PSİKOPAT MAFYA VARİSİ

By ArzuSad

6.5K 555 151

Aşk acısı çekipte ölmez diyordum.İnsanlar için kalbimin derinliklerinde yankılanan acı çığlıkları susturmaya... More

1.bölüm
2.bölüm
3. bölüm
4. bölüm
Uyarı
Not
Part 2 'den alıntılar
Not
5.bölüm Part 2
Not
6. bölüm part 1
6.bölüm part1 (1)
6.bölüm part 1 (2)

5.BÖLÜM PART 1

371 24 7
By ArzuSad



Evet arkadaşlar uzun zamandan sonra yeniden burdayım bu romanı okuyup en çok yorum atanlardan isimlerini buraya yazacağım mesajlara bakıyorum cevap veriyorum minnoş okuyucularım sizleri çok seviyorum beni yanlız bırakmadığınız için teşekkürler.









Arayan 'Yeni belam ' bu da kimdi şimdi ben böyle isim kaydetmedim ki, o anda buse bana bakıp sonra elimdeki telefon bakıp "afra sen iyi misin ? " dedi şüpheci tavırla.

"Yook yok birşey "diyerek olayı bastırmaya çalıştım. Olay falan yok ama her an olabilir bunun için kimseye söylememem gerekiyor. Buse o anda yanıma yaklaştığında hemen telefonu cebime sıkıştırdım.

"Afra bak yine soruyorum iyi misin sen niye telefonu sakladın " diyerek telefonu işaret etti. O yaklaştıkça ben geri adımlıyordum takii duvara çarpana kadar. "Ya buse yok birşey üstüme gelme " diyerek bağırdım. Evet bu durum şuan ürkütücü bir hal alsa da kimseye söylememem gerek.

"Peki sen öyle diyorsan zaten saat geç oldu yatalım mı artık "esnemeye başlamıştı bile.

"Tamam" diyerek hemen yatağımı açmaya başladım. Zaten çift kişilik yatak olduğundan ikimizde sığardık. Yatağı açar açmaz pijamalarımızı giyip, dişlerimizi fırçalayıp yatağa yattık. Ben hala olayın etkisinden çıkamazken buse bana dönüp " afra sana birşey söyleyeceğim ama kızma " diyerek şimdiden üstelemeye başladı.

"Söyle bakayım kızıp kızmamam ne söyleyeceğine bağlı " gözlerinin içine bakarak söylemesini bekledim.
"Ya şey daha yeni geldin ama melih sana aşık galiba "diyerek gülmeye başladı. Benim gözlerim sonuna kadar açılırken o hala gülüyordu.

"Buse saçmalama geldiğim 2 gün olmuş sen ne diyorsun ben melihi arkadaş olarak görüyorum o da aynısı görüyordur" diyerek busenin gülmesini bastırdım.

"Valla ben orasını bilmem niye sen başka sınıfa geçtin diye o da geçti" evet haklıydı niye öyle birşey yapmıştı ki bende bu durumu anlamış değilim.

"Onu neden yaptı bilmiyorum ama ben melihe aşık falan değilim o da bana bence daha fazla saçmalamadan yat uyu" dediğimde buse sadece "tamam" diyip arkasını döndü. Benim aklımda başka birşey vardı bu yeni belam kimdi acaba ben arasam öğrenebilirmiyim. Evet ya bence aramalıyım. Yataktan yavaşça kalkıp balkona çıktım yeni belam kimmiş şimdi ortaya çıkacak.

3. çalışta telefon açıldı ama ses vermiyordu pes edip "kimsin" diyerek yavaş sesle konuştum. Sadece bir ses duydum sadece "yeni belan" telefonu kapadı. Bu da ne demek şimdi anlamadım ben kimseye bulaşmadım ki yeni bela da nerden çıkıyor ama bu olayı araştıracam ne kadar korksamda her zaman ki merak dışarısı soğuktu fazlasıyla hemen içeri girip yatağa yattım. Buse hala uyuyordu ve öyle bir şekilde yatmıştı ki ona gülümseyip bende yattım.

***

Bir ses uzaktan öyle boğuk geliyordu ki zar zor gözlerimi açtım aydınlığa. Ses daha yakından gelmeye başladı yarı uyanıktım yataktan kalkıp sesin olduğu yere baktım alarm çalıyordu.Hemen kapatıp yeniden yatağa yattım yanımdakine baktığımda hala uyuyordu. Yüzünde masumluk vardı bir o kadar da tatlılık. Alarm ikinciye çaldığında bu sefer buse de uyandı. Yataktan hızlıca çıkıp alarmı kapatıp lavaboya gittim. Rutin işlerimi hallettiken sonra okul kıyafetlerimi giyinmeye başladım. Aynı işlemi buse de yapıyordu.

"Günaydın busecik"

"Günaydın afracık"

İkimizde işlerimizi bitirdikten sonra mutfağa indik.

Mutfaktan nefis kokular geliyordu buraya taşındığımızdan beri annem resmen başımıza aşçı çıktı. Abime ve anneme 'günaydın' diyerek sofraya geçtim buse de yanıma oturdu ama bir o kadar da utangaçtı tabi bende bir misafirliğe gittiğimde fazlasıyla utangaç olabiliyorum. Abim hemen masadan kalkıp işe doğru yol aldı abim benim herşeyimdi ilk babam sonra abim gelirdi bunca zorluklara bunca yükün altına girmişti.

Babam ölmeden önce şirkette çalışıyordu babamın yanında babama yardımcı oluyordu. O da araştırıyor babamı kim öldürdü bunu bulacağım ve bende o kişiden intikam alacağım. Hızla kahvaltımızı edip durağa doğru yol aldık.

"Hala otobüs gelmedi ya kaçırmış olabilirmiyiz "busenin sorusuna cevap veremedim inşallah kaçırmamışızdır yoksa okula kadar nasıl yürürüz. O anda telefonum çalmaya başladı cebimden telefonu çıkartıp ekrana baktım.

"Melih" neden arıyor ki şimdi buse de yanıma gelip "açsana" dedi olumlu anlamda kafamı salladım.

"Alo melih "

"Afra sizin evin yakınlarındayım istersen alayım" ben melihe evin adresini vermemiştim ki yani öyle umuyorum.
Birden buse elimden telefonu çekip "evet melih al çünkü otobüsü kaçırdık"diyerek sitem etti. Biraz daha konuşup telefonu kapatıp bana verdi. Ben ona şaşkınca bakarken o da 'ne var' dermiş gibi baktı.

"Buse az önce sen ne yaptın " biraz düşündükten sonra gözlerini sonuna kadar açarak "ne yapmışım ben" ya bu kız gerçekten anormel "buse melihi buraya niye çağırıyorsun" diyerek bağırmaya başladım.

Tam ağzımı açacakken bir araba gelip önümüzde durdu arabadan inip bize gülümseyerek gelen bir adet melih vardı.

"Kızlar buyrun arabaya" diyerek kapıyı açtı.

"Ama .." sözümü kesip "hadi afra hayır demek yok" buseye baktığımda gülüyordu. Kaş göz işaret ettikten sonra arabaya bindik. Buse ile ben arkaya melih şoför koltuğuna geçip arabayı sürmeye başladı.

Okula gelene kadar hiç konuşmamıştık arabadan inip melihe dönerek"teşekkür ederiz" diyerek hemen okula girdik.

Yavaş adımlarla merdivenlerden çıkıp sınıfa girdik. Sıramıza oturduğumda buseye gözlerimi dikip "neden yaptın buse" diyerek cevabını bekledim. Kafasını kaşıyıp "şey fenamı oldu canım erken geldik okula ne güzel dersin başlamasına yarım saat var" ben ona sinirle bakarken buse bir an arkama bakmaya başladı. Ne tarafa bakıyor busenin baktığı tarafa baktığımda ege yi gördüm. Göz göze gelmiştik birden panik olmaya başladım ondan korkuyormuydum.

Evet tabikide korkuyorum onca şey yaptı bana sizce siz ne tepki verirdiniz ?

Mücadele mi ederdiniz korkup pes mi ederdiniz.

İşte sorun şu ki ben ikisinide yaptım bir müddet mücadele ettim sonra korkup pes ettim. Gözlerimi buseye çevirip korku dolu gözlerle baktım.

Buse beni anlamış olacak ki "istersen lavaboya gidelim " tamam anlamında kafamı salladım. O yöne bakmadan hızla sınıftan çıktık.

Tuvalete geldiğimizde "afra iyi misin?"

"Şey galiba ama egeyi görünce bir ürperti oluyor bana bir panik oluyor onca bana yaptığı şeyden sonra korkuyorum ondan" buse anlamış olacakki "dayan kardeşim ege eskiden böyle değildi ama ailesini kaybettikten sonra böyle oldu ben egeyi çok uzun zamandan beri tanıyorum" busenin dediklerini sindirmeye çalıştım.

"Ne ailesini mi kaybetmiş"

" Dışarı çıkalım bir yerde oturalım anlatcam " diyerek beni dışarıya yönlendirdi.

Buse ile bahçeye çıkıp bir banka oturduk.

"Seni dinliyorum" buse derin nefes alıp konuşmaya başladı.

"Ege bir trafik kazası sonucunda ailesini kaybetti geriye tek kardeşi vardı annesi ve babası öldüğü için ege ile kardeşini ayırıp ayrı ayrı yetimhaneye yolladılar. Bu zamana kadar da yetimhanede kaldı. Kardeşinden uzak, tek umudundan uzak. Gerçi hala yetimhanede kalıyor da yani anlayacağın o ki çok zor şeyler geçirdi. O yaştaki bir çocuk mutlu iken ege hep yanlız ve üzgündü böyle böyle hırçınlaştı"

Ben hala şaşkınlıkla busenin söylediklerini sindirmeye çalışıyordum.

"Ben ben ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten zor günler geçirmiş benim gibi olmasada ama bana böyle yapması yanlış"

"Tek sana yapmadı bu okuldaki herkezi tehdit etti yeri gelince dövdüler ege nin çetesi hiç ege yi yanlız bırakmadı"

"Çete ile nasıl tanıştılar?"

"Yetimhaneden, çete deki hiçbirinin ailesi yok onlar da birbirlerine sımsıkı bağlı bir ip gibi çözülmezler"

Ve hayat bazı çocuklara küsebiliyor hayatlarını karartabiliyor, hayat herkese gülmüyor bazı çocuklar parası ile herşey alabiliyorken bazı çocuklar erken hayatın yükünü taşıyor, çalışıyorlar sevdiği bir oyuncağı veya kıyafet almak için değil sadece bir ekmek parası bulabilmek için.

"Afra hani dedin ya az önce zor şeyler geçirmiş benim gibi" buse anlatmam için gözlerimin içine bakıyordu.

"Şey benimde babam trafik kazası geçirdi ve holding battı bizde mecbur buraya geldik"derken göz yaşım yavaşça intihar etti.

Buse bana şok olmuş şekilde bakarken "buse ben babamı çok özlüyorum babam benim ilk aşkımdı o kadar çok seviyorum ki ama yok artık yok" ağlamaya başladım. Buse sırtımı sıvazlayıp " kardeşim çok üzüldüm gerçekten çok kötü bir olay ama güçlü olman lazım eğer baban seni böyle görseydi eminim kızardı o seni izliyor"

"Gerçekten izliyor mudur?"

"Tabikide" gözyaşlarımı hemen silip gökyüzüne baktım.

"Babacım seni çok seviyorum, seni çok özledim ama sana bunları yapanları bulucam ve intikamımı alacağım" buse bir bana bir gökyüzüne bakıp "nasıl yani babanı biri öldürdüğünümü söylüyorsun" ciğerlerime kadar nefes alıp verdikten sonra "evet" diyebildim.

O anda zil çaldı okula girip sınıfa çıktık sıramıza oturup sadece boş boş baktım etrafa.

Nerdeyse ege ile aynı şeyleri paylaşmışız ama o daha fazla, ege için üzüleceğim aklıma gelmiyordu.

Yavaşça arkama dönüp ege ye baktım ben baktığımda ege de gözlerini çevirip bana bakmaya başladı.

Hayır afra olmaz üzülerek niye bakıyorsun daha fazla bakamayıp önüme döndüm. O anda matematik hocası gelip hemen dersi anlatmaya başladı ama benim dikkatimi çeken şey hoca hep buseye bakıyordu.

İlk geldiğimde de böyleydi bir an aklımdan türlü türlü şeyler geçirdim. Yok canım daha neler hoca öyle birşey yapmaz buseye dimi. Haberlerden birçok şey duyuyoruz aman allah'ım allah korusun dünya gittikçe kötü oluyor aslında hayat kötü değil içindekiler kötü yani insanlar bazı korkunç iğrenç huylu insanlar.

























Evet arkadaşlar 5.bölümün part 1 i yakında part 2 gelicek yorumlarınızı eksik tutmayın en çok yorum yapanlardan buraya etiketlicem sizleri seviyorum minnoşlar.



Sizce bu matematik hoca ile buse hakkında ne düşünüyorsunuz?

Afra ve ege arasında neler oluyor?

Afra ile melih arasında neler oluyor?

Bu soruların cevaplarını yorum yaparak atabilirsiniz

Continue Reading

You'll Also Like

18.4K 2.5K 23
barış alper yılmaz × semih kılıçsoy !texting "abi daha yeni bes gol yediniz bizden niye racon kesmeye calisiyorsun?"
4.9K 492 22
Geçmiş yıllarda yaşanan bir kaza sonucu bir aile parçalanmış, içlerinden bazıları vefat ederken bazıları da hasarlarla kazayı atlatmıştır. Fakat tek...
4.7M 281K 83
Her şey; aslında bütün aile fertlerinin yapmak isteyip de yapamadığı, ailenin küçük oğlu Murat ve eşi Nalan'ın isyanıyla aile apartmanını terkedip, o...
42.9K 2.2K 23
(Biyo aile kitabı) 16 yaşında olan Asel Mina' nın cehhenemin den kurtulma hikayesi (Mizah ve argo kelimeler içerir) Alıntı *** Bana üsten üsten bak...