Nincsenek Véletlenek ||+18||

By veszelyes21

30.1K 705 42

Sose izgultam ennyire mint most. Az első nap, éreztem, hogy új fejezet következik az életembe. Új barátokra é... More

2. rész Első napok Londonban.
3.rész Az első
Szereplők
4.rész Újra otthon
5.rész Kit válasszak?
6. Miért?
7. Ez nem lehet.
8. Egyedül
Sziasztok!

1.rész A költözés napja

6.3K 143 7
By veszelyes21

A nevem Barbie Argent, 17 éves vagyok. És jelenleg csomagolom a cuccom mivel költözünk egy nap múlva Londonba. Nagy szájhúzogatással elkezdtem pakolni, nem volt kedvem az egész naphoz, mivel tudtam hogy ma van a búcsúzkodás napja. Mikor végeztem a ruháim bepakolásával lementem a konyhába apához. Épp reggelizett.
- Jó reggelt! -mondta.
- Neked is apu! -válaszoltam és leültem mellé egy tanyérral.
- Közelebb adnád a tejet? -kérdeztem kis boci szemekkel.
- Persze. -mondta egy mosoly kíséretében. Mikor megettem a müzlim felszaladtam az emeltre a szobámba, hogy egy kicsit helyre pofozzam magam. A szobámból nyílt egy ajtó az emeleti fürdőbe. Bementem fogat és arcot mostam, felraktam egy egyszerű sminket. Alapozó, szempilla spirál. Nem vittem túlzásba hisz csak a barátaimhoz megyek elbúcsúzni. Végeztem a sminkeléssel és felöltöztem egy mackó nadrágot vettem fel és egy sima fehér pólót amin volt egy 'i love you'-s felirat és egy csomó szivecske. A torna cipőm felhúztam és már mentem is. Mikor oda értem Willék elé a sírás kerülgetett. Becsengettem és nagy boci szemekkel vártam hogy kinyissa az ajtót. Mikor kinyitotta a nyakába ugrottam és csak ölelgettem, mikor végre elengedtem belekezdtem a mondókámba.
- Szia Will. Figyelj azért jöttem, hogy elbúcsúzzak.- nézett rám a gyönyörű kék szemeivel. Én nyeltem egy nagyot és folytattam.
- Szóval tudod költözünk és ez az utolsó napom itt és szeretném a barátaimmal tölteni. Mit szólnál ha egy óra múlva átjönnél te és Jenn? -kérdeztem, egy könyörgős arckifejezéssel és egy apró mosollyal.
- Jól van Baby. De nem maradsz még egy kicsit beszélgetni? -mondta.
- Sajnálom, de megyek szólok Jenn-nek is és elindulunk hozzánk. -válaszoltam vigyorogva. Elköszöntünk egymástól és elindultam. Jenn pont kint ült a lépcsőn mintha tudta volna hogy jövök. Láttam hogy szomorú és megkérdeztem tőle.:
- Jenn mi a baj? -kérdeztem nagy aggódalmas fejjel.
- Szerinted? A legjobb barátnőm itt fog hagyni! Ez a baj! - válaszolta enyhén dühösen.
- Figyelj nem tehetek róla apát áthelyezték és nekem mennem kell egyedül nem lehetek itt. - a mondatot elharaptam és nagy sírásba kezdtem. Egymásba borulva sírtunk és vigasztaltuk egymást. Mikor kicsit enyhült a levegő elindultunk hozzánk. Már az ajtónkban álltunk mikor valaki utánunk kiáltott.
- Hé csajok várjatok! - szólt Will. Megvártuk és bementünk. Apa csinált szendvicst mi meg a nappaliban beszélgettünk. Mikor kész volt kimentünk az ebédlőbe a terített asztalhoz. Apa mosolyogva várt minket. És megtörte evés közben azt a kínos csendet.
- Srácok tudom, hogy nem akarjátok hogy elköltözzünk de muszály a munkám végett. De megígérem nektek, hogy minden nagy szünetben haza jövünk. -mondta apa biztatóan, csillogó szemekkel néztünk rá.
- De most menjetek későre jár. Biztos aggódnak otthon. -mondta apa. Bólintottunk és megölelgettem őket jó kivánságokat mondtak és elindultak. De Will után mentem.
- Várj. - lihegtem a legjobb fiú barátomhoz.
- Will mondanom kell valamit. - nyöszörögtem.
- Mondjad Baby. - nézett rám kis fiús tekintettel.
- Holnap nem kísérnél ki a reptérre? Nagyon örülnék ha az utolsó óráim is veled tölthetném hisz kicsi korom óta barátok vagyunk és te fogsz a legjobban hiányozni. - néztem rá kérdőn és egy apró mosolyt erőltettem az arcomra. A sírás szélén álltam de vissza folytottam.
- Persze, hogy ki kísérlek, de most menj be mert apukád aggódni fog. -mosolygott és egy puszit nyomott az arcomra. Elköszöntünk és besiettem a házba egyenesen a szobámba, eltört a mécses. Álomba sírtam magam.

Reggel mikor felkeltem lezuhanyoztam, felöltöztem, fogat mostam és sminkeltem. Mikor kész voltam reggelizni se volt idő már épp csengetett valaki. Ajtót nyitottam. Az ajtóban Will állt.
- Szia Baby. Mehetünk? -szólt dörcögős reggeli hangján.
- Szia Will. Persze mehetünk csak lehozom a böröndőm és szólok apának. -mondtam és nyomtam egy puszit az arcára.
- Apa gyere megyünk. -kiáltottam neki. És azzal a lendülettel fel szaladtam a szobámba megfogtam a cuccom és le siettem.
- Menjünk. -szólaltam meg. Will csak bólintott és apa is. Beültünk a kocsiba és elindultunk. Az utat végig beszélgettük ami jól esett mivel azt hittem csendben tudjuk le az utat. Mikor ki értünk Will segített a csomagokkal. Ahogy kiemelte a böröndöt megfeszült a karján a póló. Eddig észre se vettem, hogy ilyen erős. Elmosolyogtam és elindultunk befelé. Will megharapta a száját és nyelt egy nagyot. Látszott rajta hogy ideges.
- Itt az idő Baby. Indulnotok kell. És kérlek bármi van hívj és én utánad repülök.- mondta. Láttam rajta hogy mindjárt elsírja magát de küzd a könnyeivel.
-Igérem hogy hívlak ha baj van, de akkor is foglak ha hajnalba fel kellnék és unatkoznék. -válaszoltam kuncogva.
- Szia Will. -elköszöntem és adtam egy puszit az arcára. És indultam is.
- Szia Baby. Szeretlek! -mondta, de időm se volt felfogni mert elsiettem.

Teli van helyesírási hibával de nézzétek el nekem siettem leírni a bennem megfogalmazodó szöveget és kapkodtam.😞

Continue Reading

You'll Also Like

18.4K 2.2K 77
Az iskolában terrorizálták, otthon pedig állandóan kiabáltak vele, Jimin sosem érezte, hogy szeretik, ezért amikor egy félénk milliárdos, Jeon úr kik...
5.6K 366 8
Duológia első kötete! 𝐒𝐜𝐚𝐫𝐥𝐞𝐭𝐭 𝐍𝐨𝐫𝐭𝐨𝐧 mindig is tiszteletben tartotta, hogy bátyja legjobb barátja számára tabu. Azonban nem tud paranc...
181K 7.7K 40
Mit tennél, ha a szüleid össze akarnának hozni az ex legjobb barátoddal? Persze, hogy alkut kötnél vele! Skylar Lynch vállára súlyos teherként nehez...
37.6K 2.4K 30
Nate Barlowe az NHL sztárjátékosa, az Ice Wolves centere maga a megtestesült... seggfej király! Igen, határozottan egy seggfej a pasas, és nem csak a...