ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ

By Vaso_romance

52.1K 2.3K 352

Η Emily είναι ευτυχισμένη όσο ζει ο πατέρας της μαζί με τα αδέρφια της. Όμως ο αναπάντεχος θάνατος του θα τη... More

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ
KΕΦΑΛΑΙΟ 1
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 16
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 17
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 18
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 19
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 20
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 21
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 22
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 23
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 24
ΚΕΦΑΛΑIΟ 25
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 26
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 27
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 28
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 29
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 30
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 31
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 32
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 33
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 34
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 35
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 36
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 38
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 39
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 40
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 41
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 42

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 37

362 28 2
By Vaso_romance

Τα χέρια του κατέβηκαν  στην μπορντό φούστα της και την έβγαλε ανυπόμονος. Η Έμιλυ έφερε τα χέρια της στο σφιχτό του στήθος και τον σταμάτησε. Κοίταξε το λάγνο βλέμμα του και αμέσως ερεθίστηκε και η ίδια απ' την αρρενωπή μορφή του. 

-"Όλες οι φορές μας ήταν απλό πήδημα." Με λίγη ντροπή δίστασε να συνεχίσει, έγλειψε τα ροδαλά χείλη της αμήχανα και είπε. "Αυτό που θέλω τώρα είναι να κάνουμε έρωτα." Τα μεγάλα σκούρα μάτια της ,κοίταξαν τα δικά του περιμένοντας με προσμονή. Τον ποθούσε απεγνωσμένα.

Ο Τζέρεμι μόρφασε παραξενεμένος ,μα απάντησε. "Δεν ξέρω. Κάθε φορά που το κάνω το κάνω με τον ίδιο τρόπο. Δεν καταλαβαίνω την διαφορά." Με απόλυτη  ειλικρίνεια περίμενε την δική της κίνηση. Να τον καθοδηγήσει. Δεν χόρταινε να θαυμάζει το αριστοκρατικό πρόσωπό της ,με την λευκή επιδερμίδα και τις μακριές βλεφαρίδες. Ειδικά την μικροσκοπική ελιά που βρισκόταν πάνω απ' το αριστερό, λεπτό φρύδι της και η οποία έκανε τη διαφορά.

-"Εντάξει. Βγάλε μου όλα τα ρούχα και εγώ θα βγάλω  τα δικά σου."  Στο λεπτό έμειναν και οι δύο γυμνοί πάνω στο πάπλωμα. Το αισθησιακό στόμα της μισάνοιξε και περίμενε το φιλί του  ανυπόμονα. Τα βλέφαρα μισόκλειστα και τα χρυσά μαλλιά γυρώ απ' το κεφάλι της την έκαναν να μοιάζει σαν άγγελο. Η ανάσα της άρχισε να γίνεται πιο έντονη καθώς ο Τζέρεμι έμεινε να κοιτάει για λίγο το εξαίσιο αυτό πρόσωπο με ηρεμία, που πάντα ήθελε να χαζεύει με τις ώρες. Δέρμα από πορσελάνη και χείλη γεννημένα να τα φιλάει αυτός και μόνο αυτός. 

Παρόλα αυτά η Έμιλυ ένιωθε άβολα γιατί ποτέ δεν την είχε δει ολόκληρη γυμνή.  Το βλέμμα  του περιπλανήθηκε στο λευκό στήθος της ,τη λεπτή μέση, και τέλος  στη μεγάλη λεκάνη της. Δεξιά και αριστερά είχε λίγες ραγάδες που την έκαναν ακόμα πιο θηλυκή και γυναίκα. Του άρεσε αυτή η φυσικότητα και το γεγονός πως είχε αρκετό μπούτι ώστε να 'γεμίζει' το χέρι του.

Ενθουσιασμένος έσκυψε και την φίλησε ανάμεσα στα στήθη. Εκείνη δεν τον κοίταξε. Τα μάγουλά της είχαν γίνει κατακόκκινα απ' την ντροπή, που έκανε πλήρη αντίθεση απ' το υπόλοιπο λευκό κορμί.  Μα αναστέναξε βαριά όταν άρχισε να φιλάει το κάθε στήθος της ξεχωριστά.Έβαλε τα χέρια της στα μαλλιά του και τα χάιδεψε. Σαν να έλεγε "ευχαριστώ" .Όλη αυτή η έλξη και το πάθος σε συνδυασμό με την ενοχή ,έκαναν την καρδιά της να χωρίζεται στα δύο. Μα έτσι απολάμβανε την πράξη πολύ περισσότερο. Το απαγορευμένο τους έφερνε πιο κοντά και δυνάμωνε  την σχέση.

Εκείνος απολάμβανε τόσο πολύ το κορμί της, ειδικά τώρα που το 'χε μπροστά του ολόγυμνο. Είχε πολύ όμορφο και θηλυκό σωματότυπο που φανέρωνε έντονη σεξουλικότητα και καλή υγεία. Δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να αγγίζει αχόρταγος το στρογγυλό, συμπαθητικό στήθος, ούτε τα πλευρά της. Μα το αγαπημένο του σημείο ήταν οι στρουμπουλοί, πεταχτοί γοφοί και οι μαλακοί μηροί της. Ειδικά το ευαίσθητο σημείο ανάμεσα στα καλίγραμμα  πόδια της.

Ίσως αυτή η φορά να ήταν όντως έρωτας ,ακόμα κι αν δεν το κατάλαβε. Η επαφή των ματιών τους ήταν συνεχής και ο τρόπος πιο μαλακός. Προς το τέλος έσκυψε το κεφάλι του στο λαιμό της και συνέχισε να την φιλάει παθιασμένα. Η κοπέλα δάκρυσε με λυγμούς ακόμα μία φορά πάνω στην κορύφωσή της. Σκεφτόταν την υπέρτατη απόλαυση που ζούσε και το γεγονός πως ήταν παντρεμένη και -σύμφωνα με τη λογική-έπρεπε να μισεί αυτόν τον άντρα. Όλα αυτά έκαναν την απόλαυσή της πιο πικρή και τραγική. Έτσι πάνω στην πιο υπέροχη στιγμή του έρωτα πάντα δάκρυζε. Λόγω πάθους μα και μετάνοιας. Την ίδια στιγμή που ζούσε την απόλυτη ευτυχία ,βίωνε και την απόλυτη απόγνωση.

Αντίθετα εκείνος δεν ένιωθε καμία ενοχή. Πάντα έδινε όλο τον εαυτό του για να ικανοποιηθεί ο ίδιος μα και η κοπέλα του. Η ιδιότητα του εραστή καθώς και  ο ανδρισμός του τον έκαναν ιδιαίτερα περήφανο. Γι' αυτό ποτέ δεν ήθελε να απογοητεύει την παρτενέρ του. Μα η συγκεκριμένη  ξυπνούσε κάτι άγνωστο μες στην ψυχή του. Ήθελε απεγνωσμένα να την φιλήσει και να βρεθεί μέσα της. Πέρα απ' τη δυνατή σωματική έλξη, ποθούσε τον χαρακτήρα και την φωνή της. Λάτρευε να μιλάνε και να του εκφράζει τις διαφορετικές απόψεις της. Ήταν μια γυναίκα που ερέθιζε και τον εσωτερικό του κόσμο, όχι  μόνο τον εξωτερικό. Και θα 'κανε τα πάντα για να την κρατήσει κοντά του. Τα πάντα..



  ~~~~



Η Έμιλυ ανάσαινε ήρεμα και ρυθμικά πάνω στην αγκαλιά του Τζέρεμι. Το δυνατό του χέρι ήταν τυλιγμένο προστατευτικά γύρω της. Και οι δύο είχαν ανοιχτά τα μάτια τους μα δεν μιλούσαν. Απλά ήθελαν να απολαύσουν την ησυχία του μικροσκοπικού δωματίου. Να νιώσουν την αίσθηση της ελευθερίας. Ο ένας το κορμί του άλλου. Την αίσθηση της σάρκας που πρώτη φορά ήταν εκτεθειμένη έναντι του άλλου. Αυτές οι λίγες στιγμές ελευθερίας που ήταν περιορισμένες και έκαναν τον έρωτα πιο γλυκό και δυνατό.

Γύρω απ' το κεφάλι της απλωνόταν ένα χρυσό φωτοστέφανο με απαλές μπούκλες ,που τόσο λάτρευε ο άντρας.  Ήταν όλο πάνω στο χέρι του και μοσχοβολούσε. Φίλησε το κεφάλι της απαλά και έπιασε τα τσιγάρα του. Ήταν τόσο χαρούμενος που αυτή η όμορφη γυναίκα τον ήθελε και την είχε στην αγκαλιά του. Κοίταξε τον καθρέπτη απέναντι και τους είδε μαζί αγκαλιασμένους. Ήταν πολύ όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι. Εκείνος μελαχρινός με σκούρα χρώματα και άγρια ομορφιά. Εκείνη ξανθιά με ανοιχτά χρώματα και γλυκό πρόσωπο. Η αντίθεση τους έκανε πιο ταιριαστούς. Μακάρι η εικόνα που να 'έβλεπα κάθε πρωί μόλις ξυπνώ να  ήταν αυτή.. σκέφτηκε με μελαγχολία.

Εκείνη ένιωθε μεγάλη ασφάλεια κοντά του. Τον αγκάλιασε  πιο σφιχτά και πέρασε το πόδι της γύρω του. Ήταν νέος και δυνατός άντρας. Μπορούσε να την υποστηρίξει και να της χαρίσει απόλαυση και χαρά. Μακάρι να κάνα το παιδί του. Θα έβγαινε όμορφο και σκληρό σαν αυτόν.. Βέβαια δεν του ομολογούσε αυτές τις σκέψεις γιατί δεν ήξερε πως θ' αντιδράσει. Και φυσικά δεν ήθελε να τον στεναχωρήσει.

Ο Τζέρεμι είχε σχεδόν τελειώσει το μισό τσιγάρο όταν σήκωσε το κεφάλι της για να τον κοιτάξει. Το βλέμμα του ήταν βλοσυρό όπως πάντα και κοιτούσε το ταβάνι βυθισμένος σε σκέψεις. Ήταν ακόμα πιο γοητευτικός όταν ρουφούσε και ξεφυσούσε τον καπνό. Προκειμένου να του τραβήξει την προσοχή άρπαξε το τσιγάρο απ' το χέρι και τράβηξε μια τσούρα. Εκείνος την κοίταξε παραξενεμένος και μετά γέλασε.

-"Νόμιζα πως δεν σου άρεσε το κάπνισμα." 

-"Τώρα δεν μου αρέσει. Παλιά κάπνιζα απ' τα 16 μέχρι τα 18 μου μόνο για μόστρα. Δεν μου άρεσε ποτέ." Τράβηξε μια δεύτερη και του το επέστρεψε. "Ήμουν πολύ χαζή."

-"Ευτυχώς το σταμάτησες. Δεν σου πάει καθόλου."  Την κοίταξε στα μάτια ευτυχισμένος για λίγο. Όταν γελούσε γινόταν άλλος άνθρωπος. Τα λακάκια του φαινόταν όποτε γελούσε με το δεξί να 'ναι λίγο πιο έντονο. Του πρόσδιδε περισσότερη γοητεία και αθωότητα. Η Έμιλυ ένιωθε να λιώνει μέσα της όποτε της γελούσε σαν παιδί. Όπως όλες οι γυναίκες σίγουρα.. σκέφτηκε υποσυνείδητα .Αυθόρμητα τον φίλησε πεταχτά στα χείλη και ξαναέβαλε το κεφάλι της πάνω στο στέρνο του.

Χάιδευε το σκληρό του στήθος με τα μακριά δάχτυλα της. "Τί θα κάνεις στην αλλαγή του χρόνου;" Ρώτησε ανέμελα. Έβρισκε πολύ όμορφες τις μαύρες τριχούλες που ξεπρόβαλλαν συνεχώς πάνω στο στήθος του. Αν δεν το χάιδευε δεν θα τις ξεχώριζε. Είχε μελαψό δέρμα κι έτσι δεν έκαναν αντίθεση με το υπόλοιπο σώμα. "Είναι σε μια βδομάδα και ακόμα δεν έχει χιονίσει."

-"Τίποτα. Δηλαδή θα δουλεύω. Ένας φίλος μου θα δουλέψει ως σερβιτόρος στο σπίτι μιας πλούσιας γριάς και θα πάω κι εγώ να σερβίρω. Θα φοράω και αυτή τη χαζή στολή ,σαν πιγκουίνος." Απάντησε κακόκεφα.Ρούφηξε το τσιγάρο έντονα και μετά ξεφύσιξε πιο χαλαρά. Έτσι έδιωχνε τον θυμό και το άγχος του. "Μην ανησυχείς. Σίγουρα θα χιονίσει." 

-"Μακάρι. Λατρεύω το χιόνι.Τουλάχιστον έχει κρύο. Αυτό είναι καλό σημάδι." Έκλεισε τα μάτια της και συνέχισε να τον χαιδεύει απαλά. Ήθελε να συγκρατήσει αυτή την αίσθηση και να την θυμάται όταν θα 'ταν μόνη. Να κλείνει τα μάτια ξανά και να τον φαντάζεται δίπλα της, κοντά της..

-"Θα 'θελα στις διακοπές να 'σαι μαζί μου. Να πάμε κάπου μαζί για λίγο." Τέλειωσε το τσιγάρο και το έσβησε στο τασάκι. "Μισώ τον λίγο χρόνο που έχουμε μαζί. Θέλω παραπάνω. Μπορώ να βρω αρκετά χρήματα ως τότε." Αναστέναξε και γύρισε προς το μέρος της. 

-"Μετά την πρωτοχρονιά θα ξαναβρεθούμε. Δεν μπορώ πιο πριν. Και τώρα είπα πως θα πάω για ψώνια για να 'ρθω. Έχω να δώσω λογαριασμό σε πολλά άτομα. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να 'ρθω ταξίδι. Θα το 'θελα πάντως πολύ." Φίλησε τον λαιμό του χαρούμενη και τον κοίταξε γαλήνια.

-"Είμαι σίγουρος πως προτιμάς να 'σαι μαζί μου παρά με τον γέρο." Έβαλε το χέρι του κάτω απ' το πάπλωμα και χάιδεψε το το αριστερό στήθος της. "Μαζί μου θα περάσεις καλύτερα και σίγουρα μπορούμε να κάνουμε καλύτερα και πιο ενδιαφέροντα πράγματα." Το βλέμμα του ξανάγινε πονηρό με το χέρι του να κατεβαίνει πιο χαμηλά.

Το σώμα της ρίγησε στο άγγιγμα του. Τώρα και εκείνη τον κοίταζε λάγνα, με λατρεία. "Ναι θέλω να 'μαι μαζί σου." Πάνω στην κάψα του έρωτα ίσως να του δίνε ψεύτικες ελπίδες, μα δεν το πολυσκέφτηκε.  "Μπορώ να πω πως θα πάω στα αδέρφια μου για καμιά βδομάδα." 

-"Καλή ιδέα. Αυτό να κάνεις!" Είπε ικανοποιημένος. Αμέσως έγειρε πάνω της και την ξαναφίλησε με ατελείωτο πάθος..




Τσεκάρετε την νέα μου ιστορία: " ΚΡΥΦΑ ΠΑΘΗ " :) Είναι εποχής και θα 'χει έντονη συνέχεια ΚΑΙ με απαγορευμένο έρωτα ;)  

Continue Reading

You'll Also Like

20.2K 2.4K 28
- Θα σου αλλάξω την ζωή, πίστεψέ με! είπε με απόλυτη σιγουριά. - Ναι. Κάπου εδώ πρέπει να σε ενημερώσω για το ότι δεν μου αρέσουν οι αλλαγές. Καθόλο...
23.1K 3.4K 21
"Ειλικρινά τι υπέροχο έχω δεσποινίς Ντέιζι? Πάντα καταλήγετε να ξεστομίζετε ανοησίες!"
84.9K 3.1K 60
Όταν η Νόα ερωτεύτηκε τον Νικ ήξερε ότι η σχέση τους δεν θα ήταν εύκολη: είναι αντίθετοι πόλοι , φωτιά και ηλεκτρισμός, και όταν είναι μαζί οι σπίθες...
10.5K 994 44
-sweetdevileyes- Ελλάδα , Αθήνα Η Αντιγόνη Γεωργίου ,μια 25χρονη απόφοιτη ψυχολογίας και ενεργή φεμινίστρια, θα χάσει για λίγο την ισορροπία της κα...