Wild

Von -Sterre

121K 5.4K 4.4K

După ce au crescut, Ashley, Asher si Ashton, au început în cele din urmă să își ia treaba in serios, erau cop... Mehr

Prolog
Capitolul 1-În care King face cunoștință cu Blake
Capitolul 2-În care mă uimesc și pe mine însămi
Capitolul 3-In care NE distram pe cinste
Capitolul 4-In care cad in cada
Capitolul 5-In care bocesc puțin
Capitolul 6-In care Drew se intoarce
Capitolul 7-In care curge sange
Capitolul 8-In care cred ca mama nu vrea sa devina bunică
Capitolul 9-In care fetele Henderson se împacă
Capitolul 10-In care o fac lată rau de tot
Capitolul 11-In care ma indoiesc de Alexander
Capitolul 12-In care ma simt neputincios
Aaaaaaaa!!
Capitolul 13-In care amenint un idiot
Capitolul 14-In care " Pot să te sărut si mâine să zic ca a fost o aberație?"
Capitolul 16-In care sarut un ratonel
Capitolul 17-In care cineva sufera dureri crunte
Capitolul 18-In care asa ca daca vrei sa mai apuci ziua de mâine, taci
Capitolul 19-In care recunosc ca...
Capitolul 20-In care il tund chel in somn
Capitolul 21-In care se fac schimbari
Capitolul 22-In care am invatat in cele din urma sa avem grija...
Capitolul 23-In care nu mai stiu daca va supravietui...
Hei gogoselelor!
Capitolul 24-In care punem pariu
Capitolul 25-In care nu mai dormi la noapte...
Epilog
Treceti un picut pe aici plss!😁

Capitolul 15-In care il desenez pe Eliot

3.6K 172 495
Von -Sterre

Ashley

Ne despărțim din sărut atunci când telefonul lui a început să sune, melodia stridentă facandu-ma să tresar si sa ies din transa în care am fost prinsă după ce buzele noastre s-au unit intr-un dans haotic si stângaci.

Se distanțează puțin, ajungând în cele din urma, în partea cealaltă a camerei, ca apoi să îmi spună că l-au chemat frații mei la o bere, ca să serbeze faptul că sunt toți în viața după atacul de la sediu, a dispărut cât ai clipi din camera. Îmi las capul pe spate, pufnind supărată, ce ar trebui să simt în momentul de fata? Fiindcă mă simt de parcă m-ar fi părăsit iubitul în mijlocul actului sexual... Si a fost doar un sărut, si el nu e iubitul meu! La dracu'!

Mă ridic în picioare de pe canapea, privindu-ma pentru câteva secunde în oglindă, aveam un maiou alb cu puțin decolteu, si niste pantaloni scurți negrii de pijama, parul meu brunet ars de soare, în tratat încât bătea spre saten, fiind prins intr-un coc dezordonat, si aveam în picioare niste papuci de casa verzi, cu patru numere mai mari, deoarece erau ai lui Ashton.

Bombăni suparata în barbă, ieșind din camera, si ciocănind la ușă de vizavi, această fiind acum camera lui Char, deoarece am reușit să îl conving pe Troy să facă schimb cu ea, si așa fratele lui era doar la o ușă distanta de nouă lui camera. După ce am auzit un "intra", am apăsat clanța ușor temătoare, să nu fi intrerupt ceva. După ce intru, o văd pe Char îmbufnată, cu buza udor scoasă în afara si mâinile în sân, privind tavanul.

-Varul tău e un idiot, ne sărutam si sa oprit exact când era mai plăcut, fiindcă a primit un mesaj de la dobitocul de unchito, sau ce mama naibii îți e! M-a lăsat baltă măgarul dracu'!  Mi-a zis că se întoarce dimineața, fiindcă le-a promis deja că merge cu ei! Da cine se crede de are impresia că după ce a plecat așa îl mai primesc înăuntru, o să se sărute cu ușa aia încuiată! Zice ea furioasă, arătând spre ușă din spatele meu, facandu-ma să chicoteasc, de data asta Eliot chiar a dat-o în bara.

-Știi Char, Eliot are o problemă de când era mai mic, si se tine mereu de promisiunile pe care le face, fie ele importante sau nu... Asta după ce la doisprezece ani l-am tuns chel, din cauza ca a promis că mă ajută cu temele la Engleza, insa a preferat să stea cu prima lui iubită în loc să mă ajute... Zâmbesc asezandu-ma lângă ea pe pat, facand-o să chicotească.

-Mi-a mai zis că atunci când erați mici erați la cuțite... Rade lasandu-si capul pe umărul meu.

-Da, încă mai țin minte atunci când m-a vopsit verde in cap... Era să ajungem amândoi la spital, după ce aproape ne luasem zborul de la balcon! Zic, facand-o să râdă în hohote, știam că am să primesc reacția asta de la ea, a fost afectată mult de ceea ce a făcut boul acela, însă cu putina atenție... Si cu câteva julituri si cicatrici, am reușit în cele din urmă să o readuc pe linia de plutire.

-Sunteți tari, si ce s-a schimbat? Întreabă zâmbind, eu oftând si lasandu-mi capul lipit de perete, închizând ochii.

-Eu m-am schimbat, am devenit total alta persoana... Suspin strângând din ochii, încă văzând cioburile oglinzii, si ochii plini de ură a celei mai bune prietene ale mele...

-De ce? Nu mă înțelege greșit, ești super, deși la început te credeam o îngâmfată fără pereche, te-ai dovedit a fi o prietenă pe cinste, dacă nu erai tu, probabil acum eram încă închisă în camera aceea blestemata... Zice ea si stiu ca zambeste, punandu-si mâna pe umărul meu.

-Bunătatea nu e acceptată în lumea asta fluturaș, mai bine ești o nemernica si ii calci pe toți în picioare, decât să fi tu la rândul tău, pres pentru unii. Zâmbesc amar, lăsând cele două lacrimi să curga în jos pe obrajii mei, ca după să îi șterg repede, urăsc să fiu văzută așa.

-Hailey? Întreabă ea eu dând aprobator din cap.

-Hhmmmm..  Acum sa lăsăm asta, hai, la somn, fiindcă simt ca mor, si mâine vi cu mine si daca tata va vrea să te lege de casa... Sper ca o sa fi bine... Blake mi-a povestit de tatăl tău care v-a parasit... Si despre mama ta... Zic calmă, facand-o pe Char să râdă.

-Stai să ghicesc, știi vechea poveste cu mama cu probleme psihice, si cu tatăl care ne-a lăsat baltă? Chicoteste ea, eu strâmbându-ma neștiutoare.

-Dope!

-Nu e nimic adevărat, acum taci si te culca! Chicoteste, eu bombanind ceva în bărbie si aruncandu-ma sub plapumă, pe burtă, privind fereastra. Hei, nu te supăra, Blake a zis povestea asta de atâtea ori, încât e mai obijnuit cu ea, decât cu purul adevăr. Zice calmă, punandu-si capul pe spatele meu... De la micul mare incident de acum câteva zile, nu mai poate pur si simplu sa doarmă singura.

Adorm după câteva minute, privind copacii ce se iveau vag în întunericul de afară.

***

Eram deja in avion de câteva ore, aproape ajunși în ploioasa Londra, eu atipind pe umărul lui Char, între timp ce Blake si Vince dormeau dusi, unchiul meu cu capul pe umărul brunetului, si el având obrazul lipit de fereastră... Am dormit aproape tot zborul, după ce Eliot a avut inspirată idee să ne trezească la șase cu găleata plină cu apă și cuburi de gheata, eu spre deosebire de prietena mea, ce s-a ridicat instantaneu din pat începând să îl alerge prin casă, am ales să mai dorm câteva minute pe salteaua îmbâcsită de apa. Am căutat prin geanta lui Char, găsind un marcher negru, si plimbandu-ma printre scaune, ca apoi să scriu mare "PROST" pe fruntea lui Eliot, incepand apoi să fac diferite desene obscene pe pielea lui Alba ca Zăpada, are noroc că marcerul nu e permanent, si se șterge cu detergent de vase si sarma, am probat pe Asher!

Am mers spre cabina pilotului, unde Doni pilota fără griji magoaia în care ne aflăm.

-Hello Don! Zic asezandu-ma pe scaunul copilotului, deoarece Yoky e dus să tragă si el un pui de somn.

-Salut bruneto! Zâmbește el fiind în continuare atent la bordul plin de beculete. Ia statia în mână, cerând permisiunea să aterizeze, nici nu mă miră că am ajuns deja, am dormit tot zborul!

După aterizare i-am trezit pe toți, de data asta fiind rândul meu să fiu cea injurata de mamă și de tată, plus încă un set din partea lui Eliot din cauza capodoperei mele, ca după să mergem cu mașinile celor doi frați până la casa lor, aceea fiind o casa mare, pe jumătate cât a noastră, alba si destul de îngrijită. Char a intrat în curte, fiind urmată de fratele ei, ca după, eu, Eliot, Asher si Lucy să coborâm din mașină împreună cu Char, ce privea neutră împrejurimile.

-Bine ați venit în Londra, aici, eu conduc! Zice ea rânjind mandra, ca apoi să chicotească atunci când si-a dat seama că Blake o privește cu o spranceana ușor arcuita. Bine, el e seful, dar când el lipsește, eu mă ocup! Râde, facandu-l si pe fratele ei să zâmbească intr-o parte.

-Așa mai merge! Strigă el din ușă casei, ca apoi să intre, fiind urmat de noi ceilalți plus Barb, de care am si uitat, pe care Ashton a insistat să o ia cu el... Idiotul... Deci, vreau să vă schimbați, în seara asta mergem la pista din Londra! Râde el, ca apoi să ne împartă în camere, eu dandu-mi seama că, ori sta Eliot cu Char, ori stau eu, fiindcă camerele nu erau de ajuns, așa că Eliot are patru zile să repare ce măgarul acela a stricat.

După aproape două ore în care eu si fetele nu am știut cu ce să ne îmbrăcăm, eu am ales niste colanții negrii cu aspect de piele, si un tricou roșu sângeriu pe care era un imprimeu cu un rânjet oarecum sadic, alegând să îmi mai iau si geaca de piele pe mine, punandu-mi pistolul roșu în spatele pantalonilor, alegând ca azi să renunț la celelalte arme, cu cine m-aș putea întâlni? Mergem doar la piste, si poate să bem câte ceva.

O iau de brat pe Char, mergând cu mașina ei până la pista, unde toți păreau încântați chiar, de apariția lor, eram doar la câțiva pași în spatele lui Blake, care conducea plutonul, când am intrat în bar, toate privirile au fost pe noi.

-Salut Blake  frate, nu te-am mai văzut de mult! Strigă un băiat care îmi părea vag cunoscut, probabil din zilele în care am locuit aici din cauza problemelor familiei, în primul an de liceu, ca apoi a ne intoarcem iarăși toți în NY.

-Buna Shane! Râde băiatul continuând să înainteze.

-Buna Blake iubire, să mă cauți în noaptea asta! Zice o bruneta mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată facandu-i cu ochiul.

-Sigur Eve! Zâmbește el probabil ochindu-i înapoi, între timp ce eu si Char o barfeam "silențios" pe acea fată.

-Hei dragoste! Zic două roșcate înalte în cor, gemene din câte văd agatandu-se de gâtul lui, Lu strâmbând din nas când le-a văzut, eu doar acum observând că erau îmbrăcate doar în lenjerie neagra cu dantela, minusculă, si erau urcate pe două perechii de tocuri extrem de înalte, criminale chiar, eu gandindu-ma la bocancii mei negrii extrem de comozi, rânjind.

-Ele sunt gemenele Potter, au fost împreună cu fratele meu timp de trei ani! Îmi șoptește Char, văzând în ochii ei ca nu le suportă.

-Pe rând? Întreb eu încurcată, trăgând cu ochiul spre roscatele ce aproape se urcau pe el, tragamdu-mi un scaun si asezandu-ma.

-Deodată... Nopțile în casă aceea le petreceam cu dopuri de urechi, dacă înțelegi... Rânjește malitios prietena mea, eu chicotind.

-Nu înțeleg cum ar putea o femeie cu toate țiglele pe casa să își împartă bărbatul cu o altă, cu buna știință, nu mă înțelege greșit, însă eu nu as putea sa fac asta niciodată, ce e a meu e dar al meu și punct. Zic privind acum fără pic de sfială scenele demne de filme cenzurate ce se petreceau un fata mea, ca apoi să râd în hohote când Lucy i-a dat o palmă lui Asher, ce își plimba obraznic mâna pe coapsa ei, nu stiu de ce a făcut Lu asta, fratele meu nu și-a mutat ochii de pe ea pana acum, poate doar pentru a mai certa din priviri masculii ce nu știau să privească de la bărbie în sus, nu în jos.

-Buna domnișoarelor! Aud dintr-o dată o voce foarte cunoscută, strângând puternic paharul din mână mea.

-Ash, acesta e...

-Logan! Mârâi intorcandu-ma spre el, acesta rânjind si lasandu-se sprijinit în mâini pe spătarul scaunului meu.

-Fratele meu vitreg... Zice Char ultma parte aproape în soapta, rămânând plana, în fața reacției mele.

-Ce face papusica mea? Întrebă el, facandu-ma să mă strâmb și să îl privesc furioasă.

-Tot același bețiv idiot si prost ai rămas, fiindcă dacă mai ti minte, eu nu mai sunt de mult a ta. Întreb ridicând o sprânceană, încercând să rămân calmă, desi in interiorul meu ardeam la propriu de furie.

-Tot același fumatoare enervanta si guralivă ești? Cum sa nu, tu mereu vei fi a mea! Îmi răspunde el rânjind victorios, eu mai având puțin și sarundu-i la gât.

-Nu mai sunt a ta de când te-am prins în pat cu Julia! Mârâi ridicandu-ma în picioare și privind-ul furioasă.

-Da... July e bună la pat, si ce sâni are... Marasie el gutural, si închizând ochii, parca vazand-o acum peste el.

-Idiotule! Ai distrus o prietenie de unșpe ani! Strig reușind să acopăr chiar și muzica ce răsuna in club.

-Si ce îmi plasa mie? Întreabă el dând din umeri.

-Stai, voi vă cunoașteți? Întreabă dintr-o dată Blake.

-'Neata soare! Bombăni supărată, dandu-mi ochii peste cap.

-Va continua...

[NECORECTAT]
2127cuv

————————

Deci, am postat si eu in cele din urmă, sper sa va fi plăcut, eu nu sunt foarte mulțumită de ce a ieșit.

Cum credeți că va decurge în continuare discuția?

Ce părere aveți despre Logan?

Cum credeți că va reacționa Blake când va afla ca fratele lui vitreg a avut o relație cu Ash?

Va pup si ne mai auzim! Noapte buna! -Când postez eu e 02:50 așa că cred că o să mă culc! :***-

Weiterlesen

Das wird dir gefallen

4.9K 461 120
⚠️🔞 Avertisment privind conținutul sensibil, recomandat pentru vârsta de peste 18 ani. ⚠️🔞 Sergentul Xia Yao, născut într-o ascendență bogată și re...
54.6K 805 14
Liniștea Isabelei Stormy este perturbată de un eveniment ce distruge toate barierele realității pe care ea și-o zidise de-a lungul timpului, fiind ac...
693K 27.2K 74
O fata își vede tatăl torturat si omorât impreuna cu mama ei ! Coșmarul ei a început cand in casa lor s-a instalat haosul iar pe usa casei lor a intr...
41.3K 2.5K 51
Primul volum al seriei: "Focul Vieții". Acea zi nu avea să însemne doar o șansă pentru ea, ci un nou ÎNCEPUT și poate, începutul ce va asigura sf...