Het internaat

By SleepMusic73

124K 3K 921

Het gaat over Miley. Ze heeft een rot verleden gehad wat ze nog moet verwerken, daar helpen haar broers haar... More

voorstellen
hoofdstuk 1
hoofdstuk 2
hoofdstuk 3
hoofdstuk 4
hoofdstuk 5
hoofdstuk 6
hoofdstuk 7
hoofdstuk 8
hoofdstuk 10
hoofdstuk 11
hoofdstuk 12
hoofdstuk 13
hoofdstuk 14
hoofdstuk 15
hoofdstuk 16
hoofdstuk 17
hoofdstuk 18
hoofdstuk 19
hoofdstuk 20
hoofdstuk 21
hoofdstuk 22
hoofdstuk 23
hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
hoofdstuk 26
hoofdstuk 27
hoofdstuk 28
hoofdstuk 29
hoofdstuk 30
hoofdstuk 31
hoofdstuk 32
hoofdstuk 33
hoofdstuk 34
hoofdstuk 35
hoofdstuk 36
hoofdstuk 37 XL
Hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 40
Hoofdstuk 41
hoofdstuk 42

hoofdstuk 9

4.7K 113 134
By SleepMusic73

Dit is Tyler de ex van Miley ^

Pov Miley
Ik wist niet wat er gebeurd. Zijn lippen zitten op de mijne. Het voelt zo magisch. Ik ga mee in de zoen. We trekken evenlater terug om op adem te komen. Hij kijkt me met twinkelende ogen aan. Ik glimlach.

'Miley' zegt hij twijfelend en krapt een beetje over de achterkant van zijn hoofd wat er schattig uitziet.

'Ja' zeg ik zacht.

'Ik..uhm.. wil het al langer vragen, maare ik weet het nu zeker' zegt hij een beetje verlegen. Hij is schattig als hij verlegen is.

'Jayden je kan me alles vragen en zeggen dat weet je' zeg ik en geef hem een knuffel.

'Oke hier gaat ie' zegt hij en haalt diep adem.

'Ik vind je leuk al een hele tijd' zegt hij in 1 adem. Mijn hart staat even stil hij vind me leuk. Echt ik dacht dat het niet wederzijds was. Maar hij vind me leuk en ik hem ook. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht. Jayden speelt wat met zijn onderkant van zijn trui. Hij ziet er niet verkeerd uit. Helemaal niet zelfs.


'Jayden ik vind jou ook leuk' zeg ik kijkend naar hem. Hij kiijkt me aan en onze ogen ontmoeten elkaar. Hij krijgt een glimlach op zijn gezicht.

'Echt?' Vraagt hij onzeker.

'Ja Jayden al een tijdje maar durfde het niet te zeggen' zeg ik verlegen en kijk naar mijn schoenen.

'Dan doe ik het' zegt hij en staat op gaat voor me staan pakt mijn hand vast en met de andere pakt hij mijn kin vast.

'Miley wil jij mijn meisje zijn?' Vraagt hij dicht bij mijn gezicht. Ik knik.

'Ja dat wil ik' antwoord ik glimlachend. Hij drukt zijn lippen weer op de mijne. Ik trek na een tijdje terug om op adem te komen.

'Jayden' vraag ik voorzichtig. Hij kijkt me aan. Ik sta tegenover hem en kijk hem aan.

'Ja' vraagt hij. Hij kijkt me vragend aan.

'Je bent toch niet zo als Tyler' vraag ik bang en onzeker.

'Natuurlijk niet. Dat zal ik nooit doen' zegt hij en slaat zijn armen om mij heen. Ik zucht opgelucht. Hij tilt mijn kin op.

'Geloof me ik zal je nooit pijn doen, want als ik je pijn doe, doe ik me zelf ook pijn' zegt hij en kijkt me diep in de ogen aan. Ik glimlach en leg mijn hoofd tegen de zijne.

'Dankje' zeg ik opgelucht.

'Ben je moe' vraagt hij. Ik knik maar maak geen aanstalte om naar bed te gaan. Ik sta wel lekker te genieten van dit moment.

'Kom dan ga je slapen. Je hebt het nodig morgen weer naar school' zegt hij. Alsnog maak ik geen aanstalten. Hij grinnikt.

'Moet ik je tillen' vraagt hij. Ik knik. Hij tilt me op en sla mijn armen om zijn nek en leun tegen hem aan. Hij is lekker warm. Ik zucht. Hij legt me in bed.

'Kleed je om. Je kan zo niet slapen' zegt hij. Ik knik en Jayden tilt me weer op en brengt me naar de badkamer. Hij zet me neer en doet de deur dicht.

'Jayden wil je mij iets aangeven waar ik in kan slapen' zeg ik vanuit de badkamer.

'Wat wil je een pyjama of mijn shirt?' Vraagt hij. Ik twijfel. Ik wil heel graag in zijn shirt slapen. Hij ruikt naar hem en hij ruikt lekker naar zijn aftershave, maar het is zo raar om het te zeggen. Ik doe het gewoon hij vroeg het ik moet alleen antwoorden.

'Je shirt' zeg ik onzeker en mijn wangen worden rood. Hij doet de deur op een kier en geeft het shirt er door heen. Ik pak hem aan en trek hem aan. Als ik hem aan heb ruikt ie naar Jayden. Ik komt tot mijn knieën. Hij is ook groter dan mij. Als ik terug loop zie ik Jayden alleen in een sportbroekje. Je ziet zijn spieren er goed door. Zijn buikspieren zijn ook erg opvallend.

'Kan je het zien' vraagt hij grijnzend. Ik steek mijn tong uit.

'Stop met pesten' zeg ik met rode wangen.

'Ik zou jou nooit kunnen pesten' zegt hij en trekt me in een knuffel.

'Je ziet er wel sexy uit in mijn shirt' zegt hij grijnzend. Ik sla hem op zijn borst.

'Stop voor ik nog roder word als dat mogelijk is' zeg ik en doe mijn handen op mijn wangen.

'Niet doen. Ik zie je graag blozen het is schattig' zegt hij en glimlacht. Zijn kuiltjes komen weer tevoorschijn. Ik gaap.

'Kom dan gaan we slapen. Ik zet de wekker om 5 uur dan kunnen we alles rustig doen en dan avondeten' zegt hij en kijkt me aan. Ik knik.

'Is goed' zeg ik en kruip in bed. Jayden kijkt me teleurstelend aan. Hij loopt naar zijn eigen bed. Onderweg pak ik zijn pols vast.

'Jayden kom je bij mij slapen' vraag ik voorzichtig. Hij glimlacht.

'Tuurlijk' zegt hij en komt naast me liggen. Ik kruip meteen tegen hem aan. Hij slaat zijn armen om mij heen. Ik snuif zijn geur op en glimlach.

'Je ruikt lekker' zeg ik glimlachend. Hij begint te lachen.

'Weet ik toch' zegt hij grijnzend. Ik kijk hem arrogant aan.

'Oh nee mijn meisje gaat niet arrogant kijken naar mij' zegt hij lachend. Ik begin te lachen. Ik gaap.

'Ga maar slapen ik maak je wel wakker' zegt hij en drukt een kus op mijn lippen. Ik glimlach en geef hem een kusje op de wang terug.

'Weltrusten' zeg ik en kruip nog dichter tegen hem aan.

'Weltrusten beauty' zegt hij en slaat zijn armen stevig om mij heen.

~~~~~~~~~~~~
'Wakker worden beauty wakker worden' hoor ik iemand dicht bij mijn oor zeggen. Als ik mijn ogen open zie ik Jayden glimlachend naar me kijken. Ik glimlach terug.

'Ga jij je klaarmaken dan gaan we zo eten' zegt hij ik knik en loop naar de badkamer. Als ik in de badkamer ben zie loop ik naar de spiegel daar zie ik dat ik Jayden zijn shirt nog aan heb. Ik ruik eraan. Hij ruikt nog naar Jayden. Ik krijg spontaan een glimlach en spring onder de douche. Als ik klaar ben loop ik de kamer in en zie Jayden al wachten bij de deur. Ik loop naar hen toe.

'Ben je klaar' vraagt hij en kijkt me aan. Ik knik. Samen lopen we naar de lift toe. We stappen de lift in en drukken op het knopje dat hij naar de beneden gaat. Als de deuren net willen sluiten komt je raad het al Tyler binnen. Stalkt hij mij ofzo. Jayden trekt me tegen zich aan. Ik leun tegen zijn borst aan. Hij slaat zijn armen om mij heen.

'Heb jij met dat' vraagt hij aan mij. Ik kijk hem boos aan.

'Dat heeft een naam en ja ik heb met hem' zeg ik. Jayden verstrakt zijn grip.

'Ja oke ik had me vergist in jou. Als je mij niet kan krijgen ga je maar naar hem hè' zegt hij met een fake glimlach. Ik word boos. Ik wil op hem afvliegen maar Jayden houd me tegen.

'Laat hem maar hij is het niet waard' zegt hij tegen mij. Ik knik en kijk naar voren wachtend tot de deur open gaat.

'Jullie zijn het niet waard. Ik ga ingesprek met een slet' zegt hij en kijkt me vies aan. Ik verstijf hij noemde mij een slet. De tranen prikken achter mijn ogen.

'Wat zei je' zegt Jayden boos.

'Ik zei dat ze een slet is' zegt hij grijnzend. Ik voel de armen niet meer om mij heen als ik om kijk zie ik dat Jayden Tyler vast heeft.

'Jayden stop hij is het niet waard dat zei je al' zeg ik zo kalm mogelijk. Hij kijkt me aan. Zijn blik verzacht.

'Maar hij noemde je..' zegt hij maar ik onderbreek hem.

'Weet ik, maar laat maar. Ik steek mijn tijd niet meer met hem' zeg ik en kijk hem aan.

'Luister maar naar je vriendinnetje' zegt Tyler grijnzend. Jayden gromt maar laat hem toch los.

'Eigenlijk zie je me nog genoeg we hebben een opdracht samen en dan kom je bij mij smeken om me terug te nemen' zegt hij en loopt weg. De deuren zijn inmiddels open. Ik kijk hem met open mond aan.

'Rustig maar er zijn andere en Brent is er ook nog' zegt Jayden en slaat zijn armen om mij heen. Ik knik en verstop mijn gezicht in zijn shirt. Ik snuif zijn geur op en ontspan me. Hij laat me los en kijkt me aan. Hij drukt een kus op mijn mond.

'Kom dan gaan we eten' zegt hij en slaat zijn arm om me heen. Als we in de kantine aankomen komt Jill naar me toe gerend.

'Max heeft me gevraagd voor een date' gilt ze zowat.

'Echt' zeg ik en sla mijn armen om haar heen.

'Ja ik kan het zelf ook.. wacht jij.. Jayden.. jullie... hebben jullie wat?' Vraagt ze grijnzend. Ik knik verlegen.

'Iieee, super leuk' zegt ze en omhelst me. Jayden begint te lachen.

'Kom je met ons mee of ga je ergens anders zitten' vraag ik aan Jill. Ze twijfeld even.

'Ik ga wel mee, maar Max zit daar' zegt ze terwijl ze wiebelt met haar voeten.

'Ajoh hij is aardig kom gewoon' zegt Jayden en neemt me mee. Ik pak Jill haar pols en trek haar ook mee. Aangekomen bij de tafel zie ik Max naar Jill glimlachen. Ik duw Jill naar Max toe. Ze verliest haar evenwicht en beland op de schoot van Max. Haar wangen worden rood en bied haar excuses aan. Hij schud lachend zijn hoofd. Ze wilt opstaan maar Max houd haar tegen even later zit ze dus bij Max opschoot. Ik tik Jayden aan en hij kijkt ook richting Jill en Max die druk in gesprek zijn.

'Ze zouden een leuk stel zijn. Bijna net zo leuk als ons' zegt hij en trekt me op zijn schoot. Ik val met een plof op zijn schoot.

'Dankje' zeg ik sarcastisch. Hij houd zijn handen omhoog van overgave.

'Hè sis' zegt Blake en komt naar me toe. Ik sta op en sla mijn armen om hem heen.

'Hoe gaat het' vraagt hij. Ik word blij van zijn stem hij betekent echt veel voor me. Tim ook hoor, maar hij is wat stiller met andere die nieuw zijn het is ook wel wat anders. Als hij gewend is, is hij veel gezelliger en blijer. Het komt al een beetje, maar nog niet helemaal. Maar als er wat is met mij is hij de eerste die er staat.

'Goed hoor met jou' vraag ik hem en ga weer op schoot zitten bij Jayden. Hij slaat zijn armen om me heen en ik leun tegen hem aan.

'Goed hoor' zegt hij met een verbaasd gezicht.

'Miley heb jij mij wat uit te leggen' vraagt Blake en kijkt me vragend aan. Ik beging een beetje te lachen alsof er niks aan de hand is.

'Jah.. uhhm Jayden en ik zijn samen' zeg ik zelf vragend. Bang voor zijn antwoord. Misschien denkt hij dat hij net zo is als Tyler.

'Leuk man. Maar denk erom als je iets doet wat mij of haar niet aanstaat of haar pijn doet. Oeh je hebt dan echt een probleem met mij en Tim' zegt hij. Jayden begint te lachen.

'Ik zou nooit iets doen tegen Miley ze is mijn alles' zegt Jayden en geeft een kus op mijn wang. Ik begin te blozen.

'Aah moet Miley blozen' zegt Tim die er bij is komen zitten. Ik doe mijn handen op mijn wangen.

'Stooop' zeg ik lachend. Ze kijken me aan en beginnen te lachen.

'Stopp' zeg ik nog lachend. Ik sta op en loop weg.

'Miley wacht alsjeblieft' hoor ik iemand zeggen. Ik stop en draai me om. Daar zie ik Tyler staan. Ik zucht ik loop door. Hij pakt mijn pols.

'Laat.me.pols.los' zeg ik bang maar ook een tikkeltje zelfverzekerd. Hij laat me los en zucht.

'Mag ik je wat uitleggen' zegt hij smekend. Ik zucht maar knik toch.

'Ik deed zo vanwege een weddenschap. Ik moest dit doen anders zouden ze mijn zusje iets aandoen' zegt hij. Ik kijk hem meelevend aan.

'Echt wat erg' zeg ik.

'Sorry daarvoor' zegt hij en geeft me een knuffel. Ik verstijf.

'Tyler wil je mij los laten' vraag ik, maar hij laat me niet los.

'Tyler laat me los' zeg ik en duw tegen zijn borst.

'Tyler!' Zeg ik wat harder. Hij laat me nog steeds niet los.

'Tyler laat me los ik word bang van je' zeg ik stotterend. Hij laat me los en ik zucht opgelucht. Hij wrijft over mijn wang. Ik huiver.

'Stop Tyler' zeg ik.

'Hè niet bang zijn. Ik zou jou nooit pijn doen' zegt hij met een vuile grijns. Ik duw hem weg tot zover het kan. Hij brengt zijn gezicht naar mij. Ik doe mijn best om hem weg te houden van mij.

'Hè stop daarmee' hoor ik iemand roepen achter me. Tyler stopt en draait zich om. Ik zucht opgelucht. Ik kijk wie het is. Als ik zie dat het Tim is ren ik naar hem toe en ga achter hem staan.

'Ah daar hebben we 1 van de broertjes die er altijd voor haar zijn' zegt hij nep lachend.

'Jij blijft uit haar buurt' zegt Tim boos.

'Dat gaat moeilijk als we een opdracht samen moeten doen hè' zegt hij en kijkt me grijnzend aan. Tim slaat beschermend een arm om me heen.

'Jij achterbakse viese vuile klootzak jij blijft uit haar buurt' zegt Tim met sissende tanden. Tyler komt op hem aflopen.

'Wat zei je' zegt hij boos. Oh nee als je Tyler boos maakt heb je een probleem dan is zijn controle kwijt.

'Je hoorde me wel' zegt Tim boos. Tyler haalt uit en zijn vuist beland op zijn neus. Tim deinsd naar achteren.

'Tim gaat het' zeg ik tegen hem. Hij glimlacht naar me. Hij staat op maar doet niks terug. Zo is Tim nooit geweest meestal deed Blake dat en zorgde Tim voor mij. Tyler begint te lachen.

'Oh ja ik heb precies de goede voor me. Jij doet niks terug' zegt hij en geeft een stomp in zijn buik. Hij klapt dubbel. Ik krijg tranen in mijn ogen en ren de kantine in. Ik ren naar Blake toe als ik daar ben stromen de tranen al over mijn wangen.

'Miley wat is er' zegt Jayden meteen en staat meteen naast me.

'Tim' kan ik als enige zeggen en wijs naar de gang. Blake staat op en rent naar de gang. Jayden en ik volgen. Als we daar aankomen zie ik dat Tyler Tim veel pijn heeft gedaan. Tyler wilt nog een stomp geven maar Blake pakt zijn hand vast en duwt hem terug.

'Ah kijk hier hebben we de vechter' zegt Tyler. Ik ren naar Tim toe.

'Tim Tim gaat het' vraag ik als ik naast hem hurk. Jayden komt er ook bij.

'Tim antwoord' zeg ik huilend. Ik til zijn hoofd op en leg hem om mijn schoot. Jayden komt naast me zitten en slaat zijn arm om mij heen.

'Hij ademt nog' zegt Jayden. Ik knik. Tim beweegt wat en kreunt wat van de pijn. Hij opent zijn ogen en kijkt me aan.

'Tim gaat het' vraag ik en ga met mijn hand door zijn haar. Hij glimlacht zwak. Blake is echt boos.

'Jayden wil jij Blake even intoon houden alsjeblieft' vraag ik hem hoopvol. Hij knikt en staat op. Hij loopt naar Blake toe. Hij hoeft niet erg veel moeite te doen. Dan zie je maar dat hij heel sterk is.

'Je hebt de goede uit gekozen' zegt Tim. Ik kijk hem aan en glimlach.

'Weet ik, maar hij is ook aardig. Heel veel mensen zeggen van niet dat hij "de badboy" is. Dat hij ieder meisje in bed heeft gekregen' zeg ik en kijk tim aan.

'Misschien is dat wel zo. Ik zou het hem een keer vragen' zegt hij. Hij gaat rechtop zitten naast mij.

'Laat mij eens zien waar je pijn heb' zeg ik bezorgd. Hij doet zijn shirt omhoog en zie dat hij een paar blauwe plekken op zijn buik heeft. Zijn lip bloed. Zijn neus bloede. Hij heeft een blauw oog. Ik raak voorzichtig zijn plekken aan en zie dat het pijn doet bij hem.

'Gaat het een beetje' vraag ik bezorgd. Hij knikt. Blake en Jayden komen aanlopen.

'Gaat ie bro' vraagt Blake terwijl hij voor ons hurkt. Tim knikt.

'Maar waar komt dit opeens vandaan' vraagt Blake. Ik slik.

'Toen miley weg liep ging ik achter haar aan. Toen trof ik haar pratend met Tyler aan. Het leek eerst heel normaal, maar toen hij haar in een knuffel trok en Miley een paar keer zei dat hij moest stoppen deed hij dat niet uiteindelijk wel. Toen begon hij haar wang aan teraken en wilde haar zoenen. Ik zei er wat van Miley rende naar me toe. We begonnen een beetje te praten dn even later sloeg hij mij, maar ik sla nooit terug Miley rende naar jullie en de rest weten jullie' maakt Tim zijn verhaal af. Blake kijkt boos naar Tyler en Jayden bezorgd naar mij.

'Gaat het' vraagt Jayden en slaat zijn armen om mij heen. Ik knik en sla mijn armen om hem heen.

'Hij is nog lang niet van mij af' sist Blake boos. Ik leg mijn hand op zijn schouder.

'Rustig het is al goed' zeg ik. Blake kijkt me aan maar knikt dan toch.

'Kom we gaan wat eten en dan slapen. Morgen weer een lange dag' zegt Jayden en trekt me omhoog. Jayden en Blake helpen Tim en samen lopen we de kantine binnen.

Heey mensen. Jayden en Miley hebben samen wat vinden jullie daarvan.

Hebben jullie een shipname voor hun zeg het dan effe in rea.

Continue Reading

You'll Also Like

105K 2.8K 40
Twee beste vriendinnen, elk bijzonder op hun eigen manier. Faye is het stille, asociale, onzekere, volwassen type. Chelsea is het vriendelijk, roekel...
254K 3.9K 41
Ella is 17 jaar en moet naar een internaat omdat haar ouders nauwelijks tijd voor haar hebben. Als ze op haar kamer komt ziet ze iemand die ze lieve...
575K 20.6K 64
Dit verhaal gaat over een 17- jarige nisrine. Nisrine heeft lichtbruin haar en groene ogen een pracht van een meid! Ze leert een jongen kennen genaam...
6.5K 338 67
Stel: je bent zestien going-on zeventien en bent net begonnen aan de vijfde klas gymnasium. Samen met negentien andere leerlingen zit je in één klas...