The Lie (Camren)

By Lexa_s

59.7K 2.1K 1.1K

It's a Camren fanfic :P Οι Fifth Harmony μετά από 4 χρόνια συνεργασίας και τεράστιας επιτυχίας διαλύονται... More

1. Pilot
2.Back and Forth
3.Can I Resist?
4.Βut Υour Poison Was The Cure
5.Pretend Like Nothing Happened
6.Stay
7.Long Time No See
8.When You Were Mine
9.Still There.Still «K»
10.Work From Home
11. 3..2..1..GO!
12.The Lie (Hidden parts)
14.Jealous Or Not ?
15. Somebody Else_1975
16. It's Over
17. Lost On You
18. Ready Or Not.
19. Ssweet-dispositionn
20. The Rules.
21. Knock Knock
22. Do I Wanna Know? (double chapter)
23. Dare or Dare?
24. Letter to myself
25. The Other Side
(Bonus chapter) ❤️
- 27

13. The Favor

1.6K 82 71
By Lexa_s


Someday.

 You might miss me. 

( at least i hope so) 

Camila's real reblog on Tumbr.


You're not even mine to miss.

Lauren's real reblog on Tumblr.




Camila's POV


"Καλημέρα Μπρέντα" είπα και χαμογέλασα γλυκά στην ρεσεψιόν της δικηγορικής εταιρίας του Γουίλ. 

"Καλημέρα κυρία Καμίλα" το χαμόγελο της μέχρι τα αυτιά. "Θέλετε να σας μεταφέρουμε στον 7ο;" πάντοτε πίστευαν ότι χρειάζομαι προστασία για να πάω από το εισόγειο στον 7ο όροφο που ήταν και το γραφείο του αρραβωνιαστικού μου.

"Όχι.." της απάντησα ευγενικά. "Θα είμαι μία χαρά" συνέχισα και κάλεσα το ασανσερ δίπλα μου. 

Τα βλέμματα ήταν φυσικά πάνω μου και από πελάτες και από τους εργαζόμενους, αλλά ήταν κάτι φυσιολογικό καθώς ήμουν πρόσωπο της δημοσιότητας. Όλη η εταιρία του Γουίλιαμ ήξερε ότι το αφεντικό τους είναι αρραβωνιασμένο μαζί μου. Πάντοτε ήταν διακριτικοί και σχεδόν ποτέ δεν με έφερναν σε δύσκολη θέση. 

 Φτάνοντας στον 7ο όροφο η πόρτα του ασανσέρ άνοιξε και κατευθείαν μπροστά μου εμφανίστηκε η προσωπική βοηθός του Γούιλιαμ. 

"Καλησπέρα κυρία Καμίλα Καμπέλο" όλες απίστευτα ευγενικές απέναντι μου. "Ο κύριος Γουίλιαμ Τρέινορ βρίσκεται σε σύσκεψη, θέλετε να τον περιμένετε στο γραφείο του;"

"Ναι.." είπα και ξεκίνησανα προχωράω "Ξέρω που είναι το γραφείο του, δεν χρειάζεται να με συνοδέψεις" της είπα ευγενικά όταν είδα ότι με ακολουθάει. Δεν ξέρω πόσα άτομα είχε ο Γουίλ να δουλεύουν στην εταιρεία του άλλα κάθε φορά χανόμουν με τόσα πρόσωπα που προσπαθούσαν να με εξυπηρετήσουν. 

Άφου έφτασα στο τέλος του διαδρόμου μπήκα μέσα στο γραφείο του. Σπάνια κάποιος επιτρεπόταν να έρθει στον 7ο όροφο και συγκεκριμένα στο γραφείο του «προέδρου», όπως έλεγε και η επιγραφή της πόρτας του. Οι περισσότεροι πελάτες του δεν τον είχαν δει καν, καθώς είχε τους άπειρους αντιπροσώπους του να μιλάνε για αυτόν. Ο Γουίλ ήταν το «μυαλό» πίσω από όλο αυτον τον κολλοσό και ερχόταν σε προσωπική επαφή μόνο με τους πολύ ισχυρούς πελάτες ή με τις υποθέσεις που κανένας άλλος δεν μπορούσε να λύσει. Αυτή η αυτοκρατορία που είχε χτίσει τον έκανε έναν από τους πιο περιζήτητους δικηγόρους αυτή την στιγμή στον κόσμο. Το όνομα του ήταν εγγύηση και αυτή την στιγμή στον κλάδο της νομικής ήξεραν όλοι ότι είναι ο καλύτερος που θα μπορούσε να υπάρξει και ότι θα έπρεπε να παιδευτείς πάρα πολύ για να δεχτεί να αναλάβει την υπόθεση σου.

"Τι έκπληξη ήτα αυτή;" ακούστηκε η ζεστή και γνώριμη αντρική φωνή λίγο μετά το άνοιγμα της πόρτας πίσω μου.

Στεκόμουν στο παράθυρο του γραφείου του και χάζευα την μαγευτική θέα που απλωνόταν κάτω. 

"Μάλλον ήρθα σε ακατάλληλη ώρα.." γύρισα για να αντικρίσω το λαμπερό πρόσωπο του και του χαμογέλασα γλυκά. 

"Μην το ξαναπείς αυτό.." μου είπε κάπως αυστηρά και ξεκίνησε να προχωράει προς το μέρος μου φέρνοντας μαζί του όλη την αντρική κολόνια που φορούσε. "Για την μελλοντική μου γυναίκα οποιαδήποτε ώρα είναι η κατάλληλη" με επιβεβαίωσε και ένιωσα τα χέρια του στην μέση μου. Τα σπιρτόζικα καστανά του μάτια με κοιτούσαν με τόση αγάπη. 

Η αναφορά του γεγονότος ότι θα γίνω η μελλοντική του γυναίκα, μου προκάλεσε ένα στιγμιαίο άγχος άλλα το παραμέρισα κατευθείαν. Με τον Γουίλ ήμασταν μαζί έναν χρόνο. Χάρη σε αυτόν αυτή την στιγμή μπορώ και εμπιστεύομαι ξανά τους ανθρώπους καθώς από την πρώτη στιγμή που με γνώρισε μέχρι και σήμερα δεν σταμάτησε ποτέ μα ποτέ να μου δείχνει πόσο μοναδική είμαι για αυτόν. Κατάφερε να μου καλύψει όλες τις ανασφάλειες που μου είχε δημιουργήσει αυτή.

"Είναι έτοιμος ο πιο περιζήτητος εργένης να χάσει τον τίτλο του;" τον πείραξα και γέλασα ελαφρώς. 

Τα χέρια του στην μέση μου με τράβηξαν πιο κοντά στο γεροδεμένο στήθος του. Φοβόμουν μην του λερώσω το τέλεια σιδερωμένο και κολλαριστό λευκό του πουκάμισο.

"Ανυπομονώ να χάσω αυτόν τον τίτλο" η φωνή του πιο χαμηλή ενώ τα μάτια του κοιτούσαν πλέον τα χείλη μου. Πριν προλάβω να του απαντήσω έκλεισε την απόσταση ανάμεσα μας ακουμπώντας τα χείλη του πάνω στα δικά μου. 

Η καρδιά μου σφίχτηκε. 

Το μυαλό μου πήγε για ακόμη μία φορά ένα μήνα πίσω. 

Τότε που τα αμαρτωλά της χείλη ακούμπησαν τα δικά μου και εγώ η ανόητη ενέδωσα.

Έκλεισα τα μάτια μου προσπαθώντας να διώξω οποιαδήποτε εικόνα της και να ανταποδώσω σωστά στο φιλί του μελλοντικού μου άντρα. Δεν θα επέτρεπα ένα τόσο μεγάλο λάθος να καταστρέψει αυτό που είχα χτίσει με τόση αγάπη και ειλικρίνεια με τον Γουίλ.

Βάθυνα το φιλί μας κάνοντας μια απελπισμένη προσπάθεια και έβαλα το χέρι μου πίσω από τα καστανά μαλλιά μου. Το χέρι του βρέθηκε κατευθείαν από την μέση μου μπροστά στην κοιλιά μου και άρχισε να με χαιδεύει ευγενικά και σταδιακά πιο έντονα μέχρι που ένιωσα τα δάχτυλα του κάτω από την μπλούζα μου. Να με χαιδεύει έντονα σε όλη την επιφάνεια της κοιλιάς μου.

Να το πάλι..Εκεί να με τιμωρεί..

Το τσίμπημα που ένιωσα στην κοιλιά μου με έκανε να διακόψω αμέσως το φιλί. Αναμνήσεις από το άγγιγμα της ακριβώς με τον ίδιο τρόπο άρχισαν να αναβοσβήνουν βασανιστικά μέσα στο μυαλό μου. Τα χέρια της πάνω στην κοιλιά μου να με αγγίζουν σαν εξαρτημένα, το σώμα της κολλημένο πάνω μου και τα χείλη της..τα χείλη της να παλεύουν με τα δικά μου βάζοντας όλη την αμαρτωλή της γεύση μέσα στο στόμα μου.

Τι στο διάολο με είχε στοιχειώσει;

Δεν ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβαινε αυτό. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έμπαινε στο μυαλό μου η σκέψη της με το έτσι θέλω.

Από τότε που ανταλλάξαμε αυτό το καταραμένο φιλί στο Σικάγο ένα μήνα πριν, πιάνω τον εαυτό μου να μην μπορεί να λειτουργήσει κάποιες φορές σωστά. Είχε περάσει ένας ολόκληρος μήνας και ακόμη με επηρεάζει. Φυσικά δεν την ξανα είδα. Και δεν ξαναμιλήσαμε από τότε. Αφού ανταλλάξαμε αυτό το φιλί έφυγα τρέχοντας στο δωμάτιο και κλείστικα μέχρι την επόμενη μέρα το πρωί που με ξύπνησε η Ντάινα. Ευτυχώς κανένας δεν κατάλαβε τίποτα. Η Ντάινα θα με σκότωνε αν μάθαινε αυτό που πήγα και ξανα έκανα με την Λόρεν. Ήξερε πολύ καλά όλη την ιστορία μας και το θεωρούσε απάνθρωπο το παιχνίδι που έπαιξε μαζί μου. Θα με θεωρούσε ηλίθια που πήγα και ξανα ενέδωσα στο φιλί της.

Πως επέτρεψα να γίνει κάτι τέτοιο; Πως επέτρεψα στον εαυτό μου να ξαναπέσω στα δίχτυα της; Γιατί στο διάολο δεν μπόρεσα να αντισταθώ στα καταραμένα χείλη της;

Στο μοναδικό που ίσως στάθηκα τυχερή ήταν ότι δεν χρειάστηκε να την δω ξανά μετά από εκείνο το βράδυ. Την επόμενη μέρα η συναυλία μας ακυρώθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών και η Λόρεν δεν επέστρεψε ποτέ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Δεν ξέρω τι έκανε και που πήγε. Όταν βγήκα από το δωμάτιο μου απλά είδα ότι έλειπε. Η Νορμάνι προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της αλλά δεν σήκωνε κανένα τηλέφωνο. Δεν ήταν χαζές η Άλι και η Νορμάνι, είχαν καταλάβει ότι κάτι είχε γίνει απλά ήταν διακριτικές και δεν ρώτησαν.

Μέσα σε αυτό τον ένα μήνα μετά την συναυλία των Fifth Harmony κράτησα επαφή με την Νορμάνι. Την Άλι την έβλεπα συχνά όταν πήγαινα στην Νέα Υόρκη καθώς ήταν το δεξί χέρι του Γουίλ και φυσικά η Ντάινα ήταν η κολλητή μου οπότε σχεδόν κάθε μέρα ήμασταν μαζί. Η Λόρεν δεν εχω ιδεα το τι μπορει να εκανε και νευρίαζα με τον εαυτό μου που κάποια βράδια έμπαινα στο tumblr της για να δω τι ανεβάζει. Τι με νοιάζει; Δεν είμαι 18 χρονών πλέον. Ήξερα ότι στο tumblr ανεβάζει ακριβώς αυτά που σκέφτεται και τον τελευταίο μήνα μετά το φιλί μας δεν είχε ανεβάσει τίποτα απολύτως. Αυτό πρώτη φορά συνέβαινε. Γιατί ναι..μπορεί να είχα να την δω 2 χρόνια αλλά ανά διαστήματα για έναν ανεξήγητο λόγο έμπαινα στα social της. Σαν καμιά ηλίθια στόλκερ και μετά το μετάνιωνα στην στιγμή.

Δεν ξέρω πως μου πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσα να έχω μία πολιτισμένη σχέση με την Λόρεν μετά από όλα αυτά που έγιναν μεταξύ μας. Όταν έπεσα καταλάθος πάνω της έξω από το στούντιο του Σικάγο, το παραδέχομαι..ναι ..τρακαρίστηκα. Είχα να την δω δύο χρόνια. Και ναι..με επηρέασε. Πολύ. Το ήξερα ότι αυτό θα γίνει. Η Λόρεν υπήρξε ένα τεράστιο και πολύπλοκο κεφάλαιο στην ζωή μου. Δεν ήταν κάποια τυχαία για εμένα. Απλά δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα. Δεν περίμενα να νιώσω ξανά αγχωμένη δίπλα της. Δεν περίμενα το βλέμμα της πάνω μου να μου στέλνει στιγμιαία τσιμπήματα στην καρδιά. Για την Λόρεν μιλάμε..ίσως ποτέ της δεν θα καταλάβει τι επιρροή έχουν τα πράσινα μάτια της πάνω σε κάποιον. Δε περίμενα να μιλάμε το βράδυ στο μπαλκόνι και σαν ανόητη να νιώσω αυτό το φτερούγισμα μέσα μου. Δεν περίμενα να μου περάσει από το μυαλό τι γεύση πλέον έχει το στόμα της. Και δεν περίμενα σε καμία απολύτως περίπτωση..να την δοκιμάσω..

Oh God..

Ποιος λογικός άνθρωπος θα έκανε κάτι τέτοιο; Ποιος θα ξανα έκανε κάτι με έναν άνθρωπο που του έπαιξε τόσο πισώπλατο παιχνίδι;

Εγώ..

Εγώ είμαι αυτή η ηλίθια.

Πως είναι δυνατόν να την σκέφτομαι όταν αυτή προφανώς και δεν δίνει δεκάρα; Είμαι σίγουρη ότι το μετάνιωσε στην στιγμή για αυτό και δεν είχε τα μούτρα να επιστρέψει στο ξενοδοχείο. Τελείωσε. Ήταν λάθος. Τι κάθομαι και το αναλύω;

"Τι συμβαίνει Κάμι;" με ρώτησε με απορία ο Γουίλ καθώς με έβλεπε να κοιτάζω τα μποτάκια μου και όχι τα μάτια του. Ντρεπόμουν..Ντρεπόμουν τόσο πολύ για τον εαυτό μου και για αυτό που είχα κάνει.

"Συγγνώμη..απλά είμαι λίγο αγχωμένη με το world-tour μου." δικαιολογήθηκα λέγοντας όμως εν μέρη την αλήθεια και του έδωσα ένα απαλό φιλί στο στόμα για να ηρεμίσει.

"Δεν ξέρω τι έχεις πάθει τελευταία.." είπε και έβαλε τα χέρια του στο πρόσωπο μου και με ξαναφίλησε απαλά. "Σε αγαπώ και αυτό δεν θέλω να το ξεχνάς" τα λόγια του έκαναν την καρδιά μου να πονάει ακόμη πιο πολύ. Να πονάει για το πόσο υποκρίτρια και τιποτένια υπήρξα. Πως τόλμησα να του το κάνω αυτό; Πως τόλμησα να τον απατήσω με το πιο ακατάλληλο άτομο που υπάρχει πάνω στον πλανήτη γη; Που σκατά είχε πάει το μυαλό μου και διανοήθηκα να το κάνω αυτό στον άνθρωπο που μόνο αγάπη μου έχει δώσει; Στον άνθρωπο που αποφάσισα να περάσω μαζί του ολόκληρη την ζωή μου; 

"Και εγώ σε αγαπώ" του απάντησα ειλικρινά και του χαμογέλασα διώχνοντας την εικόνα της από το μυαλό μου. Εδώ και ένα μήνα οι τύψεις για αυτο που έκανα με είχαν στοιχειώσει και κάποιες φορές ένιωθα ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου. Πως είναι δυνατόν να έγινα σαν τα μούτρα της; Πως τόλμησε να με κάνει σαν και αυτή;  Ξεκίνησα να ρίχνω ευθύνες πάνω της ενώ βαθιά μέσα μου ήξερα πολύ καλά ότι σε αυτό το τόσο απαγορευμένο φιλί συμμετείχαμε και οι δυο..και όχι μόνη της. 

Ο Γουίλ ένιωσε αμέσως καλύτερα μετά από αυτά μου τα λόγια. Το λαμπερό του χαμόγελο ζωγραφίστηκε ξανά στα χείλη του. "Θα πας από την Τέυ;" άλλαξε θέμα και τσέκαρε τα ρούχα μου από πάνω μέχρι κάτω.

"Ναι με περιμένουν με την Selena και την Lorde στο ξενοδοχείο.." του απάντησα ευγενικά ενώ μέσα μου ακόμη ένιωθα να μην έχω ηρεμίσει.

"Πες από μέρους μου συγγνώμη που δεν θα μπορέσω να έρθω στη συναυλία το βράδυ" σχηματίστηκε ένας απολογητικός μορφασμός στο πρόσωπο του. 

Σήμερα το βράδυ η Taylor Swift θα έδινε μία συναυλία στο Λος Άντζελες και φυσικά ήμασταν και εγώ και ο Γουίλ καλεσμένοι. Ο Γουίλ είχε πολύ απαιτητικό πρόγραμμα λόγω της δουλειάς του και ήξερα από πριν ότι δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί. Το σεβόμουν και κατανοούσα απίστευτα καθώς και ο ίδιος δεχόταν να μην με βλέπει για μήνες λόγω των συναυλιών μου, χωρίς να μου κάνει παράπονα. 

"Μην ανησυχείς μωρό μου..Κατανοούν τα κορίτσια. Εξάλλου και ο Τομ δεν θα μπορέσει να έρθει.." ανέφερα το αγόρι της Τέιλορ που ούτε και αυτός θα μπορέσει να πάει καθώς βρισκόταν στην Κίνα για το γύρισμα της καινούριας του ταινίας. 

Την συζήτηση μας την διέκοψε ο ήχος του τηλέφωνου μου. Ήταν η Τέιλορ που προφανώς ήθελε να μάθει που είμαι. Είχα να πάω να τις δω στο ξενοδοχείο που θα έμενε και να πούμε τα νέα μας καθώς είχα να την δω αρκετό καιρό.

"Έλα Τέι..Έρχομαι τώρα." της είπα με το που σήκωσα το ακουστικό μου.

 ≤ Άντε κάνε γρήγορα!!≥  την άκουσα ενθουσιασμένη στο ακουστικό μου. ≤Η Selena μετράει τα δευτερόλεπτα μέχρι να έρθεις≥ συνέχισε και άκουσα το γέλιο και των τριών τους μέσα από το τηλέφωνο.

"Χαχαχα. Έγινε κάτι;" ξεκίνησα να γελάω και εγώ αμήχανα.

≤ Θα στα πούμε όλα από κοντά ≥ είπε κάπως αινιγματικά. ≤ Η Selena θέλει να σου ζητήσει μια χάρη!! ≥ συνέχισε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει για ακόμη μία φορά το γέλιο της.

"Τι χάρη;" ρώτησα με περιέργεια.

≤ Από κοντά αυτά!! Βάλε κάτι πρόχειρο και έλα ≥ απάντησε και άκουσα το ακουστικό της να κλείνει.

Αφού χαιρέτησα τον Γουίλ, βρέθηκα έξω από το ξενοδοχείο της Τέιλορ. Μου είχε λείψει πολύ η παρέα μαζί της. Ίσως με βοηθούσε να χαλαρώσω λίγο καθώς τον τελευταίο μήνα μόνο μόνιμα αγχωμένη νιώθω.

"Μωρό μουυυυ" άκουσα την Τέιλορ να μου λέει με το που άνοιξε την πόρτα και με έβαλε κατευθείαν στην αγκαλιά της. Από πίσω πετάχτηκαν πάνω μου αμέσως μετά η Selena και η Lorde.

"Μου λείψατεε" είπα και τις αγκάλιασα και τις τρεις τους ξεχωριστά.

Αφού χαιρετηθήκαμε καθίσαμε όλες μαζι στο καθιστικό της σουίτας. Η παρέα με αυτές τις κοπέλες ήταν τόσο ευχάριστη τα τελευταία 3 χρόνια που πραγματικά με έκαναν να ξεχνάω όλα τα άγχη και τα προβλήματα μου. Η πρώτη μία ώρα πέρασε ευχάριστα λέγοντας τα νέα μας. Είχα να τις δω αρκετό καιρό. Μετά από λίγο θυμήθηκα ότι θέλανε κάτι να μου πουν, που μάλλον είχαν ξεχάσει να αναφέρουν, ετσι πήρα το θάρρος και το ρώτησα εγώ.

"Ααα και τώρα που τι θυμήθηκα..Τι χάρη θέλατε να μου ζητήσετε;" είπα κοιτάζοντας την Selena καθώς η Taylor είπε μου είχε πει στο τηλέφωνο ότι η Selena θέλει κάποια χάρη.

"Να.." ξεκίνησε η Selena και κοιταξε λίγο ντροπαλά τα χέρια της.

"Ξεκόλλα και πες της!! Είναι η μοναδική που μπορεί να βοηθήσει" πετάχτηκε η Taylor και την σκούντηξε παιχνιδιάρικα ενώ είχε ένα απίστευτα πονηρό χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της.

Χμμ κάτι παίζει..

" Να αναρωτιόμουν..αν θα μπορούσες να με φέρεις..ξες..σε επαφή..με κάποιο ..άτομο" συνέχισε διστακτικά η Selena και μπορώ να πω με σιγουριά ότι πρώτη φορά την έβλεπα τόσο κομπλαρισμένη. Συνήθως ήταν η ψυχή της παρέας και τόσο άνετη.

"Εγώ;" ρώτησα με απορία και άνοιξε το στόμα μου ελάχιστα καθώς δεν νομίζω να υπήρχε άτομο που δεν ήξεραν η Taylor και η Selena, άρα πως θα μπορούσα να βοηθήσω εγώ;

"Ναι..εσύ μόνο μπορείς να βοηθήσεις..καθώς μόνο εσύ ξέρεις αυτό το ..άτομο" είπε η Selena ρίχνοντας κλεφτές ματιές με την Taylor.

Το μυαλό μου ξεκίνησε να σκέφτεται ποιον μπορεί να ξέρω εγώ που δεν ξέρουν αυτές. Πρέπει να είναι κάποιος πολύ σπουδαίος για να κομπλάρει η Selena να μιλήσει για αυτόν.

"Να της πω ποια είναι;" παρακάλεσε σαν μικρό παιδί η Τέιλορ και το δικό μου σαγόνι έπεσε.

Ποια; Από πότε η Selena ενδιαφέρεται να γνωρίσει γυναίκα; Τι επεισόδια έχω χάσει;

"Χαχαχα δεν το περίμενες ε;" σχολίασε η Τέιλορ βλέποντας την αντίδραση μου.

Όχι δεν το περίμενα..

"Εεε..εντάξει μου ήρθε λίγο ξαφνικό" είπα την αλήθεια. Δεν περίμενα να είναι τόσο άνετες με αυτό το θέμα. Για εμένα κανείς δεν ήξερε τίποτα. Όχι γιατί ντρεπόμουν που κάποτε ήμουν ερωτευμένη με γυναίκα αλλά γιατί δεν ήθελα να θυμάμαι τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκε αυτή η συγκεκριμένη γυναίκα. Ήθελα να το ξεριζώσω από την μνήμη μου καθώς μόνο πόνο μου προκαλούσε. "Ποια είναι;" ξεκίνησα να έχω και εγώ αγωνία. Η Selena να ενδιαφέρεται για γυναίκα; Πρέπει να είναι κάποια θεά.."Αν την γνωρίζω..φυσικά και θα σου την γνωρίσω" συνέχισα για να την ενθαρρύνω.

"Την γνωρίζεις και μάλιστα πολύ καλά!! Ειδικά τώρα που ξαναβρεθήκατε!!" μίλησε πάλι η Taylor στην θέση της Selena που φαινόταν λίγο κομπλαρισμένη.

"Πραγματικά δεν καταλαβαίνω σε ποια αναφέρεσαι.." απάντησα ειλικρινά και χαμογέλασα λίγο αμήχανα.

"Στην Lauren Jauregui" είπε καταενθουσιασμένα η Τέιλορ και η αναφορά του ονόματος της και μόνο έσκασε σαν σφαλιάρα στα αυτιά μου. 

Κενό.

Ποια;

Και πάλι κενό.

Το βλέμμα μου αγαλμάτωσε κατευθείαν. Όπως και όλο το κορμί μου.Την κοιτούσα σαν παγωτό. Ακίνητη και αμίλητη. Τα μάτια μου είχαν γουρλώσει και ήμουν σίγουρη ότι είχα πανιάσει. Ξαφνικά ένιωσα ο αέρας να μην μου φτάνει. Λες και δεν μπαίνει οξυγόνο μέσα μου. Να πνίγομαι.

"Σοκ ε;" ρώτησε η Τέιλορ χωρίς να έχει καταλάβει για ποιον λόγο αντιδράω έτσι. Τι κακόγουστο αστείο είναι αυτό που μου παίζει η μοίρα; "Ξέρω ξέρω και εμένα όταν μου το είπε η Selena σοκαρίστηκα λίγο αλλά why not girl;" συνέχισε ανέμελλα σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα.

"Ξέρω ότι κάποτε ήσασταν κολλητές.." μίλησε διστακτικά η Selena και εγώ ακόμη τα έβλεπα όλα μαύρα μπροστά μου. "Και είπα..τώρα που την ξαναείδες..μπας και αναθερμάνατε την σχέση σας και..ίσως θα μπορούσες να την φέρεις..σε ένα από τα πάρτι μας..ίσως στο σημερινό μετά την συναυλία.." πρότινε ντροπαλά η Selena.

Κόλλητες;

Οι κολλητές δεν πηδιούνται μεταξύ τους.

Αν αναθερμάναμε τις σχέσεις μας;

Ναι..Ακόμη νιώθω τα χείλη της πάνω μου.

Χρειαζόμουν επειγόντως ένα κρύο νερό ή ένα παγωμένο ντουζ αλλιώς ένιωθα ότι θα σωριαστώ στο πάτωμα. Ο λαιμός μου ήταν τόσο στεγνός που ούτε φωνή μπορούσα να βγάλω.

"Τι έπαθες;" ακούστηκε η φωνή της Lorde για πρώτη φορά. "Φαίνεσαι έτοιμη να λιποθυμήσεις" είπε και ακούμπησε τον ώμο μου.

"Συγγ..νώμη.." καθάρισα τον λαιμό μου και βγήκε με το ζόρι η πρώτη λέξη από το στόμα μου. "Δεν είναι..η Λόρεν..στο Λος Άντζελες για να την φέρω σήμερα..μαζί μου" βρήκα την πρώτη διακαιολογία που μου ήρθε στο κεφάλι. Ο κόμπος στον λαιμό μου είχε σταθεί σαν φράχτης.

"Εδώ είναι!!" ακούστηκε ενθουσιασμένη η Selena ενώ τα μάτια της έλαμψαν. "Μην με θεωρήσεις καμία creepy αλλά την ακολουθώ..ξες.. στα σόσιαλ της και ήρθε σήμερα στο Λ.Α. για μία συνέντευξη στην Ellen"

"Στείλε της μήνυμα να έρθει μαζί με εσένα και την Ντάινα στη συναυλία μου σήμερα και μετά στο πριβέ πάρτι" ακούστηκε η χαρούμενη φωνή της Τέιλορ.

Τι σκατά λέει;

"Pleaaaase" σχεδόν με εκπληπαρούσε η Selena. "Μου..αρέσει..πάρα πολύ" συνέχισε και τα λόγια της μου προκάλεσαν μια ανεξήγητη δυσφορία που πήγε και στάθηκε κοντά στην καρδιά μου.

Άρχισα να νιώθω τον κρύο ιδρώτα να στάζει από το κεφάλι μου. Τι να τους έλεγα; Ότι δεν μιλάμε με την Λόρεν; Ότι αποφεύγαμε η μία την άλλη όπως ο διάολος το λιβάνι για δύο ολόκληρα χρόνια; Ότι μετά την συναυλία μας με τις Fifth Harmony μόνο πιο μπλεγμένα έγιναν τα πράγματα μεταξύ μας; Και γιατί νιώθω ότι δεν θέλω να της κάνω αυτό το καταραμένο κονέ;

"Δεν ξέρω καν..αν ενδιαφέρεται για γυναίκες.." βγήκε το πρώτο ψέμα από το στόμα μου χωρίς να ξέρω καν τον λόγο.

"Απλά θέλω να την γνωρίσω από κοντά.." είπε κάπως απολογητικά η Selena και με έκανε να νιώσω άσχημα. "Και..άσε το πάνω μου.. για το αν θα με δει ερωτικά ή όχι" μου έκλεισε το μάτι πονηρά και έκανε hi-5 με την Τέιλορ.

Ένιωσα σαν κινούμενη βόμβα έτοιμη να σκάσει. Η Selena Gomez μπορούσε να έχει όποιον θέλει. Και γιατί να μην μπορει; Όλος ο κόσμος στα πόδια της είναι. Και από όλο τον κόσμο βρήκε να βάλει στο μάτι την Λόρεν; Σοβαρά τώρα; Ξέρω ότι με την Λόρεν είχε λήξει αυτό που είχαμε εδώ και χρόνια..και κανονικά θα έπρεπε να μην με νοιάζει καθόλου, αλλά τότε γιατί νιώθω κάποια τσιμπήματα ζήλιας μέσα μου;

"Καμίλα ένα μήνυμα υπόθεση είναι.." τα φρύδια της Τέιλορ συνοφρυώθηκαν καθώς δεν καταλάβαινε για ποιο λόγο ήμουν τόσο διστακτική.

"Ώπα.." η φωνή της Lorde μας έκανε να γυρίσουμε το βλέμμα μας πάνω της. "Δεν νομίζω αυτό το Carmen πως λεγόταν να ίσχυε;" γουρλωσε τα μάτια της.

Camren λεγόταν ανόητη.

"Όχι βέβαια"αμύνθηκα κατευθείαν και ένιωσα να ξεροκαταπίνω το ίδιο μου το σάλιο. Κανείς δεν ήξερε παρά μόνο η Ντάινα για εμένα και την Λόρεν. Και αυτό το κατάλαβε από μόνη της εγώ δεν χρειάστηκε να πω απολύτως τίποτα. "Θα της στείλω οκ" βγηκε χωρίς καν να το καταλάβω από το στόμα μου κάνοντας μια απελπισμένη προσπάθεια να μην καταλάβουν τίποτα παραπάνω.Η Selena ξεκίνησε να χοροπηδάει σαν μικρό παιδί από την χαρά της ακούγοντας τα τελευταία μου λόγια.

"Ευχαριστώ μωρό μου.." με έβαλε στην αγκαλιά της και το σώμα μου έμεινε κοκαλωμένο. Τα συναισθήματα μου ήταν τόσο διφορούμενα που 5 λεπτά μετά έφυγα από το ξενοδοχείο σαν κυνηγημένη. Χρειαζόμουν κρύο αέρα. Ένιωθα να με πνίγουν ακόμη και οι ίδιες μου οι σκέψεις.

Φυσικά και δεν θα έστελνα κανένα απολύτως μήνυμα στην Λόρεν. Είναι δυνατόν; Ούτε τον αριθμό της δεν είχα. Αλλά και να τον είχα το θεωρούσα γελοίο να της κάνω εγώ κονέ με κάποια από τις κολλητές μου. Νευρίαζα απίστευτα με τον εαυτό μου γιατί είχε κάθε δικαίωμα να προχωρήσει στην ζωή της. Και που ήξερα ότι δεν το είχε κάνει; Σίγουρα θα είχε άπειρα κοριτσάκια να σέρνονται στα πόδια της. Εδώ η ίδια η Selena Gomez την βλέπει ερωτικά. Μόνο στην ιδέα ότι οι δυο τους μπορεί να γίνουν ζευγάρι ή έστω να πηδηχτούν μου προκαλούσε κόμπο στο στομάχι.

-

Το βράδυ είχε φτάσει και μόλις είχε τελειώσει η συναυλία της Taylor Swift. Όπως πάντα το show ήταν φαντασμαγορικό και όσο και να προσπάθησα να το απολαύσω δεν τα κατάφερα. Το μυαλό μου ήταν σε άλλα πράγματα και μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα που βγήκα έξω. Ίσως έπρεπε να κάτσω σπίτι με τον Γουίλ που ήταν ο μοναδικός που μπορούσε να με ηρεμίσει. Μακριά από όλο αυτό το θέμα που είχε δημιουργηθεί με την Λόρεν που μόνο όλο το μαύρο παρελθόν μου, μου επέστρεφε στο μυαλό.

"Τι έγινε τελικά;" άκουσα την φωνή της Selena δίπλα μου να με τσιτώνει. "Θα έρθει;" τα μάτια της μέσα στην αγωνία. Πηγαίναμε όλες μαζί στο πριβέ πάρτι της Τέιλορ όπου θεωρητικά θα ερχόταν και η Λόρεν. Μου προκαλούσε σπαστικό γέλιο η όλη κατάσταση.

"Ποιος να έρθει;" πετάχτηκε η Ντάινα που περπατούσε δίπλα μου αμέρημνη. Φυσικά και δεν ήξερε τίποτα από όλα αυτά. 

Shit.

"Ένας φίλος μας" είπε η Selena ανέμελλα ενώ το χέρι της έσφιξε το δικό μου κρυφά και κατάλαβα ότι δεν ήθελε να μάθουν όλοι για τα ερωτικά της συναισθήματα για την Λόρεν.

"Δεν ξέρω αν θα έρθει.." είδα την λάμψη από τα μάτια της Selena να φεύγει κατευθείαν. "Δεν μου απάντησε.." συνέχισα και ένιωσα πραγματικά τιποτένια που το κάνω αυτό στην κολλητή μου. Που της λέω ψέματα. Που αποφεύγω να της γνωρίσω το άτομο που επιθυμεί.

"Οκ..δεν πειράζει.." απάντησε η Selena και μπήκε κάπως απογοητευμένη μέσα στην λιμουζίνα.

Χριστέ μου γιατί το κάνω αυτό;

Αφού φτάσαμε στο πριβέ πάρτι μπορώ να πω ότι άρχισα να χαλαρώνω λίγο. Είχα πιει ήδη ένα ποτό και ένιωθα ότι με βοηθάει στο να ηρεμίσει λίγο το μυαλό μου. Η Selena φαινόταν να περνάει μια χαρά. Τα μάτια μου για κάποιον λόγο την τσέκαραν από πάνω μέχρι κάτω. Ήταν πανέμορφη και το κορμί της μπορούσε να σου κόψει την ανάσα. Τα σκούρα καστανά μαλλιά της τα είχε ίσια και το μαύρο της κολλητό φόρεμα την έκανε να μοιάζει μοιραία. Τα σχιστά της μάτια σε συνδυασμό με τα τέλεια χείλη της έκαναν το πρόσωπο της να φαίνεται απίστευτα εξωτικό. Για ποιο λόγο η Λόρεν να μην θέλει να την πηδήξει;

Τι σε νοιάζει Καμίλα;

Κατέβασα μία ακόμη γουλιά από το δεύτερο ποτό μου και ένιωσα να με διαπερνάει μία θερμη ανατριχίλα κάνοντας αυτές τις σκέψεις. Ήξερα πολύ καλά πως είναι η Λόρεν στο κρεβάτι. Fuck..αν ποτέ πήγαινες μαζί της θα καταλάβαινες..Άπαξ και σε ακουμπήσουν τα καταραμένα χέρια της νιώθεις ότι εθίζεσαι. Το ξέρω γιατί κάποτε εγώ ήμουν αυτή που είχα εθιστεί στο άγγιμα της. Δεν ξέρω πως το κάνει αυτό..Η επόμενη γουλιά από το ποτό μου ήταν ακόμη μεγαλύτερη ενώ ένιωθα την ανάσα μου να βγαίνει πλέον πιο έντονα από μέσα μου.

"What the fuck?" ακούστηκε η δυνατή φωνή της Ντάινα δίπλα μου και με ταρακούνησε από τις αμαρτωλές μου σκέψεις. Το βλέμμα μου έπεσε πάνω της. "Τι σκατά θέλει αυτή εδώ;" είπε με το στόμα ανοιχτό και τα μάτια μου ακολούθησαν τα δικά της για να δω που αναφέρεται.

Κενό.

Ξανά.

Ένιωσα να χάνω την γη κάτω από τα πόδια μου.

Αν δεν υπήρχε το τραπέζι δίπλα μου για να κρατηθώ ίσως θα έπεφτα.

Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό..Όχι..

Η όραση μου είχε γίνει πιο θολή αλλά μπορούσα να την διακρίνω από χιλιόμετρα. Η μουσική στα αυτιά μου πλέον ήταν βουβή. Το μόνο που άκουγα ήταν ο απελπισμένος χτύπος της καρδιάς της να γρατζουνάει το στήθος μου και το μόνο που έβλεπα ήταν το πρόσωπο της.

Η Λόρεν..

Continue Reading

You'll Also Like

293K 50.2K 62
ඩේ අම්මු.... නා උන්නෙයි කාදිලික්කිරේන් ❤ (පරිනත අන්තර්ගතයකි...)
490K 66.6K 78
🌻 " අනුක් අයියේ " "...................." " අනුක් අයියේ " බස් එකේ ජනේලෙන් එපිට බලාගෙන උන්න මන් ගැස්සුනෙ එයාගෙ සුළැගිල්ල මගේ සුළැගිල්ල වටේ එතෙනකොට...
1.8M 82.3K 75
" သက်ထက်ပန်! ! ငါ မင်းကိုသေလောက်အောင်မုန်းတယ် " " အင်း! ! ကျွန်တော်ကလည်း ခင်ဗျားကိုချစ်မနေပါဘူး " " သက္ထက္ပန္! ! ငါ မင္းကိုေသေလာက္ေအာင္မုန္းတယ္ " "...
153K 7.7K 16
ကမ္ဘာပေါ်မှာ လူပေါင်း billion ချီပြီးရှိနေလည်း ကျွန်မအကြည့်တွေက ရှင့်တ​ယောက်အတွက်သာ။