The popular song

By CreativeFashionx

1.2M 48.7K 5.9K

Iedereen kent de high-school-clichés wel: je hebt de populaire mensen, de nerds, de punks, noem maar op. Op d... More

The popular song
De audities
De tien beste meisjes zijn...
Ik ben door!
op naar de laatste ronde!
Het is nu, of nooit...
De winnaar is...
Goodbye Brad. Life goes on
Flashbacks
famous
Doodeng
In LA
Jamie
Rest of the day
Breakfast
Eerste schooldag
Ik zal er alles aan doen, tot jij hetzelfde voelt voor mij...
De kermisdate
De kermisdate deel 2
After the kiss
Ontmoeting met de cast
Natte kleren & soppende schoenen
Vlinders of kotsneigingen?
Eerste dag op de set
De rondleiding
Achter de schermen
Jaloezie?
In de ochtend
Ik hou van je
'Wat is er mis met jou?!'
Jared
Operatie LoveBirds van start
Operatie LoveBirds veilig gesteld...
Soulmates
Good or Bad?
At the movie's deel 1
At the movie's deel 2
De dag na de bijna-kus
Manipulatie
Doe je mee?
I'll never let my tears go
Girlsnight part 1
Girlsnight part 2
'Jij bestaat niet meer voor mij!'
Day before the party
Party
'Met jou reken ik later af'
'En nu gaan wij even praten'
Dark side of Jamie
Friendzoned
Stars
Opgeruimd staat netjes
One Direction
Truth or Dare
Awkward
Wrong place, wrong time
A/N
Fight
Een oceaan, alleen van mij
Nooit meer
Belangrijke A/N
'I'll make you're life a living hell'
Mijn beste vriendin
Sorry!
A big mistake
I didn't do anything
Broken?
Broken.
Keep it a secret
Een win - win - win - situatie
Shit just got real
A/N (sorry)
A/N
Nog drie dagen
Call me TJ
Wish me luck
Ontkennen of Bekennen
'Ik wil je om een gunst vragen'
Leuk je te ontmoeten
Vlinders, deze keer de goede
'Ik wil meer zijn dan alleen je "nepvriendje"'
Het telefoontje
Morgen, morgen is het weer zo ver
A/N
Een geval apart...
Een droom die uitkomt, eerder een nachtmerrie
A/N sorry
Katie
Heerlijk om weer terug te zijn
Eén keer zonder drama, is dat te veel gevraagd?
Punt uit
Facts
Iets onnatuurlijks
Wees er dankbaar voor...
I have always loved you
Niet nog een keer
Back to normal
Vaarwel
I've missed you
Forgive and Forget
Family issues
Help me
I'm officially death
You'll be mine
Tonight is the night
Goodgirls are badgirls that haven't been caught
Finally know what I want
Alleen maar liefde. Pure liefde.
Niet het einde
Smoen my life
(A/N) Nieuwe cover
That's a wrap!
The favor
The wrap party (part 1)
The wrap party (part 2)
So close
Family fight
I'm here for you
Hie ha ho
Your my princess, I'm your prince
San Fransisco
De liefdesfluisteraar
Ik ben er klaar mee
The longest ride
Drama drama drama
He-who-must-not-be-named
Let's break a heart at noon, shall we?
Code rood
Een dag vol voicemails
The sweet scent of lies and betrayal
Fifty shades of cuteness (oh and waffles)
Let's talk
Back at it again with the popular song

Eerste filmdag

12.7K 428 68
By CreativeFashionx

'Megan, mag ik binnen komen?'. Jamie klopt op mijn deur.

'Jamie ga weg, alsjeblieft!' roep ik terug. Ik heb nu echt geen zin in hem. Oke, wat hij heeft gedaan is geen wereldramp, maar toch...

'Megan, het spijt me echt! Het is gewoo-'. Jamie stopt midden in zijn zin, alsof hij de juiste woorden niet kan vinden. 'Weetje, het is een beetje moeilijk te zeggen als er een deur tussen ons in zit,' vervolgd hij.

'Ik kan je anders prima horen!' roep ik terug.

'Babe, open de deur! Ik wil dat je in mijn ogen kijkt, zodat je ziet dat ik meen wat ik ga zeggen!'. Ik zucht heel diep, maar sta uiteindelijk toch op om de deur open te doen. Langzaam draai ik aan het slot en doe ik de deur open.

'Wat?,' zeg ik kortaf, en ik sla mijn armen over elkaar.

'Mag ik binnen komen?' vraagt Jamie zuchtend. Ik rol kort met mijn ogen en stap uit de deuropening, zodat Jamie er langs kan. Samen nemen we plaats op mijn roze bankje.

'Luister Megan,' begint Jamie, 'Ik ben niet echt goed in het "uiten" van mijn gevoelens'. Hij haakt met zijn vingers bij het woord uiten, 'Maar het is gewoon, nou ja, je bent gewoon... Anders'.

'Wow, alles wat een meisje wil horen,' zeg ik sarcastisch. Jamie schud zijn hoofd.

'Nee, je vat het verkeerd op'. Jamie pakt mijn handen en knijpt er zachtjes in. Ik kijk er even naar, tot Jamie mijn kin omhoog tilt, zodat ik hem aan kijk.

'Bij alle meisjes die ik heb gedate, en dat waren er veel, voelde ik niet wat ik nu voel. Ik ken je nog niet heel lang, maar toch voelt het alsof ik je al jaren ken. Je bent zo speciaal voor mij, nu al, en ik wil je gewoon niet kwijt'. Sprakeloos kijk ik Jamie aan. Waren dat echt zijn woorden? Hij is gewoon te "badboy" om die woorden te kunnen verzinnen. Hij spijbelt, is brutaal tegen leraren, trekt zich niks van niemand aan, hij vecht, heeft tattoo's, hij kleineerd mensen en maakt ze bang...

'Is dit je "standaard" verhaal bij meisjes die boos op je zijn, huh? Hoe vaak heb je deze zinnen al gebruikt?'. Jamie kijkt naar beneden.

'Okee, best vaak, maar dit keer meen ik het!' roept Jamie.

'Tuurlijk, en hoe va-'.

'Kijk in mijn ogen en zeg dat ik lieg,' onderbreekt hij me. Ik kijk hem dan kwaad aan. Toch krijg ik al snel een raar gevoel. Een oprecht gevoel, alsof hij het echt meent. Voor een tijdje staar ik in zijn chocolade bruine ogen, die langzaam dichterbij komen. Al snel voel ik zijn zachte lippen op die van mij. Als ik even later terug trek sla ik mijn ogen neer en zucht diep.

'Het spijt me Jamie, dat ik zo raar en overdreven reageerde. Het is gewoon... Een jongen heeft nog nooit echt intersse in mij gehad en ik weet gewoon niet hoe ik moet reageren,' verzucht ik. Er verschijnt een grote glimlach op Jamie's gezcht.

'Rustig maar baby, het is goed,' fluistert hij, terwijl hij me stevig in zijn armen houdt.

--

Ik gaap nog eens voor ik de studio binnen loop. Al vrij snel komt Gerald op me af gelopen.

'We lopen achter op schema, dus vertel ik wat we gaan doe tijdens de vigagie en skippen we lunch, dat moet je tussendoor doen'.

'Gerald, ook leuk om jou te zien! Hoe het met me gaat? Goed hoor! Met jou?' roep ik, overenthausiast. Gerald rolt geïriteerd met zijn ogen.

'Vigagie, nu,' zegt hij kortaf.

'Uhm okee? Weetje ik had mijn eerste filmdag heel anders voorge-'. Voordat Gerald mij m'n zin af kan laten maken, trekt hij me mee.

'Eerst vigagie,' zegt hij, en hij lijd me naar een kamer. "Vigagie" staat op een bordje op de deur. Je kan wel zien dat alles haast heeft, want Gerald duwt me haast op de stoel.

'Nou, ik leer zo wel de andere kant van je te kennen,' mompel in binnensmonds. Ik denk en eerlijk gezegt hoop ik dat hij het niet hoorde.

'Dat is Yasmin, je vigagiste,' zegt Gerald. Hij wijst naar een vrouw van rond de dertig, dik opgemaakt en haar blonde haar helemaal gestijld. Yasmin komt naar ons toe gelopen en geeft me een hand, maar veel tijd om zich voor te stellen heeft ze niet.

'Yasmin, we willen een straat look. Dus rommelig haar en een beetje stoere kleren okee?' zegt Gerald. Yasmin knikt en experimenteerd wat globaal. Ze denkt na en loopt naar een tafel met een grote map. Ze bladert er wat doorheen en laat iets aan Gerald zien. Hij kijkt er even naar, maar schudt uiteindelijk zijn hoofd. Bij het volgende plaatje knikt hij instemmend.

'Okee sweetie, we gaan zoiets met je haar doen,' zegt Yasmin. Ze laat me een plaatje zien. Ik glimlach en knik. Het is niet helemaal mijn stijl, maar ik lijk dan ook echt niet op Kate, mijn personage, dus nou ja...

--

Ik bekijk mezelf in spiegel. Ben ik dit? Ik zie er zo anders uit! Ik heb een kort shortje aan, een hempje met infinity, mintgroene vans en een rommelige staart (A/N foto aan de zijkant >>>>).

Eerste scene over tien minuten!

Ik hoor de stem van Gerald de studio door galmen. Ineens komt alles binnen. Alles wat er komen gaat. Ik kijk nog een keer naar mezelf en schud mijn hoofd. Ik kan dit echt niet! Deze rol is veel te hoog gegrepen. Ik begin een beetje panniekerig te ademen. Ik heb geen paniek aanval meer gehad sinds de tweede klas, toen ik nog werd gepest. Ik grijp naar het bekertje water op mijn bureau en probeer wat te drinken, maar doordat ik zo hevig aan het happen ben naar adem verslik ik me, waardoor ik nog meer moeite krijg met ademen, omdat ik nu ook moet hoesten.

'Ben je er klaar vo-'. Brandon stopt acuut met praten als hij me ziet en rent naar me toe. 'Rustig, rustig,' zegt hij kalm, terwijl hij op mijn rug klopt. Mijn ademhaling word na een tijdje wat rustig en voor een lange tijd blijft het stil.

'Bedankt,' kuch ik op een gegeven moment.

'Mijn broer heeft het ook, dus ik weet wat ik moet doen,' zegt Brandon, 'Maar... Ehmm...'. Brandon is een tijdje stil, alsof hij niet meer weet wat hij wil zeggen.

'Maar wat?' vraag ik. Ik kijk hem afwachtend aan. 'Niks, laat maar,' zegt hij. Weer blijft het stil, maar deze keer is het een fijne stilte.

'Denk je dat je het kan?' zegt Brandon na een tijdje. Ik blijf stil en kijk naar de grond.

'Dat beschouw ik als een nee'. Brandon zucht en trekt me mee naar m'n spiegel. Hij wijst naar mijn spiegelbeeld. Hij slaat een arm om m'n middel, waardoor ik een behaagelijk warm gevoel krijg van binnen. Het voelt raar, maar ook fijn.

'Je hoeft echt niet zo onzeker te zijn, want je kan dit,' begint Brandon, 'Je bent uit meer dan tiendúizend aanmeldingen gekozen, dat moet toch wel iets beteken?' zegt Brandon. Ik kijk naar m'n schoenen, maar al gauw tilt Brandon mijn kin op.

'Je gaat het geweldig doen, dat weet ik zeker'. Ik kijk naar m'n spiegelbeeld en glimlach zwakjes.

'Bedankt,' zeg ik zachtjes. Er verschijnt een glimlach op zijn gezicht, waardoor zijn schattige kuiltjes verschijnen.

Ho

Stop

Even terugspoelen

Schattig?

Dat was niet mijn gedachte

Waardoor zijn kuiltjes verschijnen, dat was mijn gedachte.

Niks meer, niks minder

'Kom je?' haalt Brandon me uit mijn gedachte. Ik knik en volg hem naar de set. Zodra we aankomen zegt Gerald wat er in deze scene gebeurd. Als hij klaar is worden we naar onze plek geleid. Gerald roept nog een paar keer dat somige mensen moeten verplaatsen en Yasmin werkt mijn make-up nog een klein beetje bij. Als alles tot op de laatste puntjes perfect is gaat het beginnen.

'Stilte!' roept Gerald door een soort megaphone. 'Iedereen op zijn plek? Licht? Geluid?'. Hij wacht op een paar tekens van goedkeuring

'Okee, camera in 5... 4... 3... 2... 1...'

'Actie!'

---------------------------------------------

Heloow!!!!

Paar dingetjes:

•Sorry voor de langzame updates, maar zoals ik al heb gezegd doet wifi raar en ik had veel toetsen afgelopen weken. Komende week valt het weer mee, dus ik hoop dan wat sneller te kunnen updaten!

•Ik heb weer ondekt hoe je foto's bij je verhaal kan zetten dus dat doe ik vanaf nu weer :)

Meer heb ik eigenlijk niet. Ik weet eigenlijk nooit wat je kan zeggen in het laatste A/N stukkje...

Hoe dan ook, ik hoop dat jullie het verhaal nog een beetje leuk vinden of een beetje saai misschien? Ik zal weer wat spannendere stukjes maken, beloofd!

Nou, heb ik toch nog een heel verhaal gehouden :)

xx

Comment

Vote

Follow

Continue Reading

You'll Also Like

137K 8.6K 84
Een prins, een jongen die al veel te lang voor zijn stiefmoeder werkt en een bal dat beide levens voorgoed laat veranderen. Assepoester het sprookje...
50.4K 1.7K 80
"Laat je verdriet je geluk niet overschaduwen." Aryah komt bij haar ouders uit de kast als lesbisch, maar ze reageren niet zoals ze had verwacht. Ze...
6.2K 328 67
Stel: je bent zestien going-on zeventien en bent net begonnen aan de vijfde klas gymnasium. Samen met negentien andere leerlingen zit je in één klas...
575K 20.6K 64
Dit verhaal gaat over een 17- jarige nisrine. Nisrine heeft lichtbruin haar en groene ogen een pracht van een meid! Ze leert een jongen kennen genaam...