Özel Bölüm

5.2K 320 88
                                    

Sehun duştan çıktıktan sonra kendini koltuğa atıp esneyerek gerindi.Ne kadar girişi zahmetli olsa da duştan çıktıktan sonra bıraktığı hissi seviyordu.

Telefonu eline alıp her zaman yaptığı gibi Luhan ile olan konuşmalarını ezberleyene kadar okudu.Bunu yapmak ona televizyon izlemekten bin kat daha eğlenceli ve mutlu edici geliyordu. Kapının çalma sesi ile beraber dikkati dağıldığında hayıflandı.Mesajları okurken bir büyüye kapılıyor ve Luhan ile gelecek hayalleri kurarak mutlu oluyordu.

İstemeyerek de olsa kalkıp kapıyı açtığında gördüğü şey ile gözleri kocaman olmuştu. Luhan tam karşısında ellerini paltosonun ceplerine sokmuş dikiliyordu. Sehun boynuna kadar kızardığını hissetti. Karşısına  sadece bornozla çıkmıştı. Bu onun daha da utanmasına sebep olurken Luhan onun bu haline sadece gülmüştü.

- Im.. Girebilir miyim ?

Sehun dalıp gitmişken Luhan sorusu ile hafifçe irkildi. Bu Luhan'ın ufak bir kıkırtı daha çıkartmasına sebep olmuştu. Genç çocuğun şaşkın bakışları arasında içeri geçip koltuğa yayıldı ve etrafı inceledi. Sehun ise hala şoku atlatamamış şekilde kapıda dikiliyordu.

-Sehun içeri gelmeye ne dersin insanların seni bornozla görmesini istemeyiz değil mi ? Hem hava serin.

Sehun irkilerek kapıyı kapatıp gözlerini bir iki kez kırpıştırdı. Hayır değildi.. Gerçekten rüya yada hayal değildi!

LUHAN ONUN EVİNDEYDİ!!!!

ŞU AN OTURMA ODASINDA!!

OTURUYOR!!

ONA

O MUHTEŞEM

GÜLÜMSEMESİ İLE BAKIYORDU

LUHAN ONUN EVİNDEYDİ!!!!

AMA....

Sehun onun karşısına pembe üzerine beyaz kedi patili bornozu ile çıkmıştı..

-AHHH OLAMAZ OLAMAZ OLAMAZZZZZZ!!!!!

Sehun cırlayarak içeri  kaçtığında ev Luhan'ın kahkahası ile resmen titremişti. Genç adam oturduğu yerden kalkıp  utangaç veletin arkasından odaya girdi. Sehun giysi dolabını açmış kıyafetlerini talan ederken Luhan hiç ses etmeden sakin bir şekilde onu izledi. Gerçek anlamda sevimliydi. Gözünü oda içinde gezdirirken bir köşede kendi fotoğraflarını görünce dikkati oraya yoğunlaştı.

Sehun kendine kıyafet seçme derdinde olduğu için Luhan'ın odada gezinmesini hissetmiyordu bile. Luhan duvardaki fotoğraflarda elini gezdirdi..Şaşırmıştı açıkçası.. Kaşlarının kalkmasına mani olamıyordu. Bu kadar mı düşkündü üstüne? Gerçekten? Gözleri yerdeki çocukla buluşunca yavaş ve usul adımlarla Sehun'a yaklaştı.

Sehun omuzunda hissettiği el ile tşört seçme hareketini durdurup gözlerini Luhan'a çevirip yutkundu. Gözlerini onun üstünde gezdirdi. Bunu yaparken yüzü tekrar ve tekrar kızarıyordu. Önüne dönüp kıyafetlere bakarken Luhan Sehun'u çevik bir hareketle kaldırıp kendine çevirdi. Kolunu beline sardı. Burun burun gelince hafifçe sırıttı. Sehun ise utançla başını yana çevirmiş gözlerini de sıkıca kapatmıştı.Luhan Sehun'u çenesinden tutarak tekrar kendine baktırdı.

- Çok kıskanç biriyimdir.

-Kontrol manyağıyım.

-Erkek olman fark etmez kıyafetine karışırım.

-Okul ve aşkı birbirinden keskin bir çizgi ile ayırırım.

-Arkadaşlarınla değil.Benimle yaşarsın.

-Eve giriş çıkış saati koyarım.

-Sana bunları yapmama rağmen bana karışmana izin vermem.

-Odunun tekiyimdir. Sabah yediğim yemeği bile unuturum.Benden doğum günü vs hatırlamamı bekleme.

-SEME BENİM(!)

-Ağzımdan romantik sözcükler duyman çince dersinden A+ile geçmenden bile daha imkansızdır.

-Ama sevgimi hissedersin.

-Yani böyle umuyorum.?

-Kabul mü ? Oh Se Hun?

Sehun duyduklarını idrak etmeye çalışırken bir süre karşısındaki yüzü inceledi. Ciddi miydi? Yoksa lanet olası bir şekilde dalga mı geçiyordu. Gözlerindeki ciddiyeti görmemek mümkün değildi.Sehun gözlerinin dolmasına engel olamadı.Luhan ciddiydi..Gözlerinden yaşlar gelirken Genç adam Sehunun kollarını tutup kendine çevirmiş iğne girişlerini inceliyordu.Hiç bir şey demedi.Diyemedi daha doğrusu.Çünkü söyleyeceği her şey illa ona dokunacaktı. Bu yüzden sarıldı. Sadece sarıldı.

Sehun  gözünden akan yaşları durdurabildiğinde başını Luhan'ın göğsünden kaldırıp yüzünü inceledi.Luhan ona şefkat dolu gözlerle bakarak başını okşuyordu.Sehunun anlına ufak bir öpücük kondurup burnuna burnunu sürttü.

-Bundan sonra ben varım Hun.. Her şeyi birlikte atlatacağız. Söz veriyorum. 

YN: Smut sandınız dimiii kikikiki gelecek olan diğer özel bölümde smut olcak beybiler asdasd

TEACHER'S LOVE 3(HUNHAN TEXTING)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu