Wild

By -Sterre

121K 5.4K 4.4K

După ce au crescut, Ashley, Asher si Ashton, au început în cele din urmă să își ia treaba in serios, erau cop... More

Prolog
Capitolul 1-În care King face cunoștință cu Blake
Capitolul 2-În care mă uimesc și pe mine însămi
Capitolul 3-In care NE distram pe cinste
Capitolul 4-In care cad in cada
Capitolul 5-In care bocesc puțin
Capitolul 6-In care Drew se intoarce
Capitolul 7-In care curge sange
Capitolul 8-In care cred ca mama nu vrea sa devina bunică
Capitolul 9-In care fetele Henderson se împacă
Capitolul 10-In care o fac lată rau de tot
Capitolul 11-In care ma indoiesc de Alexander
Capitolul 12-In care ma simt neputincios
Aaaaaaaa!!
Capitolul 14-In care " Pot să te sărut si mâine să zic ca a fost o aberație?"
Capitolul 15-In care il desenez pe Eliot
Capitolul 16-In care sarut un ratonel
Capitolul 17-In care cineva sufera dureri crunte
Capitolul 18-In care asa ca daca vrei sa mai apuci ziua de mâine, taci
Capitolul 19-In care recunosc ca...
Capitolul 20-In care il tund chel in somn
Capitolul 21-In care se fac schimbari
Capitolul 22-In care am invatat in cele din urma sa avem grija...
Capitolul 23-In care nu mai stiu daca va supravietui...
Hei gogoselelor!
Capitolul 24-In care punem pariu
Capitolul 25-In care nu mai dormi la noapte...
Epilog
Treceti un picut pe aici plss!😁

Capitolul 13-In care amenint un idiot

3.7K 194 302
By -Sterre

Ashley

Mă trezesc undeva pe la amiază singura pe leagănul din curte, mă ridic în fund zâmbind strengareste si trecandu-mi mana prin părul brunet... Se pare ca si-a luat talpasita, trisorul... Mă ridic în picioare, intrând în casă și jucandu-ma câteva minute cu King si Rose, am petrecut mult timp cu ei în ultima vreme. Mănânc în liniște ce am mai găsit pierdut prin frigider... Menajere idioate, nici mâncare nu pot să sa facă. O sagetez cu privirea pe Kira, aceasta lasandu-si repede capul în jos și continuandu-si treaba prin bucătărie, probabil pregătind prânzul, încât e aproape două... Bine mai estimez si eu timpul.

Intru în sufragerie, unde menajerele umblau ca niste furnicute dintr-o parte intralta, probabil sunt în întârziere cu pregătirile. Pufnesc urcând la etaj, este a patra zi în care nu o să apuc să iau prânzul sau cina cu ei.

Îmi dau jos maioul negru, verificandu-mi coastele, presând cu un singur deget zonele în care am avut "probleme" dandu-mi seama că nu mă mai dor atât de tare, însă am să mai las bandajul pentru cateva zile, vreau să se vindece corect, nu una în dreapta si alta-n stânga.

Mă îmbrac cu o rechiea neagra mulata pe corp, si cele mai înalte tocuri pe care le am... O să îmi distrug picioarele azi, din cauza ca am de mers si condus mult, însă durerea ar trebui să îmi oprească impulsurile ucigașe... Stau câteva secunde în oglindă, oscilând între peruca roșcată sau cea neagră cu breton, hotărând să o iau pe cea cu breton, îmi pun lentilele căprui, ca apoi să mă machiez până când arătam aproape de nerecunoscut, aveam un machiaj ombre cu negru predominant, si buzelor le-am făcut conturul cu un creion negru si cu ruj sângeriu, ca apoi să estompezi puțin liniile, reușind să le fac sa para mai mari si mai ispititoare, mi-am făcut în fugă sprâncenele, ca apoi să îmi pun peruca, încercând să o fac să semene a părul meu... Deja aveam "antrenament" pentru asta. Îmi iau Geaca de piele scurtă în talie, având pe spate semnul lui "Red"... O coroană mică argintie, acoperită de sânge.

Cobor jos, tocurile mele făcând ecou pe holurile casei, însă când mă pregăteam să ies, ii aud vocea tatei strigandu-ma, așa că fac cale întoarsă, sprijinindu-ma apoi de peretele din sufragerie. Punandu-mi plictisită mâinile în sân, știam deja că Blake cu Wallce si Taylor mă studiau din cap până în picioare, lucru ce m-a făcut să îmi dau ochii peste cap si sa îmi apară un mic zabet în colțul gurii.

-Iar ai comportamentul acela... Chicoteste mama lăsând furculița pe masa si privindu-ma zâmbind.

-Care? Întreb ridicând o sprânceană, deși știam că nu se vede din cauza bretonului ce venea până undeva deasupra de ochii.

-Ți-ai luat postura de șefa... Astăzi ești Felicia să înțeleg... Zice ea zâmbind pe sub mustăți, deși nu a spus-o niciodată stiu ca e mandra de ceea ce am ajuns...

-Azi mă întâlnesc cu Hunter, deci mda, am observat că e mult mai cooperant când negociază cu Felicia, dintre toate fetele din "plutonul" lui Red... Zic dând din umeri si strâmbând din nas atunci când mi-am dat seama că doi dintre masculii de la masa încă nu și-au luat privirea de pe mine, Blake mâncând acum plictisit, fără să îmi acorde nici pic de atenție.

-La ce picioare ai nici eu daca as fi bărbat nu m-aș plange! Glumește Zo facandu-i pe toți din camera sa râdă.

-Să zicem, acum dacă nu vă supărați, eu cam trebuie să îmi iau zborul din colivie dacă nu vreau să îl fac pe idiot să aștepte! Băieți dacă decurge totul bine ne vedem diseară la transport! Strig când am ieșit din casă luând cheile de la mașină mamei fără să vreau, m-am întors luamdu-le le cel de la Fortuna, ieșind pășind repede si apăsat pe tocurile astea ca ma făceau deja să îmi vina sa plâng. Mă urc demarând de pe loc, si conducând cât se poate de calm prin pădurea pe care o știam deja că în palmă, râzând uneori la unele drifturi. Mi-am pus casca în urechea dreapta, apăsând pe micul buton de pe ea, ce o pornea, auzind imediat vocea morocănoasă a lui Eliot, e mahmur, mereu e plin de draci în astfel de momente.

-Ce avem azi de făcut? Întreb eu, hotărând ca azi să îl folosesc pe vărul meu pe post de secretar.

-Îmi dai pace să mănânc, deja se uită ciudat la mine astea din Dragons... Bombăne el, fiind probabil încă la masa... Dacă mănâncă încet...

-Dar uitate si tu ciudat la ei, eu vreau să știu ce suma vrea tata pe transportul asta de muniție! Mârâi dandu-mi seama că am uitat sa il inreb asta pe tata.

-Doua miliarde cinci sute de mii... E un transport mic se pare... Bombăne el, auzind undeva le fundal o ușă închizându-se, probabil era în camera lui. Scuze ca m-am îmbătat aseară ca un magar, însă m-am simțit că naiba, i-am promis că o luăm ușor si ca o sa facem pasul asta doar când o să fie pregătită... Si măgarul acela... Marie furios, auzind ceva spargandu-se.

-O să fiți bine din nou, încep să cred că o să aibă nevoie să meargă la un psiholog...Zic robotic marind viteza acum că sunt aproape în inima pădurii, încercând să ajung cu câteva minute mai devreme la locul pentru negociere, ca să pot să mai vorbesc puțin cu deprimatul asta.

-Nu prea cred sunt ca si exclus din viața ei... Bombăne trantinu-se în pat probabil.

-O să fie bine, uite, Masha e bine si a trecut si ea prin asta... Zic parcand Masina în fata cabanutei mici, deschid si intrând inauntru, ca apoi să merg în biroul meu aruncandu-mi geaca pe spătarul scaunului, fiindcă era destul de cald afara, si asezandu-ma pe fotoliul negru din piele.

-Da dar Masha m-a părăsit si a plecat în Moscova! Mârâie el enervat, facandu-ma să îmi dadau ochii peste cap... Încă nu știu cum de el dă mereu peste fete ce urmează să fie distruse, ajungând si el să fie rănit în cele din urmă.

-Char nu va pleca... Deși ar fi o idee să o mutam din camera aceea... Zic acordând contractul gros de două degete din sertarul biroului, si pe lângă el, alte câteva acte de care m-am apucat seara trecută, însă nu am avut timp să le termin.

-Mda, mai vedem noi... Zice si eram destul de sigură că e bosumflat, copilul.

-Char nu va pleca nicaieri fără Blake, si tata nu îl va lăsa să plece, fiindcă sunt în stare să îmi tai o vena, si sa il fac să se atașeze de mine! Mârâi exasperată dând dezaprobator din cap, continuând să completez si sa stampile actele.

-Nu e nevoie să faci asta, e ca si cum ți-ai semn a doua oară sentința pentru distrugere, știm amândoi cum s-au terminat cu Logan, tu cu inima frântă, si el cu alta! Zice facandu-ma să rup pixul, si daca era acum in fata mea, încasa cu siguranță un pumn.

-De data asta va fi altfel, nu mai sunt o fetiță netoata de cinspe ani, si asa am lansat deja aseară momeala comportandu-ma ca o măicuța timidă... Zic scoțând din context partea in care am adormit în grădină în brațele lui, atunci, nu stiu ce m-a apucat, îmi mai amintesc doar momentul în care mi-a spus să mă culc, fiindca ar fi timpul să mă odihnesc, si apoi negru... Asta nu facea parte din plan. Acum trebuie să închid, a venit Hunter...

-Ash, Ash , nici să nu îndrăznește... Însă nu l-am mai lăsat să continue, închizând casca. Nici să nu te gândești, vreau să văd tot pe masa acum! Zic ca apoi să mă trezesc cu un pistol si doua pumnale pe masa, pe care le-am depozitat frumos în sertarul din care am scos actele mai devreme. Ridic privirea din acte, dând de un bărbat de douăzeci și cinci de ani cu părul brunet si niste ochii negri ce te duc spre infern, ce statea acum drept în fața mea, măcar dacă caracterul ar fi la fel de sigur că și postura...

M-am ridicat în picioare, mergând în fața biroului sprijinindu-ma de marginea lui, facandu-i semn să se așeze, mă studiază din cap până în picioare, parcă devorandu-mi fiecare parte din cap.

-Îmi distrugi căsnicia... Oftaza închizând ochii, eu pergand în spatele lui, strecurându-mi mâinile sub tricoul lui negru, pe pieptul bine lucrat, mângâind ușor, în astfel de momente îmi este scârbă de mine...

-Nu e vina mea că ești un soț infidel, si atât de... Șoptesc senzual infigandu-unghiile în pielea lui, si oftând teatral la sfârșit, actriță trebuia să mă fac!

-Felicia... Șoptește el vizibil excitat, facanu-ma să îmi dau ochii peste cap, ridicamdu-se în picioare, eu trecând în fața lui, din cauza tocurilor criminale, fiind se aproape același înălțime cu el, jucandu-ma cu degetele la marginea pantalonilor lui, strecurandu-le încet în jos, si sarutandu-i pielea fierbinte a gatului , realizand ca Blake e cu vreo douăzeci de centimetrii mai înalt decât Hunter... Fara sa îmi dau seama, acest  gând mi-a ucis toată pofta de răsfăț. L-am împins, facandu-l să cadă înapoi în fotoliu pe fata o mînă dezgustată, atât pentru comportamentul meu de târfă de prima mână, cât și pentru Hunter, ce e om însurat să își pierde vremea cu o fetișcană!

Eu si Hunter nu am trecut niciodată la lucruri mai serioase, însă mereu îmi plăcea răsfățul de dinainte, ca apoi, de fiecare dată să îl las cu ochii în soare. Merg si ma așez pe scaunul meu, sagetandu-l cu privirea, si extrăgând din geanta pe care o lăsasem aseară aici, pistolul meu roșu, ca apoi si il sagetez cu privirea.

-Vreau trei miliarde si ca de acum in colo să se prezinte seful tau la negocieri, nu tu! Mârâi privindu-l furioasa si trântind contractul în fața lui, după ce am scris suma in spațiul predestinat ei, schimbarea mea subite de comportament, părând să îl uimească, era si normal, m-am întors la "Ashley".

-D..Dar! Devil a propus o sumă mai mică! Mârâie acesta enervat eu trântind pistolul pe masa, ochii lui largindu-se subit.

-Ești unul dintre demonii lui Red? Asta explica multe, mai ales comportamentul tău bizar, m-ai jucat pe degete atâta timp! Mârâie el furios, facandu-ma să chicotesc.

-Eu, Luiza, Doris, Greta, si mare parte din negociatorii acestei mafii... Zic rânjind si dandu-mi ochii peste cap.

-Nu am să semnez! Urlă furios, uh, orgoliul masculin... Se caută la bata pantalonilor, uitând probabil că armele lui sunt la mine.

-Ba ai să semnezi, dacă vrei ca sotia ta să nu afle ce soț are, si daca ti la viață lui Jonas... Zic aducandu-i copilul în discuție, facndu-l să se cutremure.

-Nu ai face asta! Mârâie furios, vrând să mă palmuiasca, însă m-am ferit la timp.

-A, a, a! Eu mi-aș calcula bine mișcările, cu un singur apel îți pot șterge familia de pe fata pământului, si tu vei fi trimis la o închisoare de maximă securitate, fiindcă ai fost în stare să foci o așa nenorocire... Zic intinzandu-i un pix, acesta semnand furios. Acum zboară din biroul meu! Urlu punând mâna pe pistol si incarcandu-l, acesta plecând cu coada între picioare, după ce mi-a dat servieta, eu numarandu-i, văzând ca, chiar sunt trei miliarde, se pare ca a fost pregătit măgarul.

Am mai stat o vreme rezolvând cu actele de p birou, ca apoi să le închid în seiful de după tabloul cu toată familia, cliseic, stiu, insa eu am ținut mortis ca poza să fie pusă aici, încă minunadu-ma ca am incaput toți în ea.

Îmi dau peruca jos, si si lentile, hotărând să păstrez machiajul, după ce am sters mare parte din fondul de ten, care parcă era dat cu spaclul, ca după să ies din cabana și să mă urc în mașină, urma a conduc trei ore până in New Jersey, ca să testez trei echipe noi, ca să văd dacă pot să îi trimit prin zonele neacoperite de acolo, ca apoi să mă întorc și să organizez câteva curse mai speciale pentru câțiva prieteni, ca după să văd împreună cu Eliot niste fete, si sa hotărâm dacă le putem angaja ca chelnerița la barul de lângă pista, si apoi sa il caut pe Vince care nu a mai dat pe acasa de ceva vreme, sper sa fie bine, apoi transportul, care sper sa nu aibă complicații, ca de fiecare dată, si așa am o zi destul de incarcata. Pe drum spre Jersey am mai vorbit cu Eliot si cu ceilalți care încă nu s-au prins de ce am un program așa încărcat de o vreme încoace.

-Va continua...

[NECORECTAT]
2186cuv

———————————

Sper sa va placa, mie mi se pare cam sec, si mna...

Ce părere aveți despre personalitatea explozivă a lui Ash?

Dar despre Eliot?

Va pup si ne auzim cât mai repede sper!

Continue Reading

You'll Also Like

414K 33.5K 77
Ea, o tarancuta a Sudului plina de sarcasm si cu ziduri in jurul inimii care ar intrece pana si zidurile lui Jericho, doreste doar sa afle raspunsuri...
1.1M 52.5K 41
În curs de EDITARE! * LA-ul... Superbul, aglomeratul oraș din Sudul Californiei. Loc în care toți o putem lua de la capăt, ne putem regăsi pe noi înș...
763K 33.1K 56
Oricine își dorește o a doua șansă. Oricine dorește să întoarcă timpul pentru a repara greșeli sau pentru a schimba decizii. Dar dacă aceasta râvnită...
692K 27.2K 74
O fata își vede tatăl torturat si omorât impreuna cu mama ei ! Coșmarul ei a început cand in casa lor s-a instalat haosul iar pe usa casei lor a intr...