Băiatul din infern

By Informaticianul

366K 25.6K 4.2K

Băiatul din infern Davis, un bărbat cu o identitate falsă, un el diferit de restul lumii, ce ascunde un... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27

23

10.3K 772 113
By Informaticianul

Davis ramane in loc si priveste fix. Este socat.Nu se astepta ca eu sa fac asta, sa ma retrag imediat pentru a nu ma atinge.Ma doare ca fac asta, dar cred ca este cea mai buna solutie pentru amandoi.Sunt sigura de asta.Daca ne vom desparti , eu il voi uita cu timpul, el de asemenea.Rana se va inchide cu trecerea timpului si nu va mai durea atat de tare.Este nevoie ca sa facem pasul asta chiar acum, chiar daca si peste timp ne vom iubi la fel.Eu sper sa nu doarea chiar atat de tare , chiar daca eu abia mai traiesc in momentul de fata.Vreau ca totul sa redevina la normal, sa fiu ca inainte, Davis sa fie ca inainte, mi-as dori sa sterg din minte ultimele luni, incepand cu Jane care ma lovea sau sa fiu ca inainte, ca in zilele cabd citeam, eram fericita, eram singura. Regret ca Davis are fata asta, regret ca nu il mai vreau.Il voiam un om normal, nu o creatura intunecata, un demon al iadului. Mai bine o lasam pe Jane sa ma loveasca in continuare, plus ca as fi scapat de ea atunci cand luam vacanta de vara si intram in examene.Nu mai dadeam de ea, nu ma mai putea lovi absolut deloc, apoi plecam la facultate.In Anglia sigur nu ar mai veni dupa mine! Jane nu ar mai fi fost moarta astazi daca eu suportam ceea ce imi facea.Eram fericita acum, nu mai eram in situatia de fata, nu mai plangeam zi si noapte, nu ma mai presa faptul ca o vazusem pe Jane intr-o balta de sange si torturata.Nu ma simteam atat de vinovata, atat de afectata.Ma simt o criminala nenorocita ,doar pentru ca eu sunt vinovata.Cum as putea spune familiei mele despre problema asta ce ma framanta de atata timp? Ce ar crede despre mine? Cum m-ar privi oare daca ar sti ca Davis a ucis-o pe biata Jane in cauza temerii mele idioate? Doar ca ma temeam de ea, de loviturile ei care erau apa de ploaie.Nu stiu cum naiba sa ma iert , sa il iert pe Davis.Sunt prea confuza.

─Avem destule lucruri de lamurit,Leyla,  zice  Davis serios, privindu-ma incruntat.

Chiar am avea ce sa lamurim , dar nu imi doresc sa lamuresc absolut nimic cu tine!

─Nu avem ce lamuri, zic taios privindu-l in ochi fara a clipi.

Ochii mei sunt mari.

─Sufletul tau arde de durere acum,Leyla striga, striga intruna dupa mine .Bataile inimii ti-au luat-o razna in momentul asta, inima batandu-ti din ce in ce mai tare .Respiri din ce in ce mai repede , mai repede, pana simti ca nu mai ai destul aer.Doar eu sunt in mintea ta, doar acolo, doar eu.Asta simti , Leyla.Arzi de vie , arzi ca mine.Nu ne mai chinui , te rog, spune incercand sa ma atinga.Ardem...

Ma doare atat de tare sa aud toate astea...

─Imi pare rau, trebuie sa plec, închei respingandu-l.Abia ce am reusit sa spun asta.

Nu pot ridica tonul deloc.Nu ma simt in stare, parca nu as mai avea deloc glas.Davis are atata dreptate...

─Leyla, nu pleci nicaieri !  Trebuie sa vorbim , spune  cuprinzandu-ma  iar  de mana.Hai sa mergem in masina.O sa racesti daca mai stai mult in ploaie.
Il privesc fix, nervoasa, agitata.Sunt uimita de insistenta lui , dar totusi, ma bucur ca insista.Nu as vrea sa plec acasa si sa plang din nou, as plange mult mai rau decat inainte.Nu mai vreau sa plang, il vreau pe Davis, dar ma tem.Vreau sa il refuz, dar in acelasi timp, sufletu-mi tanjeste dupa el.

─Nu merg  cu tine in nicio masina,Davis! Nu am nevoie de tine, nici de masina ta.Lasa-ma  in pace, te rog!

Orgoliul meu nenorocit.

─ Chiar daca iti spun ca ard in flacari imense si dureroase  din cauza respingerilor tale?  Chiar daca iti spun ca sunt ca si mort fara tine ?

─Da, tot as pleca, spun taios printre dinti.  Noi doi nu avem niciun drum impreuna.Totul s-a terminat pentru noi, Davis.Tu ai ales asta, tu ai ales sa se ajunga la situatia asta.Este rezultatul faptelor tale macabre.As fi mult mai fericita daca m-ai lasa in pace ca sa imi revin in totalitate.Vreau sa te sterg din mintea mea, din inima mea.Vreau sa dispari pentru totdeauna, Davis.Vreau sa traiesc fara tine.Ma voi acomoda cu timpul.Este prea mult pentru mine , pentru un om obisnuit, tu esti prea mult chiar daca te iubesc nespus de mult. Nu mă iubești, Davis. Nu ești capabil să iubești.

Chiar ma doare sa rostesc toate vorbele alea aspre, dar ma simt atat de eliberata.Ma descarc dupa atata timp cat am acumulat tristete, mahnite.

─ Chiar vrei sa dispar din viață ta, Leyla? Intreaba imediat Davis .

Tac.Nu am de gand sa spun vreun cuvant.Simt durerea ce ne strabate pe amandoi.Nu stiu cat il doare pe el, dar pe mine, daca cineva m-ar taia in momentul asta, nu as mai sangera.Durerea mi-a inghetat sangele in vene.De ce il iubesc atat de mult? Asta este iubirea?

Rade fortat, iar dupa cateva clipe de liniste ce se asterne intre noi ,Davis spune :

─ Leyla, as face tot posibilul ca tu sa ma uiti, sa dispar din viata ta pentru totdeauna, sa nu mai fiu in mintea ta, chiar as face de o mie de ori , in o mie de vieti, dar, tot de o mie de ori si in o mie de vieti te-as face sa te indragosteti de mine, sa ma iubești, sa te iubesc mai mult decat te iubesc acum.Nu am de gand sa se opreasca totul aici . Sunt capabil de multe , dar în preajma ta sunt altă persoană. Vrei să îți demonstrez de  o mică parte de ce sunt capabil?
În niciun minut, o mulțime de oameni ce mergeau pe stradă cad la pământ.

Il privesc cu ochii mariti, timp in care imi simt inima batand groaznic, sangele pulsand in goana, tremur din toate incheiturile , ma trec toate apele.

Se ridică apoi, de parcă nimic nu s-a întâmplat și își continuă drumul.

─Pot distruge o lume întreagă în doar câteva clipe. Pentru tine pot distruge totul. Asta sunt în absența ta.
Pare că mă obligă să îl accept iar. Nu simt pentru niciun moment că mă obligă. Nu știu ce e cu mine. Cred prea mult în el.

Davis sta nemiscat, in fata mea, ma priveste atent, sobru, ingandurat. Inghit nodul puternic si mare care mi s-a pus in gat .Imi sta mintea la ceea ce el mi-a spus, mintea mea face tot posibilul sa respinga ceea ce am auzit și mai ales ce am văzut acum.Marile picaturi de ploaie , reci, parca vin din ce in ce mai des pe pamant, vantul, brusc,  sufla puternic, ridicand in sus tot ce inalneste, toate frunzele lipite de trotuar, pungi de pe jos, umbrelele oamenilor.O adiere rece vine din ce in ce mai aproape si ma cuprinde  , simt frigul pana in maduva oaselor.Davis nu ma mai priveste, sta cu capul in jos,asa ca, ma intorc cu spatele si plec , lasandu-l in urma mea.Imi simt inima sfasiata ,ma simt groaznic de rau.O multime de lacrimi mi se preling pe obraji, simt o furie in trup, o durere imensa , ma simt ca si cand un fulger mi-a strapuns inima.Tremur din toate incheieturile corpului, transpir groaznic.Oftez lung in timp ce imi sterg lacrimile de pe obraz.Merg pe trotuarul ud, cu balti de apa rece ca gheata, simtind si adierea vântului.Unele umbrele sunt luate de vantul rece si puternic.Merg incet, abia tarandu-mi picioarele dupa mine .Ma tem de ceea ce va urma, de ceea ce voi simti, ma tem sa nu fac vreo greseala care ii va indurerea pe cei apropiati mie, imi voi distruge familia complet.Ma simt distrusa sufleteste , cat si psihic.Sunt o indragostita  captiva intr-un macabru secret ce nu imi permite  sa fiu ca inainte.Ma doare intreg corpul, sufletul.Ard in flacarile iubirii mele ce deja ma macina.Iubesc prea mult.Chiar regret amarnic ca am spus toate acele cuvinte pentru ca sunt atât de suparata si ranita,mi-aș fi dorit sa vina dupa mine.Orgoliul si mania nu imi permit deloc .Nu pot trece peste ele.Il vreau pe Davis inapoi, il vreau in spatele meu.Il iubesc , il tot iubesc.Merg inainte, fara a privi in urma.Cand considera ca Davis nu mai are cum sa ma vada, ma sprijin cu ambele maine de trunchiul unui copac ud, vechi, scorojit, privind inainte, cu o multime de lacrimi reci pe fata ce mi se scurg pe barbie.Imi rotesc de cateva ori ochii in jurul meu.Imi duc una dintre maini la piept, inchizandu-mi ochii.Incerc sa nu mai plang.Fac tot posibilul sa ma opresc.Trebuie sa scap de toata tristerea mea, trebuie sa incep sa ma obisnuiesc fara Davis.Trebuie sa il uit, sa nu ma mai gandesc la el, sa ramana doar o umbra a trecutului meu.Nu am cum sa nu il iubesc.Davis, chiar te iubesc.Brusc, simt o mana rece ce imi cuprinde  usor umarul si ma intoarce cu fata  .Nici bine nu ma intoarce, caci imi cuprinde fata in palmele sale reci ,intre degetele sale subtiri, apoi ma saruta lung, buzele lui apasandu-le flamand pe ale mele, abia dandu-le drumul .Deschid ochii si izbucnesc mai rau  in lacrimi.Nu spun nimic.Incerc sa ii arat cat de  suparata sunt din cauza lui.
Ce fac?! Mai devreme eram martoră la o crimă în masă.

─Nu am de gand sa te  mai las  sa pleci de langa mine,Leyla , niciodata, chiar daca imi spui ca nu ma vrei, imi sopteste la ureche.Imi simt parul de pe maini cum se zbarleste și cum niste mici fiori intepatori  imi strabat intreg abdomenul. Nu o să distrug nimic dacă îmi ești alături. Știu că și tu mă vrei, simt sângele cum îti fierbe de dorință.

   Il privesc atent, serioasa.Acum imi dau seama ca nu as mai putea sta fara el prea mult timp.Mi-ar lipsi mai mult.Nu as suporta sa nu il mai vad niciodata, chiar daca el este un diavol. Mintea imi este contra inimii.Mai devreme mi-am ascultat mintea.Fara sa imi dau seama, sar in bratele lui, strangandu-l din ce in ce mai puternic.Mi-am ascultat inima.Parca si vremea se bucura pentru noi doi.Nu mai ploua atat de tare, iar vantul parca s-a mai domolit cat de cat.Il strang puternic in brate pe Davis, il sarut pe gat, mai jos de ureche.Ofteaza scurt, apoi imi pronunta cu atata dragoste numele.Ma desprind din bratele lui, iar el, ma mangaie cu degetul mare pe obraz, stergandu-mi si lacrimile, moment in care imi inchid usor ochii.Trebuie sa il accept.Inima ma obliga, chiar daca mintea imi spune ca nu este o alegere prea buna. Sunt o nebună, iubesc nebunește.

─Promite-mi ca nu vei mai pleca niciodată, spune Davis.

Imi deschid ochii.Ii iau palma care se afla pe obrazul meu, si ii sarut de cateva ori podul palmei.Dau din cap afirmativ.Nu stiu cum de am cedat atat de repede.Nu ma pot impotrivi inimii mele.

       Din nou acel drum pustiu , acea casa izolata de oras, acel sunet specific al padurii prin apropierea careia se afla casa lui Davis .

Chiar daca nu imi dadeam seama, mi-au lipsit.Mi-au lipsit cu adevarat lucrurile astea.

Imediat ce ajungem in fata casei , Davis ma cuprinde  de mana .
Imi zambeste si nu mai scoate absolut  niciun cuvant. Suntem amandoi tacuti si doar noi doi suntem.

Indată ce deschide usa, ma dau in spate, astfel incat ma lipesc de usa de la intrare.

Il privesc atent si el ma priveste.Nu clipim, doar ne uitam unul la celalalt, parcă si acel clipit de cateva secunde ne incurca sa ne mai vedem.Ma simt din nou ca inante: bine.Nu schitez niciun zambet, nici Davis nu schiteaza.Nu facem niciun gest pentru cateva clipe bune.In cele din urma, Davis ma saruta pe buze, eu deschizand gura putin, astfel incat limbile noastre se intalnesc , iar el, coborandu-si mainile spre talia mea.Il cuprind cu mainile de fata.Ma saruta pe gat,  apoi coboara spre clavicula, apoi ma saruta in scobitura gatului.Imi las capul pe spate .Dintr-o data, usor, ma ia in brate si urca scarile cu mine in bratele sale puternice.

Oh, Dumnezeule mare!

Din nou am ajuns de unde am plecat. Si din nou, si din nou.
Sunt în fața lui și îl privesc cum ma dezbracă de tot ce am.
Stau goală în fața lui și îi urmăresc privirea care îmi mângâie întreg trupul.
Se apleacă ușor sărutându-mi fiecare părticică din corp.

                                                                         **

        Si din nou acelasi lucru , cu el, fiul diavolului.Am fost constienta de acest lucru si chiar mi-am dorit.

Pur si simplu, m-am lasat dusa de val .Am acceptat asta si nu am fost impotriva lui . Mi-a placut si am vrut, de asemenea ca si el.Mi-am dorit sa fiu din nou cu el.A fost ca o gura de aer proaspat dupa o furtuna ce a facut ravagii si bineinteles, furtuna care s-a materializat in sufletul meu.

M-am simtit bine, pot zice ca m-am simtit eliberata.Pur si simplu, dupa atatea lucruri ce s-au petrecut, m-am simtit eliberata fiind impreuna cu el.Traiesc o viata foarte ciudata.

           Ma aflu in dormitorul lui Davis, cu capul pe pieptul lui , iar el ma mangaie incet, cu degetele sale lungi, pe spate .Imi trec degetele prin parul de pe pieptul lui in timp ce incerc sa scap de ideea ca ma aflu in pat cu fiul diavolului.

  Imi ridic capul si il privesc .Davis ma priveste cu sprancenele ridicata, atat de ciudat, ca la inceput si imi arata un zambet sexy ce i se asterne pe buzele sale .

Chiar ca nu am cum sa nu il iubesc! 

─Ce este? intreaba in cele din urma.

─Ma gandeam, zic uitandu-ma la degetele sale.

─La ce anume?

─ Imi vei raspunde sincer?

─ Sigur.

─Cum ucizi de fapt?  intreb .

Ma priveste .

─Le spun ce sa faca .Sunt ca si cand ar fi hipnotizati .Fac ceea ce le spun sau le omor cu mana mea.Am doua metode.

─Simt durerea? 

─Da, o simt .

─Si ei spun ceva? 

─De cele mai multe ori .De ce ma intrebi toate astea ?

─Ucizi numai femei ? 

─Nu chiar, ucid ce prind.Ma rog, mai des , femei.Este mai usor , dar , daca este nevoie si animale.

─De ce imi pui intrebarile astea? 

─Vreau sa stiu mai multe despre tine si despre cum ucizi. Ce simti cand ucizi ? 

─Viata, murmura.

 Ma uit incruntata la el .

Viata? Iei o viata ca sa o primesti? 

─Ai momente cand ai vrea sa ma ucizi ?  Apreciez sinceritatea.

─Daca as zice da, ce s-ar intampla? 

─Nu stiu.Poate nimic.

─Daca as zice nu , ce s-ar intampla?

─Nu stiu.Poate nimic.

─Uneori.

Inghit in sec si intreb.

─Da?

─Da, raspunde.

─Atunci de ce ai mai vrea sa fii cu mine? 

─Pentru ca stiu ca nu ti-as face nimic rau .

─Cum nu ai face? Ai spus ca ai momente cand ai vrea sa ma ucizi, zic usor iritata.

─Suntem de atata timp impreuna.Nu era nevoie sa afli ca sunt fiul diavolului ca sa te pot ucide.

─Deci, sa inteleg ca asta este dovada ca nu mi-ai face rau.         

─Exact, zice trangandu-ma peste el.Daca ti-as face rau, ar fi exact cum mi-as face eu insumi.Si nu doar asta ar fi .Nu as putea ucide ce iubesc. Nu pot ucide ce iubesc chiar daca este un adevarat chin.

Il privesc fara a clipi.

   Mama ma-sii ! El chiar nu are intentia de a-mi face rau.Tocmai a spus ca raul pe care mi l-ar face este ca si cand si-ar face el singur.

Oh, Doamne!

─Ai vrea sa mergem undeva ? Macar cateva zile.

─Numai noi doi ? intreb.

─Da, numai noi doi .Adica, undeva departe de orasul asta.

─Orasul asta este  cam nepopulat de la un timp, asa-i? zambind .

─Oarecum, spune Davis in timp ce i se vede un zambet pe chip.

─In regula. Si unde ai vrea?  intreb.

─Intr-o zona in care o sa iti placa. Sper sa iti placa.

─Ah, asta inseamna ca vom dormi amandoi , in aceeasi camera, zic.

─Daca vrei, pot lua una separat .Daca nu ma vrei...

─ Oh, nu , nu trebuie, zic in graba .Doar ziceam .Si de ce m-ar deranja? Adica noi...noi am facut atatea lucruri impreuna, zic zambindu-i  si privindu-l fix.

─Si toate asta cu fiul diavolului, spune .

─Adica primul meu iubit, zic incet, tuguiandu-mi buzele.

─Un adevarat noroc,zice ironic.

─Ti-e foame? intreaba in cele din urma.

─Nu , murmur.

─Hai sa mananci ! spune in timp ce se ridica in capul oaselor in pat, apoi isi trage pantalonii pe el, ramanand in bustul gol.

─Nu vreau sa mananc , Davis.

─Tu nu ma poti minti oricat ai incerca.

Bineinteles ca nu te pot minti!
Pana și ce gandesc tu stii, domnule stie tot.







Continue Reading

You'll Also Like

19.6K 405 23
Legende și povești îngrozitoare, și oribile. Perfecte pt iubitorii de povesti neobișnuite.
45.7K 2.6K 23
Bună, numele meu este Bree Wayne,si pana acum cateva zile eram o fata normala. Normal..un cuvant greu de definit intr-adevar ,dar in esenta eram doar...
101K 4K 72
Ea este medicul veterinar, el este fiul șefului ei. Ea emană bunătate și modestie, el are o inimă rece și domină cu cruzime. Atunci când pășești pe...