The First Love 🖤

By Vasilikh11

32.1K 2K 44

1 θεση στην κατηγορία ολοκληρωμένες 24/2/19 5 θεση στην κατηγορία ολοκληρωμένες 23/7/18 3 θεση στην κατηγορι... More

κεφάλαιο 1
κεφάλαιο 2
κεφάλαιο 3
κεφάλαιο 4
κεφάλαιο 5
κεφάλαιο 6
κεφάλαιο 7
κεφάλαιο 8
κεφάλαιο 9
κεφάλαιο 10
κεφάλαιο 11
κεφάλαιο 12
κεφάλαιο 13
ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ
κεφάλαιο 15
κεφάλαιο 16
βοήθεια
κεφάλαιο 17
παρακαλώ διαβάστε και σχολιάστε
κεφάλαιο 18
κεφάλαιο 19
κεφάλαιο 20
κεφάλαιο 21
κεφάλαιο 22
κεφάλαιο 23
κεφάλαιο 24
κεφάλαιο 25
κεφάλαιο 26
κεφάλαιο 27
κεφάλαιο 28
κεφάλαιο 29
κεφάλαιο 30
ερώτηση
κεφάλαιο 31
12 πράγματα για μένα
κεφάλαιο 32
κεφάλαιο 33
Η καινούργιοι φίλοι της Νεφέλης από την Νέα Υόρκη
κεφάλαιο 34
κεφάλαιο 35
κεφάλαιο 36
κεφάλαιο 37
the end !!
Ανακοίνωση

κεφάλαιο 14

767 56 0
By Vasilikh11

ΚΟΡΙΤΣΆΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΛΕΙΣ ΓΎΡΙΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ λείψατε ΠΟΛΎ

ΌΠΩΣ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΈΘΗΚΑ ΑΝΈΒΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ ΚΑΙΝΟΎΡΙΟ ΚΕΦΆΛΑΙΟ .

ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΈΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΜΙΚΡΟ

ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Απόψεις ΣΑΣ

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΆ ΣΕ ΌΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΑΝΆΓΝΩΣΗ

------------------------------------------------------

ΜΕΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗΣ

Τα παιδιά εχουν βγεις εξω και εγω για μια ακομα φορα κάθομαι και κλαίω την μοίρα μου , καποια στιγμή πρεπει να το παρω απόφαση πως τιποτα δεν θα μου πηγαίνει καλα παντα ολο κατι θα γίνεται και θα χαλάνε ολα ,ειναι λες και ενα είδος κατάρας εχει πεσει πανω μου και δεν μπορω να ευτύχησε .
Αααα κατάλαβα εντάξει παίδες το έλυσα το μυστήριο η θειά μου καλε απο το χωριό που λετε καθε φορα που περνεις τηλέφωνο την μαμα μ ή την επισκεπτόμαστε στον στο χωριο μας πετάει συνεχεια το ίδιο πράγμα, ποτε θα βρω ενα καλο παλικάρι να με παντρευτεί και ν φαμε και κανα κουφετο , αν θες τοσο πολυ κυρα μ να φας κουφετα παντρέψου εσυ που μου εχεις μαζέψει εδω περα ολο τον ζωολογικό κήπο να πουμε και ασε μας εμας να κλαιμε την μοιρα μας.

αντε και επειδή ειμαι καλος άνθρωπος (μην χεσω ) θα σου παρω για τα γενέθλιά σου ενα κιλο κουφέτα να έχει να τρως βρε .
Απα πα δεν παω καλα ρεεε ,κάθομαι και σκέφτομαι την θειά μου απο το χωριό νυχτιάτικα αντί να βλεπω ενα απο τα ωραια μου όνειρα που δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθούν.
Έπιασα το κινητό και είδα πως η ωρα εχει παει περασμένες 12 και πήρα την απόφαση μιας και δεν εχω τιποτε αλλο να κάνω απο το να σκέφτομαι τα κουφέτα της θειάς μου να πέσω σε ενας απολαυστικό υπνο μπας και στον φανταστικό μου κοσμου τα πραγματα ειναι καλύτερα.

Τικ τικ τικ τικ τικ

Τι στο κορακα ειναι αυτο πάλι Γαμωτο μια φορα να κοιμηθώ με την ησυχία με δεν γίνετε ?

Τικ τικ τικ

Αααα δεν θα τα παμε καθόλου καλααα , πεταξα τα σκεπάσματα απο πανω μου και άρχισα να ψάχνω παντου απο που έρχεται αυτος ο ενοχλητικός ήχος, ερε μονο και το βρω αληθεια θα σε πετάξω απο το παράθυρο.
Αχαα το βρήκα , αα εμ οχι λαθος αυτο δεν εχει μπαταρίες ποτε ουτε αυτο ειναι .

Τικ τικ τικ τικ

Αντε πάλι, αυτη την φορα θα σε βρω , άρχισα να ακολουθώ τον ήχο και με οδήγησε στο παράθυρο , ανοιξα την κουρτίνα και ειδα εναν Αρη με μια χούφτα πετραδάκι .

Τι κανει αυτος εδω? Πρώτα με φιλαει και φεύγει και τωρα έρχεται σπιτι μου ? Δεν παμε καλα . ειπα και άνοιξα σιγα σιγα το παράθυρο να δω τι θελει τετοια ωρα .

ΝΕΦ:Αουτσ .
Έπιασα αμέσως το κούτελο μου και άρχισα να το τριβω.

ΑΡΗΣ:Ουτς συγγνώμη για άλλου πήγανε.

ΝΕΦ:πας καλα παιδάκι μου νυχτιάτικα ?

ΑΡΗΣ: Πρέπει να σου μιλήσω

ΝΕΦ: εγω όμως δεν θελω να ακούσω

ΑΡΗΣ: σε παρακαλώ κατεβα πρεπει να σου πω κάποια πράγματα .

ΝΕΦ:γκρρ περίμενε .

Έκλεισα το παράθυρο και αφου σουλουπωθηκα λιγάκι, κατέβηκα της σκάλε σιγα σιγα και αθόρυβα για να μην ξυπνήσω του γονείς μου , βγήκα από το σπίτι και είδα τον Άρη να κάθετε στα σκαλοπάτια μπροστά απο την πορτα.

ΝΕΦ: Γιατί ήρθες ;

Φάνηκε να τρόμαξε γιατί γύρισε ολο το κορμί του σε μενα .

ΆΡΗΣ: Θέλω να σου πω

ΝΕΦ:και ειναι τόσοοο σημαντικά που δε μπορούσες να περιμενεις μέχρι αυριο ?

ΑΡΗΣ:Ναι Νεφέλη ειναι τόσοοο σημαντικά ,
Τουλάχιστον για μενα .

Το τελευταίο ίσα ισα που βγήκε απο το στόμα Του

ΝΕΦ: Μαλιστα Σε ακούω τοτε
ΑΡΗΣ: Δεν θέλω να με διακόψεις όμως
ΝΕΦ: οτι πεις

ΑΡΗΣ: Κοιτά Νεφέλη εχθές που σε φίλησα δεν το εκανα ουτε απο καπρίτσιο ουτε να δείξω κατι στους φιλους μου η ακομα και Στους υπόλοιπους που σχολιάζουν την καθε μου κίνηση , το εκανα γιατι το ηθελα τόσο γαμημένα πολύ , δεν ξερεις ποσο μεγάλη προσπάθεια εκανα για να συγκρατηθω ολοι αυτη την εβδομάδα μακρια σου , ηταν ενα μαρτύριο ίσος και το χειρότερο μαρτύριο που θα μπορούσε να μ κανει κανεις το να μείνω μακρια σου , γιατι μου αρέσεις τοσο πολύ που ηθελα να σπάσω στο ξύλο το φιλο σου τον χλεχλε οταν σε φίλησε στα χείλη, στα χειλη που έπρεπε να ανήκουν σε εμενα και μονο . Ηταν μεγαλη μου βλακεια που έφυγα χθες και σε άφησα μόνη σου αλλα νόμιζα πως δεν ένιωσες τιποτα για μενα και φοβήθηκα την απόρριψη , ακόμα την φοβάμαι αλλα έπρεπε ν σου τα πω έπρεπε να τα ξέρεις. Νεφελη αλήθεια μου αρέσεις όσο δεν μου εχει αρεσει ποτε καμια .

Τα Δάκρια ειχαν κανει για ακομα μια φορα την εμφάνιση τους κάνοντας εναν ξαφνιασμενο Αρη να με κοιτάξει.

ΑΡΗΣ:Νεφελη

Κατι πηγε να πει αλλα το σταμάτησα με ενα απαλό φιλη στα χείλη.

ΝΕΦ: Άρη και σε εμένα μου αρέσεις .

ΜΕΡΙΑ ΑΡΗ

Κάποιος πρεπει να μου κανει πλακα δεν εξηγείται

ΆΡΗΣ: Αλήθεια ;
ΝΕΦ: Ναι

Μόλις το άκουσα αυτο πήγα κοντά της και την φίλησα,το φιλί μας κράτησε για λίγα λεπτά και απομακρυνθήκαμε για να επαναφέρουμε της αναπνοές μας στον κανονικό Τους ρυθμό , την κοιτούσα στα μάτια και φώτιζαν από το φως του φεγγαριού που την έκανε ακομα πιο όμορφη.

ΑΡΗΣ:Νεφελη θες ν γίνεις το κοριτσι μου?

Η λέξης βγήκαν σαν ποτάμι απο το στόμα μου κάνοντας την να ξαφνιανιστεί.

ΜΕΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗΣ

Τον κοιτούσα μεσα στα ματια μπας και καταλάβω αν μου κανει καποια πλάκα η όντως το ενώνει . Και πραγματικά με κοιτούσε με τέτοιο ύφος που έκρυβε και μια δώσει φόβου για αυτο που θα ακολουθήσει.

ΝΕΦ: Ναι θα το ηθελα πολύ να γίνω το κοριτσι σας κυρίες Αρη .

Ειπα και ενα τεράστιο χαμόγελο εκανε την εμφάνιση του κάνοντας τα υπέροχα λακανια του να φαίνονται πιο έντονα.

Η υπόλοιποι ωρα πέρασε ευχάριστα με πολλές αγκαλιές και φιλιά κάνοντας μας να μην θέλουμε να αποχωρήσουμε ο ενας τον άλλον , ομως έπρεπε και καθε φορα που δίναμε το υποτιθέμενο φιλί αποχαιρετισμού τοσο πιο πολυ κολαγαμε .
Και μετα απο μίση ωρα αποχαιρετισμού ανέβηκα στο δωματιο μου μην μπορώντας να πιστέψω αυτα που έγιναν σήμερα , μου φαίνεται σαν όνειρο , σκεπτόμουν συνέχεια τα λόγια του τα φιλία του τα μάτια του που έλαμπαν από χαρά αχ αυτά τα μάτια , ξάπλωσα στο κρεβάτι μου με ενα πλατι χαμογελο πιο πλατι πεθανεις και με πήρε ο ύπνος .

Το πρωί ξύπνησα όλο χαρά κατέβηκα στην κουζίνα καλημέρισα τους γονείς μου και κάθισα για πρωινό , το κινητό μου χτύπησε και σηκώθηκα σφαιρα να το πάρω και αφου είδα ότι είχα ένα μήνυμα από τον Άρη η καρδιά μ φτερουγισε .

ΜΗΝΥΜΑ

ΆΡΗΣ : Καλημέρα μωρό μου
ΝΕΦ: Καλημέρα και σε εσένα καρδιά μου
ΑΡΗΣ: Τι κάνει η ψυχή μου;
ΝΕΦ: Καλά είμαι εδώ βλέπω παιδικά , εσύ τι κάνεις ;
ΑΡΗΣ : Καλά είμαι βγήκα για  για κάτι δουλειές
ΝΕΦ: Μόνος ;
ΑΡΗΣ: Ναι , να σου πω οι γονείς σου είναι σπίτι;
ΝΕΦ: Μόλις έφυγαν γιατί ;

Άργησε να μου απαντήσει και αναρωτιόμουν τι έγινε , μετά από λίγο μου ήρθε μήνυμα του .

ΆΡΗΣ: Άνοιξε την πόρτα σου

Σηκώθηκα από τον καναπέ και πήγα να ανοίξω την πόρτα και μπροστά μου στεκώταν ο Άρης με ένα χαμόγελο τον φίλησα και μπήκε μέσα .

ΜΕΡΙΑ ΑΡΗ

Το πρωί ξύπνησα ετοιμάστηκα και βγήκα έξω για κάτι δουλείες που έπρεπε να κάνω και στην διαδρομή σκέφτηκα να εκπλήξει στο μωρό μ αλλά πρώτα έπρεπε να βεβαιωθώ ότι η γονείς τις δεν είναι σπίτι μην έχουμε και καμια απροοπτη συναντιση και έτσι της έστειλα μήνυμα και αφού με διαβεβαίωσε ότι έχουν φύγει προχώρησα προς το σπίτι στης , δεν ήμουν και πολύ μακριά οπότε έφτασα γρήγορα έβγαλα το κινητό μου και της έστειλα μήνυμα για να ανοίξει την πόρτα , μετά από κάτι λεπτά την είδα μπροστά μου ήρθε με φίλησε και μπήκα μέσα, κάτσαμε στον καναπέ αγκαλιά καθώς βλέπαμε παιδικά και γελούσε την κοιτούσα και ήταν πανέμορφη της πηγαίνει πολύ να γελάει και εύχομαι ποτέ να μην κάνω αυτά τα μάτια να κλάψουν ποτέ ...

Continue Reading

You'll Also Like

36.1K 2.3K 21
Τι γινεται οταν συναντας μια νυχτα τον ανθρωπο που ειναι εντελως ασυνβατος με την δικια σου ζωη...; Τον μισεις; Τον ερωτευεσαι; Η μηπως τα κανεις και...
252K 10.1K 65
Ήρθαμε λοιπόν στο μέρος 2ο του βιβλίου... Πάμε ένα μικρό ΣΠΟΙΛ... Πάω να μπω μέσα στην αίθουσα του γυμναστηρίου και νιώθω σε δευτέρολεπτα, όλο το σώμ...
1.4K 428 80
Έρρικα: Φύγε τώρα από εδώ! Ουρλιάζω, νιώθω τον λαιμό μου να καίει. Η φωνή μου να αναδύεται από τα βάθη των πνευμονιών μου και σαν μυρμήγκιασμα να απ...
408K 19.1K 70
"Κλείσε τα μάτια σου" μου λέει στο άσχετο και πλέον ήρεμος. Προσπαθώ να χαλαρώσω τις ανάσες μου από την ένταση της στιγμής. "Τι;" τον ρωτάω στην προσ...