Wild

De -Sterre

121K 5.4K 4.4K

După ce au crescut, Ashley, Asher si Ashton, au început în cele din urmă să își ia treaba in serios, erau cop... Mais

Prolog
Capitolul 1-În care King face cunoștință cu Blake
Capitolul 2-În care mă uimesc și pe mine însămi
Capitolul 3-In care NE distram pe cinste
Capitolul 4-In care cad in cada
Capitolul 5-In care bocesc puțin
Capitolul 6-In care Drew se intoarce
Capitolul 7-In care curge sange
Capitolul 8-In care cred ca mama nu vrea sa devina bunică
Capitolul 9-In care fetele Henderson se împacă
Capitolul 10-In care o fac lată rau de tot
Capitolul 11-In care ma indoiesc de Alexander
Capitolul 12-In care ma simt neputincios
Aaaaaaaa!!
Capitolul 13-In care amenint un idiot
Capitolul 14-In care " Pot să te sărut si mâine să zic ca a fost o aberație?"
Capitolul 15-In care il desenez pe Eliot
Capitolul 16-In care sarut un ratonel
Capitolul 17-In care cineva sufera dureri crunte
Capitolul 19-In care recunosc ca...
Capitolul 20-In care il tund chel in somn
Capitolul 21-In care se fac schimbari
Capitolul 22-In care am invatat in cele din urma sa avem grija...
Capitolul 23-In care nu mai stiu daca va supravietui...
Hei gogoselelor!
Capitolul 24-In care punem pariu
Capitolul 25-In care nu mai dormi la noapte...
Epilog
Treceti un picut pe aici plss!😁

Capitolul 18-In care asa ca daca vrei sa mai apuci ziua de mâine, taci

3.3K 170 320
De -Sterre

Blake

Nu îmi vine să cred că i-a făcut toate astea, adică da, merită să se razbune, însă a fost atât de dură... si am crezut că imi vărs matele atunci când i-a străpuns ochiul, cât despre vestea despre Conor, nu îmi pasa, incat eu l-am alergat prin tot orașul, si la propriu, si la figurat, ca să îl aduc lui Zo, care l-am făcut una cu pământul, are forta micuța, nu gluma...

-Deci cum e să stai cu Hendersonii? Ash are încă prostul obicei de a umbla doar în lenjerie intimă la cinci dimineața? Întreabă Dylan între timp ce își turna un alt pahar le Whisky în pahar.

Eram în foișorul din spatele casei, el încercând să mă înbete pe mine, fiindcă după cele văzute în ultimele două zile, parcă îmi e frică să dorm cu cele două micuțe in casa...

-Eh, eu nu am văzut-o, poate s-o fi liniștit... am văzut-o în lenjerie doar de vreo două sau trei ori... Ore un corp frumos, nu gluma... Zic eu puțin mai bâlbâit, se pare că a reușit să mă afume puțin.

-Stiu si eu, iubește să înoate pisica, si ce solduri, numai cât poți sa te abții sa nu le atingi... Oftează, fiind mai beat decât mine, ma bucur ca nici unul dintre noi nu o să își mai amintesca nimic din ce pălăvrăgim aici...

-Stiu, stiu, e frumoasă, si poate să aibă și inima in zilele ei bune, însă daca o prinzi când e furioasa rău, vai de curu' tău, ești mort! Mort am zis! Ii spun zâmbind prostește, imaginandu-mi-o pe micuța satena sau bruneta, sunt atât de beat, în diferite ipostaze, care de care mai neortodoxe.

-Stiu, Blanke, însă ce sâni, rău îmi pare ca nu am avut ocazia niciodată să îi ating! Zice, gresindu-mi numele, suntem doi beți nebuni care vorbim despre o altă nebuna!

-Da, ce păcat... Oftez teatral, ma bucur ca nu sunt indeajuns de beat si tantalau încât să îi pun totul pe tavă!

-Ce faceți băieți? Ii aud vocea duioasă din spatele meu, amândoi tresărind.

-Bine scump-o, vrei sa vezi cum decurge discuția dintre doi oameni beți? Întreabă Dy studiind-o din cap până în picioare... Purta doar niste pantaloni roșii extrem de scurți, si o bustiera roșie, peste având un capot subțire de mătase... fata asta nu știe sa se îmbrace? E Decembrie, si aici stă sa ningă, pe lângă asta, nu cred că e sănătos sa vreau sa ii scot ochii lui Dylan!

Își trece plictisită o mana prin par, zambindu-mi pe furiș, ca dupa să se apropie de scaunul meu și să isi puna mâinile oe spătarul lui, se apleacă puțin, ajungandu-mi cu buzele în dreptul urechii, aerul cald pe care îl respiră facandu-ma să mă înfior.

-Nu vrei sa vi în casă? Toată lumea doarme, si mie mi-e cam frig... Îmi sopteste si îmi dau seama că a înghițit în sec la ultimul cuvânt, dau aprobator din cap, ca dupa să iau o pătură si sa il învelesc pe Dy, ce adormise deja cu capul pe masă, poate o sa înghețe însă eu nu sunt destul de stabil încât să îl mai car si pe el!

Am ajuns in camera ei cu chiu cu vai, fiindcă eu era să mă rostogolesc pe scări de două ori, o văd cum se trântește în pat, facandu-mi semn să vin si eu, execut "ordinul" imediat, bagandu-ma sub plapumă, se apropie șovăielnic de mine, ascunzandu-si nasul în pieptul meu, si facandu-se ghem lângă mine, eu trecându-mi protector o mână peste ea.

-De ce ai venit după mine? Mă trezesc întrebând, această zâmbind cu ochii închiși.

-Fiindcă era gemul deschis, si nu puteam să adorm din cauza ca făceați gălăgie, pe lângă asta, m-am gândit că va e frig afara doar în boxeri!

-Si de ce nu l-ai luat pe Dylan? Încerc eu să glumesc, însă nu îmi prea reușește.

-Fiindcă pe Dylan nu vreau să îl sărut!

-Ce?!

-Taci si culca-te, e șase si peste câteva ore vei veni cu mine să îmi fac un tatuaj.

-Dar când m-am angajat eu la așa ceva?

-Vorbim mâine când ești treaz, acum doar taci!

Acestea fiind spuse mofturoasa mea mică s-a facut mai comoda lângă mine, îmi strecor două degete, prinazand-o bărbia si reușind să o aduc la nivelul meu, lasandu-si un sărut ce trebuia să fie unul scurt, însă pofticioasa asta și-a băgat mâinile în părul meu, trăgându-ma mai aprope si reușind să adâncească sărutul.

-Asta pentru ce a fost? Întreabă cu respirația întretăiată după ce ne despărțim.

-Am pretext, sunt beat, dar tu?

-Eu sunt mai specială, e na, treci si dormi până nu te dau jos din pat! Mormăie somnoroasa

Isi reia poziția de mai devreme, în cele din urmă ajungând amândoi să adormim în liniștea casei, pe fundal putând să se audă doar un scârțâit al unui pat de vizavi.... Se pare că Ashton si Barbara aia, sau cum o cheamă își fac de cap...

***

Deschid ochii, o durere de nedescris lovindu-ma drept în moalele capului, super!

-Hei frumoasa din pădurea adormită!

O văd cum se plimba prin cameră, cuperiuta de dinți în gura, parcă căutând ceva. Avea pe ea o fusta neagra de piele, si o cămașă albă cu dantela in partea de sus, parul fiindu-i împletit intr-o coada de peste pe umărul drept, iar în picioare avea niste cizme incredibil de lungi, negre cu toc înalt.

-Ce caut eu aici, ce am făcut aseară? Întreb bulversat, fiind destul de răgușit, se pare că mă bate o răceală.

-Nimic. Ai acolo niste pastile si un pahar cu apă, mahmurel!

Privesc noptiera, luând pastilele si dandu-le pe gat, ca după să mă bucur de spectacolul dad de unduirea soldurilor ei în timp ce se plimba prin cameră.

-Bine, bine, stiu ca îți place ce vezi, însă treci site îmbracă fiindcă am un tatuaj de făcut!

Mă uit puțin ciudat le ea, ca după să dau plictisit din umeri si sa plec spre camera mea, cine știe ce oi fi zis cât am fost beat si nu îmi amintesc, mai bine nu o enervez... Stiu ca eu si Cu vorbim numai prostii când suntem beți împreună!

Merg la mine in camera îmbrăcând ce mi-a căzut prima data la mana, aduca niste blugi negrii si un hanorac de aceeasi culoare, fug cu viteza melcului turbat spre dus, ca după ce am terminat cu el sa ma imbrac si sa imi usuc parul, dandu-mi seama ca am nevoie de o tunosare urgentă.

Dupa ce m-am spălat pe dinti am ieșit pe hol, unde m-am întâlnit cu scumpa mea surioară, în cel mai obișnuit mod posibil, s-a dat de mine.

-Hei Blakey, se pare că încă ești viu! Chicoteste ea amuzată.

-Cum adică?

-Pai aseară vorbeai atât de tare cu Dy incat m-am simțit nevoită sa trimit pe cineva sa te aducă în casă, asa ca am trimis-o pe ash cea fioroasă si nerviasa deoarece "Cine mama dracului de handicapat nespălat face galagia asta la șase dimineața? Când pun mana pe el ceea ce i-am făcut lui Logan o sa fie pistol cu apa pe langa ceea ce va pati măgarul ala împuțit, are cineva o foarfecă de gradina? Cred ca am sa ii tai limba" însă se pare că nu a fost asa supărată încât încă mai trăiești, si mai ai limba in gura! Zambeste si intra in camera de vizavi,

L-am putut vedea pe Eliot prin crăpătură ușii dormind dus in pat, învelit pe jumătate, din fericire pentru el, era îmbrăcat, fiindca altfel ficăței îl făceam!

Intru in camera verișoarei lui, unde aceasta mi-a zâmbit dulce, pentru o persoana ce azi-noapte a dat dovada de o minte... Psihopata. Baga telefonul în geantă, trecând pe lângă mine, eu urmand-o din urmă și studiind dragalasele acelea ce se unduiau în timp ce mergea.

-Nu te mai holba, ma enervează! Mormăie supărată.

Ieșim afară din casă, urcând în mașină, ea la volan, deși era mașină mea, însă am zis sa ii fac pe plac.

Conducea sigură pe sine, deși în Londra benzile erau schimbate, asa ca ar fi trebuit sa aibă mici rețineri, însă poate a mai venit prin Europa de când se știe, parchează în fața unui local pe care îl cunoșteam destul de bine, nu îmi vine să cred că m-am adus aici!

Ma dau jos, ca apoi sa o aștept si da ii permit sa intre prima, si nu fiindcă mi-ar fi frică sa dau nas in nas cu ea, ar fi absurd...

-Frea!

Imediat o fata cu parul roșu și câteva tatuaje pe ici pe colo facandu-si apariția, când o vede pe Ash, chiuie, facandu-ma sa ma strâmb, si se îmbrățișează amândouă de parcă nu s-ar mai fi văzut de o viață, eu răsuflând ușurat, fiindcă roșcată încă nu m-a observat.

-Blake?! Ii aud vocea, eu strambandu-ma si zâmbind strâmb, ea venind în fața mea si studiindu-ma, era cu vrei zece centimetri mai mica decât Ash, ceea ce însemna destul de mult!

-Hei Fry! Zic facand o grimasă atunci când mi-am dat seama că minioana ma studiază minuțios.

-Si ce te aduce pe aici? Întreabă încercând să pară nepăsătoare... Mereu a fost o scorpie, nu îmi vine sa cred ca mi-a plăcut vreodată!

-Am venit cu Ash...

-Deci voi doi... Super... Mormăie puțin deranjată, mir venindu-mi sa rânjesc fiindcă, unu la mana credea ca exista ceva între mine și mica bruneta, si doi, e geloasa papusica, pacat!

-Suntem doar prieteni Fry, cel puțin momentan!

La auzul vorbelor lui Ash, si rânjetul amuzat, mi-an dat seama că deși era micuța si avea o fata si un corp de papusica, era capabilă de multe drăcovenii iar ceva îmi spune că are niste probleme personale cu Frea, desi la început am avut impresia ca sunt cele mai bune prietene... Ceva nu e bine...

-Dony e aici? Intreaba Ash, roșcata dând aprobator din cap, ca apoi să ne conducă intr-un salon separat, Ash si-a dat cămașa jos, rămânând doar în sutienul alb dantelat si asezandu-se pe burtă pe scaunul special, sânii ei fiind striviți între corpul ei si materialul roșu al scaunului, provocandu-ma la multe gânduri necurate. Observ că nu mai are acel tatuaj mare pe spate... Ce s-a întâmplat?

-A fost temporar, nu eram foarte sigură ca mi-l doresc pe spate, asa ca am zis ca mai bine așa decât să regret, l-am mutat pe pe brat. Mormăie si îmi arată partea de sus a brațului drept.

-Si acum ce iti faci?

-Un citat, însă acela va fi direct permanent fiindcă sint sigra ca il vreau. Imi explică ea, ca apoi sa apara si Dony, ce părea destul de vioi azi.

-Hei Blake băiete, ce mai faci? Ai venit la Fry?

-Dony? Ai pierderi de memorie iarăși? Eu si Fry ne-am despărțit acum doi ani din cauza fiului tau!

-Mda, nu a fost prea frumos să îi găsești în mijlocul distracției! Zice el facand o grimasă.

-Mda, insa ea a ales sa renunțe la o relatie de cinci ani pentru un dobitoc, scuze Dony, si sa ma insele exact când ma pregăteam sa o cer..  Mormăi dând din umeri si asezandu-ma pe un scaun destul de confortabil din colțul camerei.

-Da, rau de tine băiete, ai ales omul nepotrivit, pentru lucrul nepotrivit... Dar nu te panica, ești tanar, cati ani ai? 22 asai? Întrebă el, eu dand aprobator din cap. Oh, ai destul timp sa găsești pe cineva care sa merite, acum daca nu te superi trebuie sa ma ocup si de Bree!

-Bree? Întreb eu strambandu-ma confuz.

-Ma mai cheama si Breetney, si bătrânul prebera sa îmi spună Bree, insa eu urăsc numele ăsta, asa ca daca vrei sa mai apuci ziua de mâine, taci! Cum ne-am inteles Dony, pe coaste, in dreapta, deasupra bretelei sutienului.

-Bine, bine! Pe coaste? Știi ca acolo doare cel mai rău, nu?

-Da, știu!

-Va conțina...

[NECORECTAT]
2038cuv

—————————
Am mai pstat si eu, sper sa va placa, mie sincer mi se pare cam sec, si mna! :)))

Continue lendo

Você também vai gostar

160K 4.3K 33
- Dacă nu oprești , o să ajungem într-un șanț , Mattia! - Nu te teme micuța Lysandra. Spune în timp ce își pune mâna pe piciorul meu gol. Ai încreder...
212K 16.6K 62
« O nouă viață - editată » Viața Denisei se schimbă brusc când se desprinde de viața sa cotidiană și ajunge în mâinile celor mai mari infractori...
1M 26.4K 57
Povestea noastră nu e una tipică de frați vitregi. Nu. În aceste povești, fratele ei vitreg nu termină în a-i fi profesor. În asta, da. Din păcate...
693K 27.2K 74
O fata își vede tatăl torturat si omorât impreuna cu mama ei ! Coșmarul ei a început cand in casa lor s-a instalat haosul iar pe usa casei lor a intr...