soarelui imi mangaiau obrajii si deschid greu ochii . Se pare ca o sa fie o zi frumoasa azi , ma ridic din pat si inaintez spre dressing de unde imi aleg o lenjerie intima de culoare rosie , o pereche de blugi negri cu talie inalta si o camasa in carouri rosu-negru . Pasesc in cabina de dus si las picuri de apa calda sa imi mangaie piele fina . Imi spal corpul cu gelul meu de dus preferat cu aroma de ciocolata . Dupa mai bine de 15 minute petrecute in dus decid sa ies si sa ma imbrac . Dupa ce m-am imbracat mi-am indreptat parul , mi-am luat tenisi si am coborat jos (normal ca nu pot sa cobor sus ) , unde parinti mei radiau de fericire alaturi de un barbat de vreo 40-50 de ani si cu un baiat de vreo 25 . Oare cine sunt astia ? Amandoi erau imbracati foarte elegant , la costum , baiatul ma studia din cap pana-n picioare , era intradevar foarte frumos , mai ales ochii lui . Mama isi drege glasul si inainteaza spre locul unde ma aflu adica la 2 metri de canapeaua pe care sunt asezati "straini" , ma prinde de mana si imi spune :

      -Buna draga mea ! El este domnul Alexander un prieten de-al tatalui tau , si arata spre omul invarsta care se ridica si imi prinde mana . Iar el , arata spre baiat , este fiu dansului Zayn . Zayn imi prinde delicat mana si depunde un sarut pe ea . Domnilor , ea este fata mea Eva !

     -Incantata! Le spun amandorura .

      -Draga mea , incepe tata . Stim ca este foarte devreme dar tu va trebui sa te casatoresti cu Zayn .

      -Stai ! Ce ?? Cum adica ? Cand ? Unde ? De ce ? Intreb eu dispreata . Cum vreti sa ma casatoresc cu el cand am doar 19 ani si cel important lucru e ca nici macar nu il cunosc pe acest om .

     -Aceat om o sa devina sotul tau chiar peste o saptamana asa ca ar trebui sa iti lasi aerele astea de adolescenta si sa iti asculti parinti !

     Mama era dea-l dreptul nervoasa , nu am mai vazut-o asa niciodata , daca ea crede ca o sa ma casatoresc cu acest Zayn se inseala amarnic .

       -Si tu ! Spun si arat spre Zayn , tu nu ai nimic de spus ? Adica esti de acord cu asta ?

        -Eva , eu te cunosc de aproape 2 luni , te-am vazut in club Divino, erai cu ceva prietene si mi-ai placut mult din prima ! Imi spune el . Nici macar nu ma cunoaste cum dracu sa ii placa de mine ! Asta a intrecut orice limita .

     -Sa fie clar pentru toti EU NU MA CASATORESC CU TINE ! Mai bine mor decat sa stiu ca o sa stau cu tine . ii spun lui Zayn . Iar voi ! spun ai arat spre parinti mei . Va urasc ! Si cu asta am plecat spre iesire . Unde dracu o sa ma duc acum ?

Continue Reading

You'll Also Like

7.5K 319 20
O fată pe nume Cassie cu un trecut cutremurător visează să cânte pe scenă la instrumentul său muzical preferat, vioara, vrând totodată să își facă și...
35.4K 1.5K 41
Tristețea e înțeleaptă, când vine e pentru că are să-ți dea un mesaj important, și nu pleacă până când nu e ascultată și până când nu faci ceva în l...
9 0 5
as sicheng and yeri continue to plan what is supposed to be the perfect wedding, they get to know more about eachother and their struggles to reach t...
55.9K 5.1K 49
Prima dată când ne-am întâlnit, palmele tale erau reci. Acum însă trezesc doar sentimente fierbinți în mine. Doi actori. Un film de dragoste. Sentime...