ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12

1.3K 57 10
                                    

H συγκατοίκησή τους συνεχίστηκε για δύο μήνες. Όλοι προσπαθούσαν να προσαρμοστούν και να κρατάνε ισσοροπίες. Η Έμιλυ αγόρασε στην μητέρα της ένα αναπηρικό καροτσάκι, ώστε να μπορεί να τριγυρνάει μόνη της στο σπίτι και να μην παραπονιέται. Βέβαια καθημερινά ερχόταν σπίτι ο κομμωτής και η μακιγιέζ της,ώστε να παραμένει όμορφη και περιποιημένη.

Μετά το μεσημεριανό η Τζάνις θέλησε να κάνει μπάνιο. Επειδή όμως δεν μπορούσε ο Τζέρεμυ την πήρε αγκαλιά και την πήγε στο μπάνιο.

-"Περίμενε εδώ μωρό μου, η Λένα θα έρθει σε λίγο να σε βοηθήσει." Της είπε βάζοντάς την μέσα στην μπανιέρα.

-"Αχ,έχω καταβαρεθεί εδώ μέσα!!Έχω μπουχτήσει, γιατί δεν βγαίνουμε έξω καμιά μερα?" Του γέλασε και του χάιδεψε το μπράτσο . Ένιωθε νέα δίπλα του, όμορφη και ποθητή.Γι'αυτό και τον παντρεύτηκε κατά κύριο λόγο.

-"Δεν ξέρω,είσαι έτσι ακόμα και δεν μπορείς να χορέψεις, ούτε να ξενυχτήσεις και να πιεις.." Κοίταξε και ο ίδιος βαριεστημένα. Συνήθως έβγαιναν έξω τα βράδυα και διασκέδαζαν μέχρι αργά,αλλά τώρα ήταν δύσκολο να συμβεί.

-"Χμ,κοίτα δεν είναι απαραίτητο να χορέψουμε. Απλά μπορούμε να βγούμε έξω στην καλή κοινωνία και όλοι να δουν ότι ζω μέσα στα πλούτη!! Όλοι είναι κατώτεροι μου,να 'ναι καλά η κόρη μου που παντρεύτηκε τον πλούσιο τον Ρότζερ και μας συντηρεί καλά." Ο εγωισμός της ενοχλούσε τον Τζέρεμυ κάποιες φορές,αλλά του άρεσε που ήταν δυναμική γυναίκα. Και έτσι προσπαθούσε να παραβλέπει τα αρνητικά της γυναίκας του.

Εξάλλου έκανε ότι του ζητούσε. Είμαι το σκυλάκι της, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή. Αν με αφήσει με το ζόρι θα επιβιώνω. Ενώ τώρα καλοπερνώ χωρίς άγχος. Εργαζόταν ως οικοδόμος και γι'αυτό είχε γυμνασμένο σώμα,αν και δεν πήγαινε συχνά πλεόν γιατί ηταν παντρεμενος. Τα αφεντικά του δεν τον απέλυαν αφού ηταν παντρεμένος με διασημότητα και σκέφτηκαν ότι θα τους προωθούσε.

-"Κοίτα,πάνε στην Έμιλυ και πες της να είναι έτοιμη εκείνη και ο άντρας για να βγούμε το βράδυ. Πες της να πάμε κάπου με επώνυμα ονόματα,δεν με νοιάζει που! Άντε,μην με κοιτάς. Τρέξε!!" Διέταξε και έδειξε με το χέρι της την πόρτα.

-"Καλά μωρό μου. Δεν σου χαλάω χατίρι." Είπε με κάπως ειρωνικό τόνο στην φωνή του και την φίλησε στο μάγουλο. Μ'αρέσει που το παίζω μάγκας και μπροστά της είμαι πιστός υπηρέτης. Είναι χάλια να εξαρτάσαι οικονομικά από κάποιον.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα