Atractie

By Afteryouandme

421K 15.6K 476

"- Poate poti face ca orice femeie sa iti pice in brate , dar cu mine nu functioneaza asa ca renunta! Nu stiu... More

Atractie
Inceputul
Gelozia
"Nu ma provoca "
Adevarul
Rascolirea
Renunta
Cercul iubirii
Masca
Intalnire cu trecutul
Ziduri distruse
Zambete
Noi evenimente
" Vreau sa..."
O noua alegere
Iubirea poarta satin
Drumul spre implinire
Un sfarsit, un nou inceput!

Colegul de camera

21.4K 874 17
By Afteryouandme

Perspectiva lui Edward *

      Zilele treceau atat de repede incat nici le simteam. Am castigat procesul lucru care ma facea nespus de fericit deoarece tot acel scandal si acea situatie jenanta nu mai facea parte din grijile mele. Acum gandurile mele erau ocupate de acea femeie pe care am dorit-o inca din prima clipa in care am vazut-o . Acele picioare lungi, subtiri si talia ei de viespe mi-au atras atentie in acea zi in care am intalnit-o, insa cand ochii mei i-au intalnit pe ai ei am ramas captiv in frumusetea lor. Ma priveau atat de mirati si in acelasi timp atat de furiosi incat am stitut ca femeia asta va trebui sa fie a mea. Timpul trecea si ajungeam sa o cunosc mai bine ...era atat de distanta, atat de imposibil de atins. Zidul a disparut in acea seara cand am reusit sa ii simt dulceata buzelor si parfumul pielii...am fost surprins cand m-a rugat sa incetez. De ce oare? Nici o femeie nu m-a rugat pana acum sa incetez. De ce ea? Simt ca este ceva diferit cu ea, dar nu imi pot da seama ce.

     Au trecut ore, zile, saptamani si nu am mai vazut-o. Am auzit ca se descurca foarte bine in noua functie si mi-as dori sa fiu acolo, dar ceva ma impiedica. De ce imi doresc sa petrec timpul cu ea? O multime de intrebari fara raspuns ! Nici o femeie nu mai reprezinta nici un interes pentru mine, toate au devenit palide, sterse, si-au pierdut din frumusetea si stralucirea lor care pana acum ma orbea si ma facea sa le doresc.  Stephanie a plecat si nu mai pot vorbi cu ea. Cand mi-a spus cine se va ocupa de cazul meu am avut toata increderea in ea. Ne cunoastem din liceu si intotdeauna am fost foarte apropriati, mi-as dori acum sa fie aici, sa vorbesc cu ea, sa ma ajute sa gasesc un raspuns la toate aceste intrebari .

      Poate aceasta vacanta de doua saptamani care vine va fi o pauza. Nu m-as duce, dar ii cunosc pe Camila si Robert de peste 10 ani si stiu ca s-ar supara daca nu as fi prezent. Ma macina o curiozitate ...daca Stephanie este in Argentina cine va veni in locul ei? Ma rog...ca sa stiu cu cine impart camera. Stau si ma gandesc putin si stiu Stephanie ar avea atata incredere intr-o singura persoana si daca nu ma insel este exact  femeia din cauza careia nu ma mai pot concentra la nimic. Se pare ca vacanta asta va fi una foarte ....atractiva . 

   Chicotesc la acest gand si ma indrept spre dormitor sa imi fac bagajele deoarece maine trebuie sa plec. Deja ma simt mai bine ...mult mai bine. 

Perspectiva Kristen

     Doamne, oare cat le ia sa repare o defectiune la autocarul asta. Stau in autogara asteptand ca autocarul care trebuie sa ma duca pana in statiune sa fie reparat. Am renuntat sa ma duc cu masina mea deoarece nu stiam ce fel de drum este si mi-am zis ca voi gasi eu ceva cu care sa pot ajunge pana la cabana. Dupa aproximativ douazeci de minute autocarul porneste. Drumul a fost unul destul de linistitor, nu a fost galagie si langa mine a stat o batrana foarte simpatica care toata viata ei a fost asistenta . Cand am ajuns am aflat ca trebuie sa mai merg inca doi kilometri pana la cabana asa ca am rugat pe cineva sa ma duca pana acolo. Ma laudam in gandul meu ca nu am avut proasta inspiratie sa imi iau masina ca ajungea la fier vechi in numai 2 secunde. Soferul de la statiune m-a lasat in fata cabanei si dupa ce i-am platit si multumit frumos am inceput sa studiez cladirea. Era simpla si primitoare, era din piatra, ferestrele si usa erau mari, din lemnsi aveau o culoare ca de rugina. Treptele pe care le urcai ca sa ajungi la usa erau tot din piatra, in partile laterale ale cabanei existau brazi de diferite marimi. Zici ca am nimerit intr-unul din filmele alea cu bogatasi care au accent britanic si se duc la vanatoare calare de armasari de rasa. Undeva din partea dreapta vad ca incepe sa se miste creanga unui brad si un marait  amenintaor se auzea. M-am panicat toata si am inceput sa tremur...mana mi-a ramas blocata pe  manerul trolarului meu si asteptam din clipa in clipa ca un urs gigantic sau un lup fioros sa se napusteasca asupra mea. Crengile bradului se dau la o parte si spre mine vine dand din coada un caine husky. Am inceput sa tip, mai mult de usurare, cand el venea spre mine bucuros si jucaus. Usa cabanei s-a deschis si mai multe chipuri se uitau la mine mirate nestiind ce se intampla. 

- Buna!  a fost tot ce am putut eu spune.

Toti au inceput sa rada atat de tare incat furia si mirarea m-au acaparat imediat

 - Buna! Tu trebuie sa fii Kristen, Stephanie ne-a spus ca vei veni in locul ei. Imi pare bine sa te cunosc, eu sunt Camila iar umflatul de acolo este sotul meu Robert. Imi pare nespus de rau ca te-ai speriat, el este Havi, cainele unui prieten, imi spune ea cu o fata zambitoare si prietenoasa. Hai sa intram ! Cred ca esti obosita.

Eu inca nu ma miscasem si nici nu dadeam semne ca o voi face prea curand. Eram prea surprinsa ca sa reactionez intr-un fel, sperietura inca nu mi-a trecut

- Ok! am spus eu cu vocea inca tremuranda.

 Incaperea in care am intrat era primitoare si frumos aranjata . Peretii erau tot din piatra iar undeva in fundul camerei langa o fereastra se afla un semineu ce trimitea zambete de foc spre mijlocul incaperii, in fata lui se afla o canapea din piele de culoare alba, un covor tot de aceeasi culoare si o masuta mica. Undeva in dreapta se afla bucataria frumos mobilata iar in partea opusa erau niste scari care duceau la etaj. M-am asezat pe canapea in fata semineului si am observat cum patru perechi de ochi se uitau la mine de parca as fi nebuna.

- Imi cer scuze pentru scena de mai devreme, dar am crezut ca este un animal salbatic si m-am speriat, am zis eu in incercarea de a detensiona atmosfera.

- Nu-ti face griji, intelegem mi-a spus Camila.

  Camila era o femeie cu parul brunet si niste ochi albastrii mari, era cam de talia mea si fata ei exprima bunatate. Ochii mei i-au cercetat si pe ceilalti din camera. Sotul Camilei era inalt , blond si denota putere si autoritate, dar avea o privire calda. Cealalta pereche erau mai invarsta ca noi toti si aratau cam la fel ca si Camila si Robert, mai tarziu am aflat ca se numesc Alice si Dan Mayer si sunt profesori universitari la Institutul de Arta din Florenta .

  -  Acum ca suntem toti  putem sa mancam, dar mai intai hai sa iti arat camera imi spune gazda mea.

- Credeam ca nu mai ajungem la partea asta, ii zic eu schitand un zambet.

  - Aaa, sa nu uit vei imparti camera cu altcineva. Noi am repartizat camerele in frunctie de cupluri  si nu era sa separam pe cei casatoriti imi zice cu subinteles. Vei dormi in camera cu un prieten de-a lui Stephanie si nu iti face griji...este un baiat cuminte,termina ea 

 - Bine, nu am nimic impotriva, am zis eu gandindu-ma de ce fosta mea sefa nu mi-a zis nimic despre asta.

- Uite camera, aranjeaza-ti hainele si te asteptam la masa ca sa ne cunoastem mai bine.

- Super! Multumesc. am zis eu in timp ce ea iesea 

   Imi place camera ...este intima . Am  rosit la gandul meu si m-am apucat sa imi aranjez hainele. Pe rafturi deja se aflau cateva haine si un parfum cunoscut m-a invadat. Imediat gandurile mele s-au indreptat catre Edward...nu l-am vazut de mult si poate ca nici nu il voi mai vedea. Am oftat, mi-am terminat de aranjat hainele si m-am schimbat intr-o pereche de jeansi negri mulati si o bluza lunga si lejera. Cand am coborat masa deja era aranjata si mirosea imbietor.

- Vai ce bine miroase! Mor de foame am zis eu vesela

- A gatit Robert deci eu nu prea m-as atinge de mancare, vreau sa traiesc, a zis Alice izbucnind in ras.

- Lasa iubire nu fi suparat, sunt sigura ca Havi va aprecia munca, ta a continuat Camila 

- Deci Havi va aprecia hmm? Lasa ca stam noi de vorba mai tarziu si vedem cine ce va aprecia, a raspuns Robert in timp ce zambea amenintator.

 Toti am izbucnit intr-un ras zgomotos si ne-am pus pe manacat.

 - Heiiiii !! Ce credeti ca faceti voi aici? Doar nu incepeti sa mancati fara mine ? Atat ma iubiti voi? spune o voce atat de cunoscuta incat inima mai avea putin si imi sarea din piept.

 Am ridicat capul si in fata mea statea Edward cu cel mai frumos zambet posibil de iti taia respiratia. M-am inecat cand am vazut cum se aseaza langa mine, imi venea sa ma ridic si sa plec de la masa, dar nu voiam sa ii dau satisfactia asta. 

- Deci ...ce avem bun aici? intreaba el in timp ce ochii lui alunecau spre mine, incat nu am putut sesiza dublul inteles al cuvintelor 

-Moarte sigura, zice Camila cu un zambet care ii lumina chipul.

 - Oooo, preferata mea zice Edward

- Edy, ea este Kristen, a venit in locul lui Stephanie zice Robert

- Dar noi ne cunoastem, nu-i asa Kristen imi spune el in timp ce ochii lui ma fixau cu puterea

- Ahm...ne stim am incercat, eu sa fiu indiferenta. I-am reprezentat firma intr-un proces, termin eu.

- Perfect! Deci nu va fi probleme sa impartiti camera, spune Camila cu cel mai dulce zambet.

 Aproape m-am inecat cand a zis asta. " La naibaaa! Am uitat complet de asta ! Kristen in ce te-ai bagat, mama draga. Acum mai mult ca sigur nu vei mai scapa,  ce este de facut ? Gandeste, gandeste esti fata desteapta"

 - Din partea mea nu va fi nici o problema, chiar ma bucur zice Edward si pot observa licarirea din ochii lui

  Restul mesei a descurs  linistitor. Dan ne-a povestit despre  Institutul de Arte si fiecare asculta interesat. Luna deja rasarise pe cer si oboseala isi facea simtita prezenta asa ca le-am urat noapte buna celorlati spunandu-le ca sunt obosita si ca ne vedem maine dimineata. Picioarele mele abia urcau scarile, m-am  bagat direct sub dus, dupa m-am schimbat intr-o pereche de pantaloni scurti si un tricou. Numai de astea aveam la mine, nu am avut de unde sa stiu ca voi imparti camera cu cineva. Mi-au mai ramas cateva haine de aranjat si mi-am zis daca nu le pun acum la locul lor nici nu mai am cand.

  Simt cum doua maine imi cuprind talia si ma lipesc de un piept cunoscut mie. O rasuflare fierbinte imi face pielea de gaina si simt cum buzele lui se aproprie de gatul meu . 

- Edward inceteaza! ii zic eu si ma retarg din imbratisarea lui.

- Vad ca gherutele tale nu au disparut,  imi zice el amuzat de izbucnirea mea

- Si nici nu se va intampla! ii zic eu incercand sa pun distanta intre noi.

- Esti sigura de asta? 

- Foarte sigura, sagetandu-l cu privirea.

  Nici nu am avut timp sa  reactionez ca ma trezesc lipita de perete cu Edward presandu-ma . Buzele lui era la cativa milimetri de ale mele " Doamne, cat de apetisante pot fi " imi alung acest gand scuturand capul. Ma fixeaza cu niste ochi atat de negri, acei ochi negri  care mi-au lipsit atat de mult. O mana imi inconjoara talia si ma lipseste de el incat ii simt bataile inimii iar cealalta inainteza de la talie in jos pana ajunge pe coapsa si imi ridica piciorul la nivelul soldului sau. Am incremenit , nu mai stiam ce sa fac, ma uit la el uimita si imi musc buza de jos "Proasta miscare Kristen! Sa nu mai faci asta cat timp vei trai" ma cert in gand cand il aud gemand. Imi stange talia iar buzele sale le acopera pe ale mele, la inceput nu am vrut sa reactionez, dar nu am putut rezista tentatiei si mi-am impleticit mainile in parul sau. Limba lui se afunda tot mai mult si simteam cat de mult ma vrea, m-am alaturat lui si i-am incercuit trupul cu picioarele mele. M-a muscat de buza mangaind cu limba locul. Imi elibereaza buzele si coboara pana la baza gatului  lasand urme de foc pe pielea mea, mainile sale imi cuprind fesele si le strang cu putere. Se aproprie de urechea mea si imi spoteste cu o voce regusita.

- Ma inebunesti ! Te vreau aici si acum! 

Ceva palpaie in mintea mea " Nu, nu, nu, nu ! Kristen asa ceva nu se poate ! Trebuie sa  il opresti " ..."Dar este atat de bine ....si eu il vreau, ce  rost are, este doar o singura noapte". Ma contraziceam singura iar respiratia mea devenea din ce in ce mai scandata.

 " Offffff !!! La dracu'"

   

  

Continue Reading

You'll Also Like

4 0 1
Короткая история
111K 4.5K 87
Dragostea este îndelung răbdatoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necu...
20.2K 1.3K 42
Ea îl urăște. Pentru el, e doar o căsătorie, lipsită de sentimente. Poți fugi de propriul destin stabilit de familia ta? Alessia D'Angelo știe că o c...
1.2M 50.3K 35
Emma Miller nu știa că o singură întâlnire cu băiatul cel rău al școlii, Aiden Black, îi va face viața să o ia în direcții total diferite. Nu știa că...