Atractie

51.9K 1.1K 43
                                    

In camera era intuneric iar luna scalda cu razele sale patul acoperit cu o lengerie rosie ca focul. Fereastra deschisa lasa ca aerul fierbinte al verii sa patrunda, mangaindu-mi piela . Ii simteam respiratia scandata pe gatul meu iar mainile lui isi faceau loc pe sub tricoul meu, lipindu-ma mai aproape de el. Pielea imi era ca de gaina si simteam cum tot interiorul meu incepe sa tremure cand ma intoarce si isi apasa tandru buzele peste ale mele, limba lui dorind sa patrunda prin zidul format de ele. Ii simteam atingerea si l-am lasat sa facă ce vrea. Mainile lui se plimbau peste corpul meu explorand fiecare centimetru, fiecare forma. Simt cum ma indeamna sa merg cu spatele pana ce ajung la pat atunci se indeparteaza putin si se uita adanc in ochii mei. Tremur, inima imi bate nebuneste si pentru prima oara simt ce inseamna sa iubesti cu adevarat si sa fii iubita. Se aproprie din nou de buzele mele si ma saruta cu o dorinta abia stapanita lasandu-se in acelasi timp peste mine. Ii simt greutatea iar inima lui imi bate in palma, ma saruta pe gat si coboara mai jos pana ajunge la sani . Urca din nou si il aud cum imi sopteste........

ESTE ORA 07:00! VA RUGAM SA VA TREZITI!!

Ce?! Deschid ochii atat de brusc incat lumina din camera mea ma loveste din plin. Imi ia cateva minute sa imi dau seama ca totul a fost un vis frumos iar acum trebuie sa ma intorc la realitate iar barbatul care mi-a aratat atata iubire nu a fost real. "Gata cu romanele inainte de culcare!" imi zic eu. Ma ridic din pat si ma indrept spre baie pe jumatate adormita. Ma uit in oglinda si zic "- Draga, arati ca dracu!" , si chiar aratam. Fac un dus si apoi ma imbrac , incercand sa arat cat mai prezentabila. Imi iau pe mine o fusta neagra ce imi ajunge deasupra genunchilor, o bluza alba transparenta si un sacou ce imi pune in evidenta talia, iar in picioare o pereche de pantofi negri cu toc inalt . Ma machiez discret iar parul il prin sus in coada. O ultima privire in oglinda si gata! Adevarul este ca nu aratam deloc rau, eram destul de inalta si cu o talie de viespe, datorita celor 6 ani de atletism din adolescenta. Parul saten si ochi caprui-verzui , care intotdeauna mi-au dat o nota copilareasca , iar buzele mari si carnoase par doua mure. Sunt multumita de mine. Imi iau geanta, cheile, incui si plec. Este luni dimineata iar traficul este insuportabil, oftez iar in minte imi vin cuvintele Stephaniei " - Esti cea mai buna avocata a mea , nu pot sa trimit pe oricine. Trebuie sa ii reprezinti tu!" . Stau si ma gandesc , chiar sunt? Eu, Kristen Wolf, sa fiu singura capabila sa reprezint compania marelui milionar Edward Woods? Incep sa rad la gandul acesta . Nici macar nu il cunosc pe acest domn Woods. Trebuie sa fie un batran afemeiat si scarbos. Am auzit ca compania Wood este implicata intr-un scandal dupa ce un arhitect din cadrul acesteia a inselat un investitor din Argentina cu o suma de bani foarte mare. Offff! Bogatanii astia! Intre timp ajung la birou iar secretara ma saluta vesela:

- Neata Kristen! Arati super astazi!

-Neata Anna! Merci, Stephanie a ajuns? Trebuie sa vorbesc cu ea urgent!

- Da, te asteapta, imi raspunde ea

O las pe Anna si ma indrept spre biroul sefei. Intru iar Stephanie este ingropata in acte si cand ma vede imi zice:

- Vai, ce bine ca ai venit! Spune-mi ca iei tu cazul Woods? Eu nu pot, am trei in derulare si inca 2 la rand.

- Pai....eu voiam sa....stii tu....eu nu il cunosc de Edward Woods si nu stiu cum am sa ma inteleg cu el. Poate va crede ca sunt prea tanara, totusi am 24 de ani.

- Te rog eu ia-l tu! Si din privinta asta nu iti fa griji, sunt sigura ca va veti intelege foarte bine. Hai fii papusa ca intotdeauna si accepta. Promit ca iti dau o saptamana libera imi zice privindu-ma cu niste ochi de catelus.

- Doua saptamani plus un bonus. Ce naiba ! Am muncit de mi-au sarit capacele pana acum, macar atat merit am zis eu

- S-a facut! Deci, putem considera cazul Woods ca si rezolvat?

AtractieWhere stories live. Discover now