Stepbrother

By Dee_dou

157K 5.4K 229

Co se bude dít, když se Iz bude navzájem provokovat se svým nevlastním bratrem?? Dozvíš se v příběhu. v příbě... More

1 part
2 part
Konečně se poznáváme
4 part
"kdo je u tebe kráva? Ty idiote"
6 part
part 7
Ahoj
Part 8
Part 9
part 10
"ooh ty dračice"
pouta
poděkování
part 13
New story
"co třeba fifthy shades of Grey"
"je to špatný, ale vzrušující"
part 16
new story??
stepfather
part 17
part 18
part 19
info

part 20

4K 164 21
By Dee_dou

Z pohledu Iz


...polibky postupoval pomalu po mém bříšku k lemu kalhotek, ale zastavila jsem ho.

"Ale to není fér..že ty jsi oblečený a já skoro náhá." řekla jsem rázně "no tak mě svlékni." řekl svůdně.

Automaticky jsem sáhla po lemu jeho trička a vysvlékla mu ho.Naskytl se mi pohled na Ashovu odhalenou hruď. Pokračovala jsem k jeho kalhotám  a opět mu je sundala. Oba jsme měli zakalenou jen spodní část těla.

"na tohle nezapomeneš kotě, dneska to bude jenom o tobě." řekl vzrušeně a přemístil ruku k mému nejcitlivějsímu místu začal mi dráždit klitoris a prstem přejel přes můj vchod.Přivřela jsem slastí oči.

"Jsi pro mě tak mokrá až to není možný."..zašeptal mi do ucha a skousl mi ušní lalůček. Nával vzrušení mě donutil zkousnout si ret. Z úst mi unikl tichý sten a na Ashovo tváři se objevil úsměv.

Vnikl do mě prstem, následně i druhým a začal s nimi pohybovat.Sjede polibky dolů a začne dráždit jazykem klitoris.Prohnu se v zádech a nahlas zavzdychám. Zničeho nic se vším přestal, naštvaně jsem se na něj podívala. "Teď tě nenechám se udělat..za ty provokace." Naštvaně jsem zabořila hlavu víc do polštáře a frustrovaně jsem zakňučela.

Ash se sklonil pro kalhoty a z nich vyndal kondom. "Koukám, že seš připravenej vdycky co!?" "nikdy nevíš kdy bude příležitost." Řekl a zasmál se.

Rozbalí balíček a nandá si kondom. Přemístil se nade mě a pomalu do mě zasunul svůj penis. "Jsi tak krásně úzká." Zavzdychal. Vystoupil ze mě a opět zasunul znova a znova... Zarila jsem Ashovi nehty do zad a hlasitě zavzdychala... Tvrdě do mě začal přirážet, já hlasitě zdychala a neustále mu zarívala nehty do zad. Zaklánim hlavu z té dokonalé slasti. Ash mi vzdychá do ucha stejně tak jako já jemu.

Začnu se vrtět, hlasitěji a intenzivněji vzdychat. Ash poznal, že za chvíli budu. Přidal na tempu.

"ASHI!" Vyhrknu jeho jméno a prohnu se v zádech. Chviličku po mě se udělá i Ash se zavzdycháním mého jména. Vystoupil ze mě, sundal si kondom a vyhodil ho do koše.

Ash se svalil vedle mě a hlasitě jsme oddechovali. "To bylo úžasný." řekl ještě udýchaně. "jo-o bylo to dokonalý."

Políbila jsem Ashe, zvedla jsem se, šla jsem do koupelny a tam se osprchovala. Ve sprše jsem se krásně uvolnila a přemýšlela jsem nad tím co se před chvílí stalo. Bylo to to nejlepší co jsem kdy s klukem zažila a nelituju toho ikdyž je to můj nevlastní brácha a kdyby to zjistily rodiče měli by jsme velkej průser, ale i tak mi to za to stojí!


Tááákže jsem tady s novou částí pro vás vy moji perverzáčci, podle mě je už záživnější než ty předtím :D

Budu ráda za komentáře a vote :3

Lofe juu :*




Continue Reading

You'll Also Like

Game [Cz] By V-sweet

Teen Fiction

368K 13.2K 60
Jessica jméno dívky, která vede svůj vlastní gang, nenávist mezi lidmi z mafie je normální, ale co když se hra vymkne kontrole?
1.4M 117K 81
"Mám tak milion důvodů tě nemít rád." "Například?" "Máme byty naproti sobě a ty neustále chodíš bez trička." "Neřekl bych, že zrovna to ti vadí."
10.5K 239 48
V tu chvíli nastalo mezi námi ticho. Slyšela jsem jak mu hlasitě tluče srdce. Byla pravá chvíle si o něj beznadějně opřít hlavu ale tentokrát mě něco...
249K 17.3K 40
Daiki - 16 let, mladý vlkodlak, sirotek a bez domova. Hiromi - upír, pohledný, bohatý. Co se stane, když se jejich osudy překříží? Přesvědčí Hiromi D...