The Lie (Camren)

By Lexa_s

59.7K 2.1K 1.1K

It's a Camren fanfic :P Οι Fifth Harmony μετά από 4 χρόνια συνεργασίας και τεράστιας επιτυχίας διαλύονται... More

1. Pilot
2.Back and Forth
3.Can I Resist?
4.Βut Υour Poison Was The Cure
5.Pretend Like Nothing Happened
6.Stay
7.Long Time No See
8.When You Were Mine
9.Still There.Still «K»
10.Work From Home
11. 3..2..1..GO!
12.The Lie (Hidden parts)
13. The Favor
14.Jealous Or Not ?
15. Somebody Else_1975
16. It's Over
17. Lost On You
18. Ready Or Not.
19. Ssweet-dispositionn
20. The Rules.
21. Knock Knock
22. Do I Wanna Know? (double chapter)
23. Dare or Dare?
24. Letter to myself
25. The Other Side
- 27

(Bonus chapter) ❤️

1.1K 51 4
By Lexa_s




Camila's POV

(One and a half month before wedding day)

11 April 2019

Ξέρεις τι λένε; Ότι μια μυρωδιά μπορεί να επαναφέρει στο μυαλό μας μια ολόκληρη σειρά γεγονότων. Μια «εικόνα» όσο δυνατή και να είναι με το πέρασμα των χρόνων ξεθωριάζει και γίνεται μία ξεχασμένη ανάμνηση. Μια μυρωδιά ποτέ. Οι μυρωδιές μένουν τόσο ανεξάντλητες στον ανθρώπινο εγκέφαλο που μπορούν να σου ξυπνήσουν αναμνήσεις που δεν ήξερες καν ότι είχες.

Εκείνο το πρωί ξύπνησα ακριβώς για αυτό τον λόγο. Από την μυρωδιά της. Από την μυρωδιά του σώματούς της που με σκέπαζε σαν κουβέρτα. Μια μυρωδιά που μπορούσα να αναγνωρίσω ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες γιατί ήταν η δική της. Άραγε αν υπάρχει η ευτυχία τι είναι; Γιατί για εμενα είναι αυτή η μυρωδιά που μπαίνει στα πνευμόνια μου την ώρα που με αγκαλιάζει, την ώρα που έχει τυλιγμένα τα χέρια της γύρω από το κορμί μου και με έχει τόσο κοντά της που ακούω πεντακάθαρα τον ήχο της καρδιά της. Ευτυχία είναι αυτή η μυρωδιά που μου θυμίζει «σπίτι». Αυτή η μυρωδιά που μου θυμίζει που πραγματικά ανήκω. Εδώ. Δίπλα της. Μέσα στην αγκαλιά της. Να αναπνέω την μυρωδιά του σώματούς της. Να αναπνέω το σώμα της.

Ακόμη κοιμόταν. Τόσο ήρεμα. Βγήκα όσο πιο προσκεκτικά μπορούσα μέσα από τα χέρια της γιατί με έπιασε μία αδυσώπητη ανάγκη να δω το πρόσωπό της. Να δω την Λόρεν να κοιμάται. Πόσα χρόνια είχα να την δω να κοιμάται; Μου είχε δοθεί αυτή η ευκαιρία μόνο για λίγα λεπτά 8,5 περίπου μήνες πριν τότε που είχαμε βρεθεί για την συναυλία που θα δίναμε όλες μαζί ως Fifth Harmony. Τίποτα από όλα αυτά δεν είχαν γίνει και ακόμη και τότε θυμάμαι ότι «τρακαρίστηκα» βλέποντας την Λόρεν να κοιμάται στον καναπέ της Νορμάνι έχοντας την Τζίτζι στην αγκαλιά της. Σαν να ήρθε όλο το παρελθόν μας εκείνη την στιγμή μπροστά μου και να έσκασε σαν σφαλιάρα στην καρδιά μου. Δεν ξέρω αν μπορείτε να το καταλάβετε..το να βλέπεις την Λόρεν να κοιμάται είναι μία εμπειρία που δεν αντέχουν πολλοι. Δεν ξέρω αν η καρδιά σου θα άντεχε να ξυπνάς το πρωί δίπλα σε κάτι τόσο τέλειο.

'Επιασα απαλά τα χέρια της που βρισκόντουσαν πάνω από τον ώμο μου και πολύ προσεκτικά βγήκα από την αγκαλιά της. Η Λόρεν κουνήθηκε λίγο αλλά ευτυχώς χωρίς να ξυπνήσει από τον βαθύ ύπνο που βρισκόταν. Βόλεψα το πρόσωπό μου κοντά στο δικό της, έχοντας πλέον την ευκαιρία να θαυμάσω όλο το μεγαλείο της ομορφιάς της.

Oh God..

Αυτή  η γυναίκα ήταν σίγουρα η καταστροφή μου.

Η ανάσα της ήταν ήρεμη κάνοντας το στήθος της να ανεβοκατεβαίνει απαλά. Τα ένα της χέρι λυγισμένο μπρστά της δείχνοντας ότι πριν λίγο αγκάλιαζε κάποιον. Η όψη του προσώπου thw αγγελική. Πως το κάνει; Πως μπορεί να έχει δύο τόσες διαφορετικές και αντίθετες πλευρές ταυτόχρονα. Χτες το βράδυ είδα την πιο απρόσιτη και ταυτόχρονα «κυριάρχη» εκδοχή της και σήμερα το πρωί κοιμάται σαν ένα μικρό άκακο παιδί δίπλα μου.

Έβαλα το χέρι μου πάνω στο λευκό και αψεγάδιαστο πρόσωπό της και την χάιδεψα απαλά. Άραγε θα μπορέσει να ξαναγίνει ποτέ δικιά μου; Ήταν ποτέ δικιά μου; Γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα δεν είναι. Με έπιασε ένα κόμπος στο στομάχι σκεφτόμενη όλο τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε αυτήν και την Keane. Όλος ο κόσμος πιστεύει ότι έχει γίνει κάτι ανάμεσά τους και όσο και αν δεν μου επιτρέπεται νιώθω ότι θέλω σαν τρελή να την ρωτήσω αν έχει κάνει κάτι μαζί της. Τουλάχιστον έχω το δικαίωμα να ξέρω. Η Λόρεν γνωρίζει πολύ καλά την υπάρξη του Γουίλ στην ζωή μου, αλλά εγώ δεν έχω ιδέα το τι γίνεται στην δική της την ζωή αφού μου έχει απαγορέψει να ρωτάω.

Ξαφνικά αρχισε να μου κόβεται η ανάσα από τις σκέψεις που έκανα. Στην ζωή μου επικρατούσε μόνο αταξία. Η καρδιά μου άνηκε στην γυναίκα που αυτή την στιγμή κοιμάται γυμνή δίπλα μου και δεν ήξερα καν πως να της το πω. Να της πω τι; 

Ότι θέλω να διαλύσω τον γάμο μου γιατί είμαι ερωτευμένη μαζί της;

Χαχαχα..Πολύ πιθανόν να γελάσει. Να μου πει να κάτσω στα αυγά μου και ότι όλο αυτό μεταξύ μας δεν είναι τίποτα παραπάνω από σεξ.

Σηκώθηκα από το κρεβάτι προσεκτικά και πήγα στο μπάνιο να βρέξω λίγο το πρόσωπό μου. Κοιτάζοντας στον καθρέφτη τα μάτια μου άνοιξαν. Χριστέ μου είχα πάντου σημάδια πάνω μου. Στον ώμο μου, στην πλάτη μου..και κοιτάζοντας πιο προσεκτικά το γυμνό μου σώμα προς τα κάτω είδα ότι τα περισσότερα και πιο έντονα σημάδια ήταν στα οπίσθιά μου. Oh God..Η Λόρεν ήταν πάντοτε προσεκτική απέναντί μου και ποτέ δεν μου άφηνε κανένα σημάδι όπως πρόσταζαν και οι κανόνες της, αλλά τώρα όλο μου το σώμα ήταν γεμάτο από τα σημάδια που μου έκανε χτες το βράδυ. Πως θα εμφανιστώ έτσι μπροστά στον Γουίλ;

Ο Γουίλ..

Πως τον ξέχασα..

Η Ντάινα..

Χριστέ μου δεν είχαν ιδέα για το που είμαι και λογικά αυτή την στιγμή θα έχουν τρελαθεί. Χτες το βράδυ έφυγα από την παρουσιάση του καινούριου δίσκους της Selena και της Lauren χωρίς να πω σε κανέναν τίποτα.

Που είναι το μυαλό μου;

Μου το έχει πάρει όλο αυτή.

Βγήκα από το μπάνιο και σχεδόν τρέχοντας έψαξα να βρω που έχω πεταμένη την τσάντα μου μέσα στο σπίτι. Προσπάθησα να μην κάνω φασαρία καθώς η Λόρεν ακόμη κοιμόταν και δεν ήθελα να την αναστατώσω. Η καρδιά μου ξεκίνησε να χτυπάει πιο νευρικά όταν είδα ότι η τσάντα μου βρισκόταν στο πάτωμα πεταμένη και μέσα σε αυτήν το κινητό μου που το είχα απενεργοποιημένο από χτες το βράδυ. Δεν ξέρω αν ήμουν έτοιμη να αντιμετωπίσω τον «έξω κόσμο» που δεν είχε ιδέα για την δεύτερη κρυφή ζωή που είχα με την Λόρεν. Έβαλα όση ανάσα μου είχε απομείνει στα πνευμόνια μου και έπιασα την συσκευή στα χέρια μου. Έριξα μια γρήγορη ματιά στην Λόρεν πριν ανοίξω το κινητό μου. Ακόμη κοιμόταν. Το κρεβάτι δίπλα της κενό χωρίς εμένα πάνω, και το μόνο που ήθελα ήταν να τα παρατήσω όλα και να ξαναχωθώ στην αγκαλιά της. Τα μάτια μου ξαναέπεσαν στο κινητό μου. Δεν ξέρω αν έχεις νιώσει ποτέ σου αυτό που ένιωθα εκείνη την στιγμή. Να θέλω να δώσω μία κλωτσιά σε όλα και να ακολουθήσω την αβέβαιη καρδιά μου.

Άνοιξα το κινητό μου και στην οθόνη μου εμφανίστηκε μια κοσμοπλημμύρα από κλήσεις και μηνύματα. Ο Γουίλ, η Ντάινα, η Σελίνα, ο μανατζερ μου και η Νορμάνι. Η Νορμάνι; Ήξερα πολύ καλά ότι με έψαχνε ο κόσμος όλος αλλά η Νορμάνι γιατί με έπαιρνε στις 4 το πρωί; Αμέσως μετά είδα ότι όχι απλά με έπαιρνε τηλέφωνο αλλα μου είχε στείλει και μήνυμα. Το άνοιξα κατευθείαν και μπορώ να πω ότι το άγχος μου έγινε ακόμη μεγαλύτερο όταν διάβασα το τι μου έστειλε.


{ Καμίλα πάρε με επειγόντως τηλέφωνο με το που το δεις. ASAP

Νορμάνι }

Σηκώθηκα τρομοκρατημένη από το πάτωμα και πήγα προς την ντουλάπα της Λόρεν. Άνοιξα με προσοχή τα ξύλινα φύλλα και πήρα μία ρόμπα από μέσα για να ρίξω πάνω στο γυμνό μου σώμα. Το φόρεμα μου ήταν κάπου πεταμένο μέσα στο σπίτι και αν θυμάμαι καλά την χτεσινή βραδιά, oh god...την θυμάμαι τόσο καλά,  η Λόρεν δεν μπήκε καν στην διαδκασία να μου βγάλει το σουτιέν αλλά το έσκισε. Αφού κάλυψα το σώμα μου βγήκα στο μικρό και μοναδικό μπαλκονάκι που είχε η Λόρεν στην κουζίνα για να πάρω τηλέφωνο την Νορμάνι και να της μιλήσω χωρίς να ξυπνήσω την Λόρεν. Δεν ξέρω τι με περίμενε και δεν ξέρω αν ήμουν έτοιμη για αυτό.

Ήταν 6.30 το χάραμα και το ανοιξιάτικο αεράκι ήταν ακόμη κρύο και ο ουρανός ακόμη σκοτεινός. Αυτό ήταν Καμίλα. 'Ηρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες των πράξεων σου. Πήρα μια βαθιά ανάσα και πληκτρολόγησα τον αριθμό της Νορμάνι. Σίγουρα δεν ήταν τυχαίες οι κλήσεις της και το μήνυμα της λίγες ώρες πριν.

≤ Καμίλα; Είσαι καλα; ≥ ακούστηκε μετά το πρώτο χτύπο αμέσως η αγχωμένη φωνή της Νορμάνι.

≤ Ναι.. ≥  απάντησα κάπως διστακτικά και χωρίς να το καταλάβω τα μάτια μου είχαν βουρκώσει λες και είχα ανάγκη να κλάψω μέσα στην απελπισία μου εκείνη την στιγμή.

≤ Μίλα..είσαι στην Λόρεν;≥ με ρώτησε προσεκτικά η Νορμάνι αλλά η φωνή μου βουβή. Λες και είχα κάποια θηλιά στον λαιμό μου. Η Νορμάνι ήξερε ότι γίνεται κάτι ανάμεσα σε εμένα και στην Λόρεν αλλά προφανώς και δεν γνώριζε ολοκληρωμένη την ιστορία. Ακούγοντας ότι δεν της απαντάω η Νορμάνι πήρε την πρωτοβουλία να συνεχίσει. ≤ Μίλα..ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είμαι εδώ για να σε κρίνω..αλλά αντιθέτως για να σε βοηθήσω. Με πήρε τρομοκρατημένη η Ντάινα πριν κάποιες ώρες και με ρωτούσε αν έχω ιδέα που μπορεί να είσαι καθώς εξαφανίστηκες από την μία στιγμη στην άλλη. Σε ψάχνουν όλοι και ο Γουίλ ήταν ετοιμος να καλέσει την αστυνομία καθώς είχες το κινητό σου κλειστό≥ είπε με μία ανάσα η Νορμάνι και έπιασα το κεφάλι μου μέσα στην απόγνωσή μου. ≤ Δεν ξέρω αν έκανα καλά..αλλά πήρα την πρωτοβουλία να σε καλύψω..≥ συνέχισε πιο χαμηλόφωνα η Νορμάνι.

≤ Τι εννοείς; ≥ της είπα στα χαμένα.

≤ Η Ντάινα ακουγόταν έξαλλη. Δεν θέλω να τρομοκρατηθείς αλλά σε κάποια φάση γύρισε και είπε ότι ήταν σίγουρη ότι είσαι με την Λόρεν ≥

≤Τι;≥ η ψυχή ανέβηκε στο στόμα μου.

≤ Ξερω..ξέρω με έπιασε αδιάβαστη καθώς υποτίθεται ότι εγώ δεν ξέρω τίποτα αλλά της ξέφυγε πάνω στα νεύρα της. Και εκεί πήρα την πρωτοβουλία να της πω ότι είσαι μαζί μου και όχι με την Λόρεν≥

Κενό. Σιωπή. Τι;

≤ Μίλα δεν ξέρω αν έκανα σωστά. Και συγγνώμη που έπραξα χωρίς να σε ρωτήσω απλά φοβήθηκα έτσι όπως την άκουσα και ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό≥ δικαιολογήθηκε κατευθείαν η Νορμάνι λες και έκανε κάτι που δεν έπρεπε.

≤ Μάνι..τι  ακριβώς είπες στην Ντάινα; Γιατί βρέθηκα μαζί σου 1 το βράδυ; Ήρθα στο Σικάγο από την Νέα Υόρκη; ≥ οι απορίες μου ήταν τόσες πολλές.

≤ Της είπα..ότι..ξες..μάλωσα με τον Φρανκ..και ήμουν πολύ χαλιά..και ήμουν ήδη εγώ στην Νέα Υόρκη και σε πήρα τηλέφωνο για να βρεθούμε..για αυτό και έφυγες πανικόβλητη χωρίς να πεις σε κανέναν τίποτα. Της είπα ότι είσαι μαζί μου και ότι κοιμάσαι καθώς με πήρε 3 το πρωί τηλέφωνο και να μην ανησυχεί. Όταν με ρώτησε γιατί έχεις κλειστό το κινητό σου της είπα ότι έκλεισε από μπαταρία και ότι θας επιστρέψεις στο ξενοδοχείο σας όταν ξυπνήσεις.≥

≤Μάνι..≥ ήμουν σχεδόν άφωνη και αγχωμένη ταυτόχρονα. ≤ Η Ντάινα το..το πίστεψε;≥

≤ Δεν έχει λόγο να μην πιστέψει εμένα η Ντάινα Καμίλα. Μου είπε αν θέλω να έρθει και η ίδια στο ξενοδοχείο που θεωρητικά ήμασταν εγώ και εσύ αλλά της είπα ότι είμαι καλύτερα και της ζήτησα και συγγνώμη που προκάλεσα αυτή την αναστάτωση απλά δεν ήξερα ποιον άλλο να πάρω τηλέφωνο ≥ μου απάντησε πιο ήρεμα η Νορμάνι

≤Δεν έχω λόγια..πραγματικά δεν ξέρω τι να πω..για να σε ευχαριστήσω..έβαλες τον εαυτό σου σε τόσο μεγάλο κίνδυνο και αναγκάστηκες να πεις ψέματα εξαιτίας μου..Νορμάνι χίλια συγγνώ..≥ πήγα να πω αλλά η φωνή της με διέκοψε.

≤Καμίλα όλα προς το παρών είναι υπό έλεγχο. Σου είπα ότι είμαι εδώ για εσένα. Η Ντάινα λογικά ενημέρωσε τον Γουίλ και πλέον δεν ανησυχούν. Απλά εσύ θα πρέπει να πας το λιγότερο σε 3 ώρες πίσω στο ξενοδοχείο. Μου είπε η Ντάινα ότι η πτήση σας για Λος Άντζελες είναι στις 12 το πρωί και θα σε περιμένει για να φύγετε μαζί.≥

≤Νορμάνι δεν μπορώ να πάω..≥ είπα μέσα από το στόμα μου.

≤Γιατί; ≥

≤Δεν..δεν μπορώ..≥ είπα απελπισμένα. Τι να της έλεγα; Ότι όλο μου το σώμα έχει σημάδια από την Λόρεν που αν τα έβλεπε ο Γουίλ κατευθείαν θα καταλάβαινε ότι τον απατάω; Ότι για να φύγουν αυτά τα σημάδια θέλουν τουλάχιστον 3-4 μέρες..Τι θα κάνω; ≤Δεν μπορώ να επιστρέψω τώρα στο Λος Άντζελες..χρειάζομαι κάποιες μέρες≥ μουρμούρισα στο τηλέφωνο.

≤Πόσες μερες χρειάζεσαι;≥ η ερώτηση της με έπιασε απροετοίμαστη.

≤Δεν ξέρω..ίσως 3 μέρες μπορεί και 4..≥ είπα κάπως διστακτικά.

≤Ωραία θα πάρω την Ντάινα και θα της πω ότι θα έρθεις μαζί μου στο Σικάγο γιατί δεν θέλεις να με αφήσεις μόνη μου..≥ πρότεινε κατευθείαν.

≤Νορμάνι αυτό είναι πολύ επικίνδ..≥  η φωνή της με διέκοψε πάλι.

≤Καμίλα..είμαι εδώ..σου το είπα. Φυσικά και μπορείς να έρθεις να μείνεις στο σπίτι μου για όσο καιρό χρειαζεσαι..ή φυσικά μπορείς να μείνεις στην Λόρεν≥

≤Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε η Λόρεν είναι να μείνω σπίτι της≥ απάντησα σχεδόν αμέσως χωρίς να το καταλάβω κάπως απογοητευμένα και άκουσα την Νορμάνι να κομπλάρει για μια στιγμή.

≤ Τότε..μπορείς να έρθεις να μείνεις σε εμένα ≥ η φωνή της γλυκιά. Πόσα πράγματα έχει κάνει για να με προστατέψει.

≤Νορμάνι δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω για όλα..πραγματικά..Νιώθω ο χειρότερος άνθρωπος που το κάνω αυτό στον..Γουίλ≥ είπα και ένιωσα τον λαιμό μου να στεγνώνει και την καρδιά μου σταματαει εκεινη την στιγμή. Η Λόρεν στεκόταν ακριβώς μπροστά στην μπαλκονόπορτα κοιτάζοντας με χωρίς να μιλάει..δεν ξέρω πόση ώρα ήταν εκεί αλλά σίγουρα είχε ακούσει τα τελευταία λόγια μου. Shit shit shit shit.

≤Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς για τίποτα..Θα τα πούμε όλα από κοντά.Έχε το κινητό σου ανοιχτό γιατί θα ξαναεπικοινωνήσω μαζί σου αφού μιλήσω με την Ντάινα για να σου πω τι έγινε...Εντάξει;≥

≤Ένταξει≥  είπα χαμηλόφωνα καθώς είδε την Λόρεν να μου γυρνάει την πλάτη χωρίς να μιλήσει και να ξαναμπαίνει μέσα στο σπίτι της.

Έκλεισα το κινητό μου και την ακολούθησα αμέσως από πίσω.

"Λόρεν.." η φωνή μου χαμηλή καθώς την έβλεπα να προχωράει προς το σαλόνι της χωρίς να μου μιλάει. "Μπορούμε να μιλήσουμε;" η ερώτηση μου την έκανε να σταματήσει τον βηματισμό της και να γυρίσει να με αντικρίσει.

"Σε πόσους έχεις πει ότι γίνεται αυτό μεταξύ μας;" με ρώτησε εκνευρισμένη.

"Σε κανέναν" της απάντησα αμέσως.

"Σε κανέναν" επανέλαβε δείχνοντας ότι και καλά κατανοεί και με πλησίασε πιο κοντά. "Δηλαδή κλαιγόσουν μόνη σου στο τηλέφωνο;" η φωνή της ειρωνική.

"Δεν κλαιγόμουν" σταύρωσα τα χερια μου λες και αμυνόμουν. "Είναι δυνατόν να υπέθεσες ότι μιλάω σε κάποιον για εμάς; Η Νορμάνι ήταν που αν θυμάσαι καλά μόνη της μας έπιασε λίγες μέρες πριν στο σπίτι της και δεν ενδιαφέρθηκες καν να ρωτήσεις το τι έγινε. Αντιθέτως αποφάσισες να εξαφανιστείς 10 μερούλες καλοπερνώντας με άλλη" μου ξέφυγε πάνω στον εκνευρισμό μου και είδα την όψη της να αλλάζει.

"Ότι θέλω θα κάνω δεν νομίζω να σου πέφτει λόγος." μου απάντησε με πλήρη απάθεια κάνοντας το αίμα να κυλάει πιο γρήγορα στις φλέβες μου.

"Την πήδηξες;" βγήκε χαμηλή η φωνή μου και εκείνη την στιγμή απαιτούσα μία απάντηση.

"Όπως σου είπα δεν σου πέφτει λόγος" απάντησε στον ίδιο τόνο και πήγε να φύγει από μπροστά μου αλλά το χέρι μου την σταμάτησε.

"Από την στιγμή την οποία με βάζεις στο σπίτι σου 2,5 μήνες έχω κάθε δικαίωμα να ξέρω" το στήθος μου άρχισε να ανεβοκατεβαίνει από την ένταση που κλιμακονώταν μέσα μου.

"Συγγνωμη μου ζητάς τα ρέστα; " τράβηξε το μπράτσο της από το χέρι μου.

"Δεν σου ζητάω τα ρέστα Λόρεν. Αλλά από την στιγμή που ξέρεις πολύ καλά το τι κάνω εγώ στην ζωή μου ,το λιγότερο που θα μπορούσες να μου πεις είναι αν βρίσκεσαι και με την Keane" προσπάθησα να της πω πιο ήρεμα.

"Μην κάνεις σαν καμία υστερική ζηλιάρα" μου πέταξε στα μούτρα αφήνοντας με παγωτό και κατευθύνθηκε προς το τραπεζάκι του σαλονιού της για να πάρει τα τσιγάρα της. Έβγαλε νευρικά ένα και το άναψε αμέσως.

"Δηλαδή εσύ δεν ζηλεύεις θες να μου πεις;" η φωνή μου χαμηλή και μία δόση θυμού μέσα.

"Τι να ζηλέψω; Ξέρω πολύ καλά τι είναι αυτό ανάμεσα μας" ρούφηξε τον καπνό από το τσιγάρο μέσα της και αμέσως μετά το έσβησε λες και το μετάνιωσε που το άναψε.

"Τι είναι αυτό ανάμεσα μας Λόρεν;" ξεκίνησα να κάνω κάποια βήματα ξανά προς το μέρος της μέχρι να σταθώ σχεδόν μπροστά της. "Σεξ; Αυτό είναι;" η φωνή μου δυνατή και η Λόρεν με κοιτούσε χωρίς να μιλάει. "Ποιον προσπαθείς να πείσεις εμένα ή εσένα; Αν ήταν μόνο σεξ δεν θα με φιλούσες όλο το βράδυ μέχρι να με πάρει ο ύπνος, ούτε σήμερα το πρωί θα ξυπνούσα μέσα στην αγκαλιά σου να με κρατάς λες και είμαι ότι πιο πολύτιμο έχεις" η φωνή μου έσπασε και τα μάγουλα μου μούσκεψαν χωρίς να το θέλω. "Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι όλο αυτό είναι κάτι πολύ ανώτερο από σεξ;" τα χέρια μου βρέθηκαν να γραπώνουν το λεπτό μπλουζάκι που φορούσε από τον θώρακά της. "Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι νιώθεις κάτι για εμένα;" λύγισα μπροστά της και άρχισα να κλαίω χωρίς να μπορώ να συγκρατήσω άλλο τον κόμπο στον λαιμό μου. Το μέτωπό μου ακούμπησε κάπω στο στήθος της βάζοντας όλη την μυρωδιά του σώμματός της μέσα στα πνευμόνια μου και κάνοντας με ακόμη χειρότερα. "Γιατί μου το κάνεις αυτό;" είπα απελπισμένα μέσα στο κλάμα μου .

Continue Reading

You'll Also Like

35.4K 5.3K 37
"ហង្សមែនទេ?​ត្រឹមតែមួយប៉ប្រិចភ្នែកយើងនឹងធ្វើអោយហង្សមួយនោះបាក់ស្លាប ហើយហង្សដ៍ស្រស់ស្អាតនោះត្រូវស្ថិតក្នុងកម្មសិទ្ធយើងម្នាក់គត់"ជុងហ្គុក "យើងដឹងពីអ្វីទ...
617K 59.1K 36
Taekook 💜 ( Own Creation )
62.1K 4.8K 29
"ဘယ်က ဇယားလေးလဲ? Kim" "အကြွေးနဲ့ သိမ်းလာတာလေ မွေးစားဖို့" "ဘယ္က ဇယားေလးလဲ? Kim" "အေႂကြးနဲ႕ သိမ္းလာတာေလ ေမြးစားဖို႔"
290K 49.9K 62
ඩේ අම්මු.... නා උන්නෙයි කාදිලික්කිරේන් ❤ (පරිනත අන්තර්ගතයකි...)