the diary ↦ hemmings

Por biiabiebx

1.7K 193 75

Oare este prea tarziu pentru Skylar si Luke? © biiabiebx all rights reserved Más

I
II
III
- playlist
IV
V
VI
VII
VIII
IX
X
XI
XII
XIII

XIV

100 10 10
Por biiabiebx


Atunci cand Skylar a inceput sa se simta rau, Xander a decis ca erau destule informatii pentru o zi, asa ca s-au retras la hotel, promitandu-le baietilor ca se vor vedea maine sa vorbeasca despre toate indiciile din micul ghizodan. Calum si Michael s-au despartit de ea cu lacrimi in ochi, ca si cum ar fi fost infricosati ca o vor pierde din nou.

"Hei, crezi ca putem sa avem incredere in Xander?" Intreaba Michael dupa ce s-a asigurat ca ambii au parasit localul.

Calum i-a raspuns prin datul ochilor peste cap, "Ai dubii din nou?"

"Bineinteles ca am, mai ales acum cand stiu ca am avut dreptate in legatura cu Irwin," A continuat dupa ce a mai lasat putina bere sa alunece pe gatul lui.

"Nu cred ca e aceeasi situatie. Xander mereu i-a placut pe cei doi cu un sentiment pur, chiar cred ca vrea sa-i ajute," A spus Cal, uitandu-se cu putin dezgust spre Michael.

"Normal ca avea un suflet pur daca avea cam 10 ani, Calum, dar acum cine stie ce scheme diabolice pregateste," A rostit asta cu multa seriozitate, doar pentru a-i scapa un raset peste cateva secunde. Calum s-a apropiat si i-a luat halba de bere din fata, dar Michael l-a privit ca si cum avea o explicatie, "Doar imagineaza-ti expresia lui Luke daca ar vedea-o cu un alt baiat," 

"Nimeni nu ar vrea sa vada asta, sadicule," Desi suna revoltator, Cal a pufnit amuzat, doar gandindu-se cum Luke ar fi trebuit sa-l interogheze cu duritate pe Xander. "Nu pot sa cred ca e bine si ca ea a fost cea care a venit sa ne gaseasca," 

"Destinul mereu are un plan de rezerva, iar Luke si Skylar sunt suflete pereche, stii asta," Increderea era vizibila in vorbele lui Michael, iar Calum l-a aprobat imediat, pregatindu-se sa plece dupa ce a vazut cum 'clientul' a trantit banii pe tejghea.

-

"Nu pot sa cred ca i-am gasit, Xander! Nu intelegeam acel sentiment de familiaritate deloc, nu pot sa cred ca nu mi-i amintesc, dar simt ca-i iubesc!" A exclamat Sky, punandu-si mana in partea stanga a pieptului unde isi putea simti pulsul crescand din ce in ce mai mult.

"Ma bucur ca nu am venit aici degeaba," A chicotit Xander, batand-o pe umar pe Sky, inainte sa dispara sub asternutul patului de hotel.

"Multumesc mult pentru tot, Xander, dar vreau sa-ti spun ceva," A murmurat Sky in obscuritatea camerei.

"Stiu ca nu ai incredere in mine, Sky, este in regula. Stiu prin ce ai trecut, deci nu te pot invinovati," Xander a usurat situatia, spunand ceea ce Skylar deja gandea de cand s-a hotarat sa plece cu el in afara orasului. Adevarul este ca Xander simtea acelasi lucru. Putea avea incredere intr-o persoana care nici macar nu era ea insasi sigura cine era cu adevarat? Nu stia, dar simtea ca trebuia s-o ajute, admiratia si iubirea pentru persoane nu dispare asa de repede. Surf-ul era cel care il pastra in cea mai buna forma fizica si psihica, nu isi putea imagina viata fara acest sport, iar asta i se datora persoanelor pe care le ajuta chiar acum. Macar atat putea face pentru ei, pentru ca ei ii aratasera cu totul alta lume, una in care poate avea incredere in el si nimic nu il sperie.

-

"Deci ai harta, jurnal, inelul, casete, poze.." Enumera Calum dupa ce Sky a varsat tot ce avea in ghizodan.

"Casetele m-au ajutat sa te gasesc, pozele au fost primele indicii despre Luke, inelul a fost cel care m-a facut sa ma gandesc la faptul ca sunt mai multe ascunzatori, iar harta am analizat-o cat am putut cu ajutorul jurnalului...," A explicat Skylar, dupa ce baietii au inceput sa rascoleasca amintirile, "Desigur, jurnalul m-a facut sa realizez ca traim o minciuna, deci a fost probabil cel mai important,"

"Si cand te gandesti ca erai asa de rusinata ca vei detine un jurnal la 19 ani...," O fantoma a unui zambet a aparut pe chipul nostalgic al lui Calum.

"Stiu, am citit asta pe prima pagina," A spus Sky, ca si cum si-ar fi amintit, dar doar a citit asta.

"Bine, deci, o sa sune ciudat, probabil, doar putin ciudat..." A inceput Michael, deja primind incruntaturi de la cele trei persoane din camera, "Am o foaie pe care scriu toate locatiile pe care mi le spune Luke si am adus-o," 

Calum a pufnit, apoi a oftat, punandu-si mana pe umarul prietenului sau, "Nu te-ai dat batut nici pana acum, nu-i asa?" 

"Niciodata," Michael a raspuns, facand cu ochiul spre Calum, iar Calum nu a putut opri zambetul care voia sa fie dezvaluit.

Skylar era atat de bucuroasa, incat simtea adrenalina in tot corpul.A intins harta pe toata masa si le-a aratat toate semnele pe care le facuse, explicand de unde le-a aflat.Michael si Calum erau fascinati de informatiile pe care a putut sa le acumuleze intr-un timp asa de scurt.

"Pana acum totul este bine, dar stiti ca trebuie sa scoatem din ecuatie chestia cu << o destinatie pe an >>, pentru ca sunt 95% sigur ca Luke nu sta mai mult de 10 zile intr-un oras," Michael a continuat sa-i surprinda pe ceilalti cu teoriile lui, demonstrand ca niciodata nu a oprit cautarea prietenului lui cel mai bun.

"Foarte bine, cand v-a sunat ultima data?" A intrebat Sky, fara sa se opreasca sa insemneze harta cu cat mai multe indicii.

"Uhm, habar n-am, acum-" A inceput Calum, simtind ca nu ajuta deloc la investigatie, dar a fost intrerupt de Michael care parea ca si-a notat undeva toate detaliile.

"Acum fix o saptamana, dar, avand in vedere ca suntem la inceputul lui septembrie, Luke poate fi imprevizibil," Blondul cu pahare goale pe langa el de la bar parea mult mai diferit acum, iar Xander si Skylar il admirau foarte mult.

"Bine de stiut, inseamna ca trebuie sa sune, daca nu face pe imprevizibilul, desigur," A afirmat Skylar, fara sa-si ia privirea de la acea harta. Parea ca acea hartie era singura care o tinea in picioare in acele momente, iar baietii erau putin ingrijorati.

"Sky, nu ai terminat insemnatul?" A intrebat Xander, incercand sa o consoleze prin a o atinge pe spate, doar ca sa fie inlaturat de Sky.

"Trebuie sa fiu sigura ca totul e in regula, nu vreau sa pierdem ceva important din cauza mea," Glasul ei parea controlat de altcineva, iar ochii ei urmareau continentele si foaia lui Michael, fara oprire.

"Skylar, opreste-te, e totul bine momentan," Calum a incercat sa fie foarte bland, stiind ca Skylar era intr-o stare vulnerabila.

"Da, Sky, suntem intr-o pozitie foarte buna, cu siguranta il vom gasi," A declarat Michael cu incredere, facand-o pe Sky sa-si ridice, in sfarsit, privirea.

"De ce esti asa de sigur? Doar pentru ca am aflat cateva locatii? Nu e ca si cum avem tone de  bani sa zburam peste tot sa-l cautam," Sky a ridicat tonul fara sa-si dea seama, avand o migrena puternica, "La naiba, eu nici macar nu mi-l aminteam acum cateva saptamani ! Stiti ce vina port?"

"Skylar, linisteste-te, te rog!" A incercat Xander din nou, dar de data aceasta a primit o reactie si mai violenta, trupul lui Sky fiind ridicat de pe scaun.

"Am fost linistita atatia ani, crezand ca traiesc intr-un basm! Un basm fals! Totul a fost fals, absolut totul. Nu il iubesc pe Ashton, doi oameni m-au fortat sa iubesc o persoana de care nici macar nu-mi aminteam!" Strigatele fetei acopereau toata incaperea, iar cei trei pareau ingroziti de comportamentul ei.

"E in regula, Sky! Stim ca nu il iubeai, te cunosc cel mai bine!" Calum si-a adus glasul la acelasi ton, sperand ca o va incetini pe Sky.

"Nu mai spune asta! Nu mai spune! Urasc faptul ca simt ca va iubesc, simt ca va cunosc, dar nu-mi pot aminti nimic legat de voi !" Strigatele deveneau din ce in ce mai puternice, iar mainile ei masau tamplele care pareau ca erau pe cale sa explodeze.

"Skylar, calmeaza-te, iti faci rau!" Xander a intrat in discutie cu volum ridicat.

In acest timp, telefonul fix pe care Calum il achizitionase doar pentru a vorbi cu Luke, suna incontinuu.Nimeni nu putea fi deranjat din discutia aprinsa care nu se mai oprea pentru a auzi telefonul care era o mica speranta.

"Merit acest rau! Il merit, Xander! Nu inteleg cum dupa tot ce v-am facut, voi puteti sa ma primiti cu bratele deschise!" Skylar nu a mai oprit suspinele si lacrimile care voiau sa iasa de cand a vazut chipurile atat de familiare.

"Pentru ca te iubim,Sky, habar n-ai cat de greu ne-a fost sa traim intr-o lume fara tine si fara Luke, fara orasul nostru, fara familie," Prima propozitie a fost strigata, dar apoi vocea lui Calum a devenit mai delicata decat isi putea imagina cineva.

Skylar s-a oprit pentru cateva secunde pentru ca habar nu avea cum ar fi trebuit sa raspunda la aceste cuvinte pe care le-a mai auzit pana acum, dar se intreba daca in ultimii 5 ani, acest moment a fost prima data cand persoana care le rostea chiar simtea iubire pura, fara minciuni si manipulari.

Aceste cateva secunde au fost mult mai pretioase decat s-ar fi asteptat cei patru, pentru ca tocmai atunci Xander a auzit o sonerie bizara, iar privirea lui s-a indreptat spre aparatul telefonic putin cam vechi.

"Uh, cred ca suna ceva?" 

Skylar si Calum aproape ca au inceput sa critice intreruperea momentului lor de afectiunea, dar Michael nu i-a lasat, incepand sa topaie in drumul spre telefon.Prima data, nimeni nu si-a dat seama de ce Michael era asa de entuziasmat ca un telefon antic a inceput sa sune dintr-o data, apoi Calum si-a amintit singurul motiv pentru care cumparase acea vechitura.

"E Luke!" A exclamat Calum cu cel mai mare zambet vazut de Sky si Xander pana atunci pe chipul lui.

Au fugit spre holul destul de inghesuit al apartamentului lui Calum, iar Michael a ridicat receptorul dupa ce s-a asigurat ca i-a facut semn lui Sky sa nu deschida gura.

"Buna ziua, va sunam in legatura cu factura neplatita de la curent pe luna trecuta," S-a auzit o voce de barbat, iar Sky simtea cum toata speranta ei fusese alungata doar de cateva cuvinte.

Asa ca a surprins-o pufnitul simultan al baietilor, "Buna incercare, Luke, dar tu esti singurul nebun care suna pe acest telefon," A spus Michael razand spre Skylar, care deja plangea de bucurie. "Deci de unde suni de data asta?"

"Sunt mai aproape decat credeti, pe apele din Hawaii," A raspuns Luke, auzindu-se vantul in fundal, "Din moment ce am sunat la Calum, presupun ca e si el acolo, nu?" 

"Bineinteles," Spune Calum, stiind ca Luke il va auzi datorita speaker-ului, fara sa-si mute privirea de la Skylar care parea ca vrea sa imbratiseze acel telefon.

Skylar plangea atat de tare incat nu stia cum inca mai putea auzi ce se intampla in jurul ei.Iubirea vietii ei era bine, era in viata, in Hawaii, sigur putea sa-l gaseasca, sigur putea sa-i spuna tot ceea ce a trait si sa-si ceara scuze cum se cuvine, putea afla care sunt adevaratele ei sentimente.Simtea ca atunci cand il va reintalni pe Luke, va stii ce inseamna dragostea, va intelege ce reprezinta dragostea reala.Luke ar fi fost raspunsul la toate intrebarile ei si alinarea de care avea cea mai mare nevoie in acele momente.

"Salutari din Hawaii, Calpal!" Luke parea atat de fericit, dar Michael si Calum stiau cat de bun era la ascunsul suferintei, "Sunteti bine?" 

"Noi ar trebui sa te intrebam asta," Spune Michael, inchizand ochii pentru ca stia ca Luke va veni cu un raspuns plin de viata, desi era septembrie.

"Desigur, desi e septembrie, soarele din Hawaii nu te dezamageste," Vantul din fundal se oprise, iar acum se auzea doar cum rotile bagajului lui se plimbau pe podeaua aeroportului, probabil.Cei doi baieti au oftat in acelasi timp.

"In primul rand, inceteaza sa vorbesti despre Hawaii pentru ca stim ca te pregatesti sa pleci," Incepe Michael, lasandu-l pe Calum sa fie cel care adreseaza situatia cealalta.

"In al doilea rand, inceteaza sa pari asa de fericit pentru ca tocmai te-ai dat de gol spunand ce luna e," 

Un raset a fost auzit de pe cealalta parte, socand-o pe Skylar, "Ce ati vrea sa fac? Sa bocesc si la telefon? Nu, multumesc, imi place sa fac asta in privat," 

"Daca ai fi fost aici cu noi...crede-ma ai fi fost foarte fericit," Calum a spus, facand o referinta subtila la Skylar care se afla atunci cu ei.

"Cred ca doar privindu-va in ochi mi-ar fi facut rau, urasc vinovatia pe care o simt," A murmurat Luke, schimbandu-si tonul vocii.

"Nimeni nu te invinovateste, Luke," L-a contrazis Calum, fiind aprobat cu pasiune de Skylar care incerca sa-si opreasca suspinele cu palmele.

"Aproape mi-am omorat iubirea vietii mele, apoi am devenit un dezastru asa de mare incat am fost internat in spital, ingrijorandu-va si mai mult si dupa toate astea v-am parasit fara sa va spun ceva," A povestit Luke, pufnind, incercand sa exprime faptul ca deja era impacat cu vina.

"Te-ai gandit vreodata ca...poate ea este in viata?" Michael a adus vorba de un subiect sensibil, dar nimeni din incapere nu a vrut sa-i atraga atentia pentru ca orice informatie era necesara.

"Este speranta pe care o port in suflet din totdeauna, iar daca asa este, destinul va decide ce se va intampla, m-am asigurat de asta," Increderea din vocea lui parea foarte falsa, dar ei si-au dat seama ca se referea la harta si l-au crezut.

"Inca o iubesti," Afirma Calum, sperand ca ii va inlatura dubiile lui Skylar.

"Inca o ador, inca o port cu mine oriunde merg," Luke ii ofera confirmarea, care o face pe Skylar sa cada in genunchi in fata acelui aparat care i-a restabilit toata speranta.

-

am incercat de 189 de mii de ori sa continui capitolul asta si nu am putut deci o sa se termine asa!!

ce credeti ca o sa se intample???


Seguir leyendo

También te gustarán

89.8K 7K 67
𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐲𝐨𝐮 | ᴛᴀᴇᴋᴏᴏᴋ Câte se pot întâmpla când trimiți un mesaj persoanei greșite! □■□■□■□■□■□■□■□■□■□ ❝ "Promite-mi că nu mă vei părăsi vreodat...
494K 15.5K 83
"Iubirea este o simplă ecuație. Tu doar rezolv-o..." #1 în Fanfiction 6.09.2023 #1 în Fanfiction 3. 02. 2020 #1 în Fanfiction 28. 12. 2019 #1 în zayn...
258K 13.6K 80
De când vampirii au cucerit lumea, totul este distrus... culorile vii acum sunt inchise, oameni nevinovați mor zilnic, copii tineri sunt folosiți ca...
203K 29.1K 128
Продолжение с 16 арки Система 7480 была завоевана своим хозяином и стала рабом другой стороны. Но это не имеет значения, 7480, который может выбрать...