More Than Just A SMILE

Af neirod

1K 131 16

Een poëzie boekje met mooie tekstjes en quote in die iedereen die een hart heeft kunnen raken. Want iedereen... Mere

springen
richting ⬅⬆➡
ik wacht op je
niets
Figuren
stappenplan
schijn bedriegt
vertrek
DOM
engel
tijd
terug in de duisternis
mijn stukje hart
the boy
anders
spiegel nummer 2
negatief
oorlog
armen om me heen
meesterwerk
nieuw
verdwijnen
verliefd geworden
liefdesdoolhof
Maar. ...
spinsel
zilver
keuze
woorden noch daden
over je
in het bos
2sides
beauty
melodieën
duisternis
love
patroon
blond of zwart
rule
Een
trapped
ziel
Another
Als
Words
miss you
He
Last
Fallen angel
Problem
Hurt
Red house
A little kiss

ik ben onzichtbaar!

60 8 2
Af neirod

Je heldere ogen doorboren mijn ziel. Alsof je niet ziet dat ik besta. Je slanke hand gaat Door je korte, donkere bruine haren. Plots kijk je op. Een seconde lang kijk je in mijn ogen, maar als snel kijken je zoekende ogen verder. ook ik kijk snel weg, bang dat je zou merken dat ik aan het staren was.

Na een paar seconden durf ik weer naar je te kijken. je lippen hebben zich gevormd naar een lach. maar je kijkt niet naar mij, jij hebt alleen oog voor haar. ik wil wel iets tegen je zeggen, maar ik durf niet. Normaal durf ik bijna alles te zeggen, maar bij jou ben ik anders. ik ben bang dat je me raar gaat vinden. maar toch voel ik me zekerder en vrolijker in jou bijzijn.

maar voor jou ben ik onzichtbaar, voor jou ben ik niets, of hooguit een raar meisje van je klas. Want jou gedachten zitten alleen bij haar. de lach die je lacht is alleen voor haar. je ogen schitteren alleen voor haar. Maar mijn ogen schitteren ook, het enige verschil tussen de schitteringen, is een lach op jou mond, en een traan die samen met vele over mijn wang rolt.

Fortsæt med at læse

You'll Also Like

21 0 10
I have new poems for y all (some are Dutch)
9 1 29
Gedichten over verlangen, worsteling en mooie momenten. Van lief tot grimmig tot humoristisch. Een zoektocht naar identiteit en authenticiteit. Read...
7 2 7
Through Sickness And through Health Till Death, do us part Mostly poems about the struggles of an Illness. Sometimes about love. And rarely, both. P...
474 4 8
Ik schrijf soms teksten, deel deze graag met jullie :)