Home For Two.

Por StydiaTw22

425K 24.9K 812

«Άλεξ σε θέλω, τώρα.» είπα και εκείνος με τράβηξε κοντά του. "Σ'αγαπώ μωρό μου.» είπε πριν ενώσει τα χείλια... Más

(1)Γνωριμία με τους ήρωες
(2)Το ατύχημα
(3)Η επίσκεψη
(4)Απρόσμενη έκπληξη
(5)Ο ρόλος του καθένα.
(6)Λάθος φιλιά.
(7)Έτσι ξαφνικά.
(8)Είναι κανείς εκεί;
(9)Κοπέλα στιλέτο.
(10)Προετοιμασειες.
(11)Η αλήθεια στο ποτό
(12)Πόσα ακόμα μυστικά;
(13)Βόλτα στο εμπορικό
(14)Παλι εσύ;
(15)Αντιο..
(16)Επανενωση και αποχώρηση
(17)Κενο καταστροφή.
(18) Έκπληξηη!
(20)Πριν το πάρτι
(21)Παρτι γενεθλίων
(22) Χώρος αποφοίτησης
(23)Η μεγάλη αλήθεια
(24)Ονειρο ήταν..
(25)Ειμαι ερωτευμένος μαζί σου
(26) επιτέλους μαζί.
(27)Καλοτυχια,κακοτυχια.
(28) Φυγε!!
Thank you.
(29) Οριστικά;
(30)Ο στυλός σου..
(31)Ειρωνεια..
(32)Σπιτι για δύο.
(33)Διακοπεςς!
(34)Γυαλια καρφιά
(35)Κοψιμο στο καλύτερο
(36)Τρελος έρωτας.
(37)Κακη γνωριμία.
(38)Πρωτη προειδοποίηση.
ενημέρωση
(39) Ψευδαισθήσεις 4 μηνών..
(40)Βιολογια με αισθήματα.
(41)Αληθινή ζωή.
(42)Εδω θα μείνω.
(43)Ονειρα vs πραγματικότητα..
(44)ΙΑΝ;;
Μπερδεμααα!
(45)Θεσσαλονίκη!!
(46)Το τηλεφώνημα.
(47)Σ'αγαπώ.
(48)Μπερμπον..
(49)Κεραυνοβολος έρωτας.
(50)Happy new year!
(51)Ερωτικη απόδραση
(52)Μαζι.
(53)Χωρις οικογένεια.
συγνώμη..
(54) Μείνε μαζί μου.
(55)Ο παραλίγο έρωτας..
(56)η ολοκλήρωση.
(57)Δυσκολα αντιστέκεσαι..
(58)Μονο δικιά σου+Ενημερωση
(58)Καλυτερη μέρα!The end.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!
•13 facts about me•
Μέσα στην 10αδα.
Καινούριο βιβλίο!
Μπηκεε!!

(19)Φυγε!

6.7K 451 4
Por StydiaTw22

Αφού φάγαμε οι γονείς μου έφυγαν για δουλειά και ο αδελφός μου με τον Νίκο πήγανε γυμναστήριο. Έμεινα σπίτι με την Φαίη και τον Άλεξ να ανοίξουμε τα δώρα. Απορώ ποιος έφερε τόσα πολλά.. Είναι υπέροχο να βλέπεις τόσα δώρα μαζεμένα..

«Λοιπόν, αυτά τα τρία είναι από εμένα, αυτά τα τρία από τον Άλεξ, αυτά τα πέντε από τους δικούς σου, τα δύο του Νίκου, και έχεις ένα από τον αδελφό σου. Δεν περίμενα να σου πάρει δώρο μαλακα» είπε η Φαίη και γέλασε.

Να πω την αλήθεια ενθουσιάστηκα μόνο με το γεγονός ότι όλοι φέρανε τόσα δώρα. Η Φαίη είχε ήδη δώσει λεφτά ολόκληρα 60€ και αγόρασε κιαλλα; απίστευτη! Αλλά όντως δεν περίμενα ο αδελφός μου να μου πάρει δώρο.

«Λοιπόν.. Θα ξεκινήσω με τα δικά σας παιδια..»

Μπροστά μου πρώτο έπιασα ένα της Φαιης. Το άνοιξα γρήγορα για να δω τι είχε μέσα. Είναι ένα κουτί παπούτσια. Δεν το πιστεύω ομγ!

«Πήρες και παπούτσια ρε; δεν έφταναν αυτά που χαλάσαμε στο εμπορικό;»

«Έλα άνοιξε το κουτί και μη μιλάς!»

«ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στριγκλιξα δυνατά.. Τι είναι αυτά; κανείς πλάκα; πες μου ότι είναι ψέμα; ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΑΓΑΠΩ ΣΕ ΛΑΤΡΕΎΩ!» φώναζα όσο έτρεξα να την αγκαλιάσω.. Ο Άλεξ γελούσε..

«Είδα ότι σου άρεσαν στο εμπορικό και τα πήρα.. Όταν σου είπα θα πάω στη γιαγιά μου στην επόμενη στάση εννοούσα στο εμπορικό ξανά..»

Τα επόμενα δύο της ήταν ένα βραχιόλι που είχε πάνω το Φ και εκείνη φορούσε το Ν, και στα του λαιμού που έλεγε Νεφέλη. Τα λάτρεψα.

«Λοιπόν Άλεξ.. Τα δικά σου τώρα..» είπα σοβαρά..

Η σακούλα απ'έξω φαινόταν σαν να είναι από μαγαζί με ρούχα.. Όμως όταν το άνοιξα είχε ένα μικρό κουτάκι μέσα με διπλά ένα ακόμα μεσαίο..

Αποφάσισα πρώτα να δω το μικρό.. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; είναι ένα βραχιόλι χρυσό που πάνω έχει μικρές καρδιές και με αστέρια..θεε μου είναι υπέροχο δεν πιστεύω ότι ξόδεψε τόσα λεφτά.. Βασικά να σας πω κάτι που δεν έχω αναφέρει.. Οι φίλοι μου, όλοι εκτός απο τον Νίκο, στην οικονομική κατάσταση τους είναι πολυ άνετοι! Παρά πολύ. Οπότε καταλαβαίνεται γιατί τόσο καλά δώρα..

«Άλεξ αυτό είναι..»

«Σου αρέσει;» μόλις τον άκουσα γύρισα και τον κοίταξα γλύκα.. Σηκώθηκα όρθια.

«Το λατρεύω.» είπα και τον αγκαλιασα.. Η Φαίη από πισω του έκανε τρέλες γκριμάτσες και χόρευε μαλακιες.. Έτσι κάνει είναι τρεληη!

Το επόμενο που ήταν πιο μεγάλο μέσα είχε ένα μικρό φακελάκι.. Λεφτά; γράμμα; σκουπίδια; Ναι σκουπίδια, τον έχω ικανό για όλα!

Άνοιξα τον φάκελο και μέσα είχε ένα γράμμα με κάτι σκουλαρίκια..

«Θέλω να το ανοίξεις όταν είσαι μόνη σου.. Βασικά θέλω να το ανοιξεις όταν θα κλείσουμε μισό χρόνο μαζί.. Δεν αργεί λίγες μέρες μένουν.. » κούνησα το κεφάλι μου και πήγα στις επόμενες τσάντες.

Είχαν δύο υπέροχες μπλούζες τις οποίες προφανώς διάλεξε η μαμά του που λατρεύει να ψωνίζει ρούχα. Με συμπαθεί πολύ οπότε με βλέπει τρέχει να με αγκαλιάσει. Τον ευχαρίστησα πολύ και σηκώθηκα όρθια.

«Λοιπόν τα άλλα θα τα ανοίξω μετά.. Ελάτε να μου πείτε πληροφορίες για το πάρτι μου.»

[**]

Αφού είπαμε αρκετά πράγματα για το πάρτι, μου είπαν πως μετά το πάρτι θα ακολουθήσει κάτι που θα περιέχει εμένα, τη Φαίη, τον Νίκο και τον Άλεξ.  Τς ζευγαράκια της Αγίας Παρασκευής. Ωχχ θεε μου.

«Τι έκπληξη ας πούμε;»

«Εε αν στο πούμε θα είναι έκπληξη βλαμμένη;» είπε ο Άλεξ..

«Εσύ να ξέρεις ότι επειδή έχω τα γενέθλια μου και ήρθες εδώ και φάγαμε κλπ δεν σημαίνει πως ξέχασα. Απλά μια φιλική υπενθύμιση γιατί πήρες αέρα.» είπα σοβαρά και σηκώθηκα να φύγω.

«Όχι Νεφέλη. Περίμενε μη πας κάνω εγώ με τον Άλεξ φεύγουμε..» δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει και μόνη της έτρεξε στην πόρτα, άνοιξε έφυγε και κλείδωσε.

Έτρεξα και εγώ να προλάβω αλλά είχε ήδη κλειδώσει. Είναι ηλίθια όλο αυτό ήταν στυμμένο αλήθεια τώρα;

«Φέρε τα κλειδιά τώρα!! Πως θα ξεκλειδώσω να φύγει ο Άλεξ;»

«Μα φίλη μου δεν θα φύγει. Αν εκείνος θελήσει έχει το άλλο κλειδί. Θα τα πούμε στο πάρτι σου byee!» έβγαλα μια απότομη στριγκλια σε συνδυασμό με αναστεναγμό.. Γύρισα και τον κοίταξα.

«Γιατί μου το κάνεις αυτό;»

«Δεν σου κάνω τίποτα.»

«Τι εννοείς τίποτα; Γιατί είσαι εδώ αφού έφυγε η άλλη; γιατί έγινε αυτό με τα κλειδιά. Δεν θέλω να σου μιλήσω φύγε! Ειλικρινά μόνο κακό μου κάνεις.»

«Το εννοείς αυτό που λες;»

«Ναι. Το εννοώ πολύ. Και δεν έχω ξαναπεί κάτι πιο σοβαρα. Θέλω να φύγεις. Και μετά από τη σημερινή μέρα να μη μου ξαναμιλήσεις. Μπορείς;» έστριψα για το δωμάτιο μου.

Με γρήγορα βήματα με έφτασε και πήγε να με αρπάξει από το χέρι. Πρόλαβα όμως και το τράβηξα. Όχι αγοράκι μου. Δεν κατάλαβες.

«Εγώ ξέρεις τι πιστεύω; πιστεύω ότι με λατρεύεις και ότι δεν θες να φύγω. Πιστεύω επίσης πως κάνεις πείσματα για να με νευριάσεις και να σου δώσω το κλειδί. Όμως δεν θα σου περάσει. Θα μείνω εδώ πέρα όσες μέρες χρειαστεί μέχρι να σου φύγει ο θυμός.» είχα αρχίσει να βαριανασαινω. Από νεύρα και μόνο.

Με πλησίασε και άρχισε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά.

«Φύγε από κοντά μου δεν θέλω να σε βλέπω. Και τι είπες δεν άκουσα; σε λατρεύω; Ναι Άλεξ, ναι. Μήπως είμαι ερωτευμένη μαζί σου όπως έλεγες κιολας;»

«Πιστεύω πως είσαι.»

«Εε αη στο διαολο γλυκε μου.» γύρισα να φύγω όμως έτρεξε και μπήκε μπροστά μου.. Κάθισε στην πόρτα όρθιος.

«Εμποδίζεις!» λέω φωναχτά με νεύρα.

«Αλήθεια; εμποδίζω;»

«Ναι πολύ φύγε!»

Σε δευτερόλεπτα με είχε αρπάξει και βρέθηκα στο κρεβάτι ξαπλωμένη με αυτόν από πάνω μου να με κοιτάει. Καρδιακοί παλμοί στο απροχώρητο. Τον κοίταγα και έτρεμα.. Έτρεξαν τα χείλια μου πιο πολύ βασικά..

«Τι έγινε Νεφέλη; Γιατί τρέμουν τα χείλια σου;»

Δεν ήξερα τι να απαντήσω. Είχα μείνει και κοίταγα τα πανέμορφα του μάτια και τα υπέροχα μεγάλα χείλια του. Αχ τον θέλω.

«Φύγε.» είπα ενώ πήρα βαθιά ανάσα.

«Αυτο θέλεις;» είπε.

«Αυτί θέλω.»

«Πολύ καλά.» σηκώθηκε από πάνω μου και έκατσε μπροστά μου.

«Είπα φύγε γιατί είσαι εδώ;»

«Έφυγα από πάνω σου. Αυτό δεν ήθελες;»

«Άλλο θέλω.»

Με το που μίλησα με πλησίασε και με άρπαξε από την μέση. Με σήκωσε αγκαλιά του με δύναμη και άρχισε να με φιλάει. Το φιλί του με πάθος, ορμή, δύναμη κα εγωισμό. Πολύ δύναμη. Με κολλησε στον τοίχο χωρίς να με κατεβάσει και συνέχισε να με φιλάει. Προσπαθούσα να τον απομακρύνω όμως άδικα.. Δεν είχα δύναμη. Κάθε φορά που κατάφερνα να ξεφύγω εκείνος άρχιζε το φιλί μας πάλι. Τι κάνει;

«ΑΛΕΞ! » φώναξα και κατέβηκα από πάνω του.

«Τι θέλεις; Να φύγω δεν θες; εντάξει φεύγω.»

«Όχι όχι δεν θέλω να φύγεις..» είπα σιωπηλά.. Δεν ακούστηκε καθόλου..

Κατέβηκε τις σκάλες και άκουσα το κλειδί να μπαίνει στην πόρτα. Ξεκλείδωσε και έφυγε.. Κατέβηκα και εγώ τρέχοντας τις σκάλες να τον προλάβω.. Όμως ήταν αργά.. Ο Άλεξ είχε φύγει..

Seguir leyendo

También te gustarán

890K 35K 97
" ΕΊΠΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΑΜΩΤΟ! ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΜΈΣΑ;ΓΙΑΤΊ ΜΕΝΕΙΣ;" φώναξε μέσα στο πρόσωπο μου και έκλεισα τα μάτια μου. Δεν θα φύγω. Δεν...
140K 8.6K 29
Η Έμμυ θα αρχίσει να νοιώθει πιο έντονη την ανάγκη της για ελευθερία και περιπέτεια και σε αυτό θα ανακατευτεί και ο Αλεξ, ένα περίεργο παιδί που θα...
68.2K 4.5K 37
"Μπορεί να μην είμαι έμπειρη αλλά.."η πλάτη της αποχωρίστηκε την πόρτα, με μικρά βήματα πλησίαζε τον άνδρα απέναντι της που πλέον ένιωθε εκείνος πως...
154K 4.5K 48
Γεια Σας Το συγκεκριμένο πρόσωπο για το οποίο μιλάμε είναι για τον Κωστα και για την Νατάσα Ο Κώστας είναι ένα play boy και bad boy μαζί μπλέκει συ...