KOYU KIRMIZI |Anlaşmalı Aşkla...

By Russilexa

1.4M 67.4K 9.4K

/Tamamlandı/ Hiç yapmayacak bir şeyi yapsanız , düşünün... Boşansanız mesela. Delice aşık olduğunuz adamdan. ... More

AR/Koyu Kırmızı /Tanıtım
AR/1
AR/2
AR/3
AR/4
AR/5
AR/6
AR/7
AR/8
AR/9
AR/10
AR/11
AR/12
AR/13
AR/14
AR/15
AR /16
AR /17
AR/18
AR/20
AR/21
AR/22
AR/23
AR /24
AR /25
AR/26
AR/27
Sözleşme Artık Raflarda 🍃
AR/28
AR/29
AR/30
AR /31
AR/32
AR/33
AR/34
AR/35
AR/36
AR/37
AR/38
AR/39
AR/40
Finalden Alıntılar, Duyuru Ve Etkinlik!
AR/41 (FİNAL.)
Sözleşme /İnternet sitesi indirimleri/

AR/19

29K 1.5K 259
By Russilexa

Helü 💃😋

İthaf savdee
KAYIP-RUH_16
Duygu_9
zeeyneepK

Merve, nefesi sıklaşırken ellerini karnına götürdü. Bir kaç kez kızının ard arda tekme atmasıyla yutkundu.

Boğazına kadar gelen safra tadıyla inledi. Yeniden kusacaktı.

"Merve iyi misin? "

Yiğit içeriden bağırırken o klozetten başını kaldırıp kapıya kadar gelen adama baktı.

" İyiyim, geçer misin içeri? Hem sen nasıl yürüdün? " Merve otururken son kez öğürüp ayağa kalktı . Kapının pervazına tutunan adama bakmadan elini yüzünü yıkamaya başladı.

" Deyneklerle, yine mi kustun normal mi bu? Hadi hastahaneye gidelim. "

Merve gülümserken suyu kapatıp adama döndü.

" Hamileyim Yiğit. Normal bu. " Adamın koluna girerek salona doğru yürümeye başladı. Kafasını Yiğit'in koluna yaslarken dağılan eve baktı. Yiğit bir haftadır alçılıydı. Merve onu bir saniye bile yalnız bırakmamıştı. Yavaşça adamla beraber koltuğa oturudu.

" Azcık kaldı az. "

" Çok az canım. Sadece üç ay. "

" Daha beşik bile bakmadık. "Yiğit gülümserken söylediği cümleyle durdu. Kafasını, dudaklarını yalayarak kadına çevirdi.

" Yani doğum yapınca hemen gitmezsin, en azından bir ay kalacaktın ya. O yüzden dedim. " Yiğit sözlerini bitirdikten sonra kolunu kıza doğru attı. Sağlam kolu kızı kavrarken gülümsemek istedi, fakat burnuna gelen kokuyla kolunu aniden çekip yutkundu.

" Banyo yapman gerek. " Merve adamın utançla kızarmasından sonra kahkaha atarak yerinden kalktı.

Yukarı kata odasına giderken hala gülümsüyordu. Odasına girdiğinde dolabı açıp Yiğit'de vermek için bir kaç kıyafet çıkardı.

Yatağın üzerine katlı katlı koyduğu takım ve iç çamaşırını alıp karşı kapıda ki banyoya geçti. Kirli sepetinin kapalı kapağına elinde ki çamaşırları koyarken küveti sonuna kadar sıcak suyla doldurmaya başladı.

Klozetin kapağına otururken derin bir nefes alıp kafasını ellerinin arasına aldı.

"Ben ne yapacağım anneciğim? " Yavaşça ellerini karnına koyarken devam etti.

" Baban olacak o pislik adam yüzüne ne yapacağımı bilmiyorum. "

Gözlerine gelen yaşlarla arkasına yaslandı. He ne kadar mantığı başka bir erkek için kalbinin kapılarını kapatsa da atan kalbi başka şey düşünüyordu.

Merve'nin kalbi, kapılarını çoktan Yiğit'e açmıştı. Hemde ardına kadar.

Fakat Merve hala ne yapacağını bilmiyordu. Yeniden bir adama kapılmak, ona göre en zor şeydi. Ki Yiğit ondan yaşça büyük bir adamdı. Ona asla sevgi gösterisi yapmayacak bir adamdı.

Ayaklarına su gelince sıçarayarak kalktı. Sıcak su küvette taşmıştı. Merve hızla kalkıp suyu kapattı, ve küvette ki tıpayı kaldırıp çok olan suyun yarısının gitmesine neden oldu.

Gözlerini alel acele sildi ve aşağıya yavaşça indi. Salonun kapısına geldiğinde koltuğun tersine ellerini ve başını koymuş, sakat ayağını sehpaya uzatmış bir Yiğit gördü. Televizyon da açık olan maç tekrarını kapatıp ellerini yüzünün arasına aldı Yiğit.

Merve yavaşça salona girdi ve boğazını temizledi.

"Şey, ben küvete su doldurdum,giyeceklerini de hazırladım. Sadece saçlarının yıkayıp çıkarım, sende bedenini halledersin. "

Yiğit kızın söyledikleri ile aklı başından başka yerlere giderken elinde ki kumandayı düşürdü. Yaptığı seslen irkildi ve yavaşça ayağa kalkıp koltuğa tutundu.

" Olur. Tabii ki olur, yani neden olmasın? "

Merve durumu ve Yiğit'in söylediklerini garipsese de hiç bir şey söylemedi ve kocasının sağlam kolundan tutup onu yukarıya çıkardı. Banyo kapısından içeri girerken adeta sauna gibi olan dumana baktı Merve.

" Sen dur, ben koluna ve bacağına saracak bir şey bulayım. "

Merve aşağıya inerken Yiğit kafasını sallayarak duvardan destek aldı ve klozetin üzerine oturdu. Merve'nin dedikleriyle aklı başından gitmişti. Yavaşça gülümseyerek üzerinde ki eşofman üstünü çıkarıverdi. Kırık kolu acısa da, şuan bunu hiç dert etmedi.

Bir haftadan beri genç kadın onunla o kadar çok ilgileniyordu ki Yiğit bunu gerçekten çok sevmişti. Hatta, Merve'nin burada yanında kalması için elinden ne geliyorsa yapacaktı.

Yavaşça oturduğu yerden kalçasını kaldırıp alt eşofmanı da çıkardı. Merve içeri girerken, genç adam elinde ki eşofmanı yere attı ve kıza şirine gülümsedi.

Merve elinde ki streç film ve buzdolabı poşeti ile genç adam gülümserken, ortada fazlalık eşya olmadığını gördü. Aniden arkasını dönerken bağırmaya başladı.

"Sen ne yaptığını sanıyorsun? Gerizekalı! "

Yiğit anlamayarak kadının arka profiline bakarken hala Merve'nin bağırmasını dinliyordu.

" Allahım! Bir akıllı istedim, sadece bir tane. Yarabbim çok mu gördün? Yiğit, arkamı dönüyorum, al üzerine bir şey! "

Yiğit kuzuya dönerken kafasını Merve göremese de sallayarak üzerine attığı eşofmanını koydu.

" Ben, banyo deyince şey sandım. "

" Yahu sen hiç bir şey sanma bir daha! " Merve arkasını dönüp alt dudağını mahcup bir şekilde ısıran adama baktı.

" Kesin senin kafana çok vurdu kesin. Başka bir açıklaması olamaz çünkü. "

Elinde ki poşeti Yiğit'in kırık koluna geçirdi ve üzerini streç film ile sardı. Aynı işlemi, eğilerek ayağına da yaparken hala söyleniyordu. Yaptığı şey, ona iyilik olmasını isterken Yiğit olayı çok başka yerlere çekiyordu.

" Kalk hadi. " Merve mırıldanırken eski bağıran halinden eser kalmamıştı.

Yavaşça adamı suya oturttu. Yutkunurken Yiğit'in ayağına su girmemesi için dua ediyordu.

" Allahtan son parçayı çıkarmamışım. "

" Patavatsız öküz. " Merve carıldarken adamın gülmesi ile sustu. Eline aldığı duş başlığını yavaşça genç adamın kafasından gezdirdi.

" Sıcak! Yanıyorum Merve! " Yiğit canının acısı ile birden bağırırken Merve kıkırdadı. Küvetin yanına çektiği kirli sepetinin üzerine oturdu.

" Yananı Allah görür canım benim. " Hala gülerken suyu kapatıp eline, oturduğu yerden şampuanı alıp döktü. Adamın saçlarında gezdirdi parmaklarını. Kafasını yana doğru eğerek genç adamın yumuşak saçlarını severmiş gibi yıkamaya başladı. Yiğit şimdi onun önünde bir çocuktan farksızdı. Gözleri bir an önünde ki bedene takıldı. Suyun sıcaklığını ile gerilen adamın çıplak vücuduna bakarken kendini durduramadı.

Önünde, sadece iç çamaşırı ile suda kolunda ki ve bacağında ki alçıya duran Yiğit vardı. Yavaşça elini saçından çekip omuzlarına doğru götürdü. Tüyleri diken diken olurken baş parmağı adamın boynunda, hızlıca atan şah damarında gezindi. Yiğit, kızın ne yaptığını alamazken kendini dikleştirip yutkundu.

Merve ufak bir an için, ona masumca bakan adamın dudaklarına kapanmak istese de, hayattan umudunu çoktan kesmişti. Ellerini tekrardan genç adamın saçlarına koydu.

" Bunu neden yapıyorsun? " Yiğit mırıldanırken sağlam eli ile Merve'nin kafasında ki elini çekti. Merve kaşlarını çatarken sabunlu parmaklarına dolanan parmaklarla yutkundu.

" Anlamadım, neyi? "

" Bunu yapmak zorunda değilsin. Küçük bir çocuk gibi bana bakıyorsun, annemin gitmesine engel olur bana böyle davranmazdın. Merve ne oldu sana? Eski Merve nerede? "

" Ben, ben hâlâ buradayım. " elini genç adamdan çekerken gözlerini kırpıştırdı.

" Ben bu değilim, bu sen değilsin. Eskisi gibi, sana arkamı dönüp gidemiyorum bile. Yanına çekiliyorum. Değiştik, ben sadece," Yiğit konuşmaya devam ederken Merve'nin çenesinden tutuşup onu kendine yaklaştırdı.

"Yiğit, yapma bunu. " Fısıldayarak gözlerini kapadı genç kadın. Titreyen ellerini yavaşça genç adamın ıslak omuzuna koydu. İkisinin de teni yanarken sadece suyun minik akışını duyuyorlardı.

"Neyi yapıyorum kadın? Son veriyorum buna."

"Bunu kaldıramam, bir yıkımı daha kaldıramam. " Merve genç adamın dudaklarına son bir kez fısıldarken dudaklarına değen yumuşak dokuya sustu.

Merve içine akan ılık aşkı fark edememişti. Sadece öylece durdu, Yiğit'e uyarak gözlerini kapadı ve durdu.

Yiğit dudaklarının üzerinde ki sıcak nefesle hayata yeniden bağlanmış gibi oldu. Sağlam ve ıslak elini yavaşça genç kadının saçları arasından geçirip aralanan dudaklarına kapandı kadının.

Merve ise o an ne yapacağını bilemedi. Sağlam bir el saçlarında tutmuş onu kendine yaklaştırmayı başarmıştı. Merve'nin önünde sadece iki şık vardı.

Ya, kendini teslim edecekti,

Ya da geri çekilecekti.

Helü😂

Güzel bitirdim bakıyorum 😂

Merve Öp! diyenler? 😏

Yiğit'in onu bırakıp kendisini almasını isteyenler? 😂😻

Peki ya, Merve geri çekilir ise olacakları tahmin eden var mı?

Yeni bölüm sanırım 500Oy ve 300 yorumdan sonra gelecek. Bu sefer ciddiyim 😍

Sizi çok seviyorum meleklerim

İnstagram 💁 asliipekli

Ha bu arada Sözleşme Epsilon Yayınları ile raflarda yerini alacak, haberiniz ola 💃 /Sözleşme Öykü ve Levent’in hikayesi 🙊💞❤️

Sizi seviyorum.

Continue Reading

You'll Also Like

1M 29.2K 83
Cinsel içerik, şiddet vb olaylar içeriyor çok sık olmamak kaydıyla lütfen bunu bilerek okuyun!! Kendini bulunduğu durumdan kurtarmakla beraber ona...
591K 17.5K 25
(Cinsel içerikli sahneler, yaş farkı ve daddy isuess içermektedir.) Ölü çocukluklar yaşamaya devam eden ölü insanlar doğurur... Kapak @-necirvan a ai...
UMUTSUZ By 🌙

General Fiction

3.3M 132K 56
Kapak tasarımı için @bsudeee ye çok teşekkür ederim 💜 13.08.2019- Umutsuz'un ilk yayımlandığı tarih
3K 712 20
Çocukluk arkadaşı olan Asai Haruna ve Todoroki Tōya, son iki yıldır birbirine düşman kesilmişti. •Boku No Hero Academia x reader -Dabi x reader • B...