Szalai Ádám ff. {Befejezett}

By merciideutsch

59.1K 1.8K 148

⚽️ Ismerd meg Kovács Camille történetét. A lány aki nem mindennapi kapcsolatba kerül Szalai Ádámmal, de túls... More

I. Ordanary Girl.
II. Ádám
III. Sms.
IV. Date
V. Patrik
VI. Love, Sex, Magic.
VII. Team
VIII. Travel
IX. First Days.
X. Az új pszihológus.
Award
XI. Az a másnap..
XII. Sorry..
XIII. Akkor szakítsunk.
XIV. Nem az nem lehet..
XV. Pozitív
XVII. Anya.
XVIII. France
IXX. Antoine
XX. Bordeux, Marseille
XXI. Végre minden rendben?
XXII. Boldog napok
XXIII. Magyar - Izland
Közlemény.
XXV. Csoportelsők!
XXVI. Happiness
XXVII. Az álom véget ért
XXVIII. Bukott játszmák
XXIX. Minden megváltozik
XXX. A boldogságnak ára van
The New Story!
Epilógus.
Díj
Betekintés I.
Múltam & Jövőm.

XVI. 5.hét

1.7K 59 5
By merciideutsch

•Szalai Ádám

Nem voltam felkészülve arra amit Camille mondot! Terhes! Az én gyerekemmel?
Elsőre lefagytam és semmit nem bírtam kinyögni aztán meg csak annyit 'Hogy? Mi van?' Gratulálok Ádám!

-Tehát nem örülsz!- állapítja meg és látom, ahogy a könnyek ellepik a szemeit- Semmi gond, fel voltam erre készülve! -kezdi el törölgetni a kibugyannó csepeket.
-Camy -fognám meg a kezét, de elrántja azt.
-Semmi baj Ádám.- öleli magát körbe a kezeivel- Tényleg. Én megértem, mindjárt itt az EB, fiatal vagy és bárkit megkaphatsz. Az EB után pedig még többen megismerik a nevedet. Akárkit megkaphatsz majd. Megértelek.- kezdi el pakolni a holmiját.
-Camy kérlek. -állok mögé- Én.. te.. mi.. -egyszerűen nem találom a szavakat! Ne csináld már Ádám, ne most fagyj le!
-Semmi gond tényleg, csak azt akartam, hogy tudd.
-Camy hallgas már meg! -csattanok fel- Próbálok kinyögni egy éppkézláb mondatot több-kevesebb sikerrel! Mindketten elbasztuk, mert egyikünk sem foglalkozott a körülményekkel! Azokban a percekben meg sem fordult a fejünkben az, hogy védekeznünk kellene és igen meg lett a következménye! És bár ezalatt a több, mint egy hónap alatt biztosra vált számomra, hogy szeretlek és Csillával is szakítottam. De nem gondoltam volna azt, hogy ennyire intenzív lesz a kapcsolatunk! Hogy ennyire foglak szeretni, hogy terhes leszel és a közös gyerekünket várod! De melletted leszek akárhogy is döntesz!- biztosítom.
-Ádám!- fordul meg- Egy, ezt jól jegyezd meg! Soha a büdös életbe nem mondanék le a gyerekemről és nem vetetném el, akkor sem, ha kidobnál és nem kellenénk neked! Mert ő az enyém, az én testemben növekszik és nem lennék képes ártani a saját véremnek!- vesz egy mélye lélegzetet, majd így folytatja- Kettő, tudod azt mondják, hogy ha valakik húzamosabb ideig voltak együtt és nem haladt semerre sem a kapcsolatuk és szét mennek, akkor a következő partnerét hamar megtalálja és ott gyorsan jön a szerelem, a gyerek, és a többi..- mondandója végére elmosolyodok.
-Istenem mennyire szeretlek!- mondom ki a szavakat és megcsókolom. Teljesen lefagy, de a kezdeti sokk után a karjaimba simul és hevesen csókol vissza.
-Szeretlek Szalai!- mondja ki a számomra legszebb szakavat.
-Szeretlek Camille, és szeretem a babánkat is.- ölelem át a derekát.

•Kovács Camille

Miután sikerült mindent tisztázni Ádámmal ő és Storck vissza mennek az edzésre. Anna pedig segít nekem összeszedni a táskáim és kivinni a kocsimhoz. A mai napra szabad napot kaptam közben fel is hívtam a dokit akit a csapat orvos ajánlott, természetesen rá hivatkoztam, hiszen a protekció jól jön! Ma délután már tud is fogadni, aminek nagyon örültem! Bernd rám parancsolt, hogy menjek haza, de tudatni akartam Ádámmal, hogy ma bizony vizsgálatra megyek, így Annától elköszöntem a parkolóban és vissza siettem a pályák felé.

-Nem arról volt szó, hogy haza mész?- néz rám leszuróan Storck. A fiúk épp erőnlétiznek.
-De, de tudod lenne itt valami. A délután szükségem lenne Ádámra! -pislógok rá.
-Úgy érzem köze van ahhoz, hogy ilyen boldog lett Szalai és ahhoz is ami fent történt. Vagy talán tévedek?- mosolyog rám, pedig Storck nem sokszor csinál ilyet!
-Nem tévedsz.- lesz még nagyobb a mosolyom.
-Most menj haza, az edzés után szólok Ádámnak, hogy hányra is legyen kész? -gyorsan utánna számolok. Kettőre van időpontom, szóval egykor el kellene indulni.
-Egyre!- adom meg a választ.
-Szóval legyen kész egyre! De most menj!- terel ki.
-Értettem Kapitány. - rohanok a parkoló felé.

Otthon csend és nyugalom fogad. Anya biztos el van valamerre, a papi pedig dolgozik. Tizenegy óra van. Gyorsan rendelek egy menüt magamnak az egyik helyi kajárdából, a holmim egy részét elpakolom a másik felével pedig leülök a kanapéra és neki állok behozni a lemaradásomat.
Fél tizenkettő után egy kicsivel jön meg az ebédem amit neki is állok elfogyasztani, közben folytatom a munkát. Így délre meg is ebédeltem, és a munkával is végeztem.
Mindent összepakolok, elrámolok majd a szobámba megyek, ahol nézek valami ruhát magamnak utánna pedig lezuhanyzom, hogy frissen és üdén mehessek az orvoshoz.

Miután felfrissültem a hajamat csak kifésültem, és a már előre kiválasztott bohém kis ruhát vettem fel, a derekánál egy övvel, a kedvenc kék cipőmmel, és az elmaradhatatlan napszemüveggel. A szokásos egyszerű fekete táskám tökéletesen megfelelt. Egy gyors fogmosás után pedig már indultam is a kocsimhoz, hiszem már fél egy múlt jóval.
A központba a szokásos módon jutottam be, mivel egyig még volt tíz percem így nyugodt szívvel mentem be az épületbe.

-Hello- mosolyog rám Vivien a recepció mögül.
-Hello -mosolygok én is.
-Hallottam, hogy ma szabad napos vagy. Mi történt a megszállott munka mániáddal?- csodálkozik rá.
-Ühm.. szabadságra ment- adok választ és mindketten felnevetünk- A csapat?- kérdezek rá.
-Kajálnak még úgy tudom. -pillant a étkező terem felé- Nem nézed meg?
-Áh. Így fel sem ismernének!- nevettem el magamat.
-Hát nem a szokásos laza cucc az tuti! Feltételezem mész valahová. -húzza össze a szemeit gondolkodván Viv.
-Talált. Várok valakire akivel megyek.- válaszolom sejtelmesen.
-Hmm.. Szerintem egy focistára vársz, mert itt csak azok vannak.
-Nem is vagy te olyan hülye!- nevetjük el magunkat újra.
-Csak nem Szalaira vársz?- néz félre. Ekkor én is elfordulok és ott jön Ádám. Egy fehér pólóban, farmer rövid nadrággal és sport cipőben, a fején napszemüveg van.
-De. -fordulok egy pillanatra mosolyogva Vivienre, közben Ádám már oda is ér hozzánk.
-Gyönyörű vagy.- kulcsolja össze a kezünket, a homlokomra pedig puszit nyom.
-Te sem panaszkodhatsz!- vizslatom végig- További szép napot Vivien! - köszönök el a sokkos állapotban lévő lánytól, míg Ádám csak biccent.

A kocsihoz érve átadom Ádámnak a kocsikulcsot, hogy vezessen ő. Én pedig az anyósülésre ülök.
-Megtiszteltetés vezetni a kocsidat!- húzza az agyamat.
-Ha ha ha- kulcsomolom össze az ujjainkat.
-Hova megyünk pontosan?- kérdi meg mikor beindítja a kocsit.
-Meglepetés!- mosolyogok rá- Kaptam egy számot és nevet a csapat dokitól felhívtam és ma tud fogadni egy nőgyógyász, aki a Róbert Károly Magánklinikán rendel.
-Szóval mi most terhes vizsgálatra megyünk?- esik le neki.
-Igen. Azta akartam, hogy te is ott legyél velem az elsőn- adok egy puszit az arcára- Remélem nem bánod! -esek kissé kétségbe.
-Imádlak- csókolja meg a számat- Hova is kell mennünk pontosan?
-XIII.kerület Lehel út- válaszolom.
-Szuper tudom hol van- indulunk meg.

Egy kellemes kinézetű kórház előtt parkólunk le. A kocsira Ádám rácsippant és már karol is át.
A recepción egy idősebb, de nagyon helyes kinézetű hölgy fogad. Negyed óra múlva lesz kettő, tökéletesen pontosan vagyunk. Elmondom a hölgynek, hogy kettőre van időpontom Dr. Szakonyi Tiborhoz.
A harmadik emeletre küld minket ott pedig már várni fog minket a doktor úr. Így a liftbe szállva a harmadik emeletre megyünk és valóban, ahogy kinyílik az ajtó egy 50 év körüli jól szituált férfi fogad minket.
-Dr. Szakonyi Tibor- nyújta előbb nekem a kezét.
-Kovács Camille- rázom meg- A párom Szalai Ádám.- kezet fognak majd a rendelő felé terel minket.
-Tehát a telefonba azt mondta, hogy terhes. - kezd is bele. Az orvos egy asztal mögött ül, mi pedig az előtt foglalunk helyett.
-Igen, három terhességi teszt is ezt mutatta, illetve késik a menstruációm és a reggeli rosszul létek is jelentkeztek.
-Nos akkor indítsunk egy hüvelyi ultrahanggal. Abból kiderül minden.- javasolja.
-Rendben van.

Felállunk és egy másik ajtón át eljuttunk a rendelőbe. Kellemes környezete van, nem egy tipikus zord kórházi! Megszabadulok a feleslegs alsóneműtől majd felfekszem az asztalra, közben a doki is előkészül majd, nem egy kellemes érzésként megkezdi a vizsgálatot.
-Ott is van- mutat a képernyőn egy pontra- Öt hét körülire tippelném.- mosolyog ránk. Ádám ott áll mellettem és a kezemet fogja. Könnyek szöknek a szemembe a kis pont láttán, ott a babánk!
-Milyen pici- mosolyodok el.
-Nos igen, alig két milliméteres. Szerencsére minden rendben, a méh falához van tapadva. A méhen kívüli terhesség 100%-ig ki van zárva. A szülés várhatóan január közepe - vége felé esedékes, de ez változó természetesen, ha pár héttel előbb jön, de már a kilencedik hónapban járva akkor sincs gond.- ad részletes tájékoztatást.
-Ez annyira hihetetlen.- fogja a kezemet Ádám.
-Olyan pici.- értek egyet vele.
-Valóban- mosolyog ránk az orvos- Pedig már az ötödik héten elkezdett a baba gerince fejlődni benne a gerincvelővel, van már agya, csontocskái és izmai is. -magyarázza nekünk mi pedig isszuk minden szavát!
-Mikor tudja megmondani a nemét?- teszi fel Ádám a kérdést.
-Arra még várniuk kell! A 12.-13.héten talán, de az még nagyon korai, inkább a 16.hétnél, de ha szuper biztósak akarunk lenni akkor a 20.hétre biztosan tudni fogják, hogy milyen nemű lesz a gyermekük.
-Az még tizenöt hét!- szonytolódik el Ádám.
-A lényeg, hogy egészséges legyen!- szólok közbe és mindkét férfi egyetért.

A vizsgálat végeztével visszamegyünk az irodájába, ahol kapunk pár hasznos szórólapot. Illetve megbeszéljük a következő vizsgálat időpontját. Két hét múlva az EB előtti utazás utolsó napján, a későbbiekről majd tárgyalunk. Fel ír pár vitamint amit ajánlatos szednem, és az adataim is felveszi. Mivel a csapat orvosa jó barátja így nyugodt szívvel enged el Franciaországba, de ad pár javaslatot miszerint a táskámban mindig legyen víz és egy kis rágcsa, ez segít a hányinger és szédülés esetén. Illetve, ha rosszul vagyok egyből üljek le, és próbáljak meg stressz mentesen élni. Várható, hogy a melleim megduzzadnak és érzékenyek lesznek, a vizelési ingerem meg fog nőni és a hányós korszak csak most fog igazán elkezdődni! A szűkebb ruháim egész biztosan kényelmetlenné válnak majd, de a hasam még nem fog látszodni.
Holnap reggel pedig vissza kell jönnöm vérvételre. Ahol ezentúl állandó vendég leszek, aminek annyira nagyon nem örülök, mert rosszul vagyok a tűtől eleve. A pénztárnál aztán kisebb vita alakul ki Ádám és köztem a fizetést illetően. Mert mindenáron erősködöm, de nem hagyja rám! Az ő gyereke -nem mintha az enyém nem lenne- ő a férfi, és ő keres többet érvek mellett nem hagyta a dolgot. Na meg megjegyezte, hogy mostantól jobb lesz, ha megszokom! Én meg csak néztem rá.

-Kevesebb, mint nyolc hónap múlva apa leszek.- puszilja meg a kezemet már vissza felé a központba menet.
-Én meg anya.- tudatosítom magamban. Annyira hihetetlen!
-Szeretlek Camille, nagyon. Örülten boldoggá teszel azzal, hogy megszülőd nekem ezt a picit!- mondandójára természetesen elérzékenyülök és síva fakadok.
-Annyira szeretlek!- adok neki egy gyors csókot.

Azt érzem, hogy az életem sínen van. Hogy a kezdeti nehézségek ellenére eljutottam odáig, hogy minden rendben van velem. Huszonkét évesen alig pár hónapja dolgozván Telkiben az MLSZ edzőközpontjában jön Szalai Ádám és le vesz a lábamról!
Pár héttel később pedig már a gyerekét hordom a szívem alatt és boldogabb nem is lehetnék!

Continue Reading

You'll Also Like

5.7K 1.4K 143
"- Te tényleg belém szerettél?...Jun, aromantikus vagyok, nem táplálok senki iránt ilyesfajta érzelmeket! Értsd már meg!...Hihetetlen vagy, Choi Yeon...
6.6K 338 34
Luca egy átlagos lány, aki mindent megtesz azért, hogy elérje a céljait ebben az életben. Hibát hibára halmoz, de nem bánja a döntéseit mert hisz abb...
20.9K 1.4K 26
"Sweet creature Had another talk about where it's going wrong But we're still young We don't know where we're going But we know where we belong" (Har...
5.5K 505 38
-Csak elfelejted azzal a szép fejeddel... -mondja- Hogy én bármit megtehetek. Seungmin egyedül él egy családi házban, és éppen a pizzafutárt várja...