Home For Two.

By StydiaTw22

425K 24.9K 812

«Άλεξ σε θέλω, τώρα.» είπα και εκείνος με τράβηξε κοντά του. "Σ'αγαπώ μωρό μου.» είπε πριν ενώσει τα χείλια... More

(1)Γνωριμία με τους ήρωες
(2)Το ατύχημα
(3)Η επίσκεψη
(4)Απρόσμενη έκπληξη
(5)Ο ρόλος του καθένα.
(6)Λάθος φιλιά.
(7)Έτσι ξαφνικά.
(8)Είναι κανείς εκεί;
(9)Κοπέλα στιλέτο.
(10)Προετοιμασειες.
(11)Η αλήθεια στο ποτό
(12)Πόσα ακόμα μυστικά;
(13)Βόλτα στο εμπορικό
(14)Παλι εσύ;
(15)Αντιο..
(16)Επανενωση και αποχώρηση
(17)Κενο καταστροφή.
(18) Έκπληξηη!
(19)Φυγε!
(20)Πριν το πάρτι
(21)Παρτι γενεθλίων
(22) Χώρος αποφοίτησης
(23)Η μεγάλη αλήθεια
(24)Ονειρο ήταν..
(25)Ειμαι ερωτευμένος μαζί σου
(26) επιτέλους μαζί.
(27)Καλοτυχια,κακοτυχια.
(28) Φυγε!!
Thank you.
(29) Οριστικά;
(30)Ο στυλός σου..
(31)Ειρωνεια..
(32)Σπιτι για δύο.
(33)Διακοπεςς!
(34)Γυαλια καρφιά
(35)Κοψιμο στο καλύτερο
(36)Τρελος έρωτας.
(37)Κακη γνωριμία.
ενημέρωση
(39) Ψευδαισθήσεις 4 μηνών..
(40)Βιολογια με αισθήματα.
(41)Αληθινή ζωή.
(42)Εδω θα μείνω.
(43)Ονειρα vs πραγματικότητα..
(44)ΙΑΝ;;
Μπερδεμααα!
(45)Θεσσαλονίκη!!
(46)Το τηλεφώνημα.
(47)Σ'αγαπώ.
(48)Μπερμπον..
(49)Κεραυνοβολος έρωτας.
(50)Happy new year!
(51)Ερωτικη απόδραση
(52)Μαζι.
(53)Χωρις οικογένεια.
συγνώμη..
(54) Μείνε μαζί μου.
(55)Ο παραλίγο έρωτας..
(56)η ολοκλήρωση.
(57)Δυσκολα αντιστέκεσαι..
(58)Μονο δικιά σου+Ενημερωση
(58)Καλυτερη μέρα!The end.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!
•13 facts about me•
Μέσα στην 10αδα.
Καινούριο βιβλίο!
Μπηκεε!!

(38)Πρωτη προειδοποίηση.

4.9K 325 0
By StydiaTw22

«Νεφέλη εγώ..συγνώμη αν σε πείραξε.. Απλά μου βγήκε τόσο απλα»

Δεν ήξερα τι έπρεπε να πω. Έπρεπε να του πω πως με πείραξε και ότι δεν έπρεπε; να του πω ότι δεν πειράζει ενώ πειράζει; ή ότι θα μπορούσε να μου αρέσει αυτό που έγινε..; θεέ μου τι λέω. Δεν πάω καλά. Θα μπορούσε να με είχε δει ο Γιώργος, η Φαίη ή ακόμα χειρότερα, Ο Άλεξ! Έχω παγώσει τόση ώρα με αυτές τις σκέψεις και τον κοιτάω. Με τη σιωπή αυτή θα μπορούσε να καταλάβει πολλά λάθος πράγματα. Πρέπει να πω κάτι αλλά τι;

«Θα μπορούσε να μας είχε δει κάποιος.. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση.. Μην επαναληφθεί Δημήτρη.. Σε παρακαλώ.»

Με αυτά τα λόγια έφυγα μακριά του και βγήκα από την πισίνα.. Δεν ξέρω κατά πόσο καλά έκανα που είπα κάτι τέτοιο.. Όμως τι έπρεπε να πω.. Έπρεπε να το ξεκαθαρίσω για να μην έχουμε τίποτα μπερδέματα με τον Άλεξ και εκείνον..

«Που πάει το μωράκι μου; Έλα να κολυμπήσουμε λίγο αγκαλίτσα..να ακουμπήσουμε λίγο τα σώματα μας.. Να σε φιλήσω κάτω από το νερό..»

ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΤΙ ΤΟ ΕΊΠΕ ΤΩΡΑ; ΠΩΩ.

«Μωρό μου βγαίνω γιατί πόνεσε λίγο η κοιλιά μου.. Θα μπω μετά για παιχνίδια..» τον φίλησα και πήγα στην ξαπλώστρα μου..

Αυτός μιλάει με την Φαίη.. Ο Γιώργος είναι με τον Άλεξ ευτυχώς. Βάλθηκε να με καταστρέψει; Νόμιζα αυτή η γνωριμία θα πήγαινε καλύτερα.. Βασικά νόμιζα πως θα ήταν μια απλη φιλιά και όχι κάτι τέτοιο. Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που του είπα να έρθει για πρωινό! Ξαφνικά αντίκρισα τη Φαίη να βγαίνει από το νερό και θυμωμένη να έρχεται προς το μέρος μου. Ωχχ..

«Είσαι απίστευτη! Τρελή! Ηλίθια! Ξεδιάντροπη! Πως το έκανες αυτο;!;! Και γιατί δεν είπες τίποτα; Όλο μου κρύβεις πράγματα! Κοπέλα μου είσαι σε σχέση! Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό! Είσαι παλαβή!» έχει δίκιο.. Αλλά δεν φταίω εγώ γαμωτο.. «Αν μάθει ο Άλεξ ότι φίλησες τον Δημήτρη τι θα γίνει ξέρεις;»

ΠΟΙΟΣ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΝΑ; ΦΊΛΗΣΑ ΤΟΝ ΔΗΜΉΤΡΗ ΕΓΩ; ΕΓΏ ΤΟΝ ΦΊΛΗΣΑ; ΠΆΜΕ ΚΑΛΆ; ΕΚΕΊΝΟΣ ΤΗΣ ΕΊΠΕ ΤΈΤΟΙΑ ΨΈΜΑΤΑ; ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΏΣΩ ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΙ! ΠΡΏΤΑ ΚΆΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΛΈΕΙ ΚΑΙ ΨΈΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΏΣΩ ΕΓΏ!

«ΦΑΙΗ ΤΙ; ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ; ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ;»

«Καταρχάς μην υψώνεις τον τόνο της φωνής σου σε εμένα γιατί άμα αρχίσω και εγώ θα μας καταλάβουν! Και ναι Νεφέλη μου το είπε, ενώ εσύ όχι έκανες σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Ωραία κολλητή ρε πουστη μου! »

«Φαίη δεν είναι εγώ αυτή που φίλησε κάποιον! Εκείνος με φίλησε και είπε ψέματα πως το έκανα εγώ για να βρω τον μπελά μου! ΘΕΈ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙ ΤΟ ΊΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΆΛΕΞ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΏΡΓΟ ΤΏΡΑ; ΦΑΊΗ ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΒΟΉΘΕΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΕ!»

«ΟΜΓ! Ηρέμησε σε παρακαλώ θα δούμε τι θα κάνουμε! Πρώτον εσύ πήγαινε στον Άλεξ να τον πάρεις από εκεί και απασχόλησε τον με παιχνιδάκια! Εγώ θα πω στον Γιώργο να πάει να πάρει από το περίπτερο προφυλακτικά δήθεν και θα μιλήσω στον Δημήτρη! Θα τον βάλω στην θέση του!»

«Φιλενάδα με σώζεις!! Εφυγα»

Έτρεξα γρήγορα προς την πισίνα και πήδηξα μέσα με βουτιά. Τράβηξα τα δύο βλέμματα πάνω μου.. Του Άλεξ και του Δημήτρη.. Έριξα ένα απολύτως δολοφονικό βλέμμα στον Δημήτρη και κολύμπησα κοντά στον Άλεξ. Πήγα και του χάιδεψα τον λαιμό αφήνοντας του ένα φιλί στον λαιμό με ένα μικρό ψίθυρο "παιχνίδια δεν ήθελες; παμε πιο πέρα.." και απομακρύνθηκα.
Εκείνος με ακολούθησε χαμογελώντας.

Με τα πολλά παιχνίδια είδα πως η Φαίη είχε βάλει ήδη σε εφαρμογή το σχέδιο μας. Έτσι και εγώ συνέχεια τα χάδια. Ο Γιώργος μόλις βγήκε από την πισίνα και κατευθύνεται στο περίπτερο. Η ώρα της Φαιης.

Faih's pov:

«Δημήτρη να σου πω λίγο;» πλησίασε κοντά μου.

«Ότι και αν είναι αυτό που θες να πετύχεις καλύτερα να το σταματήσεις τώρα, με πιάνεις έτσι; έμαθα το ψέμα σου. Η Νεφέλη δεν θα σε φιλούσε ποτέ. Μη τολμήσεις να την ξανά φιλήσεις.»

«Ήλπιζα να με καταλάβεις. Φαίη, δεν έχω σκοπό απλά να ξανά φιλήσω τη φίλη σου. Έχω σκοπό να κάνω πολλά πράγματα μαζί της, με πιάνεις και εσύ έτσι; δεν νομίζω να αρνηθεί, δεν την χάλασε και πολύ το φιλί μου. Αναρωτιέμαι τι θα έλεγες ο Άλεξ όταν μάθαινε ότι φιληθηκαμε.» είπε και έστριψε το σαγόνι του. ΜΑΛΑΚΑ.

«Για το καλό που σου θέλω,για να μην σε βρουν πνιγμένο στον πάτο της πισίνας, κράτα τον βόθρο σου κλειστό κατάλαβες; Ο Άλεξ δεν πρόκειται να μάθει τίποτα.»είπα και γύρισα να φύγω. Αα ξέχασα κάτι. «Αα και μια υποσημείωση.. Δεν φιληθηκατε.. Την φίλησες, η Νεφέλη δεν ανταπέδωσε. Συνεννοηθήκαμε νομίζω.»

Απομακρύνθηκα και πήγα στα παιδιά.

«Τι κάνουν τα πιτσουνάκια μου;»

«Εδώ μωρε.. Χαιδολογισματα στον άντρα μου. Εσυυυυυυυ;» ναι Νεφέλη.. Καθόλου δεν καρφώθηκες.

«Εγωωωωωω, καλά πιστεύω. Αν είναι εύκολος στη μάθηση τότε κατάλαβε. Αν πάλι δεν παίρνει από λόγια.. Δεν έχουμε καλά ξεμπερδέματα.» της είπα πονηρά. Ο Άλεξ μας κοίταγε καλά καλά

«Μόνο εγώ δεν κατάλαβα τίποτα έτσι; Μήπως έχω χάσει κάτι κοριτσαρες;» είπε και φίλησε την Νεφέλη.

«Οχιι όχι καλέ τι να έχεις χασειι.. Εδώ λέγαμε για τα μαθησιακα επίπεδα του κάθε μαθητή.. Εε Φαίη;» ομγγ αυτό ήταν το καλύτερο που είχε να σκεφτεί; την κοίταξα με ένα βλέμμα "what the fuck dude" και απάντησα ένα "ναιι αυτο"..δεν ήξερα τι να πω με τέτοια μαλακια που πέταξε. Αα ο Γιώργος μου.

«Γκάιζζ καλά νέα. Αύριο το βραδάκι γίνεται ένα μπιτς πάρτι σε ένα μπιτσομπαρο. Θα πάμε εννοείται;» εκειιι ο νους του. Αν μιλήσω εγώ όμως θα μαλώσουμε. Ααα ρε ξύλο που θέλει.
«Γιατί ρωτάς; εννοείται πως θα πάμε ρε μαλακαα» πετάχτηκε ο Άλεξ.

«Εειι γιοο παιδάκια. Εμάς μας ρώτησε κανείς;» είπα και η Φαίη συμφώνησε.

«Αα Φαίη τα λες λάθος. Όπως με είπε πριν ή Νεφέλη, άντρα της, και δηλαδή εκείνη είναι γυναίκα μου, οφείλει να με ακολουθεί όπου και αν πάω. Έτσι και εσύ τον δικό σου άντρα!» Οο Άλεξ. Πάντα τόσο ηλίθιοςς!

«Και αν πας σε στριπτιτζαδικο εγώ θα έρθω μαζί;» είπε η Νεφέλη. Χαχαχαχα εδώ να σε δω αλεξακο.

«Ναι εννοείται!» είπε ο Άλεξ και όλοι γελάσαμε δυνατά.

Continue Reading

You'll Also Like

137K 8.4K 55
Όλοι ψάχνουμε το άλλο μας μισό. Όλοι ξέρουμε πως υπάρχει, πως είναι κάπου εκεί έξω. Ίσως το συναντήσουμε κάποια στιγμή, ίσως και όχι. Πότε θα ξέρουμε...
2.4M 144K 84
"ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ" ξανά φώναξε και χτύπησε τη μπουνιά του πάνω στο τραπέζι. "Πο..πονάω" ψιθύρισα αδύναμα έτοιμη να λυγίσω και να βάλλω τ...
488K 54.3K 102
Η συνεχεια του "10 Simple Ways To Become A Badgirl" Πλεον ο πρωταγωνιστης μας ειναι ο Αλεξ... Εχοντας μοιασει στον πατερα του ειναι το badboy και ο p...
884 121 5
Στα καλοκαίρια που [θ]ερωτεύομαι Στους [Θ]ερωτικούς ήλιους Στην πανσέληνο που θυμίζει [Θ]έρως Στον [Θ]έρωτα του Αυγούστου All rights reserved © 2023