Atractie

Por Afteryouandme

421K 15.6K 476

"- Poate poti face ca orice femeie sa iti pice in brate , dar cu mine nu functioneaza asa ca renunta! Nu stiu... Más

Atractie
Inceputul
Gelozia
Adevarul
Colegul de camera
Rascolirea
Renunta
Cercul iubirii
Masca
Intalnire cu trecutul
Ziduri distruse
Zambete
Noi evenimente
" Vreau sa..."
O noua alegere
Iubirea poarta satin
Drumul spre implinire
Un sfarsit, un nou inceput!

"Nu ma provoca "

22.1K 970 44
Por Afteryouandme

 Eram al naibii de multumita de mine, am reusit sa il pun pe jar iar asta imi provoca o stare de foarte bine, nu de bine.

  Ajung acasa si imi duc cumparaturile in bucatarie neobosindu-ma sa le mai despachetez. Ma indrept spre baie dezbracandu-ma din mers si las stopii fiebinti sa ma relaxeze. Mintea mea zboara la intamplarea din magazin si incep sa ma intreb cine era femeia aia de langa Edward. Chestia asta incepe sa ma apese pe creier si nu imi place deloc. Adevarul este ca era frumoasa cu un corp de invidiat, dar nici eu nu aratam deloc rau. Ce naiba m-a apucat sa ma compar cu ea? Eu nu sunt asa! Idiotul asta brunet o sa ajunga sa ma inebuneasca de-a binelea si am sa sfarsesc intr-un spital de nebuni. 

  Aud soneria si ma intreb cine poate fi la ora asta? Iau repede pe mine un prosop, cam scurt ce-i drept, si ma indrept cu picioarele umede spre usa. Scoteau un sunet asa de amuzant pe parchet zici ca eram rata incaltata. Deschid usa iar fata mi-a picat in secunda urmatoare. In fata usii mele era Edward, rezemat de tocul acesteia iar acum ma studia din cap pana in picioare in timp ce buzele i se arcuiau intr-un zambet pervers.

 - Ce dracu' cauti tu aici? il intreb nervoasa

- Am lasat o discutie neterminata la magazin si nu imi place sa raman cu dubii, imi raspunde el in timp ce ochii lui se plimbau pe corpul meu nestingheriti.

    Am inceput sa ma inrosesc din cap pana in picioare si simtem cum pulsul meu o ia razna.

  - Ai sa ramai cu dubiile si cu multe altele i-am zis eu taios. Acum pleaca deoarece sunt ocupata si nu am chef de vizite de curtoazie, vorbim maine la birou si am dat sa inchid usa.

    El o impinge o piciorul si intra in casa fortandu-ma sa ma dau inapoi.

 -  Eu am zis ca avem de vorbit asa ca vom vorbi indiferent daca tu ai sau nu ai chef.

- Zau?! Dar cine te crezi tu, ma rog ? Sa intri in casa mea ca in patul unei fufe de-ale tale? Daca esti tu marele milionar Edward Woods asta nu inseamna ca poti sa faci ce vrei tu! am zis eu rabufnind dintr-o data.  Iti poti etala farmecele tale tampite in fata altor femei care stau in limba sa le dai atentie, dar cu mine nu merge si nu mai incerca degeaba ca nu ai sanse. Acum, te rog frumos iesi dracu' afara din casa mea ca nu am chef de fata ta in seara asta, am incheiat eu plina de nervii.

- Uite ca eu nu am chef sa plec si tu o sa imi dai cateva explicatii fie ca iti place sau nu! Ce a fost cu toata scena aia din supermarket? Eu nu prea am inteles-o!

   M-am uitat la el si mi-am zis sa ii spun ce vrea si dupa sa se care naibii ca deja nu mai gandeam limpede. Eu doar in prosop si el intr-un tricou si jeansi nu era combinatia tocmai perfecta.

  - Nu este vina mea ca inteligenta ta lasa de dorit, am zis eu intorcandu-i spatele. Mie nu mi s-a parut ca a fost nici o scena, m-am comportat cat se poate de normal dupa ce nu ai catadicsit sa apari astazi.

-  Am avut o urgenta si de aia nu am putut ! 

- Si urgenta ta era blonda sa inteleg... am zis eu sarcastica

- Aaa...acum imi dau seama, esti geloasa pe domnisoara de la magazin, imi zice el afisand zambetul ala strengar care a inceput sa ma inebuneasca.

- Eu? Geloasa? pe cine si pentru ce? Auzi, ai o imaginatie cam bogata pentru ora asta, ii zic eu incercand sa disimulez.

- Nu mai incerca sa te prefaci pentru ca am ajuns sa te cunosc destul de bine si stiu cand minti, imi zice el in timp ce se aproprie amenintator de mine si imi cuprinde talia in amandoua maini tragadu-ma aproape de el. 

   Incep sa merg cu spatele pana ce talpa piciorului atinge fusta mea aruncata pe jos. Edward observa hainele mele aruncate pe jos si ridica o spranceana in semn de intrebare. Eu il privesc direct in ochi si ii raspund cu o voce hotarata

- Ti-am zis doar ca am musafiri!

    Vad cum ii se incordeaza maxilarul iar ochii lui devin aruncatoare de flacari. Ma indepartez de el si incep sa imi strang hainele asezandu-le pe bratul canapelei . El ma urmareste foarte atent dupa care imi raspunde cu o voce pe care nu am mai auzit-o pana atunci.

- Mda, ai mentionat ceva. Ne vedem maine la birou si sper ca poti rezolva cat mai repede problema ca deja m-am saturat sa imi pierd timpul cu nimicuri imi zice el si se indreapta spre usa.

  Se opreste si se intoarce brusc indreptandu-se spre usa unde era dormitorul apoi cauta in baie si prin restul casei. Eu am ramas tintita locului si ma uitam la el cu gura cascata pentru ca nu stiam ce face. Se intoarce apoi si se opreste iar fata lui era la cativa centimentrii de a mea incat ii simteam gustul respiratiei.

 - Data viitoare cand incerci sa ma mai minti fa-o mai cu cap, imi zice el in ce muscadu-si buza de jos

- Cum iti permiti sa intri asa in casa mea, in viata mea si in....... ma opresc brusc inainte sa imi dau seama ce prostie enorma eram pe cale sa scot pe gura.

 - In ce? Continua Kristen, in ce? In casa ta, in viata ta si in inima ta . Asta urmai sa spui nu? 

- Nu asta, dar nu asta conteaza acum. Acum ai aflat ce ai vrut ? Ai vazut tot ce doreai ? Acum iesi afara !

 Se uita la mine iar ochii lui sclipeau  si o grisma ii apare in coltul gurii.

- Nu chiar tot imi zice el in timp ce imi cuprinde talia in brate si ma lipeste de perete. Eu incerc sa ma zbat si sa scap insa nu am nici o sansa. Isi aproprie urechea de a mea si imi sopteste.

- Daca te mai zbati mult ai sa ramai fara bucata asta de material

- Si ai fi in stare sa faci ceva? in intreb eu pe un ton sarcastic. Nu prea as crede dupa ce am vazut ca doar mergi la cumparaturi cu fufele tale.

- Nu ma provoca iubire ca ai a regreti amarnic, imi zice el pe un ton amenintator 

-Serios?! ii zic  ridicandu-mi o spranceana 

  Se aproprie mai mult de mine si imi preseaza corpul intre perete si trupul sau. Mainile lui se plimbau in sus si in jos pe spatele meu iar buzele lui erau pe gatul meu. Presara sarutari fierbinti pe toata pielea mea infierbantata si ma musca lasandu-mi semne. Eu incercam sa nu fac nimic, de abia ma abtinem sa nu imi bag mainile pe sub tricoul sau si sa imi infing unghiile in spatele sau. Ma strange mai tare in brate si isi strecoara ambele picioare intre ale mele  fortandu-ma sa le departez. Buzele lui se aproprie incet de ale mele pana cand le simt fierbinti si umede. Limba lui imi mangaia buza de jos dorind sa patrunda mai adanc. Nu mai rezist! Ce face el aici este ilegal , nu ma mai pot concentra la nimic

        Aveam nevoie de aer iar in clipa cand imi indepartez buzele sa respir, el profita si se afunda adanc iar limba lui se desfata in interiorul meu explorand fiecare parte. Nu ma mai pot opune si ii raspund la sarut cu o forta care ma uimeste si mine. Il aud gemand de placere si atunci ma ridica fortandu-ma sa imi incolatacesc picioarele in jurul taliei sale. Mainile care pana atunci au stat cuminti incep acum sa se joace in parul sau. Avea un par atat de bogat si tuns scurt incat nu mai voiam sa mi le desprind niciodata. La un moment dat simt cum paretele din spatele meu dispare si ma trezesc pusa pe pat cu Edward peste mine. Mainile si buzele lui erau peste tot. Stiam ca trebuie sa opresc nebunia asta, dar nu aveam nici o forta. M-am imbatat cu parfumul lui si atingerile sale lasau urme de foc pe pielea mea. Cand imi elibereaza buzele ca sa  isi mute gura aproape de sanii mei reusesc sa zic cu o voce stinsa.

- Edward stai! Nu este bine deloc ce facem.

- Ba nu, ne descurcam perfect, dar daca ai tu alta metoda sunt dispus sa fiu ucenicul tau, imi zice avand o repiratie scandata.

- Nuuu, nu este bine si nici sanatos. Te rog frumos opreste-te.

Il aud un oftat adanc si il vad ridicandu-se intanzindu-mi mana si ajutandu-ma sa fac la fel. Ma strange in brate si imi zice

- Tu castigi ...de data asta.....insa data viitoare nu mai scapi.

Ma uit la el si raman captiva datorita acelori ochi negri . Sunt atat de fumosi incat ma inec in ei de fiecare data. Stralucesc iar lucrul acesta imi face inima sa o ia la goana. Inghit in sec si ii raspund

- Cine ti-a zis ca va mai fi o data viitoare? Asta nu trebuia sa se intample si nici nu se va mai repeta in veci si-n pururi.

- Asta sa o crezi tu ! imi zice eu zambind pe sub mustati . Ce s-a intamplat a fost pentru ca m-ai provocat si dupa cum te cunosc eu pe tine vei continua sa faci asta, iar asta papusa nu este sanatos pentru tine.

- Nu ma cunosti deloc! Habar  nu ai cum sunt, ii raspund eu taios

- Te cunosc destul de bine incat sa stiu ca te-am facut sa tremuri de placere in bratele mele si stiu nu incerca sa ma contrazici  imi zice toate acestea in timp ce buzele lui coboara spre gatul meu.  M-ai provocat si uite unde s-a ajuns, sa stii ca pot merge si mai departe deoarece imaginatia mea este foarte bogata. Acum ce-ai zice daca te-ai baga la somn ca sa fii frumoasa pentru mine maine la sedinta,  imi spune cu buzele lipite de pielea mea

 Ma musca o data destul de tare apoi imi saruta inca o data pielea si pleaca lasand in urma un chicotit fantomatic.

Seguir leyendo

También te gustarán

13.9K 1K 24
"Nimeni nu luptă cu viața în locul tău." Eden vrea să lupte, el trebuie să o învețe cum. La început o povară, apoi o poveste. Asta este ce crede el...
INSPIR FUM Por Smoke_

Ficción General

4.9K 413 22
Volumul 1 din seria „Din Foc și Cenușă" Sam crede că viața ei s-a sfârșit în noaptea în care casa i-a fost înghițită de flăcări și mama sa a murit. D...
48 2 4
Într-o lume întunecată și plină de secrete,Addison Smith și Nick Ward se încolțesc într-o poveste de iubire interzisă. Cu suflete răvășite și atracți...
561K 37.1K 82
Camryn Milles e una dintre fetele acelea care au totul. Toată lumea își dorește ceea ce are ea. Frumusețe. Inteligență. Bani. Popularitate. V...