X

93 11 5
                                    




"Chiar vrei asta?"

Xander era uimit ca visele sale au devenit realitate.Cine ar fi crezut ca el va ajunge sa-i dea lectii de surf profesionistei? Ei bine,nu Xander,asta e sigur.

"Da,chiar vreau si simt ca tu ma vei ajuta in legatura cu Luke," A ras Skylar,in timp ce se pregatea pentru prima lectie cu Xander.

"Sper sa te ajut,chiar mi-ar placea sa va vad impreuna din nou,"

+

Toate zilele erau astfel,Skylar si Xander impreuna pentru ca fata voia sa fie sigura ca abilitatile ei de surfer vor reveni pana il va reintalni pe Luke,daca se va intampla.Skylar punea intrebari variate,pentru a afla tot ce putea,din moment ce era singurul pe care il mai putea intreba.

In timpul in care Sky nu facea lectii de surf,analiza cu atentie toate detaliile despre planurile de viitor ale lui Luke,iar asta o facea sa invete si mai mult surf pentru ca observa cat de mult Luke iubea acest sport.

Luke si Skylar isi construisera viitorul destul de bine.Planuiau sa viziteze asa de multe locatii pe care ei le numeau 'perfecte pentru surf'.Australia,Hawaii,Indonesia sau Africa de Sud erau pe lista lor,la fel ca multe alte destinatii.Oare cum il va gasi Sky pe Luke? E adevarat ca ar fi strabatut toate aceste locuri doar pentru a-l revedea,dar nu isi permitea.

Era mult mai greu decat isi imaginase,dar nu voia sa se dea batuta.Sentimentele ei pentru Luke reveneau cu fiecare amintire,iar ei i se parea ciudat cum singurele pe care si le amintea erau sentimentele fata de toti oamenii pe care i-a pierdut.Era ca si cum o ceata era existenta in capul ei,iar aflarea adevarului a alungat-o,acum putea simti tot.Ii recunostea,stia ca sunt prietenii ei,totul avea sens acum.Isi dorea sa-i vada,sa-i cunoasca din nou.

Nu se va da batuta.Asta a decis si va ramane cu aceasta decizie.

+

"Heei,Cal,ce faci?" O fata il intreba pe prietenul ei,Calum.

"Lasa-ma,Sky,sunt stresat!" Striga,desi avea un zambet urias pe chip.

"De ce?" A intrebat adolescenta,accentuand ultima vocala.

"Sky,daca nu intru la Duke,o sa te invinovatesc toata viata," A murmurat Calum,in timp ce incerca sa invete.

Vocea feminina trebuia sa se auda din nou,dar a fost intrerupta de o trantire a usii si de un geamat enervat.

"Luke e aici !" A strigat fata,cadrul miscandu-se din cauza imbratisarii celor doi.

"Ce se intampla?" Glasul lui inca ii trimitea mii de fiori.

"Calum ne paraseste pentru universitate,tu nu o sa faci asta,nu?" Filma asa de aproape de fata adolescentului,dar lui nu-i displacea.

"Niciodata.O destinatie pe an,iti amintesti ?"

Acele vorbe au fost de ajuns ca Skylar sa devina agitata.Erau indicii! Era din ce in ce mai aproape de prietenii ei ! Casetele ajutau mult,dar de unde va afla toate locatiile? Lasandu-l pe Luke putin,si-a dat seama ca aflase unde universitatea lui Calum se afla.A mai auzit de Duke si stia prea bine ca se afla in North Carolina.Destul de departe de California,dar merita.Totusi,nu putea sa plece nicaieri pana nu afla locatiile exacte ale tuturor.

Desigur ca in jurnal erau liste cu multe destinatii,dar nu stia care au fost vizitate pentru ca mama ei ii spusese cat de mult Luke si Sky iubeau sa calatoreasca.Asa ca a abandonat putin graba,incercand sa gaseasca solutia in jurnal.

+

"Ok,surf-ul e chiar obositor," A oftat Sky,aruncandu-se pe nisip dupa ce a cazut de cateva ori de pe placa.

the diary ↦ hemmingsजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें