Het internaat

By SleepMusic73

124K 3K 921

Het gaat over Miley. Ze heeft een rot verleden gehad wat ze nog moet verwerken, daar helpen haar broers haar... More

voorstellen
hoofdstuk 1
hoofdstuk 2
hoofdstuk 3
hoofdstuk 4
hoofdstuk 5
hoofdstuk 6
hoofdstuk 7
hoofdstuk 8
hoofdstuk 9
hoofdstuk 11
hoofdstuk 12
hoofdstuk 13
hoofdstuk 14
hoofdstuk 15
hoofdstuk 16
hoofdstuk 17
hoofdstuk 18
hoofdstuk 19
hoofdstuk 20
hoofdstuk 21
hoofdstuk 22
hoofdstuk 23
hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
hoofdstuk 26
hoofdstuk 27
hoofdstuk 28
hoofdstuk 29
hoofdstuk 30
hoofdstuk 31
hoofdstuk 32
hoofdstuk 33
hoofdstuk 34
hoofdstuk 35
hoofdstuk 36
hoofdstuk 37 XL
Hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 40
Hoofdstuk 41
hoofdstuk 42

hoofdstuk 10

4.8K 88 50
By SleepMusic73

Pov Jayden
We zitten in de kantine te eten. Ik ben zo gelukkig hopelijk doet Miley niet het zelfde met mij als mijn vorige vriendin. Ik doe alleen normaal tegen haar de rest van de meiden is bang of verlangt naar me. Behalve Jill en Miley. Jill is een goede vriendin van me. Mijn vorige vriendin gebruikte me voor alles ze deed alsof ze van me hield ik kwam er achter doordat ze met een andere jongen zoende ik werd haar huis uitgegooid en zei dat ik me niet moest aanstellen. Ik ben dagen gepest en toen ging ik heel erg achteruit. Mijn ouders gingen altijd op zakenreis en stuurde mij daarom naar het internaat. Ik ben nu wel weer blij ik heb Miley ze laat me aan andere dingen denken niet aan mijn ouders aan mijn ex of zusje. Ik mis mijn zusje wel. Ik zong en speelde altijd gitaar voor haar. We tekende samen en ik las voor als ze ging slapen. Ik mis haar zo. Ik wou dat ze er nog was dat ik haar lach kon horen. Haar glimlach. Miley doet me heel erg aan haar denken. Ze betekent net zoveel voor mij als mijn zusje. Haar lach haar ogen haar glimlach. Als Miley lacht of glimlacht word ik blij van binnen. Zoë kijkt me altijd van boven aan. Miley heeft me deels veranderd en gelooft in me ik heb mijn liefde gevonden. Ik hou van je Zoë. Miley kijkt me bezorgd aan ik schenk haar een glimlach. Ze glimlacht vragend terug. Als we klaar zijn lopen we met zijn 4 en naar de lift. Blake en Tim gaan er eerst uit.

'Doei tot morgen' zegt Miley tegen ze.

'Doei' krijgt ze terug. Ze leunt tegen me aan.

'Jayden wat is er' vraagt ze bezorgd. Ik zucht misschien moet ik het allemaal maar vertellen ze heeft mij ook een hoop vertelt.

'Ik vertel het je in onze kamer' zeg ik op dat moment gaan de lift deuren open. Mijn voeten lijken wel vast gelijmd te zitten. Stapje voor stapje komen we steeds dichtbij de deur. Als we eenmaal binnen zijn gaan we op de bank zitten. Ik haal diep adem.

'Oke vertel maar ik zal het begrijpen' zegt ze met een zachte glimlach. Ik haal nog is 1 keer diep adem.

'Je wist dat ik een zusje had. Toch?' Vraag ik haar ze knikt.

'Ze betekende alles voor me ik deed alles voor haar. Onze ouders stoken geen tijd in haar of mij. Onze band was heel sterk net zoiets als bij jou en je broers. Ze hebben alles over voor je. Dat had ik ook voor Zoë mijn zusje. Ik tekende met haar las haar voor speelde gitaar en zong voor haar. Op een dag kwam er een meisje bij mij op school, ik was net zo als nu voor jou ik ben voor jou aardig, maar toen was ik aardig voor iedereen nu niet. We werden vrienden en even later waren we een stel. Maar ze heeft me gebruikt ik was toen ook populair en daar maakte ze gebruik van. Ze zoende met een andere en zette mij haar huis uit. Toen veranderde ik, ik bouwde een muur en stopte daar mijn emoties en gevoelens erin. Ik werd gemeen gebruikte meisjes. Mijn zusje was mijn enige hoop nog. Maar op een dag' Ik slik ze wrijft even over mijn rug en kijkt me meelevend aan. Ik haal diep adem.

'Ik kwam terug van school. Bij haar was ik normaal hoe ik altijd was. We besloten op een dag weer eens te tekenen. Ik ging papier halen, toen ik terug kwam lag ze daar op de grond. Ik rende met haar in mijn armen naar de buren. We reden naar het ziekenhuis. Daar kregen we te horen dat ze k kanker had. Ik ben er iedere dag heen gegaan. Mijn ouders kwamen nooit ze hadden het te "druk". Ookal vroeg ze er elke keer naar moest ik haar elke keer teleurstellen. Op een dag kwam ik naar het ziekenhuis. Ik had goed nieuws. Toen ik bij haar ging zitten begon ze te praten. Toen ze klaar was kwam er een luide piep. Dat dat betekende d dat ze ovverleden was' eindig ik mijn verhaal en een eenzame traan rolt over mijn wang.

'Daarom zei ik dat ik enigskind was' zeg ik en kijk haar aan. Haar ogen staan ook waterig. Ze trekt me in een knuffel.

'Zo ben ik echt niet' zegt ze en drukt haar hoofd in mijn t-shirt.

'Dat weet ik en til haar kin op.

'Je zusje zou trots op je zijn. Echt waar' zegt ze met een moedige glimlach. Ik glimlach terug.

'Dankje voor alles' zeg ik en druk mijn lippen op die van haar. Ik vergeet alles om mij heen en zij is de enige. Er rollen nog een paar tranen over mijn wangen en die van haar. Ze veegt de mijne liefkozend weg. Ik trek terug en kijk haar aan.

'Wat is er babe' vraag ik verbaasd.

'Ik vind het zo zielig voor je. Ik kom met een dom verhaal over mijn verleden en nu kom jij met deze. Ik vind het zo erg. Jij bent een dierbaar iemand verloren de enige waarvoor je eigenlijk nog op 2 benen staat' zegt ze al snikkend. Ik trek haar in mijn armen en knuffel haar stevig.

'Nu ben jij dat' zeg ik zacht en ga liggen op de bank ze ligt nu op mij met haar hoofd op mijn borst. Ik doe de tv aan en zoek een leuke film uit.

'Welke film wil je zien' vraag ik haar. Ik voel haar grijnzen.

'Een disney film' zegt ze en kijkt me met twinkelende ogen aan. Ik kijk haar verward aan maar het veranderd al snel naar een glimlach.

'Welke' vraag ik lief.

'Ariël' zegt ze en kijk me glimlachend aan. Ik knik en zet hem aan. Ze nestelt zich tegen me aan. We kijken de film af. Als de film af is, is het 9 uur.

'Kan jij zingen?' Vraag ik haar. Ze kijkt me verbaasd aan. Ze schud meteen haar hoofd.

'Kom op proberen' zeg ik. Ze zucht.

'Oke, maar ik kan het niet niet uitlachen hè' zegt ze en prikt in mijn borst. Ik doe mijn handen in de lucht voor overgave.

'Maar jij zingt ook mee' zegt me met twinkelende ogen en een glimlach. Ik knik.

'Welk liedje' vraagt ze. Ik denk na.

'Ken je het liedje die ik voor jou zong' vraag ik. Ze knikt.

'Ik ken B brave wel. Ik ken ook een heel mooi nummer maar ik kan hem niet zingen. En jij kent hem misschien niet' zegt ze en kijkt me aan.

'Laat eens horen' zeg ik tegen haar. Ze knikt en pakt haar telefoon en sluit hem aan mijn boxen van de tv

Ze loopt naar de tv en sluit het aan. Ze zoekt het nummer op en zet hem aan.

Ze pakt de afstandsbediening en zet hem harder. Ze begint te dansen op het nummer. Ik sta naar haar te kijken ze steekt haar hand uit. Ik schud me hand. Ik sta even later toch op en begin te zingen met dit nummer. Ze kijkt me met een grote glimlach aan. Als het nummer af is komt ze naar me toe en slaat haar armen om me heen.

'Je kan echt goed zingen' zegt ze. Ik begin te lachen.

'Nu jij nog' zeg ik en pak mijn gitaar. Ik ga zitten en klop naast me. Ze gaat zitten en kijkt twijfelend.

'Als je net zo mooi zingt als je praat kan je geweldig zingen' zeg ik aanmoedigend. Ze glimlacht.

'Jij zingt ook mee' zegt ze en kijk mee aan. Ik knik. Ik begin te spelen.

'Wacht' zegt ze. Ik stop en kijk haar vragend aan.

'Kunnen we ook een ander nummer zingen' vraagt ze met haar kiezen op elkaar. Ik glimlach.

'Welke' vraag ik. Ze denkt even als ze dat doet steekt ze haar tong een beetje uit.

'Aah Let's go van Ali Bzegt ze met twinkelende ogen. Ik glimlach en knik. Ik begin te spelen.

'Oehh'eindigen we tegelijk. Ik kijk haar glimlachend aan ze kijkt me twijfelend aan.

'Je kan geweldig zingen' zeg ik. Ze krijgt een glimlach op haar gezicht

'Echt' vraagt ze met pretoogjes. Ik knik.

'Echt' zeg ik, ik leg mijn gitaar weg en sta op.

'Kom op we gaan slapen' zeg ik en steek me hand uit. Ze glimlacht en pakt me hand vast. Ik doe mijn t-shirt uit en leg hem op de grond en doe een jongingsbroek aan. Miley komt naar me toe en pakt mijn shirt.

'Mag ik deze aan' vraagt ze onzeker. Ik grinnik.

'Tuurlijk mag je dat' zeg ik en geef haar een knuffel. Ik laat haar los en ze loopt naar de badkamer even later komt ze terug in mijn shirt. Ze ziet er schattig uit. Mijn shirt komt tot haar knieën. Ze komt naar me toe en stapt in haar bed. Ik twijfel even maar besluit toch om bij haar te gaan liggen. Ik doe het deken een beetje omhoog en ga liggen. Als ik lig kruipt Miley tegen me aan. Ik sla mijn armen om haar heen en ze nestelt zich in mijn armen.

'Weltrusten beauty' zeg ik en geef haar een kus op haar voorhoofd.

'Weltrusten' mompelt ze en valt in slaap. Ik blijf naar haar kijken en niet veel later val ik in slaap.

Ik word wakker doordat ik iemand voel bewegen naast me. Ik open mijn ogen en zie Miley wild bewegen. Het zweet staat bij haar op haar voorhoofd. Ik laat van schrik mijn armen los.

'Tyler stop ik wil dit niet' zegt Miley bang en ze krijgt tranen. Ik voel een brok in kijn keel ze is echt bang voor hem en vandaag moet ze met hem samen werken.

'Miley wakker worden. Ik ben het Jayden. Wakker worden' zeg ik en ga met een doekje over haar hoofd. Ze opent haar ogen en zit meteen overeind. Ze ademt zwaar.

'Miley' zeg ik schor. Ze schrikt en kijkt me aan. Ik klik snel het nachtlampje aan. Als ze mij ziet haalt ze opgelucht ademt.

'Kom hier' zeg ik en open mijn armen. Ze kruipt naar me toe en nestelt zich in mijn armen. Ik ga liggen. Miley trek ik mee en ligt dan op mijn borst. Ik klik het nacht lampje uit. Miley slaat haar armen om mij heen.










Als ik wakker word ligt Miley zowat op mij. Ik glimlach en doe mijn ogen nog eens dicht. Tot dat ik me bedenk dat we nog naar school moeten. Ik open mijn en kijk naar de klok op mijn nachtkastje. Het is 7 uur om half 9 begint school. Ik besluit Miley te laten liggen en te gaan douchen. Ze heeft slecht geslapen. Ik loop terug de kamer in als ik zie dat Miley nog slaapt. Ik ga wel ontbijt halen. Ik loop de kantine en ga naar die vrouw.

'Hallo Jayden. Wat kan ik voor jou doen' vraagt ze.

'Ik wil graag  ontbijt voor Miley en mij meenemen voor op de kamer' zeg ik. Ze keek me raar aan.

'Miley slaapt bij mij en we zijn sinds kort een stel' zeg ik breed glimlachend. Ze kijkt me blij aan.

'Eigrnlijk mag dat niet maar omdat het zo lief is mag het voor een keer' zegt ze en geeft me wat eten.

'Dank u wel' zeg ik en loop naar onze kamer. Als ik binnen kom zie ik dat het kwart over 7 is. Ik loop naar Miley toe.

'Wakker worden' zeg ik en geef een kus op haar voorhoofd. Ze glimlacht en opent haar ogen.

'Goedemorgen' zegt ze en wrijft in haar ogen wat er schattig uitziet.

'Ik heb ontbijt voor ons gehaalt' zeg ik en zet het op haar schoot neer.

'Wat lief' zegt ze en geeft me een zoen.

'Ga jij je maar klaarmaken dan ruim ik dit wel even op' zeg ik en geef haar een kus op haar voorhoofd. Ze glimlacht en loopt naar de badkamer. Ik begin met opruimen. Als ik hoor dat Miley aankomt lopen draai ik me om. Ze kijkt me aan en glimlacht. Er is iets aan de hand. Ik loop naar haar toe.

'Miley wat is er' vraag ik bezorgd en kijk haar recht in de ogen aan. Ik zie dat ze twijfeld.

'We hebben vandaag dat project dat we moeten maken' zegt ze een beetje met paniek in haar stem.

'Rustig maar er gebeurt niks. Brent is er ook en is een goede gast hij zorgt er wel voor dat er niks gebeurt' zeg ik en kijk haar aan. Ze glimlacht naar me en geeft me een knuffel. Kom dan gaan we naar de kantine.

'Wat doen' vraagt ze.

'Bij onze vrienden zitten' zeg ik glimlachend. Ze knikt en pakt mijn hand vast. Ik glimlach en kijk naar onze handen. Zo lopen we richting de kantine. Als we daar zijn aangekomen kijkt iedereen ons aan. Ohja was even vergeten dat niemand het wist. Meestal was het gewoon 1 dag en daarna de volgende. Maar nu heb ik sinds gisteren en ik heb nog steeds met haar. Ik heb haar vertelt dat ik met meiden had, niet specifiek. Ik kijk de kantine rond met een dodelijke blik. En iedereen gaat weer verder. Miley kijkt me verbaasd aan. Ik wuif het weg.

'Ik vertel het je later. Kom we gaan zitten' zeg ik en trek haar mee. Ik moet haar het zo snel vertellen anders doen andere het en word ze boos, maar ik moet wel het goede moment uit kiezen. We gaan zitten en Miley komt op mijn schoot. Ik sla mijn armen om haar heen. Wat ben ik toch blij met haar. Nadat we even hebben gepraat gaat de bel. We lopen naar ons lokaal en gaan zitten. Ik voel hoe Miley zich aanspant. Ik sla mijn arm om haar heen en trek haar dichter tegen me aan. Ze kijkt me aan en glimlacht. De klas stroomt vol.

'Oke kinderen zoals jullie weten moeten jullie een project maken de groepjes zijn al bekent. Jullie kunnen er deze les tijd aan besteden en buiten de les ook' zegt de docent.

'Je gaat met je groepje een muurkrant maken over je verleden. Je maakt 1 muurkrant met foto's en verhalen over je verleden wat je met de klas wilt delen' zegt de docent. Miley drukt zich dichter tegen mij aan. Ik knijp zachjes in haar schouder.

'Het komt wel goed. Ik beloof het' zeg ik. Ze knikt en kijkt naar de docent. Ze leunt met haar hoofd tegen mijn schouder.

'Ga maar in je groepje zitten en begin maar met overleggen wat je gaat doen' zegt ze. Iedereen staat op en begint te lopen. Even later zit het hele groepje van Miley hier. Ik kijk Brent aan en zein hem even. Hij is een goede vriend van me en begrijpt me altijd. Hij knikt en gaat op mijn plaats zitten. Ik sta op en geef Miley nog een kus op haar voorhoofd. Daarna loop ik naar mijn groepje. Melanie flirt de hele tijd met me en probeerd mijn aandacht te krijgen, maar ik ben bezig met Miley. Ik zie dat haar blik op Tyler staat gericht elke beweging dat Tyler doet volgt ze. Als hij dichter bij haar in de buurt komt gaat ze naar achteren en kruipt dichter tegen Brent aan. Ik ben blij met zoon vriend. Olivier en Nathan zijn ook mijn vrienden hoor, maar Brent is anders hem ken ik al mijn hele leven en we begrijpen elkaar zonder wat te zeggen daarom ben ik ook wel blij dat hij bij haar zit.

'Jayden Jayden, hallo aarde aan Jayden' hoor ik iemand zeggen. Als ik omkijk zie ik dat Max me vragend aankijkt. Ik wuif het weg. Max is een jongen die ik wel mag maar niet echt bevriend. We worden wel steeds meer bevriend ook doordat we voetballen in het dezelfde team. En nu een project.

'Ja?' Zeg ik.

'De bel is gegaan' zegt hij. Ik knik en sta op.

'Dankje. Loop je mee of niet' vraag ik aan hem. Eerst kijkt hij me vragend aan maar dan glimlacht hij en knikt dan. Ik loop naar Miley en Brent toe. Ik sla een arm om Miley heen.

'En hoe ging het' vraag ik. Miley haalt haar schouders op. Ik kijk Brent aan en zie dat ze wel bang is en Tyler niet uit het oog verliest. Ik knik en met zijn 4en lopen we naar de volgende les. Olivier en Nathan komen erbij lopen. Ik raak in gesprek met ze. Ik zie dat Miley met Max en Bent in gesprek is. Ze heeft een glimlach op haar gezicht dat doet me goed. Ze worden goeden vrienden dat weet ik zeker.

'Miley' horen we achter ons iemand roepen. Als we ons omdraaien zien we Blake en Tim staan. Miley kijkt ze vragend aan als ze naar ons toe komen lopen.

'Ja wat is er' vraagt ze. Blake kijkt een beetje verdrietig naar Miley en dan naar mij. Ik snap het niet helemaal maar weet dat hrt slecht nieuws is wat ze gaan vertellen.

'We moeten je wat vertellen' zegt Blake tegen Miley. Miley kijkt ze nog steeds vragend aan.

'Wat moet je me vertellen' zegt ze met nog steeds een glimlach op haar gezicht. Maar die verdwijnt al snel als ze te horen krijgt wat hij heeft gezegd.

Sorry voor het lange wachten maar ik beloof dat ik zo snel mogelijk weer een hoofdstuk schrijf.

Dit is Brent

Dit is Max

Continue Reading

You'll Also Like

29.8K 402 29
5 meiden zijn van plan om op vakantie te gaan en er super leuke content te maken, ook 5 andere jongens zijn dat van plan. Komen ze elkaar voor of tij...
67.1K 1.5K 47
matthijs, zijn naam spookt al de hele wedstrijd door Faye haar hoofd... "Ja! Ja!" Faye haar vader, Niels, schreeuwt het uit. De Johan Cruijff ArenA...
13.9K 74 28
Sarah krijgt aan het begin van de zomer zwaar nieuws te verduren wat haar sociale leven, zelfvertrouwen en toekomst volledig overhoop gooit. Ze is te...
179K 4.8K 74
Hey ik ben Jess de meeste mensen hier in Frankrijk kennen me ook wel als the writhe ik ben een wereldberoemde kickbokser Ik heb een prima leventje e...