Home For Two.

By StydiaTw22

425K 24.9K 812

«Άλεξ σε θέλω, τώρα.» είπα και εκείνος με τράβηξε κοντά του. "Σ'αγαπώ μωρό μου.» είπε πριν ενώσει τα χείλια... More

(1)Γνωριμία με τους ήρωες
(2)Το ατύχημα
(3)Η επίσκεψη
(4)Απρόσμενη έκπληξη
(5)Ο ρόλος του καθένα.
(6)Λάθος φιλιά.
(7)Έτσι ξαφνικά.
(8)Είναι κανείς εκεί;
(9)Κοπέλα στιλέτο.
(10)Προετοιμασειες.
(11)Η αλήθεια στο ποτό
(12)Πόσα ακόμα μυστικά;
(13)Βόλτα στο εμπορικό
(14)Παλι εσύ;
(15)Αντιο..
(16)Επανενωση και αποχώρηση
(17)Κενο καταστροφή.
(18) Έκπληξηη!
(19)Φυγε!
(20)Πριν το πάρτι
(21)Παρτι γενεθλίων
(22) Χώρος αποφοίτησης
(23)Η μεγάλη αλήθεια
(24)Ονειρο ήταν..
(25)Ειμαι ερωτευμένος μαζί σου
(26) επιτέλους μαζί.
(27)Καλοτυχια,κακοτυχια.
(28) Φυγε!!
Thank you.
(29) Οριστικά;
(30)Ο στυλός σου..
(31)Ειρωνεια..
(32)Σπιτι για δύο.
(33)Διακοπεςς!
(34)Γυαλια καρφιά
(35)Κοψιμο στο καλύτερο
(36)Τρελος έρωτας.
(37)Κακη γνωριμία.
(38)Πρωτη προειδοποίηση.
ενημέρωση
(39) Ψευδαισθήσεις 4 μηνών..
(41)Αληθινή ζωή.
(42)Εδω θα μείνω.
(43)Ονειρα vs πραγματικότητα..
(44)ΙΑΝ;;
Μπερδεμααα!
(45)Θεσσαλονίκη!!
(46)Το τηλεφώνημα.
(47)Σ'αγαπώ.
(48)Μπερμπον..
(49)Κεραυνοβολος έρωτας.
(50)Happy new year!
(51)Ερωτικη απόδραση
(52)Μαζι.
(53)Χωρις οικογένεια.
συγνώμη..
(54) Μείνε μαζί μου.
(55)Ο παραλίγο έρωτας..
(56)η ολοκλήρωση.
(57)Δυσκολα αντιστέκεσαι..
(58)Μονο δικιά σου+Ενημερωση
(58)Καλυτερη μέρα!The end.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!
•13 facts about me•
Μέσα στην 10αδα.
Καινούριο βιβλίο!
Μπηκεε!!

(40)Βιολογια με αισθήματα.

4.9K 330 5
By StydiaTw22

«Γιατί, γιατί ρε κορίτσι μου τόσους μήνες; Μας έχεις πεθάνει όλους! Η μαμά σου δεν έχει κλείσει μάτι τέσσερις μήνες! Ο πατέρας σου; το ίδιο. Ο αδελφός σου κλαίει κάθε βράδυ. Εμείς κάθε μέρα εδώ χωρίς χάσιμο χρόνου για να σου μιλάμε μήπως ξυπνήσεις.. Έχασες τέσσερις μήνες ψώνια.. Δεν πήρα τίποτα τόσες εβδομάδες επειδή δεν ήσουν μαζί μου. Με κατέστρεψες κακουργα» είπε η Φαίη και γέλασε.. Γέλασα και εγώ..

Χαίρομαι πολύ που γύρισα.. Αν και νιώθω πως δεν έφυγα ποτέ.. Δεν έχω τολμήσει να τους πω ότι γινόταν στις "ψευδαισθήσεις" μου.. Θεε μου ήταν όλα τόσο αληθινά.. Πιστεύω ακόμα μέχρι και τώρα πως όλα αυτά συνέβησαν όντως.. Ναιι Νεφέλη γιατί σίγουρα τα έφτιαξες με τον Άλεξ!! Σίγουρα τα έχεις με τον Άλεξ!

[**]

Πάει μια εβδομάδα από τότε που βγήκα από το νοσοκομείο.. Όλα καλά.. Παρέα με τα παιδια συνεχώς, δεν με αφήνουν από τα μάτια τους. Τα σχολεία άρχισαν εδώ και δύο μέρες. Ήδη ολααα βαρετά. Αλλά τουλάχιστον φέτος είναι τελευταία χρόνια. Τελειώνω το λυκειοο.. Ομγ σοβαρά γίνομαι 18; θα σπουδάσω αλλού; μακριά; φοιτητική ζωή; ΝΑΙΙ!

«Φαίη.. Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι χωρίς να με κοροϊδέψεις..;»

«Και το ρωτάς; φυσικά και θα σε κοροιδεψωωω! Αντε ρώτα.» παίρνω το θάρρος μου λοιπόν.

«Εσύ.. Και ο Γιώργος.. Μήπως.. Να μωρέ ξέρεις.. Τα έχετε;» ρώτησα διστακτικά..

«Εγώ και ο Γιώργος; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αστεία είσαι. ΟΧΙ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΕΟΝΤΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟ; » είπε και γέλαγε. Καλά..καταλαβα αφήστε. Ότι ελπίδα είχα για μένα και τον Άλεξ, μήπως ίσχυε κάτι καταστράφηκε..

«Και ο Άλεξ.. Ο Άλεξ ποια θέλει..;»

«Ρε γαμω το κεφάλι σου τέσσερις μήνες αναίσθητη και ακόμα το μαλακισμενο μυαλό σου έχει μείνει εκεί;»

«Απλά απαντά μου Φαίη.. Την αλήθεια.»

«Ο Άλεξ είχε πολλές ευκαιρίες με πολλές κοπέλες.. Όμως τις άφησε όλες για σένα.. Για να έρχεται κάθε μέρα σε εσένα.. Είχε γίνει τόσο χάλια και είχε αφοσιωθεί μόνο στο πότε θα ξυπνήσεις που ξέχασε την προσωπική του ζωή..»

«Ομγ.. Δεν ήθελα κάτι τέτοιο..»

«Έλα νεφελακη μου που δεν το ήθελες. Θα προτιμούσες τώρα να σου έλεγα ότι τέσσερις μήνες χαμουρεοταν με όποια έβρισκε; θα σε ικανοποιουσε; δεν νομίζω. Νιώθεις καλά που δεν τον ακούμπησε καμιά..»

«Μα εγώ τον ακούμπησα..» είπα σχεδόν ψιθυριστά..

«Τι έκανες εσύ;» είπε η Φαίη και με κοίταξε.

«Τίποτα δεν έκανα.. Απολύτως τίποτα, αυτή είναι η μαλακια. Έλα, πάμε τα σουβλάκια στα παιδιά θα κρυώσουν» είπα και εγκατέλειψα την κουζίνα..

Απολύτως τίποτα. Δεν γίνεται τόσους μήνες να τα φανταζόμουν όλα αυτά.. Ακουμπάω τον Άλεξ και μου έρχονται στο μυαλό οι τόσες αναμνήσεις μας.. Ποιες αναμνήσεις δηλαδή; τα όνειρα μου.. Η απόλυτη καταστροφή! Είναι σαν ένα κενό. Φανταστείτε, σαν να ζείτε κάτι, και μετά να σας λένε δεν είναι αληθινό..

Πως πρέπει να αντιμετωπίζω εγώ κάθε μέρα τον Άλεξ Τώρα; πως στο διαολο; και ο Δημήτρης, Ο Γιάννης; αυτοί οι υποτιθέμενοι χαρακτήρες της υποτιθέμενης ιστορίας μου ποιοι είναι; Γιατί να υπάρχουν; ήταν απλά όνειρα που έκανα.. Απλά ονειρα.

«Θέλω να σας ρωτήσω κάτι.. Από τη μέρα που ξύπνησα.. Έχω κάποια κενά.. Όχι κενά μνήμης.. Κάτι πιο περίπλοκο.. Θυμάμαι άτομα τα οποία πιθανώς δεν γνωριζουμε..δεν ξέρω πως γίνεται αυτό..» είπα ανησυχη.. Τα παιδιά έμειναν να με κοιτάνε..

«Ίσως ήταν κάποια παρενέργεια από τα χάπια που σου βάζανε στον όρο για να σε κάνουν καλά Νεφέλη μου..» είπε ο Γιώργος και οι άλλοι δύο συμφώνησαν..

«Ναι ίσως..»

«Είδες κιαλλα όνειρα δηλαδή;; οοο για πες μαςς» είπε ο Άλεξ. ΕΕ ΝΑΙ ΑΣ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΊΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.

«Εε δεν είχα αλλά όνειρα. Μόνο δύο ανθρώπους είδα που δεν τους ήξερα..»

«Γκουχου.. Μόνο; Αλλά έλεγες στην κουζίνα.» είπε η Φαίη φωναχτά. ΕΙΝΑΙ ΗΛΊΘΙΑ;

«Φαίη!» πετάχτηκα εγώ.

«Νεφέλη συμβαίνει κάτι και δεν μας λες..;» είπε ο Γιώργος..

«Όχι παιδιά όλα είναι καλά. Απλά αυτό, η Φαίη λέει ότι μαλακιες της κατέβουν ως γνωστό» είπα και ξίνισε. Θα μας καταλάβαιναν είναι τέρμα χαζή; πρέπει να της εξηγήσω επειγόντως.

...

Έπειτα από κάποιες ώρες η Φαίη θα έμενε για να διαβάσουμε βιολογία. Αχ θετική κατεύθυνση τι μας κάνεις; Μάλλον θα της το πω, ουσιαστικά πρέπει να της το πω, θεωρητικά όμως.. Ο αφήστε το θα το πω. Η Φαίη άρχισε να διαβάζει..

«Άρα το ουσιώδες θέμα εδώ μετά την προηγούμενη παράγραφο είναι το εξης: Το mRNA στο οποίο έχει πλέον καταγραφεί η γενετική πληροφορία ως αλληλουχία ριβονουκλεοτιδιων, απομακρύνει το μόριο και οι δυο βάσεις του DNA ετσι-» «Στο όνειρο μου είδα πως είχα σχέση με τον Άλεξ.»

Έμεινε.. Σταμάτησε να διαβάζει και έμεινε να με κοιτάει.. Εγώ κοιτούσα το βιβλίο..

«Εμμ, τι είπες;»

«Όντως δεν είδα μόνο αυτά. Τέσσερις μήνες έβλεπα μια κανονική ζωή με εσάς. Να πηγαίνουμε διακοπές, να σταματάνε τα σχολεία, να κάνουμε το πάρτι γενεθλίων μου, να πηγαίνουμε για ψώνια, να χωρίζω με τον Άλεξ αλλά τα ξαναβρισκουμε, να πηγαίνουμε τριήμερη, να τα έχεις με τον Γιώργο, να ξεκπυμπιζεται η Αλίκη ΟΛΑ ΦΑΙΗ! ΟΛΑ! για αυτό έπαθα νευρική κρίση όταν ξύπνησα.. Γιατί μόλις κατάλαβα πως ότι ζούσα τέσσερις μήνες ήταν απλά όνειρα τρελάθηκα. Γιατί δεν είχα τον Άλεξ δικό μου, δεν περάσαμε ότι υποτίθεται πως είχαμε περάσει.. Τρελάθηκα Φαίη.. Ακόμα τρελενομαι κάποιες φορές.. Προσπαθώ να το ελέγξω αλλά δεν μπορώ..»

«Εντάξει λοιπόν, δεν πειράζει να πάμε μια φορά αδιάβαστες. Λεγε, ΟΛΑ!»

Continue Reading

You'll Also Like

124K 6.6K 21
Ο Άλεξ είναι το γνωστό 17χρονο bad boy του σχολείου. Κάθε βράδυ είναι και με άλλη κοπέλα, αντιμιλάει στους πάντες και όλες του τις διαφονίες τις λύνε...
488K 54.3K 102
Η συνεχεια του "10 Simple Ways To Become A Badgirl" Πλεον ο πρωταγωνιστης μας ειναι ο Αλεξ... Εχοντας μοιασει στον πατερα του ειναι το badboy και ο p...
1.4M 83.9K 81
"ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΕΊΝΟΥΜΕ ΜΑΖΊ;!" Φωνάζω σοκαρισμένη. "Μην ανησυχείς κερασάκι. Θα περάσουμε ωραία μόνοι μας στο σπίτι μου για τρεις ολόκληρ...
154K 4.5K 48
Γεια Σας Το συγκεκριμένο πρόσωπο για το οποίο μιλάμε είναι για τον Κωστα και για την Νατάσα Ο Κώστας είναι ένα play boy και bad boy μαζί μπλέκει συ...