TEACHER'S LOVE 3(HUNHAN TEXTI...

By SashaMia

136K 8.6K 1.2K

Teacher's Love texting'nin 3.sezonudur. Çift : HunHan HentaHun : Selam LuLuHan : ım ? HentaHun : sex? LuLuHa... More

0.1
0.2
0.3
0.4
0.5
0.6
0.7
0.8
0.9
Özel Bölüm
1.0
1.1
1.2
1.3
1.4
1.5
1.6
1.7
1.8
1.9
ÖZEL BÖLÜM
ÖZEL BÖLÜM PART II(M)
2.0
2.1
ÖZEL BÖLÜM (M)
2.2
Özel Bölüm
2.3
Özel Bölüm
2.5
2.6
=FİNAL=
DUYURUNUN MÜKEMMELİĞİNE GELİN

2.4

2.6K 144 31
By SashaMia

=STRONG BOY'S=

Kim Jongin: Sehun fdklfdklklfdkl Nasıl hissediyorsun dflkfkfklfdkl

ChenFun: DKLKDLLKKLFKL YIKILIYORUM DFKLFLKFDLK

YodaMan: Sehun'un adını telefonumda "Daddy pirimses" yaptım dfklkldf

Kim Jongin: AQ KLDFDFDKLDFKLFDKLDFKLDFDFKL

ChenFun: Abovvv fklflkfklfklfdkl

HentaHun: -_- Baya eğlenceliydi bir kere ?

GUCCIBOY: Çünkü fikri ben verdim?

Kim Jongin: WHAT ?? O.O

ChenFun: Ney....

YodaMan: WTF?!

GUCCIBOY: Ne var aq ? Yardım istedi eğlence istiyorum oyun istiyorum dedi ? Napıyım gidiyim BDSM mi yap diyim ne diyim Sehun'a en olabilecek buydu.

Kim Jongin: BDSM güzeldir niye öyle diyonus ._.

ChenFun: He güzel he eminim dflkflkfdklfd Xiu'ya şakasını yaptığımda bile ağzıma sıçtı :')

YodaMan: BDSM sever sadist bir sevgilim var :')

Kim Jongin: Olgun bir adamla beraberim :')

HentaHun: Popom acıyor T.T

DRAGONMAN: Oynaşırken canın acımıyordu ama zilli ?

Kim Jongin: dkldklfdflkdflkdflk

YodaMan: Haykırıyorum flklfkfdlkflk

ChenFun: Hyung girişlerin her zaman efsane dfklfdklfdkl

DRAGONMAN: Çünkü ben efsane biriyim ??

GUCCIBOY: Bir kere de geldiğinde ego kasma aq ?

DRAGONMAN: Napıyım oğlum en büyük eğlencem bu Myeon'un okul seminerleri başladı  sıkılıyorum evde 

Kim Jongin: Okul demesenize?!

ChenFun: Aman Wufan bey ağzımızın tadını kaçırmayınız .s

HentaHun: OKULLAR AÇILIYOR *^* AĞAĞAĞAAĞĞ *-* AVAAVAVAVAV *-*

YodaMan: SehunCUM niye bu kadar seviniyorsun minik maknaem :))

HentaHun: OKUL DEMEK KIRTASİYE ALIŞVERİŞİ DEMEK!!! KÜTÜPHANEDEN BELEŞ MANGA OKUMAK DEMEK!!!!! (Evet onların kütüphanesinde manga satılıyor ne var .s )

DRAGONMAN: Lan sana manga anime çizim eşyaları almaktan kurudum bittim hala daha yetmiyor beleşinin peşine mi düşüyorsun 

GUCCIBOY: Ejderha burada "İliğimi kuruttun" demek istiyor

HentaHun : Siz beni sefmiyonus T.T 

YodaMan: Öyle bir şeye cesaret edebilir miyiz ? 

ChenFun: DKLLDFKDKFFDKL

Kim Jongin: dfklkldffdklfdkl Ay çevrim dışı oldu galiba kdfkfkl Ya ben onunla çok uğraşıyorum ama severim Sehun'u cidden ablama çektirdiğim işkencelerin aynısını bana yaşatıyor ama olsun dflkffkld

YodaMan: Oyunlarımı sikip sikip "Hyung bu oyun çok sıkıcı yha.s.s" demese iyi çocuk aslında 

ChenFun: Ettiğim her küfürü her gafı ve her mal durumumu ss alıp Xiu'ya atmasa hayalimdeki kardeş ?

GUCCIBOY: Ben bu konuda bir şey diyemeyeceğim.. Beni hala tam olarak affetmiş değil :')

DRAGONMAN: Tao Sehun benden sonra en çok sana düşkündü ve şöyle düşün bu zamana kadar çok fazla kaybetti bu yüzden bize fazlasıyla bağlı sence verdiği tepki normal değil mi ? Emin ol sana şu anda oldukça yakın davranıyor sen gittiğinde ve bu olaylar olduğunda daha fenaydı. 

GUCCIBOY: Özür diledim daha fazla ne yapabilirim gerçekten bilmiyorum..

ChenFun: Aslında biliyorsun sadece cesaretin yok çünkü tersleyeceğinden korkuyorsun ??

GUCCIBOY: Yani biraz bakın burada benimle sizinle gülüyor ama özelden yada yanyanayken tavırları bana karşı farklı

YodaMan: Sehun benden ilk zamanlar pek hazetmezdi biliyorsunuz.Ben onunla aramı anime izlemeye başlayarak düzelttim. Yani sevdiği şeylerin üzerine biraz gidince affediyor hemen sahipleniyor Sehun o kadar da zor biri değil ama şu var Sehun bir çocuk bunu aklında bulundururarak yaklaşman gerekiyor

Kim Jongin: Mesela şimdi onu ara ve beraber kırtasiye alışverişi yapacağınızı hazırlanması gerektiğini söyle ?

DRAGONMAN: Aynen buna karşı koyamaz imkansız yani

ChenFun: Ama şimdiden söyleyeyim gerçekten kendini kaybediyor :') Bana sadece "chennie daha defter alamadım yarına ödev yapmam lazım " diyip gecenin bir vakti kırtasiyeye götürdü ve oraya resmen 4 kişilik bir ailenin 1 ay boyunca geçineceği parayı bir gecede bıraktım :')

GUCCIBOY: Parayı sorun etmem ben

ChenFun: Eğer o zamanlar peder ile kavgalıysan emin ol sorun ediyorsun :')

Kim  Jongin: ":')" efkarlandın mı bro

ChenFun: Yes Dude

Kim Jongin: Xiu ile bize gelin :')

ChenFun: Tamam :')

DRAGONMAN: Bende gelcem

Kim Jongin: Tm ._. Kepçük sen ?

YodaMan: Baekhyun ile planlarımız var :')

ChenFun: *Sex yapcaklar*

Kim Jongin: Çılgın pirimses Chanyeol Daddy'sini coşturuyor !!!

DRAGONMAN: AQ DFKJKFDFLKFLKFLKFLK

ChenFun: Ya dfklfklfkldfdklfkl

GUCCIBOY: Jongin gelişme var XD

Kim Jongin: Eyv gülüv 

GUCCIBOY: ._.

Kim Jongin: Bozdum galiba..

GUCCIBOY: ....

*****************************************************

Tao elindeki telefonu incelerken nefes verip gözlerini kapadı. En fazla terslenecek ve telefon yüzüne kapanacaktı. Bu kadar kasmanın manası yoktu.. Ama Sehun için artık bir şeyler yapması gerekiyordu. Sehun'u arayıp telefonun açılmasını beklerken derin bir nefes verip alnını ovaladı. 

-Efendim Hyung?

Hyung... Uzun bir zamandan sonra Sehun ilk kez Tao'ya sesli bir şekilde Hyung demişti..Bu Tao'nun hafifçe gülümsemesine sebep olurken derin bir nefes verip öksürdü.

+Ihım.. Sehun... Bu sene benim son senem sınav falan var malum kırtasiye alışverişine gidicem de düşündüm ki belki sende gelmek ist-

-OLUR OLUR OLUR!!! MERKEZE GİDELİM!! ORADA BÜYÜK KIRTASİYELER VAR!!!! SONRADA YEMEK YERİZ!! SONRA TEKRAR KIRTASİYE!!!! SONRA DA STARBUCKS'A GİDERİZ!!!

Tao şaşkınca gözlerini kırpıştırırken kapanan telefon ile yutkundu.. Plan çoktan yapılmıştı bile.. Sanki onun aramasını onu çağırmasını bekliyormuş gibiydi..Tao başını iki yana salladı. Yukarı çıkıp odasında yeni öğretim yılı için dosya hazırlayan sevgilisinin beline sıkıca sarıldı. Lay Tao'nun bu hareketi ile kocaman gülümserken sevgilisinin dudaklarına minik bir öpücük bıraktı.

- Ben gelene kadar işlerini hallet sevgilim.. Unutma akşam film gecemiz ?

+Nereye gidiyorsun ki Taozi...

-Sehun ile buluşucam.. Biraz kırtasiye alışverişi yapıcaz hem de ben *ensesini kaşıyıp ona parıldayan gözlerle bakan sevgilisine odaklanır* Ben kendimi affettiricem yani bişiler yapmam lazım biliyorsun.. Bu durumdan çok rahatsızlık duyuyorum..

Lay gülümseyerek sevgilisinin boynuna sarılıp çene kemiğini öptü. Tao gülümseyerek geri çekildi ve ceketini alıp evden çıktı..

Tao arabasını merkezin tam ortasındaki starbucks'ın önüne park edip etrafa göz gezdirdi. Gözüne Sehun ya da ona benzer bir şey çarpmamıştı. Telefonunu çıkartıp yaramaz maknaeyi arayacakken arkadan sırtına atlayan çocuk ile telefonu resmen yere savruldu.

+HYUNGG!!!!!

- Sehun lanet olsun telefonum!!!!

+ALIRSIN YENİSİNİ ALIRSIN!!! HADİ HADİ KIRTASİYE YE GİRMEMİZ LAZIM HADİ!!!!!

-Lanet olsun ekranı çatlamış....GUCCI kabım...

+HYUNG KIRTASİYE!!!!!!!

-Sehun telefon-

+HYUNG BAK ORADA %60 İNDİRİM VAR HYUNG HYUNG!!!!!

Tao şuan kırtasiye alışverişi aşkı ile yanıp tutuşan bu çocuğa laf anlatamayacağını fark edip peşine takılmakla yetindi.. Sehun her şeyi elliyordu.. herşeyi... çok fazla inceleyip kurcalıyor ama hepsini almaya yeltenmiyordu..Neredeyse dört saattir aynı kırtasiye içinde 5490595595909 tur atmışlardı... Tao ciddi anlamda yorulduğunu hissedip kendini bir sandalyeye bırakırken Sehun jel kalemler ile deneme için bırakılmış kağıda yazı yazıp inceliyor ve renk seçiyordu...Cidden.. lunaparka gitseler bu kadar turlamazlardı heralde..

Öğlen 14:35 de buluşup akşam 19:52 de en sonunda Starbucks'a oturmayı başarmışlardı. Tao ayaklarını hissetmiyordu.. Cidden sadece 5 kırtasiyeye girmişlerdi ama Sehun Tao'nun canını okumuştu.. Para sıkıntı değildi ama oldukları yerde saatlerce dönmek panda çocuğu aptala çevirmişti. Sehun keyifle konuşup Tao'nun olmadığı zamanlarda Luhan ile arasında yaşananları anlatırken Tao kahve bardağını masaya bırakıp ellerini kütletti.

-Tam da bu konu hakkında konuşmak istediğim şeyler var aslında..

+Ne gibi ?

-Sehun .. Benden kendini çekiyorsun bunun farkındayım . Aslında içten içe bana hala kızgınsın ve affetmekte zorlanıyorsun bunu da biliyorum.. Sen benim her zaman minik kardeşimsin bu değişmedi gerçekten buna tüm samimiyetin ile inan.. Ama sen beni tersliyorsun.. yani Affetmek istemiyor gibisin.. Eğer öyle bir durum varsa seni sıkıştırmak ya da rahatsız etmek bir şeylere zorlamak istemem.. Yaptığım bencilce hataların farkına vardım. Bu yüzden neredeyse Lay'ı sizi.. hatta kendimi kaybediyordum.. Hepimizin en küçüğü olabilirsin.. Çocuk olabilirsin.. Ama içten içe nasıl bir ruha nasıl bir kişiliğe düşüncelere sahip olduğunu biliyorum. Belki içinde bana karşı kırıklıkların hiç geçmeyecek. Belki bendne kendini hep çekeceksin. Ama sen benim küçük kardeşimsin.. Sadece benimde değil..Bu ailenin.. Bunu unutma.. Şey biraz konuşma dışına çıktım galiba... Kısacası.. özür dilerim Sehun... aptallıklarım ve yüz üstü bırakıp gidişim için.. yanında olamadığım o iğrenç aylar için özür dilerim.

Sehun duydukları ile yutkunmasına engel olamadı.. Aslında ona karşı olan bu sitemkar tavırlarını Tao'nun farkettiğini hiç düşünmemişti...Tao'ya karşı olan buzların yavaşça kıırldığını hissederken gözünden gelen yaş ile yutkunup Tao'nun boynuna sıkıca sarıldı.

+Affettim hyung.. gerçekten affettim.. Se..n.. Sen.. Wufan hyungdan sonraki en büyük dayanağımsın sakın bir daha bırakma beni tamam mı sakın bırakma...

Sehun ağlamaya başlamışken Tao yutkunup küçük çocuğa sıkıca sarıldı. Onlar aileydi.. 6 kardeş herzaman biribirerine kenetlenmişlerdi.. Belki onlara bir kişi kenetlenmek için yetiyordu. Ama hepsinin zayıf bir noktası vardı.. Sehun.. En küçükleri... en korunmasızları... en safları... ve en değerlileri.. Sehun'un sçaının teline zarar gelse ortalığı yıkacakların başında Wufan ve Luhan geliyorsa tam yanlarında da Tao olurdu....

Sehun sakinleşip geri çekilirken hıçkırmasına hala engel olamıyordu..O sırada yanlarına koşan Sehun'un terapi merkezinde sürekli ziyaretine gittiği kız yanlarına gelip OPPA! diyerek Sehun'un boynuna atladığında o günden geriye kapan Media'da gördüğünüz fotoğraf güzel anıların arasıan eklenmiş oldu...

Continue Reading

You'll Also Like

3.6K 206 7
yeni tanıyacaklar için 💓
5.1K 630 26
Bu hikaye tamamen Shippeh'ya aittir, ben sadece çevirisini yapıyorum. Kendisine twitter üzerinden ulaşabilirsiniz. Kapak tasarımı bana aittir. İyi ok...
1.2K 118 12
TAMAMLANDI✔ Jimin:Lütfen attığım konuma gel.. son kez Angst Ficdir✅
8.3K 933 33
"Sen Chanyeol'u öldüremezsin." "Nedenmiş o?" "Birbirinize benziyorsunuz çünkü."