Wild

By -Sterre

121K 5.4K 4.4K

După ce au crescut, Ashley, Asher si Ashton, au început în cele din urmă să își ia treaba in serios, erau cop... More

Prolog
Capitolul 1-În care King face cunoștință cu Blake
Capitolul 2-În care mă uimesc și pe mine însămi
Capitolul 3-In care NE distram pe cinste
Capitolul 4-In care cad in cada
Capitolul 5-In care bocesc puțin
Capitolul 6-In care Drew se intoarce
Capitolul 7-In care curge sange
Capitolul 8-In care cred ca mama nu vrea sa devina bunică
Capitolul 9-In care fetele Henderson se împacă
Capitolul 10-In care o fac lată rau de tot
Capitolul 11-In care ma indoiesc de Alexander
Capitolul 12-In care ma simt neputincios
Aaaaaaaa!!
Capitolul 13-In care amenint un idiot
Capitolul 14-In care " Pot să te sărut si mâine să zic ca a fost o aberație?"
Capitolul 15-In care il desenez pe Eliot
Capitolul 16-In care sarut un ratonel
Capitolul 18-In care asa ca daca vrei sa mai apuci ziua de mâine, taci
Capitolul 19-In care recunosc ca...
Capitolul 20-In care il tund chel in somn
Capitolul 21-In care se fac schimbari
Capitolul 22-In care am invatat in cele din urma sa avem grija...
Capitolul 23-In care nu mai stiu daca va supravietui...
Hei gogoselelor!
Capitolul 24-In care punem pariu
Capitolul 25-In care nu mai dormi la noapte...
Epilog
Treceti un picut pe aici plss!😁

Capitolul 17-In care cineva sufera dureri crunte

3.4K 180 327
By -Sterre

Ashley

Îmi trec degetele peste cuțitele si armele așezate ordonat pe un raft din fier, luand doua si începând să le ascut, pentru a îmi domoli furia. Îl azvârl în peretele cel mai apropiat, acesta luand o poziție perfect orizontală, stand bine înfipt în lemn.

-Chiar ai de gând să faci asta?

Simt mana fratelui meu pe umăr facandu-ma să tresar, ca apoi să ma întorc cu fata spre el, zâmbind mișelește.

-Nimic nu poate sa ma oprească, astept asta de trei ani.

Iau un alt cuțit, scăpând un mârâit de furie printre buze, ascuțind pumnalul dintre degetele mele, până a trimis o undă de lumină pe tavan, asemeni unei oglinzi.

-Ceilalți vor veni să asiste la micul tău show, ca să zic așa... încearcă să nu îl desfigurezi prea tare.

Oftează plecând din camera, părea obosit, si nici ceilalți nu cred că sunt mai bine, si au motive să mă înjure, deoarece i-am trezit cu noaptea în cap, unii apunând să doarmă doar o amărâtă de oră, însă Asher a ținut mortis să îi aducem aici, părea foarte entuziasmat sa vadă o nouă "demonstrație" a furiei mele dezlănțuite... și-a adus si pop-corn!

Ii fac semn Dianei să ducă masa in camera alăturată, eu intrând la puțin timp, zâmbind satisfăcută când l-am văzut pe Logan legat de scaunul de lemn, mâinile sale fiind prinse pe masa cu un fel de cătușe, nici nu mi-am imaginat până acum ce satisfacție îmi oferă imaginea asta, cu el vulnerabil si speriat.

M-am așezat pe scaunul din fata lui, întinzând mâna și dandu-i jos cârpa mai mult maro decât alba de la ochii. A mijit ochii încercând să se obișnuiasca cu lumina, privind desconcentrat în jur, ca aport să își pironeasca privirea pe chipul meu, ce purta un zâmbet ușor sadic.

-Ce faci iubire? Intreb sarcastică punandu-mi barbia în palmă, ridicând amuzata sprâncenele.

-De ce m-ai adus aici? Mârâie furios, zbatandu-se ca un animal în cușca, si când mă gândesc că încă nu i-am făcut nimic.

-Avem niste treburi de rezolvat.

Iau un cuțit de pe măsuța gri, presând indexul de vârful acestuia, ca apoi să dau plictisită din umeri.

-Cum ar fi? Își da ochii plictisit peste cap, în încercarea de a mă sfida, oare a uitat că e complet imobilizat?

Mă încrunt punând cuțitul cu mâna dreaptă infigandu-i-l cu putere în palmă, acesta urlând de durere si tresărind cu putere, așa îi trebuie!

-Cum ar fi faptul ca l-ai plătit pe Conor să îi facă rău lui Char de ciudă fiindcă tu nu te-ai putut atinge de ea?! Știai ce era furios fiindcă nu era doar a lui, si ai profitat de vulnerabilitatea lui! Acum fi fericit să auzi că e mort, sub doi metrii de pământ din cauza ta, si a prostii lui! El a încasat doar un glonț, moarte ușoară după părerea mea, însă tu nu vei avea acest noroc! Aproape îl scuip între ochi, fara sa îmi pese de balta ce se forma încetul cu încetul sub masă.

Înghite în sec când mă vede prinzând un alt pumnal din zecile pe care le aveam pregătite doar pentru el, strapungandu-i si cealaltă mână, el aplicându-se în fața de durere.

-Trădătorul de Benjamin ți-a spus, nu?

Glasul lui era sugrumat, aproape de nerecunoscut, si lucrul ăsta alimenta drăcușorul ce își freca palmele pe umărul meu, răzând malefic. Ura îmi curgea prin vene, si știam că pentru persoanele ce mă priveau de dupa geamul din dreapta mea eram de nerecunoscut, ma comport de parca as fi posedata, si poate ca si sunt. Posedată de furie.

-Benjy nu e un trădător, stii, e un om de încredere, câte tine la viață lui.

Spun asta intrare timp ce ii aplicam pe spate o tăietură lunga de la baza gâtului, până la blugii negrii, din ea începând să se prelingă alte firicele de sânge.

-Si despre relația noastră nu ai nimic de spus?

Întrebarea lui, si zâmbetul fals m-au făcut să ma înfurii si mai tare dacă este posibil, probabil el a crezut ca are să îmi între in suflet, si o sa ma rănească, făcându-mă să fug iarăși cu lacrimi în ochii, ca acum șase ore, însă se înșală amarnic, acum nu mai sunt obosită, si desi nu îmi place să recunosc, faptul că știu ca fratele lui, fie el și vitreg îmi ține partea, ma lasă să îi dau frâu liber "nebuniei" mele.

Îl mai crestez o dată pe spate, tăietură fiind acum mult mai adâncă, parcă putând sa vad albul unei coaste pe după sângele ce curgea șuvoi.

-Proasta idee, ma gândeam să nu îmi bag fostele sentimente în asta, însă se pare că nu îmi dai de ales, așa ca hai sa jucam un joc.

Oftez teatral luand de pe acea măsuță "magică" un bisturiu, ca după să mă așez pe un colț al mesei, unde sângele lui nu ajunsese încă.

-O să imi amintesc fiecare minciunica a ta, spusă desi știai că urăsc minciunile, si pentru fiecare, o să îți fac o tăietură pe fățuca ta minunată.

Zic, ochii lui largindu-se instantaneu, privirea umplându-i-se de groază, însă nici ca îmi pasă, e momentul să mă răzbun pentru tot ceea ce mi-a făcut.

-Nu ai de gând să îmi faci asta, hai sa îngropăm securea de dragul vremurilor trecute...

-Nu vad nimic frumos in trecutul nostru, si in momentele în care ți-ai bătut joc de mine.

-Haide scunpo, stiu ca inca mai ti la mine, unde a dispărut Ash cea scumpa si calma?

-Tu cu încă (,) câteva persoane ați reușit să o îngropați, felicitări!

Zâmbesc ironic verificând cu ajutorul unei coli de hârtie dacă bisturiul e destul de ascuțit, asta pentru a știi dacă e bun pentru a îi distruge fata ăstuia, si pentru a prelungi agonia.

-Nu se poate așa ceva, trebuie să mai fi rămas ceva din ea.

-Hai să lăsăm prostiile, si sa începem micul nostru joculet...

Ii fac semn lui Ash să îl trimita pe Dylan aici... M-am gândit că ar fi frumos să simtă și el cum e sa fi trădat de cel mai bun prieten. Brunetul intra cu un aer degajat în camera, Logan clipind des, parca fără să îi vina sa creadă ce vede în fata ochilor, prietenul meu prinzandu-l de umeri si imobilizandu-l.

-Dylan, ce mama dracului faci, suntem cei mai buni prieteni ai uitat? Ca frații mai știi?

-Scuze amice, însă după ce te-ai culcat cu logodnica mea, drogata fiind chiar de tine, ca după să o omori, nu mai pot să fiu în tabăra ta, ceea ce o să primești in seara asta, meriti cu vârf și îndesat.

La auzul vorbelor lui Dy, fata lui Logan s-a schimonosit de parca i-ar fi căzut cerul în cap, însă Dylan are dreptate, și-o merită.

-Te întrebi de unde știe? Eu i-am spus, ca multe altele de altfel... acum serios, hai sa începem, chiar ma plictisesc! Mai știi când mi-ai spus că mă iubești, sau când ai zis că nu îți mai dorești pe nimeni altcineva în viața ta? Oh, sau atunci când te-am prins cu alta calare pe tine si ai spus că ești drogat, eu cu mintea mea de copila proastă de cinspe ani crezându-te?

Enumăr eu doar câteva dintre minciuni, după fiecare mai adăugând câte o tăietură.

-Sau când ți-am spus ca te iubesc, beata fiind, aproape culcandu-ma cu tine, însă noroc cu Dylan aici de fata, fiindcă altfel as fi făcut cea mai mare greșeală a vieții mele? Da, am fost o idioata să te iubesc, si are să îmi oară rău toată viața, însă acum hai sa continuam, încă nu am terminat. Gândește cum mă simțeam când nu ajungeai la întâlniri, sau nu aveai niciodată timp pentru mine, fiindcă spuneai mereu ca îți dă tata mult de lucru, în unele momente el fiind chiar lângă mine, spunându-mi ca minți, însă nu mi-am credit propriul tată pentru tine! Sau ziua în care ne-am întâlnit, si ai spus ca dadusesi din greșeală peste mine, însă tu defapt aveai un plan bine pus la punct ca sa îmi intrii în pantaloni, si când ai văzut că nu funcționează, ai început să te dai la Julia, ea mai mică și mai prostita, cazandu-ti în plasa din prima noapte, nu a înțeles niciodată vorba mea despre faptul ca daca tu ai paispe' si eo douăzeci, ce dracu crezi ca vrea? Insa cum sa ma astept ca ea să îmi asculte vorbele, când joci măcar eu nu am făcut-o?!

Strig supărată, strâmbând ușor din nas când i-am văzut fata plina de dare de sânge, nu îmi părea rău pentru el, ar fi o prostie, după ce eu i-am făcut toate astea, însă e atâta sânge pe jos, si pe pantalonii mei, încât cred că o să înceapă să mi se facă greață.

Am luat un cuțit special, facandu-i tăieturi printre coaste, fara sa ratez măcar vreun spațiu. Am tras un ochii spre Dylan, ce se juca dezinteresat pe telefon, de acum un an, de când iubita lui a murit a devenit foarte ignorant, si de nerecunoscut, dacă ar fi fost ca mai demult, nu m-ar fi lăsat sa merg așa departe, avea suflet, însă cum am mai spus, în lumea asta sa ai așa ceva, nu e o calitate, ci mai degrabă un defect.

-Stiu, prin ce treci tu acum, e nimica toată, eu am vrut sa te răstignesc pe peretele din spatele tău, sau si mai rău, să îți tăi bijuteriile, însă Ashton mi-a spus că aș merge prea departe, ca nu meriti atâta osteneală, ca ești un jeg fără de care lumea asta poate sa trăiască fără să observe, si dece crezi ca spun asta? Fiindcă cred ca nici măcar mama ta nu ar observa lipsa ta, e si ea o nenorocită care a ales să îi fure mișelește soțul ficei sale, fie si ea vitrega. Da, am făcut cercetări, însă nu am vrut sa aflu mai multe despre biata femeie care a avut de suferit din cauza voastră nenorocirilor, si ști de ce? Fiindcă m-as fi simțit prost fata de Blake si Char, spre deosebire de tine, eu stiu când sa ma opresc! Dacă acum trei ani, cineva mi-ar fi spus ca o sa ajungem in ipostaza asta, l-as fi trimis în șuturi la cel ma apropiat spital de nebuni, so ghici ce? Acum mi-ar fi părut rău, fiindcă omul acela ar fi avut dreptate! Nici nu mai găsesc vreun lucru bun la tine! Sincer, mi-ar fi jena să fiu în pielea ta!

-Tarfa! Spune el tușind, abea stand in fund, dacă nu ar fi fost Dy, probabil că era de mult pe jos.

Îmi pierd cumpătul retezndu-i o ureche si apoi infigandu-i cuțitul în ochiul stâng. Mă indrept furioasă spre ușă, deschizând-o si intorcandu-ma spre Dylan ca ma privea impasibil.

-Ia-l de aici, nu vreau să îl mai văd în fata ochilor, să dispară! Pufnesc enervată el dand din umeri.

Ies afară, înconjurand încăperea si trecand pe lângă ceilalți ce mă priveau ușor uimiți, Asher a deschis gura să spună ceva, însă am ridicat mâna în semn să tacă.

-Nici să nu aud!

Pufnesc si trec pe lângă el, fara ca măcar să privesc o secundă înapoi, nu îmi pare rău pentru ceea ce am făcut, nu am nici pic de remușcări, atâta timp cât merită toate astea, si mâine va fi mort, îngropat si am sa pot sa spun ca am scăpat de el pentru totdeauna, ca o sa pot sa dorm mai liniștită noaptea, fiindcă am scăpat de o persoană de pe  lista mea neagră! Bine, poate doua dacă îl punem si pe Conor, dar asta e alta poveste.

Am urcat in masina, pornind spre casă, lasandu-i pe ceilalți la sediu... am nevoie de un somn bun duoa toate astea!

-Va continua

[NECORECTAT]
2014cuv

——————

Sper ca va plăcut, mi-e somn așa ca am sa va intreb doar cum vi s-a parut Ash?

Va pup si noapte buna! -04:32-

Continue Reading

You'll Also Like

1.1M 52.5K 41
În curs de EDITARE! * LA-ul... Superbul, aglomeratul oraș din Sudul Californiei. Loc în care toți o putem lua de la capăt, ne putem regăsi pe noi înș...
1.1M 35.1K 52
Izabella a fost mereu un mister pentru cei ce au întâlnit-o. Mereu rece, tăcută și singură. Alunga repede pe cei ce nu îi puteau face față personalit...
1.1M 92.3K 83
Academia trebuie să te pregătească. Trebuie să te învețe să devi un înger complet, așa cum ți-a fost sortit. Ar trebui ca discipolii să fie buni, ve...
305K 18.7K 66
Când crezi că nu mai ai nimic, că sufletul ți se scurge printre degete și inima își pierde din putere, când simți că nu mai poți să faci nici un pas...