Home For Two.

By StydiaTw22

432K 25K 813

«Άλεξ σε θέλω, τώρα.» είπα και εκείνος με τράβηξε κοντά του. "Σ'αγαπώ μωρό μου.» είπε πριν ενώσει τα χείλια... More

(1)Γνωριμία με τους ήρωες
(2)Το ατύχημα
(3)Η επίσκεψη
(4)Απρόσμενη έκπληξη
(5)Ο ρόλος του καθένα.
(6)Λάθος φιλιά.
(7)Έτσι ξαφνικά.
(8)Είναι κανείς εκεί;
(9)Κοπέλα στιλέτο.
(10)Προετοιμασειες.
(11)Η αλήθεια στο ποτό
(12)Πόσα ακόμα μυστικά;
(13)Βόλτα στο εμπορικό
(14)Παλι εσύ;
(15)Αντιο..
(16)Επανενωση και αποχώρηση
(17)Κενο καταστροφή.
(18) Έκπληξηη!
(19)Φυγε!
(20)Πριν το πάρτι
(21)Παρτι γενεθλίων
(22) Χώρος αποφοίτησης
(23)Η μεγάλη αλήθεια
(24)Ονειρο ήταν..
(25)Ειμαι ερωτευμένος μαζί σου
(26) επιτέλους μαζί.
(27)Καλοτυχια,κακοτυχια.
(28) Φυγε!!
Thank you.
(29) Οριστικά;
(30)Ο στυλός σου..
(31)Ειρωνεια..
(32)Σπιτι για δύο.
(33)Διακοπεςς!
(34)Γυαλια καρφιά
(35)Κοψιμο στο καλύτερο
(36)Τρελος έρωτας.
(37)Κακη γνωριμία.
(38)Πρωτη προειδοποίηση.
ενημέρωση
(39) Ψευδαισθήσεις 4 μηνών..
(40)Βιολογια με αισθήματα.
(41)Αληθινή ζωή.
(42)Εδω θα μείνω.
(43)Ονειρα vs πραγματικότητα..
(44)ΙΑΝ;;
Μπερδεμααα!
(45)Θεσσαλονίκη!!
(47)Σ'αγαπώ.
(48)Μπερμπον..
(49)Κεραυνοβολος έρωτας.
(50)Happy new year!
(51)Ερωτικη απόδραση
(52)Μαζι.
(53)Χωρις οικογένεια.
συγνώμη..
(54) Μείνε μαζί μου.
(55)Ο παραλίγο έρωτας..
(56)η ολοκλήρωση.
(57)Δυσκολα αντιστέκεσαι..
(58)Μονο δικιά σου+Ενημερωση
(58)Καλυτερη μέρα!The end.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!
•13 facts about me•
Μέσα στην 10αδα.
Καινούριο βιβλίο!
Μπηκεε!!

(46)Το τηλεφώνημα.

4.3K 316 1
By StydiaTw22

«Ναι ρε! Το είπαμε! Όχι άραξε δεν θα πω τίποτα.. Ναι ναι! Ναιι! Πωω είπαμε ναι μη μου σπας τα νεύρα και το μετανιώσω αυτό που κάνω! Πω είσαι και βλάκας!! Να ξέρεις μου χρωστάς που θα το κάνω αυτό στην Νεφέλη! Ναι καλά έλα γεια!»

Ξέρω δεν είναι καλό να κρυφακουμε.. Αλλά δεν άντεξα.. Άκουσα την Φαίη να μιλάει μυστικά στο τηλέφωνο της και να λέει πως δεν θα μου το πει και τέτοια.. Να μη μου πει τι; Με ποιον μιλούσε.. Κκ κάνω πως δεν ξέρω τίποτα..

«Φιλενάδα με ποιον μιλούσες;» την είδα και κομπλαρε.. Κακό σημάδι

«Εε.. Με τη μητέρα μου.. Με πήρε να δει τι κανωω.. Είναι μαζί με την δικιά σου για ένα ποτάκι..» σοβαρά ολόκληρο ψέμα από το μυαλό της; πολύ φαντασίωση έπεσε..

«Αα να τους δώσεις φιλάκια..»

«Θα τους τα δώσω! Λείπεις στην μαμά σου είπε να σου πω επίσης.. » μου είπε.. Δεν με άφησε να ολοκληρώσω όμως.. Έτσι κατευθείαν απάντησα

«Σωπα ρε.. Λείπω στον "βλάκα";» ρώτησα με σηκωμένο το φρύδι και γεμάτη σαρκασμό

«Εε ναι.. Έτσι λέω τη μαμά μου.. Βλακαα! Χαχαχα..» αστείο γελάσαμε..

«Δεν αφήνεις τα ψόφια ξέρω γω; λέγε με ποιον μιλούσες στο τηλέφωνο. Μη με αναγκάσεις να στο αρπάξω» έτρεξα προς το μέρος της και την πλησίασα

Εκείνη φώναζε λέγοντας "Οχιι αστοο, άσε μεε, φυγεε ηλιθιαα" και διάφορα τέτοια ενώ εγώ είχα πέσει πάνω της προσπαθώντας να αρπάξω το κινητό.. Πεντάχρονη είναι και κάνει έτσι; κάτι κρύβει και θα το μάθω.

«Ρε Νεφέλη είσαι με το μπουρνούζι από πάνω μου προσπαθώντας να μου πάρεις ένα γαμω κινητό. Σε λίγο θα με πηδήξεις κιολας;» αμέσως έφυγα από πάνω της και γύρισα την πλάτη μου.

«Ίου όχι δεν χάνω την παρθενιά μου μαζί σου» είπα κοροϊδεύτικά

«Μπα και εγώ νόμιζα ότι την έχεις χάσει ήδη..» την κοίταξα με ένα βλέμμα απογοητευσης..

«Νεφέλη εγώ.. Συγνώμη εγώ δεν.. Δε.. Συγνώμη δεν το ήθελα αυτό.. Δεν..»

«Παράτα με Φαίη.»

Fai's pov:

Σοβαρά μετάνιωσα που το είπα αυτό.. Και λυπάμαι πολύ.. Όμως μου βγήκε.. Ήθελα απλά να κάνω πλάκα.. Ξέρω ότι την πονάει που ότι έζησε με τον Άλεξ δεν ήταν πραγματικότητα όμως δεν είπα επίτηδες για την παρθενιά της.. Νιώθω αρκετά ασχημα τώρα.. Δεν είχα κακίες προθέσεις όμως μου βγήκε πάνω στην πλάκα. Πάω να της ζητήσω συγνώμη..

«Κοριτσάκιιι..;» είπα χαιδολογοντας για να την καλοπιάσω.

«Άσε τα γλυψιματα φαιουλα, σε ξέρω καλά εγώ εσένα. Δεν με κοροϊδεύεις» απαπα, κάτι πρέπει να γίνει.. Ξέρουμε τόσο καλά η μια την άλλη που από μια λέξη καταλαβαίνουμε τα πάντα.

«Εε τότε κάνε πως δεν κατάλαβες και άσε με να μιλήσω!» είπα και γελασα

«WHATT? NOOAAAHHH.» αυτό το αγγλικό μια φορά να μη το πει! Μιαα!

«Ωραία αμερικλάνα άκου με. Σορρυ που σου το είπα αυτό πριν.. Δεν είχα κακό σκοπό το ξέρεις, μου βγήκε ασυναίσθητα μωρε μπαζοο» ειπα και την αγκάλιασα. Με αγκάλιασε και εκείνη. Ουφ νταξει δεν την έπιασε το πείσμα της.

Άμα την έπιανε θα την είχα βαμμένη για τα καλά. Μια φορά της είπα ότι η μπλούζα αυτή δεν είναι ωραία πάνω της και αυτή πειράχτηκες και πείσμωσε και έκανε να μου μιλήσει μια ολόκληρη εβδομάδα! Είναι πολύ πείσματα ώρες ώρες, δεν την αντέχεις. Τυχερός ο Άλεξ μακριά της. Τι μακριά της δηλαδή.. Τέλος πάντων.

«Μη με ξανά πεις ετσιι»

«Πως μπαζο; εε μωρέ από αγάπη»

«Όχι αυτοο! Αμερικλανα! Μη κοροϊδεύεις την υπηκοότητα μου και τα αγγλικά που μιλάω» είπε δήθεν πειραγμένη και ένα γελάκι της ξέφυγε.

«Fuckk u lovee» είπα και πήγα στο μπάνιο καθώς την άκουγα να με βρίζει γελωντας.

Άρχισα να βουρτσίζω τα μαλλιά μου ενώ η Νεφέλη ντυνόταν. Μετά από το χθεσινό που πήραμε τα παγωτά παρέα με αυτά τα αγορ.. Αα ναι ξέχασα να το αναφέρω.. Βλέπετε το αγοράκι, αυτός ο Βαγγελάκης.. Δεν χόρτασε την Νεφέλη εκεί.. Δεν σταμάτησε εκεί. Της ζήτησε να πάνε μαζί να πάρουν το παγωτό, κάθισε μαζί της μέχρι της 2:00 έξω από το ξενοδοχείο μας και πολλά. Της ζήτησε μέχρι και τον αριθμό της. Και τον έδωσε η ηλίθια!!

Ξαφνικά το τηλέφωνο της Νεφέλης άρχισε να δονείτε και να χτυπάει το σπαστικό τραγούδι που τόσο λατρευω (σημειώστε μια τεράστια δόση σαρκασμιυ παρακαλώ πολυυ), το Ego. Αηδία αηδία αηδία! Ιουυ το συχαίνομαι δεν ξέρω γιατί τόσο πολυ. Έτρεξα να το προλάβω αλλά το είχε αρπάξει ήδη και το κοίταγε. Αχου αυτός θα είναι. Αχ το καριολακι δεν το συμπαθώ, τώρα θέλει και τηλέφωνα; είναι 11:00 το βράδυ, είπαμε να παμε με την Νεφέλη για ένα ποτό. Ελπίζω να μη μου το χαλάσει. Ακόμα το κοιτάει.

«Παιδάκι μου θα το σηκώσεις ή όχι; αυτό το ηλίθιο τραγούδι μου έχει πάρει τα αυτιά! Αν δεν το σηκώσεις τότε κλειστο»

«Φαίη..» τι βλέμμα είναι αυτό..;

«Νεφέλη ποιος είναι.;»

«Φαίη..»

Nefelh's pov:

«Φαίη..» έχω μείνει να κοιτάω την οθόνη του κινητού μου.. Δεν έχω λέξεις να ξεστομίσω.. Ούτε έκφραση να βγάλω..

Η Φαίη βλέπει τον αριθμό και προς έκπληξη μου το παίρνει και το σηκώνει. ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΜΓ; ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ. ΟΧΙΙ ΡΕ ΦΑΙΗ.

Της έκανα σήμα να το κλείσει τώρα, για να μη φωνάξω και με ακούσει ο Άλεξ. Εκείνη όμως δεν του μιλάει. Τι κάνει; του το σηκώνει αλλά δεν απαντάει; εγώ την κοιτάω και απορώ με τις κινήσεις της. Ξαφνικά ακούγεται η σεξυ φωνή.. Αυτή η φωνή που έχω να ακούσω τοσο καιρό και παραδέχομαι γαμω, μου έλειψε πολύ.

«Νεφέλη..;» η Φαίη το έκλεισε. Τιιι; το σήκωσε με έκανε να τον ακούσω και τώρα το κλείνει; καλά πάει καλά;

«ΦΑΙΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕΣ; ΕΕ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΣ ΠΑΣ ΚΑΛΑ;»

«Σκάσε Νεφέλη. Να τον ακούσεις ήθελες, έτσι δεν είναι; μη μου πεις ότι έχω άδικο. Εσένα όμως δεν ήθελες να σε ακούσει. Ορίστε σου βρήκα λύση. Τώρα ντύσου να πάμε στο μπαρ να πιούμε.» είπε και απομακρύνθηκε απο δίπλα μου

Continue Reading

You'll Also Like

2.4M 144K 84
"ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ" ξανά φώναξε και χτύπησε τη μπουνιά του πάνω στο τραπέζι. "Πο..πονάω" ψιθύρισα αδύναμα έτοιμη να λυγίσω και να βάλλω τ...
823K 4.4K 4
''Όταν λες να χορέψω για να δουλέψω εδώ, εννοείς να κάνω στριπτίζ;''τον ρώτησε έντονα και τα μάτια της σχεδόν πετάχτηκαν από την έκπληξη. ''Ναι. Δέ...
1M 54.6K 91
"Μπ-μπορείς να με αφήσεις;" τραυλιζω "Μα μωρό μου, και οι δύο ξέρουμε πως δεν θες να σε αφήσω"λέει και ενώνει τα χείλη μας. Απόσπασμα από Part 40 __ ...
479K 25.8K 64
«Με ποιο δικαίωμα το έκανες αυτό, δεν σου είμαι τίποτα», φώναξα δυνατά για να μπει στον ανύπαρκτο εγκέφαλο του. «Κάνεις λάθος, είσαι δικιά μου. Μου α...