Denemeler

By koncatarin

152 9 1

Tercihini yaşayamamış bir yaşam üstüne More

Mehtap
Aşkolsun
Yol
Kim?
Apartman

Var mıyım?

53 2 0
By koncatarin

Rüzgarın kayadan kopardığı toz parçacıkları vardır ya koskaca kütleyi yok edeceğine inanamadığımız;işte her cümle de beni öyle yavaş yavaş sinsi sinsi yok ediyor. Yaşamak dediğin gün geçtikçe ruhumu öldüren bir hale geliyor. Çocukluktan gençliğe ordan yetişkinlik falan derken öğrendiğim tek şey hergün kanatlarımdan bir tüy tanesini kırmak oldu. Oysa ne kadar güzel uçuyordum ve ne kadar güzel görünüyordu dünya... Yaşamak,yol almak ve içine dalmak için diklemesine indiğim hayatta öğrendiğim her şey bir kanadımı kırdı. Artık yarı kanatlı bir kuşum ben;aklı uçmakta olan ve gayrı uçamayacak olan. Bundan sonrası mı? Bundan sonra başkaları kırmasın diye kendi kanatlarını kırmaya çalışan bir ölüyüm BEN! Sadece nefes alan.

Continue Reading

You'll Also Like

28.3K 2K 49
𝐭𝐡𝐞 𝟐𝐧𝐝 𝐛𝐨𝐨𝐤 𝐨𝐟 𝐬𝐡𝐨𝐫𝐭 𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬 𝐚𝐛𝐨𝐮𝐭 𝐨𝐥𝐢𝐯𝐢𝐚 𝐫𝐨𝐝𝐫𝐢𝐠𝐨 𝐚𝐧𝐝 𝐲/𝐧'𝐬 𝐦𝐞𝐞𝐭-𝐜𝐮𝐭𝐞𝐬/𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢�...
53.4M 379K 66
Stay connected to all things Wattpad by adding this story to your library. We will be posting announcements, updates, and much more!
176K 4K 64
imagines as taylor swift as your mom and travis kelce as your dad
140K 5.2K 26
AVYAANSH SINGH RATHORE :- King of Rajasthan, Cold, handsome, dashing, fearless, egoistic, rude, heartless, short- tempered, Maybe he is heartless but...