Roșu Sângeriu → park jimin

By leesung_bloom

16.2K 2K 229

Jimin mereu își dorea perfecțiunea, dar n-a găsit-o în nicio fată. Obsedat după acest lucru, Jimin se gândeșt... More

Prolog
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 10
Epilog

Capitolul 9

1K 165 19
By leesung_bloom

CAPITOLUL 9


Anna acceptase propunerea lui Taehyung sau cel puțin așa crezuse el. Nu avea de gând să plece de aici nici în ruptul capului. 

— Accept.

Taehyung a început să rânjească, băgându-și mâinile în buzunar. Era bucuros, poate chiar entuziasmat — în sfârșit scăpa de ea. Juna a luat-o în brațe pe Anna, fericită că acceptase propunerea. 

— Dar am o condiție. O scoți întâi pe Juna de aici și după pe mine. Vreau să mă asigur mai întâi că ea o să fie bine. 

— Așa o să facem, a spus Taehyung fără să se gândească de două ori, întinzând mâna spre Anna. Sper să vă bucurați după aceea de libertate. 

Anna a zâmbit și a dat mâna cu el. 

Fetei nu-i trecuse niciodată prin minte să-l părăsească pe Jimin. 

Taehyung venise seara și o luase pe Juna, spunându-i lui Anna să se pregătească pentru atunci când o să se întoarcă pentru ea. Fata pur și simplu i-a spus să plece mai repede ca nu cumva să vină Jimin. 

Imediat ce ei au plecat, Anna s-a asigurat că era singură în cameră. A luat telefonul ascuns sub pat, cel pus de Jimin în caz de urgență, și l-a sunat pe băiat. Își dădea seama că acest gest ar fi putut s-o omoare pe Juna, dar n-avea încotro. Se gândea că Taehyung ar suferi după ce Jimin îl prinde. 

Când Jimin s-a uitat la telefon și a văzut că persoana care-l sună este Anna, și-a dat seama din prima că ceva s-a întâmplat, așa că s-a grăbit spre casă, amânându-și toate planurile. Intrase foarte nervos în cameră, dar se calmă imediat ce o văzuse pe Anna stând pe pat, uitându-se la celula în care trebuia să fie Juna. 

— Ce... 

— Au plecat, Jimin. Taehyung... a spus că o să se întoarcă și după mine. Vrea să mă ia de lângă tine, Jimin. Vrea să mă ia. 

Jimin se înfuria din ce în ce mai tare. Voia s-o ia de lângă el. Fix Taehyung. Anna și-a șters lacrimile de pe față, apropiindu-se de Jimin. L-a luat în brațe și a suspinat. 

— Fă ceva în privința asta, Jimin. Nu vreau să plec. 

Se pare că Anna nu este chiar așa cuminte... Jimin e de vină. 

Continue Reading

You'll Also Like

28.7M 913K 49
[BOOK ONE] [Completed] [Voted #1 Best Action Story in the 2019 Fiction Awards] Liam Luciano is one of the most feared men in all the world. At the yo...
1.4K 87 18
"Jimin!" "I love you" "We can't be together" "I don't care" Come along and read about a adventure of 2 souls that are destined to be together but...
225K 5.5K 33
"That better not be a sticky fingers poster." "And if it is ." "I think I'm the luckiest bloke at Hartley." Heartbreak High season 1-2 Spider x oc