Capitolul 1

15.3K 341 49
                                    

       Razele soarelui imi mangaiau obrajii si deschid greu ochii . Se pare ca o sa fie o zi frumoasa azi , ma ridic din pat si inaintez spre dressing de unde imi aleg o lenjerie intima de culoare rosie , o pereche de blugi negri cu talie inalta si o camasa in carouri rosu-negru . Pasesc in cabina de dus si las picuri de apa calda sa imi mangaie piele fina . Imi spal corpul cu gelul meu de dus preferat cu aroma de ciocolata . Dupa mai bine de 15 minute petrecute in dus decid sa ies si sa ma imbrac . Dupa ce m-am imbracat mi-am indreptat parul , mi-am luat tenisi si am coborat jos (normal ca nu pot sa cobor sus ) , unde parinti mei radiau de fericire alaturi de un barbat de vreo 40-50 de ani si cu un baiat de vreo 25 . Oare cine sunt astia ? Amandoi erau imbracati foarte elegant , la costum , baiatul ma studia din cap pana-n picioare , era intradevar foarte frumos , mai ales ochii lui . Mama isi drege glasul si inainteaza spre locul unde ma aflu adica la 2 metri de canapeaua pe care sunt asezati "straini" , ma prinde de mana si imi spune :

      -Buna draga mea ! El este domnul Alexander un prieten de-al tatalui tau , si arata spre omul invarsta care se ridica si imi prinde mana . Iar el , arata spre baiat , este fiu dansului Zayn . Zayn imi prinde delicat mana si depunde un sarut pe ea . Domnilor , ea este fata mea Eva !

     -Incantata! Le spun amandorura .

      -Draga mea , incepe tata . Stim ca este foarte devreme dar tu va trebui sa te casatoresti cu Zayn .

      -Stai ! Ce ?? Cum adica ? Cand ? Unde ? De ce ? Intreb eu dispreata . Cum vreti sa ma casatoresc cu el cand am doar 19 ani si cel important lucru e ca nici macar nu il cunosc pe acest om .

     -Aceat om o sa devina sotul tau chiar peste o saptamana asa ca ar trebui sa iti lasi aerele astea de adolescenta si sa iti asculti parinti !

     Mama era dea-l dreptul nervoasa , nu am mai vazut-o asa niciodata , daca ea crede ca o sa ma casatoresc cu acest Zayn se inseala amarnic .

       -Si tu ! Spun si arat spre Zayn , tu nu ai nimic de spus ? Adica esti de acord cu asta ?

        -Eva , eu te cunosc de aproape 2 luni , te-am vazut in club Divino, erai cu ceva prietene si mi-ai placut mult din prima ! Imi spune el . Nici macar nu ma cunoaste cum dracu sa ii placa de mine ! Asta a intrecut orice limita .

     -Sa fie clar pentru toti EU NU MA CASATORESC CU TINE ! Mai bine mor decat sa stiu ca o sa stau cu tine . ii spun lui Zayn . Iar voi ! spun ai arat spre parinti mei . Va urasc ! Si cu asta am plecat spre iesire . Unde dracu o sa ma duc acum ?

Casatorie fortata Where stories live. Discover now