Home For Two.

By StydiaTw22

425K 24.9K 812

«Άλεξ σε θέλω, τώρα.» είπα και εκείνος με τράβηξε κοντά του. "Σ'αγαπώ μωρό μου.» είπε πριν ενώσει τα χείλια... More

(1)Γνωριμία με τους ήρωες
(2)Το ατύχημα
(3)Η επίσκεψη
(4)Απρόσμενη έκπληξη
(5)Ο ρόλος του καθένα.
(6)Λάθος φιλιά.
(7)Έτσι ξαφνικά.
(8)Είναι κανείς εκεί;
(9)Κοπέλα στιλέτο.
(10)Προετοιμασειες.
(11)Η αλήθεια στο ποτό
(12)Πόσα ακόμα μυστικά;
(13)Βόλτα στο εμπορικό
(14)Παλι εσύ;
(15)Αντιο..
(16)Επανενωση και αποχώρηση
(17)Κενο καταστροφή.
(18) Έκπληξηη!
(19)Φυγε!
(20)Πριν το πάρτι
(21)Παρτι γενεθλίων
(22) Χώρος αποφοίτησης
(23)Η μεγάλη αλήθεια
(24)Ονειρο ήταν..
(25)Ειμαι ερωτευμένος μαζί σου
(26) επιτέλους μαζί.
(27)Καλοτυχια,κακοτυχια.
(28) Φυγε!!
Thank you.
(29) Οριστικά;
(30)Ο στυλός σου..
(31)Ειρωνεια..
(32)Σπιτι για δύο.
(33)Διακοπεςς!
(34)Γυαλια καρφιά
(35)Κοψιμο στο καλύτερο
(36)Τρελος έρωτας.
(37)Κακη γνωριμία.
(38)Πρωτη προειδοποίηση.
ενημέρωση
(39) Ψευδαισθήσεις 4 μηνών..
(40)Βιολογια με αισθήματα.
(41)Αληθινή ζωή.
(42)Εδω θα μείνω.
(43)Ονειρα vs πραγματικότητα..
(44)ΙΑΝ;;
Μπερδεμααα!
(45)Θεσσαλονίκη!!
(46)Το τηλεφώνημα.
(47)Σ'αγαπώ.
(48)Μπερμπον..
(49)Κεραυνοβολος έρωτας.
(50)Happy new year!
(51)Ερωτικη απόδραση
(52)Μαζι.
(53)Χωρις οικογένεια.
συγνώμη..
(55)Ο παραλίγο έρωτας..
(56)η ολοκλήρωση.
(57)Δυσκολα αντιστέκεσαι..
(58)Μονο δικιά σου+Ενημερωση
(58)Καλυτερη μέρα!The end.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!
•13 facts about me•
Μέσα στην 10αδα.
Καινούριο βιβλίο!
Μπηκεε!!

(54) Μείνε μαζί μου.

4.4K 336 1
By StydiaTw22

Φαίη, χρειάζομαι να βρεθούμε τώρα. Γρήγορα!» είπα κλαμενη

«Νεφέλη έκλαιγες; τι έγινε;»

«Απλά έλα γρήγορα. » είπα και της έκλεισα το τηλέφωνο στα μούτρα.

Δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι τόσο μπερδεμένη και όλα στο μυαλό μου είναι πιο πολλά από ποτέ. Τον αγαπώ τόσο, δεν μπορώ να τον αφήσω να φύγει. Είναι τόσο σημαντικός για μένα.. Θεέ μου πόσο πολύ σημαντικός.. Θέλω πολύ η μαμά του να δεχτεί αυτή την δουλειά.. Αλλά δεν γίνεται να φύγει.. Δεν γίνεται να με αφήσει..

Ξέρω ότι η οικονομική τους κατάσταση δεν είναι και τέλεια.. Όμως τα βγάζουν πέρα μια χαρά.. Μα τι λέω. Εύχομαι να πάρει η μαμά του την δουλειά.. ή όχι; κιαλλα δάκρυα κάνουν την εμφάνιση τους και εγώ δυσκολεύομαι να ανασάνω. Γιατί να θέλει να το συζητήσει μαζί μου αυτό.. Έπρεπε μόνος του να πάρει την απόφαση.. Δεν θα αντέξω να αποφασίσω. Ήρθε η Φαίη.

«Νεφέλη γαμω τι έγινε;!» είπε και με αγκάλιασε. Εγώ την έσφιξα και άρχισα να κλαίω περισσότερο.

«Ο ο αλ αλε.. Άλεξ μ μου..» είπα κοφτά

«Τι έπαθε ο Άλεξ;» είπε περίεργη

«Θα θα.. Θα φύγει Φαίη.» φώναξα μέσα στα κλάματα με πολύ πόνο.. Τόσο πολύ που ένιωθα να σπάω.

«Τιι; τι εννοείς θα φύγει, να πάει που;»

«Εξωτερικό Φαίη.. Θα φύγει θα με αφήσει..» έλεγα και έκλεινα τα μάτια μου γιατί νόμιζα πως ήταν ένα απλό όνειρο..

..

«Καταλαβαίνεις γαμωτο; Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω.. Αλήθεια δεν έχω ιδέα.. Δεν θέλω να του στερήσω αυτή την επιλογή.. Κρέμεται το μέλλον του γαμωτο.. Από την άλλη δεν θα αντέξω να τον χάσω, και να έχω σχέση εξ αποστάσεως.. Δεν μπορώ καν να το φανταστώ.. Να μη μπορώ να τον αγκαλιάσω, να γευομαι αυτά τα υπέροχα γλυκά χείλια.. Να μυρίζω την κολόνια του, να χώνομαι στην αγκαλιά του ενώ είμαστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι.. Να με κοιτάει και να λιώνω γαμωτο. Όλο αυτό θα φύγει. Και εγώ δεν θα αντέξω ούτε βδομάδα.» είπα ενώ είχα ηρεμήσει κάπως..

«Ρε μωρό μου σε καταλαβαίνω.. Όμως πρέπει να αποφασίσεις.. Είσαι μπερδεμένη δεν ξέρεις τι θες να διαλέξεις.. Όμως μην γίνεις παρανοϊκή.. Να σκεφτείς καθαρά.. Τι πραγματικά θες, τι πραγματικά είναι καλό για αυτόν και για εσάς. Κοίτα πρέπει να φύγω γιατί έχω φροντιστήριο. Άρχισαν τα όργανα.. Μη ξεχνάς σε δύο μέρες σχολείο. Κάτσε σκέψου και μη στεναχωριέσαι εντάξει;» κούνησα το κεφάλι μου, με φίλησε στο κεφάλι και έφυγε.. Καλή κουβέντα το μη στεναχωριέσαι.. Όμως δεν μπορώ..

Άνοιξα την βρύση και έριξα λίγο νερό στο πρόσωπο μου, μήπως και ξεθολωσω.. Δύσκολο όμως. Καλύτερα μπάνιο. Έβγαλα τα ρούχα μου ρίχνοντας τα στο πάτωμα και μπήκα μέσα στην μπανιέρα. Άνοιξα το νερό στο καυτό και άφησα σταγόνα σταγόνα να κυλάει πάω στο δέρμα μου και νιώθω τα μάγουλα μου να καίνε.. Τώρα είτε έχω πυρετό, είτε κλαίω πάλι.. Οχι ρε γαμωτο! Έχω πυρετό!

Καλά τώρα βρήκε και αυτός να έρθει; να μου πείτε μήπως δεν θα του ανοίγω την πόρτα; Αχ τι λέω έχω παρανοήσεις! Ξεκόλλα Νεφέλη, ξεκόλλα λίγο! Βγαίνω γρήγορα από το μπάνιο και σκουπίζω τα μαλλιά μου.. Χτενίζομαι και βάζω εσώρουχα.. Ξαφνικά το κουδούνι χτυπάει και εγώ πανικοβάλλομαι. Τυλίγω την πετσέτα γύρω μου και κατεβαίνω γρήγορα κάτω.

«Ποιος;» ρωτάω λαχανιασμενη.

«Νεφέλη άνοιξε» ήταν ο Άλεξ.. Γαμω του είπα να με αφήσει. Είναι και 9 σε δύο ώρες θα έρθουν οι δικοί μου.

«Άλεξ σου ζήτησα να με αφήσεις..» είπα σιγά σιγά

«Ρε μωρό μου πρέπει να το συζητήσουμε, να μιλήσουμε, δεν γίνεται να με αφήνεις έτσι!» είπε και ακούστηκε ένας θόρυβος από την πόρτα «Θα την σπάσω άνοιξε γαμωτο σου!» ηρεμία Νεφέλη..

«Άλεξ φύγε.»

«ΟΛΟ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΦΎΓΕ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΉ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΟΧΙ ΕΣΥ.» αυτός που φεύγει; ανοίγω την πόρτα απότομα και τον αντικρίζω με κόκκινα μάτια.

«Αυτός που φεύγει; φέυγει;» δεν συγκρατώ τα δάκρυα μου άλλο και ότι που με νοιάζει αν θα με δει να κλαίω

Ξέρετε κάτι; τέλος το δράμα. Θέλω δηλαδή να βάλω τέλος αλλά δεν μπορώ. Δεν το κάνω επίτηδες γαμω μου βγαίνει να κλάψω να ξεσπάσω. Ήταν το τελειωτικό. Φεύγει. Και τελείωσαν όλα. Εκείνος ακόμα να μου απαντήσει. Απλά με κοιτάει ανήμπορος να βγάλει έστω και ένα φωνήεν κοιτώντας με, και καταλαβαίνοντας πόσο γρήγορα και εύκολα έβαλα τα κλάματα. Έτσι επαναλαμβάνω.

«ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ;» πλέον φωνάζω. Με σπρώχνει απαλά και μπαίνει μέσα κλείνοντας την πόρτα. Με κολλάει πίσω και φέρνει το πρόσωπο του πολύ κοντά στο δικό μου. Αποφεύγω το κοίταγμα του και στρίβω αλλού.

«Κοίταξε με στα μάτια.» είπε αυταρχικα..εγω κλαμενη τον κοιτάζω.

«Θέλεις να φύγω;» ΤΙ ΜΕ ΡΩΤΆΕΙ; ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ.αα σταθείτε.. Ίσως εννοεί να φύγει τώρα..
«Θέλω να είσαι για πάντα μαζί μου. Και όχι στο γαμημενο εξωτερικό. Θέλω να νιώθω την ανάσα σου να σκάει στο πρόσωπο μου, στον λαιμό μου, στο σώμα μου κάποια στιγμή. Θέλω με ένα σου φιλί να με κάνεις να παίρνω φωτιά και να νιώθω τις ορμόνες μου να κάνουν πάρτι. Θέλω να σε μυρίζω όλο το βράδυ. Να με φιλάς αγκαλιά σου και να σου χαμογελαω. Να μαλώνουμε και όπως κάθε φορά να με λες γκρινιάρα και να με φιλάς για να σκάσω. Τα θέλω όλα Άλεξ. Όλα. Πες με εγωίστρια. Αλλά δεν μπορώ να σε μοιράζομαι. Τι μοιρασιά δηλαδή.. Θα σε βλέπω μόνο από μια κάμερα. Ποια άλλη θα είναι μαζί σου εκεί; που ξέρω αν θα κάνεις έρωτα με άλλη; που το ξέρω γαμω; θέλω να είσαι μόνο δικός μου. Με καταλαβαίνεις μόνο! Θέλω να μου κάνεις έρωτα κάθε νύχτα. Σε εμένα και όχι σε άλλες. Δεν θέλω να φύγεις Άλεξ. Αυτή είναι η απόφαση μου. Και δεν θέλω να συζητήσω τίποτα. Δεν θέλω να φύγεις ούτε τώρα, ούτε σε τέσσερις μήνες. Δεν θέλω να φύγεις ποτέ.» τον έσπρωξα και ανέβηκα τρέχοντας στο δωμάτιο μου.

Εκείνος έτρεξε και με πρόλαβε στην πόρτα μου. Με άρπαξε από το χέρι και με φίλησε δυνατά. Δεν με αφήνει να πάρω ανάσα. Είναι κτητικός και το φιλί του άγριο πολύ. Λες και με μαλώνει, ή ακόμα χειρότερα με διεκδικεί.

«Τότε θα μείνω. Να σου κάνω έρωτα όλη τη νύχτα.»

Heyyy guys! Και ναι τελικά τα κατάφερα και έβαλα σήμερα παρτ! Εννοείται θα γράψω και το βράδυ για να συμπληρώσω κιαλλο αύριο για να ανέβει την πέμπτη! Διαβάστε την ανακοίνωση που εβαλα λίγο πριν, είναι σημαντικό για Εμένα! Αυταα για σήμερα, λοβ γιου ολλ!💕💕💕💕💕

Continue Reading

You'll Also Like

MY player By -Kat

Teen Fiction

341K 26.1K 58
"Τι θες από την ζωή μου?"του φώναξα "Εσένα θελω!Ορίστε το είπα.."μου είπε και ήρθε κοντά μου "Τι-τι θες?"τον ρώτησα τραυλιζοντας Δεν απάντησε...ένωσε...
119K 4.3K 19
"Θα συμετειχεις ρε μαλακα;" Ακουσα την φωνη του Χρηστου απο διπλα μου. Πηρα μια τζουρα απο το τσιγαρο μου και τον κοιταξα. "Και για εξηγησε μου λιγ...
88.4K 5.8K 137
Προσπαθώ να ξεφύγω από το κράτημα του, αλλά με σφίγγει σε τέτοιον βαθμό, που ηδη διαισθάνομαι τα σημάδια στους καρπούς μου. "Άσε με να φύγω παλιό-" ...
266K 19.9K 51
"Τίποτα δεν θα αλλάξει μετά απο αυτό το φιλί. Δεν θέλω να σε χάσω. Είσαι η κολλητή μου και σε αγαπάω....." Νεφέλη και Νίκος. Κολλητοί απο μικροί. Έχο...