Devilicious.

Oleh devoratoaredesuflete

187K 12.2K 1K

" - Nu te iubesc pur şi simplu, îmi eşti obsesie. Nu mi-am dorit niciodată să posed un lucru atât de mult cum... Lebih Banyak

1. Mijlocul iadului.
2. Victima Diavolului
3. Kiss me hard.
4. Acţiune
5. Un pas mai aproape de diavol
6. Don't touch my soul
7. El Diablo
8. Dirty
9. Drunk in love.
10. Ignoranţă
11. Gelozie?
12. Insane
13. Adrenalină
14. Too much
15. Crazy in love
16. I dare you to kiss me
17. Fall in love
18.Damon's demons
19. Love you like a crazy
20. Mărturisire.
21. Intrus
22. Lovin' the DAMON
23. Morning
24. Last kiss
25. Another Damon
26. Adevărul
27. Mai multe secrete
28. În inima munților
29. Vreau sa te cunosc
30. Împreună
31. Te iubesc
32. Nesiguranta
33. Dependenta
34. Accident
35. Surprize
36. Tensiune
37. Temeri
38. Un secret la pamant
39. Cu toti demonii tai

Non-capitol!!!

2.8K 91 16
Oleh devoratoaredesuflete

Îmi cer scuze în primul rând  pentru alarma falsă :)) vreau doar să vă anunț că pe lângă aceste două cărți de care mă ocup(Jocul Pasiunii și Devilicious), aveam în ciorne una veche... fiind lipsita de inspirație în ultima vreme, m-am gândit că nu mi-ar strica să editez cartea din ciorne și sa postez ce am scris până acum.
V-aș ruga sa aruncati o privire și acolo, până reușesc să scriu aici. Cartea se numește "Neverending nights - I. Sleeping Beauty". Ar însemna mult pentru mine sa îmi spuneți părerea voastra și acolo!

P.s: Atât Devilicious cat și Jocul Pasiunii sunt în curs de scriere. Merge treaba mai greu puțin, deocamdată..dar îmi revin eu.

Va las descrierea cărții:

"NOPȚI FĂRĂ FINAL - FRUMOASA ADORMITA"  prezintă povestea lui Alisson Quinn, care se schimbă radical într-o singură noapte.
Viața ei ia o altă întorsătură, când la propria petrecere aniversară se urcă în mașină apoi face un accident. Accidentul ce aparent părea din vina ei și a alcoolului consumat în acea noapte, se dovedește a fi, de fapt, un accident provocat intenționat, de un inamic necunoscut ce încercase să îi ucidă întreaga familie, sabotând fiecare mașină pe care ei o dețineau.
În urma accidentului, Alisson Quinn fusese considerata moartă de toți cunoscuții deși, în tot acest timp, se aflase în coma.
Rămasă aproape singură, Alisson e forțată să devină dintr-o fetiță răsfățată, o femeie puternică, iar cel mai mare scop al ei, era să îi găsească și să îi pedepsească pe cei care i-au distrus viața. 
De asemenea, în cel mai nepotrivit moment, când încrederea lui Alisson fusese zdruncinata, Klaus Green își face apariția în casa adolescentei, în calitate de bodyguard, de această dată.
Ce dorea de la ea cel care i-a frânt inima cu 2 ani în urmă?

Pupici :*

Lanjutkan Membaca

Kamu Akan Menyukai Ini

104K 4.1K 72
Ea este medicul veterinar, el este fiul șefului ei. Ea emană bunătate și modestie, el are o inimă rece și domină cu cruzime. Atunci când pășești pe...
1.5M 47.4K 105
'Dezbracă-te!' spune el nervos. 'Te rog.. ma doare tot corpul..' ii spun speriata, implorându-l din priviri sa nu-mi facă nimic. 'Prea târziu, păpu...
358K 17K 64
,, De ce ești așa, JungKook? " ,, Pentru că așa îmi place să fiu! " My Strange Husband - o poveste de dragoste dintre JungKook și Jasmine. Aceștia se...
169K 7.8K 51
"Nu ţi-a spus nimeni că dacă il lovești pe James Black riști spitalizare gratis?" zic, rânjind spre corcitura din faţa mea. "Nu ţi-a spus nimeni că...