Băiatul din infern

By Informaticianul

366K 25.6K 4.2K

Băiatul din infern Davis, un bărbat cu o identitate falsă, un el diferit de restul lumii, ce ascunde un... More

1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27

2

21K 1.2K 194
By Informaticianul

─ Pana acum este interesant, spune dupa cateva clipe.

─ Ce anume? intreb eu repede.  

─ Locul, orasul, oamenii de aici.

Ma incrunt usor incercand sa inteleg la ce se refera.Nu am idee de ce ar spune asta.Ce ar putea fi atat deosebit aici?

 ─  Frumos orasel, placut,spune dupa cateva clipe.

 ─ Sa inteleg ca esti nou venit aici.Un nou locuitor in oraselul nostru ,zic zambind cordial.Bun venit in Red Deer!

 ─ Multumesc, spune privind in jos.Zambeste retinut.Pana acum am stat in Edmonton.De la un timp, devenise destul de plictistor, nepopulat,  nu aveam ce face pe acolo.In ultimul timp , devenise ca o cusca pentru mine, eram captiv in propria casa, stors de viata ,insa, in sfarsit m-am mutat aici si pot zice ca sunt fericit ca am ales sa vin aici, in orasul asta.E populat si diferit.Familia mea a ramas acolo, iar eu am venit aici.O tinta buna pot  spune .

─ Cum te simteai acolo?

Ma priveste de parca întrebarea lui ar fi:"Chiar nu înțelegi cum ma simteam ? Deja ti-am spus"

─ Fara libertate, raspunde serios.

─ Ce vrei sa spui?

─ Libertatea inseamna sa nu iti para rau de ceea ce faci.

Cum adica?

─ Ti-a parut rau de ceva cand stateai acolo?

─ Posibil am regretat cum sunt eu de fapt si desigur, regretam ceea ce faceam.

─ La ce te referi? intreb incruntandu-mi usor fata.

─ Ceea ce m-a determinat sa ma mut, a fost ca nu mai era ca inainte.Era un oras cu probleme, multe probleme.

─ Ce fel probleme? intreb eu prompt si tare.

─ Chiar ai de gand sa afli? Agent FBI in ancheta ?  intreaba el cu spranceana  ridicata.

Sigur, oare de ce te-am intrebat ce probleme ai avut ? 

As vrea eu.

─ Da, murmur  foindu-ma usor pe canapea .Da, vreau sa aflu.

Buzele i se curbează intr-un zambet uimit, ridicand putin din sprancenele sale negre .

─  Esti o fata draguta, imi spune .Schimba subiectul.

─ Ei nu stiu ce pierd.Atata inocenta , sinceritate, loialitate intr-o singura persoana, spune privindu-mi ochii care se incordeaza  din cauza luminilor din club care imi tot intra .

Care ei?  Despre cine vorbeste baiatul asta ? Nu il intreb despre cine zice.
Cred că e drogat.

─ Oh, răspund stand pe ganduri in timp ce mi trec involuntar cateva sufite  de par dupa ureche.Incerc sa nu ma uit atent la el.

Ma priveste fix.Il privesc si eu.

Se apropie usor de mine, atingandu-si obrajii cu dosul palmei, ca intr-o mangaiere fina.

Este atat de frumos.Cred ca este singura persoana frumoasa pe care am vazut-o pana acum de-a lungul anilor.Nimeni din orasul asta nu este nici dragut, dar  sa fie frumos asemenea lui.Este prea diferit,diferit de toată lumea.Are o frumusete aparte.

Baiatul asta arata divin si diavolesc .Viclenie intr-un chip angelic.

─ Vrei sa bem ceva? ma intreaba calm .

Dau din cap  , apoi spun :

─ Nu, multumesc.Eu nu vreau nimic de baut.

 ─Sigur? intreaba.

─ Sigur, murmur. 

─Un minut, imi spune ridicand degetul aratator. 

Se ridica de pe canapea, apoi se duce la barul clubului.Il privesc de cand se ridica pana cand se duce sa isi comanda ceva de baut.Tipul misterios este inalt, bine facut(nici prea slab, nici prea gras, este potrivit).Pana si de la spate este frumos.Barmanul imediat il intreaba ce vrea sa comande, timp in care tipul misterios se intoarce cu fata spre mine.Priveste oamenii care trec pe langa el, apoi isi arunca privirea spre mine.Nu il pot privi prea mult, pentru ca trec o multime de oameni prin fata mea sau raman in loc. Dupa cateva minute bune, tipul misterios vine cu un pahar in mana din care ies aburi.Se aseza pe canapea.Intinde paharul spre mine, insa, eu dau din cap.

 ─ Nu consumi alcool, spune serios. 

 ─ Nu obisnuiesc sa consum.Am incercat candva, dar nu imi place deloc gustul alcoolului.Nu inteleg cum unora le place.  
Hai că am zis-o. Parcă sunt copil.
   Dupa vreo zece minute, trupa despre care Zoe mi-a vorbit, incepe  sa cante.Sunt patru membri , doi la chitara, altul la toba si un solist, solistul despre Zoe imi tot spunea. Zoe , incepe sa danseze si totodata, il priveste numai pe solistul trupei.Danseaza, fredoneaza, da din maini, apoi din cap, zburandu-i parul in toate partile.O multime de oameni se strang in jurul trupei.O multime de lumini inunda intreg clubul, lumini rosii, albe, albastre etc.Se aud vocea solistului , instrumentele trupei, o multime de fete care tipa la baietii din trupa, Zoe care tipa cat de tare poate .Pur si simplu, este atat de fericita.Ed se duce si el in multimea de oameni, urmand, in cele din urma, sa danseze cu iubita sa.O multime de fete danseaza , de asemenea si baietii, care , unii au si un pahar de alcool in mana.Cei din trupa danseaza si ei , de asemenea, iar atmosfera este de-a dreptul placuta.

Nu credeam ca trupa asta canta atat de bine.Ma gandeam ca vor canta ca naiba, dar , de fapt, ei canta al naibii de bine! Melodia pe care o canta trupa, te face sa dansezi si sa canti pana se termina, apoi cand se termina, sa o asculti din nou, din nou si din nou.

Eu si tipul misterios nu mai scoatem niciun cuvant de ceva vreme.Doar il vad cum se uita la mine.Si eu ma uit la el.

Cand el se uita la mine , ma prefac ca ma uit in alta parte, de exemplu, la trupa aceea, cand el nu se uita la mine, eu ma uit la el, ma prinde privindu-l , imi indrept privirea in alta parte.Tot facem asa.Davis are ceva in privire.Dur, ciudat, nu stiu .

Dupa vreo 20 de minute, Zoe apare in fata noastra.

─ Scuze pentru deranj, ne intrerupe.
Zoe se apropie de masa si imi ia paharul de apa dandu-l pe gat imediat.

     In timp ce ma uit la tipul misterios, care este destul de aproape de mine, o vad pe Zoe ca isi trage paltonul pe ea.  Isi da parul pe spate.

─ Ce se intampla ?  Plecam?

─ Plec, facandu-mi semn spre solist.E un tip inalt, foarte inalt, slab, cu fata osoasa , par lung , aproape pana la umeri si blond ,cu ochii verzi . 

─ Si eu ?! intreb  .

─ Cu ...si face semn spre tipul misterios atunci cand acesta isi muta privirea in alta parte.Te duci cu iubitul tau acasa. 

Davis imediat se intoarce spre ea.

─ Davis , imi pare bine ,spune Davis intizand mana spre Zoe.O priveste atent, serios.Fata lui este  ciudata,Davis  priveste atat de atent, atat de sobru, atat de malefic.

─ Zoe, spune si intinde mana.Ii zambeste atat de dulce.

─Pe mai tarziu , Leyla.Distractie placuta, dragilor.

─ Noapte buna, spune  zambindu-mi fericita cu dintii sai perfecti , iar in cateva minute iese pe usa cu noul sau prieten.La usa, imi face cu mana , apoi semn ca sa o sun.

─ Ar cam trebui sa plec, zic eu ridicandu-ma de langa el. 

Ma cuprinde imediat de mana. Are un brat puternic.

─ Unde pleci?

Ma intorc cu fata spre el si il privesc.Imi rotesc ochii de cateva ori , in stanga si in dreapta, apoi imi arunc privirea asupra mainii lui ce o tine inca pe a mea.Este rece  si alb.

─ Acasa, spun trangandu-mi usor mana din mana sa.

─ Te pot duce eu, spune.

Cum naiba sa ma duca daca el a baut alcool? Ce naiba este el? Zeul soselei sa conduca cum vrea? E un străin.

─ Ma descurc, spun schitand un mic zambet timid.

Nici in ruptul capului nu am de gand sa accept ca el sa ma duca.In primul rand, putem face vreun accident din cauza alcoolului pe care l-a consumat,in al doilea rand, este o persoana straina, pe care nu o cunosc deloc si pe langa asta, este barbat.

─ Insist.
Poti insista cat vrei.Eu nu vreau.

Ma privește atent, cu ochii sai negri, stralucitori si patrunzatori.Ce naiba sa fac?

                                                                          *** 

─ Multumesc ca m-ai adus, murmur privindu-l pe baiatul misterios care se afla in fata mea.

Azi am avut incredere deplina in necunoscuti.De obicei, nu prea am.Si tot azi, am cedat celor din jurul meu.Nu a fost o zi chiar atat de buna.

─ Eu iti multumesc.

Ii zambesc fara sa scot vreun cuvant.

Deschid usor portiera masinii, ma dau jos , Audi R8, si ii zambesc tipului ciudat  in semn de multumire .Macar s-a oferit si a insistat chiar daca eu nu voiam sa merg cu el, sa ma duca  pana acasa ,ma rog, aproape pana acasa , ca nu am vrut sa ma vada parintii cu un tip necunoscut.Ar fi fost uimiti sa auda asta :  "El e un tip nou in oras pe care l-am intalnit in club si s-a oferit sa ma aduca acasa pentru ca am o prietena inteligenta si m-a lasat in club ca sa se plimbe cu noul ei iubit, iar el m-a adus pana aici".Apoi, sa spuna mama : " Leyla, acum ai un iubit.Eu si tatal tau ne pusesem pe ganduri , dar acum suntem linistiti.Fetita noastra a crescut.".Apoi ar fi inceput cu tot felul de discutii, cum sa ma comport, ce sa fac, cum sa ma protejez atunci cand se va ajunge la ceva intim, sa am grija de mine , ar fi fost o noua lectie.Insa, intr-o clipa imi vine in minte faptul ca nu mi-a cerut numarul de telefon sau altceva pentru  a mai tine legatura.Ideea ma intristeaza si sigur doar a vrut sa vorbeasca cu cineva tinand cont ca este nou in oras.Oftez dezamagita si incerc sa pun punct la orice gand.Nu are rost ! A fost doar un tip care a vrut sa piarda vremea , nimic mai mult .Ar cam trebui sa uit si fazele astea care tin doar o ora.Incerc sa uit ce am facut acum o ora si merg catre casa.Asta este problema unei fete care pana la 18 ani nu a avut nicio relatie.Crede ca tot ce zboara se mananca.Daca el ma baga in seama si imi zambeste, se indragosteste imediat.Gresit.De-a dreptul eronat.Drumul este destul de intunecat , nicio masina nu trece prin zona asta .Un drum, de fapt, o sosea destul de lunga,   pe unde masinile trec destul de rar , asta fiind unul dintre avantaje , mai bine zis, singurul avantaj deoarece nu poti fi calcata de vreun inconstient care este beat si se gandeste ca ar fi mult mai bine sa conduca beat.Insa , un dezavantaj, destul de mare este faptul ca , orice ti se intampla , nu are cine sa te ajuta , nici sa te auda.Este un drum pustiu, un drum care este tocmai langa o padure. Inca ma intreb de ce parintii mei au ales locul asta, tinand cont ca mamei nu ii plac asemenea locuri.Mereu se teme.Asta este si motivul pentru care vine mereu cu taxi-ul pana in fata casei, ori o aduce tata.Ce este drept, ti se zbarleste pielea cand treci pe aici, mai ales noaptea.Mai ales cand auzi zgomote.Pot fi caine sau tot felul de lucruri.Pana acum, nu am trecut noaptea pe aici, asta ar fi prima data cand trec sau daca treceam , nu eram singura.Eram cu Zoe, ori cu mama, ori cu tata.Niciodata ca acum.Simt fiori ce imi strabat corpul.Ma tem de astfel de locuri  lipsite de oameni, masini, urma de oameni.Brusc aud un zgomot ce ma  inspaimanata , un sunet ca si cand cineva sau ceva a calcat pe o creanga mare de copac si a rupt-o.Ce imi trece prin minte este ca poate fi vreun caine ratacit.Merg inainte.Merg inca vreo jumatate de drum, se aude  un tipat, un tipat de femeie ce rasuna din padure , pur si simplu, tipatul incarcat de durere al femeii ma scoate din gandurile mele si din starile prin care trec in momentul asta.Pare atat de ciudat .Ma opresc in drum si astept sa mai aud macar o singura data.Deja simt ca mi s-a zbarlit parul pe maini mai rau.Se mai aude de catea ori, apoi se face liniste. Cu siguranta nu mai eram  ingrozita la maxim in momentele astea si cu gandul ca cineva imi poate face si mie asta si pe langa asta , mi-as fi dorit sa iau rabla aia de masina a tatalui meu nu sa ma incred in vorbele lui Zoe. Trag aer in piept, iar apoi  , luandu-mi inima in dinti, o iau la fuga tot inainte fara a ma opri si sperand sa ajung cu bine . Chiar daca simt ca stomacul meu va ceda in curand, asta nu ma determina sa ma opresc, chiar din contra, ma face sa trag de toate puterile pe care le am si sa dispar de aici sa nu mai aud niciun tipat, sa nu intalnesc pe cineva necunoscut.Fug, nu mai este atat de mult pana acasa.Doar  cinzeci de metri .Imediat ce trec de coltul strazii, ajung aprope in fata casei mele.Atunci nu va mai fi nevoie sa fug in casa .Cu siguranta.

Intru repede in casa, incuiand usa in urma mea.Ma descalt in hol, aruncandu-mi incaltamintea intr-un coltisor fara a ma interesa unde si urc imediat scarile.Pasesc incet ca sa nu ii trezesc pe ai mei, si ma duc direct la baie.Imi dau cu apa rece pe fata, incercand sa ma linistesc si sa nu mai respir atat de tare.O usoara stare de greata ma cuprinde in intreg corpul, astfel, beau o gura de apa rece de la robinet ca sa imi revin.Ma privesc in oglinda mica din fata mea.Fata mea este toata rosie , obrajii rosii, nasul rosu, fruntea rosie, pana si buzele sunt asa.Imi mai dau cu apa pe fata.Sunt atat de speriata, atat de agitata.Imi este rau.Ies din baie, fara a ma sterge pe fata, las usa in urma mea sa se tranteasca, si ma duc direct in camera.Hainele nu mai sunt pe podea.Ma arunc in patul meu pufos stand cu ochii inchisi, timp in care linistea placuta din camera dispare , atunci cabd tipatul acelei  femei imi rasuna din nou in urechi.Inghit in sec , imi simt un nod greu in gat ce nu are de gand sa imi dispara.Ma cuibaresc in pat facand tot posibilul sa uit ce mu s-a intamplat asta-seara.

                                                                                           ***

                    Ma aflu in clasa si stau in prima banca  de pe randul de la perete.Privesc tabla zgariata si plina de scris , diverse fraze, desene , numere , din nou desene cu inimioare.De cateva zile mintea imi este bantuita doar de baiatul  din club si nu stiu de ce imi apar intruna acele momente. Prezenta lui m-a tulburat destul de mult de atunci, iar de cand l-am intalnit, chiar daca nu vreau, il tot am in minte.Imi reapar imagini cu el, imi dispar si din nou apar. Pana si noaptea ma trezesc gandindu-ma la el , la felul in care ma privea , cum zamabea si la ceea ce mi-a spus.Ca lui i-a fost destul si ma cunoaste destul de mult. Sunt confuza.

─ Hei, sunt eu, Zoe, facandu-mi cu mana in fata ochiilor. Unde te-ai teleportat? In lumea tipului de la club? 

─ De ce tocmai la el? intreb curioasa.  

─ Posibil la altcineva te gandesti, spune aruncandu-si geanta pe scaun.

Ca intotdeauna.

─ Ce ai facut cu solistul? 

─ Leyla?! Esti bine? intreaba .

─ Ce ai facut cu acel baiat? Sunteti impreuna ?  reformulez.

─ Iesim asta-seara la un film romantic.

  ─ Nu este prea repede pentru o intalnire?  Și tu nu ieși la cinema.

─Chiar deloc. Cum il cheama pe tipul acela?

Incerc sa ma fac ca nu inteleg.Imi zambeste atat de dragut.Nu am cum sa mint.

─ Tipul misterios este Davis,ii zic zambind involuntar si uitandu-ma in jos.

─ Hmm, o pasarica mi-a soptit ca  un tip se plimba prin mintea ta , nu de mult timp, dar al naibii ce se plimba!

Ridic usor din sprancene.

─ Buna dimineata , elevi! spune domnul Adams intrand  pe usa clasei.



















Continue Reading

You'll Also Like

633K 36.5K 52
#NECORECTATA. Citiți pe propria răspundere asa ca sa nu-mi veniti cu, comentarii răutăcioase cum ca am greseli. O voi corecta curând. Volumul 1 : Reg...
117K 4.5K 70
Legende Mituri Povestiri Horror Story Nerecomandat celor slabi de inima! 26 Iulie 2017 - locul #3 in horror 😍 8 August 2017 - locul #2 in horror 💃�...
308K 30K 52
!Fantezie romantică! Pecetea Blestemaților #1 Rhoda Peadar nu și-ar fi închipuit în veci că regimentul ei urma să fie atacat de ființe deloc umane...
287K 22.8K 44
Dragoste/Fantezie Al doilea volum din seria „Atinși de flăcări". Joy Dalton e din nou în Syracuse iar viaţa pare să îşi urmeze făgaşul normal. Chiar...