Krátké ptákoviny

By VeraSimik

375 53 16

Nijak na sebe nenavazují, rozhodně nehrozí, že by šlo o vážně míněná díla :D Doufám, že se při čtení aspoň po... More

Nekromantem snadno a rychle
Facka aneb Hanziho akce
Svátek zamilovaných
Kocovina

Mary Sue Agency

118 14 5
By VeraSimik

LÁKAVÁ NABÍDKA! NEPŘEHLÉDNĚTE!

Potřebujete zachránit svět? Máte problémy se svým úhlavním záporákem? Sháníte krásnou a nadprůměrně inteligentní ženu, abyste se mohli vytahovat před přáteli? Hledáte oběť pro své krvavé rituály? Či snad tohle vše naráz? Po hrdinech, jako by se zem slehla, a vaši bohové na vás kašlou?
Volejte Mary Sue Agency! Disponujeme neomezeným výběrem lepých, geniálních, všemocných a dokonalých žen a dívek – věkový průměr 16-18 let! Denně nové kousky!
Možnost výběru Mařen různých velikostí, tvarů i barev, za menší poplatek nabízíme i výběr z nekonečna fantastických ras z jiných světů! Zvířecí ouška po dohodě.
Všechny naše Mařeny zvládají bezchybně veškerá kouzla, umění boje zblízka (olej ani bahno nejsou součástí nabídky), střelbu z velkého množství palných zbraní a jako bonus dokáží výborně klamat tělem!
Hrdinky dodáváme hned, bohyně do tří dnů!
Máte-li zájem, volejte na číslo 441413683 nebo objednávejte na našich webových stránkách www.chcipnimareno.com! Nejrychlejší obdrží k vybrané Mary Sue provaz zdarma! Objednávejte nyní  kromě provazu obdržíte i druhou MS a několik vybuchujícím nábojů do revolveru!

Záruční listy nejsou potřeba. Stížnosti vyřizujeme každý den na adrese marysue.department@gmail.com  

„S vaší Mary Sue jsem byl spokojen jako nikdy předtím!“ (Hannibal Lecter)

Continue Reading

You'll Also Like

3.8K 345 86
Někdy si říkám, jestli jsem si náhodou nespletla budovu a nevlezla jsem místo na gympl do blázince. Ono, když pozorujete spolužáka, který bubnuje pet...
746 116 22
Carramadzovi jsou chudí. A když kvůli chudobě v zemi málem zkrachovala jejich pekárna, rozhodli se svého nejmladšího syna poslat jako komorníka do pa...
10.1K 635 100
Prostě jen obrázkové vtipy
516K 9.7K 59
Zde tu najdete sexuální příběhy, které jsou směšné nebo trapné😁 • Pokud máte své směšné či trapné sexuální zážitky a chcete aby byli zde zveřejněné...