Role Play (Harry Styles) TRAD...

By badgirlalexia

12.7K 1K 142

Harry Styles este un faimos pop star. Dar este, din păcate, complet scăpat de sub control. Managementul, cole... More

Role Play (Harry Styles) TRADUSA
Work 1.
Work 2
Changed 1
Changed 2
Coffee
Selfie
Fish
ANUNT
Boat 1
Boat 2
NOTA

Role

818 85 8
By badgirlalexia

Chapter 3-Roll

Audrey's point of view

Asta este cea mai ciudata auditie la care am fost vreodata.Cand am ajuns aici prima data,era o incapere mare plina cu fete.Toate sunt superbe.Am fost chemate una cate una intr-o camera.Cand am intrat acolo,a trebuit sa pretind a sunt indragostita de un actor.Dupa aceea,am mai ramas doar 10 fete.Ne-au pus intrebari fiecarei fete despre trecutul nostru si lucruri care nu par a fi cu adevarat relevante.Si nu au dat niciun detaliu la ce v-a urma sa se intample.

Dupa interviuri,ei nu ne-au lasat sa ne vedem intre noi.Am fost duse fiecare in camera noastra si ne-au lasat acolo pentru 30 de minute,enervante si plictisitoare.Asta a fost cea mai ciudata dimineata.

Ma jucam pe telefon atunci cand usa s-a deschis.O doamna a intrat,pe care inca nu am m-ai vazut-o,m-am dus in fata ei dand mana cu ea.

"Buna,sunt Annie."Ea a spus vesel.

"Audrey"m-am prezentat."Poti sa imi dai niste detali despre ce auditie dau?"

Ea a ras."Desigur,imi pare rau ca nu am avut timp.Dar inainte de a face asta,tu trebuie sa semnezi aceste acte.Spune doar ca(')chiar daca nu accepti locul de munca,nu poti spune nimanui ce ti-a fost oferit."

Am dat din cap si am semnat actele.A luat o gura mare de aer inainte sa continuie."Vrem sa fii prietena lui Harry Styles."

Gura mea s-a deschis larg."C-ce?"

"Vei semna un acord pentru 6 luni.Daca aceste 6 luni vor merge bine iti vom reanoi contractul."

"Ce inseamna asta pana la urma?Prietena lui?E ca ... un sex job?"Am intrebat,socata.

Ea a ras,clatinand din cap insemn de nu."Nu.Tu trebuie doar sa mergi la intalniri cu el,sa fi vazuta cu el in public,sa il saruti in public.V-a trebui,deasemenea sa calatoresti mult.Acesta este un loc de munca 24/7."

"Dar,de ce?"Am intrebat,ridicandumi sprancenele.

"A iesit de sub control.Trebuie sa isi salveze imaginea."Ea a raspuns,ridicand din umeri ca si cand ar fi cel mai simplu lucru din lume.

"E o nebunie,tu stii"am spus razand.

Annie isi uneste buzele."Stiu.Dar credem ca asta este cel mai corect lucru de facut.Iar tu esti perfecta pentru asta.Vei fi platita in avans 10k,apoi 20k in fiecare luna care vine."

"Ei bine,rahat."Ma balbai."Astia sunt o multime de bani pentru a pretinde ca esti indragostit."

"Da.Este."Ea a spus serios."Vrei sa faci asta?"

Am inchis ochii,gandinduma la asta."Pot sa vorbesc cu cineva despre asta?"

"Nu.Nici familia,sau prietenii apropiati.Singuri care vom stii vom fi eu,Simon,cativa oamenii de la Management si desigur,Harry."

"Bine"Am spus.

"Ok?"

"O voi face."Am spus,punandumi mainile in cap."Trebuie sa fiu nebuna."

Ea a ras."Nu.Asta ar putea fi distractiv.Harry este foarte dulce.Puteti fi foarte buni prietenii."

Usa se deschide din nou pe ea intrand un barbat mai in varsta.Inca o data,am ramas socata."Tu esti Simon Cowell."

"Si tu esti Audrey,prietena lui Harry Styles."El m-a tachinat.Culoarea de rosu din obraji mei a crescut si m-am uitat dincolo de privirea lui."Acum,detali.Ai Twitter sau Instagram?"

"Amandoua."

"Bine,vom avea nevoie de ambele parole pentru a adauga cate ceva.De acum inainte,nu poti posta nimic fara sa ne consulti pe noi.Si vom posta cateva lucruri pentru tine.Ai inteles?"A intrebat Simon.Am dat din cap,aproximativ nervoasa.

"Prima intalnire este maine."A continuat el."Annie v-a veni pe la tine ca sa te ajute cu imbracamintea si sa iti dea detali despre intalnire.Daca ai o colega de camera asigurate ca nu v-a fi acasa.Acum este timpul sa semnezi."

Un pachet mare de foi a fost aruncat in fata mea.M-am uitat peste ele,la cateva reguli.Nu fumat,nu discutat cu media,Sarut cu Harry in public,si multe altele.Am semnat in parte de jos iar Annie si Simon au zambit.

"Acum,vrei sa il intalnesti pe Harry?"Annie a intrebat dulce.

"Trebuia la un momendat."Am ras.Ea a mers la usa si a scos capul afara.

"Harry,intra sa o cunosti pe Audrey."Striga ea.

Am auzit fosnituri si a intrat pe usa.Avea blugi stramti si un tricou alb cu maneci suflecate.Am putut vedea slab tatuajele prin tricou.Era musculos,dar nu excesiv.Picioarele lui sunt ceva de invidiat.

Buclele maro cazandui pe frunte,deplasanduse dintr-o parte in alta.Ochii lui verzi sunt injectati si plictisitori.Se uita mahmur,dar este inca unul dintre cele mai frumoase persoane ce care le-am vazut.

"Super,avem o fana."El a gemut,aruncandusi mainile in aer si aratand spre mine.Atunci am realizat ca gura mea era larg deschisa,pentru a doua oara pe ziua de azi am stat in soc si m-am uitat la el.

"Harry!"A spus Annie.Simon ii arunca o privire urata inainte de a parasi camera cu contractul in mana.Ia soptit ceva la ureche iar el si-a dat ochii peste cap.

"Scuza-ma?"Am intrebat,stand in picioare si punandumi mainile in sold."Sunt Audrey.Nu o fana,de fapt.Doar surprinsa de modul cum arati.O noapte lunga de baut,nu-i asa?"

Ochii lui au fost fxati pe mine."Ah,are o gura mare.Cel putin este hot."

Annie arata confuza,habar nu avand ce sa faca."Amandoi,stati jos!"E a spus.M-am asezat pe scaun iar Harry pe cel de langa mine.

"Vom incepe din nou,inteles?"A spus ea furioasa.

M-am intors cu fata spre Harry,fluturand din gene si zambind dulce."Buna,eu sunt  Audrey!"

"Sunt Harry."El a raspuns,zambind fals.

"Trebuie sa faci misto de mine."Annie gemu."Harry doar da-i o sansa.Voi aveti multe in comun.Va amintiti ce am vorbit?Si Audrey imi cer scuze pentru Harry.Te rog mai da-i o sansa."

Harry inghiti in sec ducandusi o mana prin par.Arata aproape nervos.Am oftat.

"Imi pare rau."Mormai el.

"Este in regula."Am spus.

"Asculti One Direction?"A intrebat el.

"Da.Colega mea de camera este un mare fan.Sunt totusi in lucruri amestecate."(nu am stiut cum sa zic ca sa iasa bine)

"Serios?Cum ar fi?"

"Uhm,Red Hot Chili Peppers,The Beatles,Artic Monkeys ..."Am spus."Exista o multime de fapt."

"Iubesc toate acestea!"El a raspuns,ochii lui aratand entuziasmati.Am observat zambetul lui Annie pe fata cand a parasit camera multumita ca ne intelegem.Usa s-a inchis in urma ei si imediat tonul lui Harry s-a schimbat.

"Asculta."A spus Harry,fata s-a incrundanduse."Nu voi fi de acord cu asta.Noi nu vom fi prieteni.Noi nu vom vorbi.Fac lucrul asta doar pentru ca ei m-au amenintat ca ma vor scoate afara."

"Un pas inaintea ta."Am raspuns,rotindumi ochii si punandumi mainile in san.

"Inca putem sa ne "jucam",daca vrei."A spus el serios.

"Trebuie sa faci misto de mine."Am pufnit."Nu vei ajunge sa ma atingi,ai inteles iubitule?"L-am intrebat,ultimul cuvant plin cu sarcasm.

"Pierderea ta."El a ridicat din umeri,colturile guri formanduse intr-un ranjet.

"Am putea macar sa fim civili.Minunata prima impresie.Iti plac macar una dintre trupele care le-am spus?"

"Nu ma pun cu managementul.Si asta te include si pe tine."A spus.Un zambet mic a aparut pe buzele lui."Si da,eu de fapt nu."Usa se deschise si Annie intra inauntru.Amandoi am inceput sa radem imediat ca si cand am auzit cel mai amuzant lucru de pe pamant.

"Ma bucur ca voi doi va intelegeti!"Ea a zambit."Audrey,poti pleca.Voi fi maine la tine acasa la 11 sa te ajut ca sa fi gata."

"Multumesc.Pa Harry abia astept pentru intalnirea nostra!"Am spus fericita,zambind cand am parasit camera.Harry s-a uitat urat la mine pe la spatele lui Annie.

Am condus acasa inca in soc.Asta a fost cea mai nebuneasca situatie in care am fost pana acum.Eu Audrey Benton o simpla fata care a vrut doar un loc de munca ca si actrita,a acceptat sa fie prietena unui nemernic cunoscut in intreaga lume pe nume Harry Styles.

Dupa o lunga durata de timp mi-am facut timp sa traduc si acest capitol.Sper sa va placa si scuzati greselile de ortografie dar sunt foarte obosita.

Kisses :*

Continue Reading

You'll Also Like

1.7M 48.2K 71
𝐅𝐑𝐎𝐙𝐄𝐍 | ❝Ye a cute little thin', aren't ya? I think ye will be mine now...❞ ❆❅❄❆❅ ʙᴏʀɴ ᴏғ ᴄᴏʟᴅ ᴀɴᴅ ᴡɪɴᴛᴇʀ ᴀɪʀ ᴀɴᴅ ᴍᴏᴜɴᴛᴀɪɴ ʀᴀɪɴ ᴄᴏᴍʙɪɴɪɴɢ...
1.1M 49.9K 95
Maddison Sloan starts her residency at Seattle Grace Hospital and runs into old faces and new friends. "Ugh, men are idiots." OC x OC
79.7K 5.6K 25
Story starts from current track....where everyone blames Abhira for not telling Chaaru's affairs to them .... Then everyone scolded her including arm...
359K 10.9K 89
Theresa Murphy, singer-songwriter and rising film star, best friends with Conan Gray and Olivia Rodrigo. Charles Leclerc, Formula 1 driver for Ferrar...