Assistant

By Lady_Me155

61.7K 4.3K 458

Čerstvý vysokoškolák shání práci a jako na zavolanou se mu do cesty připlete inzerát... Bude to pro něj to pr... More

*1*
*2*
*3*
*4*
*5*
*6*
*7*
*8*
*10*
*11*
*12*
*13*
*14- Epilog+ výběr nového příběhu*
Cover?
Nový příběh!

*9*

4K 309 39
By Lady_Me155

"Moment. Je to kvůli mě?" zeptal se a já mírně přikývl. Vážně jsem se snažil nerozbrečet. "Tak já ti něco řeknu, dobře?" zeptal se a já přikývl. "Včera jsem byl při smyslech. Věděl jsem až moc dobře, co dělám. Ten alkohol mě jen trochu povzbudil..." řekl a já svraštil čelo. "Ano, jsem... gay. A líbíš se mi... Jsi zatraceně dokonalý a já si včera prostě nemohl pomoct." řekl a já zrudl a sklopil pohled. "Slibuju, že už na tebe budu hodný. Zůstaneš?" zeptal se a já přikývl. "Děkuju, tak se posaď a něco si dělej... Kdybych něco potřeboval, řeknu." usmál se a já přikývl a sedl jsem si do křesla v rohu místnosti. Projížděl jsem facebook na mobilu, když se otevřeli dveře a vešla Anne.

"Výborně, jsi sám. Musím s tebou mluvit." řekla a pan Smith se na mě krátce podíval a pak se otočil k ní.

"Anne, já..." chtěl něco říct, ale ona ho přerušila.

"Teď budu mluvit já jo? Chci abys mu přestal ubližovat a začal se k němu chovat jako k člověku. To jak si ho ráno seřval slyšelo celý patro. Nevím nic o tvé orientaci, ale i když nejsi gay, mohl bys mu to říct normálně, jasný?" zeptala se a já si odkašlal.

"Snažil jsem se ti říct, že nejsem sám, ale nevadí." řekl pan Smith a já se uchechtl.

"To je fuk. Řekla jsem co jsem chtěla." řekla a hrdě odešla.

"Todde? Skočíš mi prosím pro nějakou limonádu?" zeptal se pan Smith a já se zarazil. On se mě zeptal a ještě řekl prosím? Zdá se, že se věci zlepší...

"Jo jasně." zamumlal jsem a zvedl jsem se z křesla. On si odkašlal...

"Bez pusy na rozloučenou se nikam neodchází." řekl a já pozvedl obočí. "Nové pravidlo. Vymyslel jsem ho teď... Tak šup." zamumlal a já k němu rozvážně popošel k němu. Upřímně jsem přemýšlel, že bych hrál uraženého, ale stihl jsem si to v čas rozmyslet... Podíval jsem se mu do očí. On se usmál. Vytáhl jsem se na špičky a dal jsem mu pusu na tvář. "Tak upaluj." zasmál se a já šel do kuchyňky.

"Dvě nějaké limonády. Já nevím, co má rád, takže to nechám na tobě." řekl jsem vesele a Anne se usmála a udělala kávy.

"Vypadá to dobře, tak povídej." řekla.

"Chtěl jsem skončit, ale on mi řekl, že byl včera při smyslech a že to chtěl udělat a řekl, že už bude hodný. Pak si tam naběhla ty.." zasmál jsem se a ona se usmála a podala mi dvě mirindy. Poděkoval jsem a odešel jsem.

"Tady to je." řekl jsem když jsem dorazil.

"Hodný kluk." usmál se a já vydechl. "Jsi rozkošný..." zasmál se a usrkl si nápoje z plastové láhve. "Nechceš dneska ke mně? Jako na normální návštěvu? Už nebudu pít, slibuju." řekl a já se usmál a přikvýl jsem.

"Tak dobře." souhlasil jsem.

"Dnes tě asi moc potřebovat nebudu, takže jestli chceš, můžeš jít domů..." řekl a podíval se na mě.

"Asi se půjdu domů prospat." řekl jsem a on přikývl.

"Dobře. Počítej s tím, že se pro tebe stavím až pojedu z práce." řekl a já přikývl a šel jsem ke dveřím... "Odcházíš?" zeptal se a já protočil očima a vrátil jsem se k němu a políbil jsem ho na tvář. Potom jsem teprve mohl domů... Skoro jsem skákal radostí... Sice jsem byl zmatený, co mezi námi je, ale i tak jsem měl radost. Najednou vedle mě zastavilo auto. Koukl jsem se tam a seděl tam pan Smith a usmíval se. Nastoupil jsem.

"Co, že jste tu tak brzy?" zeptal jsem se a on se rozjel směrem k němu.

"Jsem Dan... Dal jsem sám sobě volno, abych mohl být s tebou." řekl a já se pousmál. Dojeli jsme k němu a on mě vzal do ložnice... Malinko jsem se vyděsil. "Hele promiň, ale vážně jsem unavený a věřím, že ty taky, tak co kdybychom se na chvilku prospali a potom můžeme dělat něco jiného?"

"Tak dobře." špitl jsem a on si sundal tričko i kalhoty... On měl svaly. Myslel jsem, že už dokonalejší být nemůže, ale on je... Lehl si a natáhl ke mně ruce. "Pojď ke mně." usmál se. Já si sundal bundu a lehl jsem si k němu. On mě objal a políbil do vlasů.

"Děkuju, že tu se mnou jsi i po tom, jak jsem se choval." zašeptal a já jen kývl a přitulil jsem se k němu. Líbilo se mi, když byl tak přítulný. Mozek sice říkal, že je blbost tulit se k chlapovi, který mi ublížil a navíc ho ani tak moc neznám, ale já se s ním cítil dobře. Přišel jsem si vyjímečný a víc sebevědomý... Měl jsem ten pocit rád...

"Vstávej, už je dost pozdě." ozval se milý hlas vedle mě a já nespokojeně zamručel.

"Kolik je?" zeptal jsem se a protáhl jsem se. Nemohl jsem uvěřit, že jsem se právě probudil vedle svého šéfa a přišlo mi to tak správné...

"Šest... Napadlo mě, jestli bys se mnou nezašel na večeři." řekl a já zrudl a přikývl jsem.

"Moc rád." usmál jsem se a sklopil jsem pohled.

"Výborně." usmál se, podal mi ruku a pomohl mi na nohy. S tichým poděkováním jsem si stoupl před zrcadlo a kriticky jsem se na sebe podíval. Prohrábl jsem si vlasy a povzdechl jsem si. Nemám vedle Dana co dělat. On by měl na někoho mnohem hezčího. Najednou ke mně přišel pan Smith a zezadu mě objal.

"Moc ti to sluší." zašeptal a já se šťastně zaculil.

"Děkuju." zašeptal jsem a položil jsem své ruce na jeho, které byly obmotané, kolem mého pasu. On si se mnou propletl ruce a přitáhl si mě blíž. Naše těla byla přilepená na sobě a já z toho byl nervózní.

"Půjdeme?" optal se a já přikývl. Vzal mě na večeři do moc hezké restaurace a zavezl mě ke mně domů. Byl to hoc hezký večer a já jen doufal, že už to bude jen lepší.

---

Táák... Dnes jen jeden update a myslím, že byste si toho měli vážit, protože to píšu z babiččina počítače a ona je celkem homofobní... Opravdu mám pocit, že kdyby o tom věděla, tak mě vydědí :D No nevadí, ale každopádně jsem něco zplodila, tak snad se vám to líbí :D Děkuju za podporu :'))

Continue Reading

You'll Also Like

273K 5.9K 63
Jason McCann alias Bizzle. Všemocný mafián, který se probojoval až na samotný vrchol všech padouchů. Bizzle jehož jméno zná každá živá osoba v tomto...
2.3K 384 42
Můj otec si vždy přál dceru, ale narodil jsem se já. Maminka zemřela hned po porodu a otec se rozhodl, že všem řekne, jak krásná se mu narodila dcera...
7K 294 16
,,Potřebuju tě. Přísahalas, pamatuješ? Přísahalas, že mě neopustíš... Že zůstaneš."
1.4K 38 24
Když jsme nastupovala na střední školu, ani zdaleka jsme nečekala že se dostanu do takový bryndy. Naštěstí v tom nejsem sama a s ostatníma holkama ře...