The Lie (Camren)

By Lexa_s

59.7K 2.1K 1.1K

It's a Camren fanfic :P Οι Fifth Harmony μετά από 4 χρόνια συνεργασίας και τεράστιας επιτυχίας διαλύονται... More

1. Pilot
2.Back and Forth
3.Can I Resist?
4.Βut Υour Poison Was The Cure
5.Pretend Like Nothing Happened
6.Stay
8.When You Were Mine
9.Still There.Still «K»
10.Work From Home
11. 3..2..1..GO!
12.The Lie (Hidden parts)
13. The Favor
14.Jealous Or Not ?
15. Somebody Else_1975
16. It's Over
17. Lost On You
18. Ready Or Not.
19. Ssweet-dispositionn
20. The Rules.
21. Knock Knock
22. Do I Wanna Know? (double chapter)
23. Dare or Dare?
24. Letter to myself
25. The Other Side
(Bonus chapter) ❤️
- 27

7.Long Time No See

2.3K 74 25
By Lexa_s


You can tell how someone feels about you by the way they look at you.

Camila's real reblog on tumblr


You can tell so much about a person by the way they leave you.

Lauren's real reblog on tumblr



Lauren's POV


Δεν τον άκουγα, δεν άκουγα τίποτα. Κοιτούσα σαν αποσβολωμένη τον Μπραντ. Η ερώτηση που μου έκανε, ξύπνησε μια απο τις πιο απαγορευμένες αναμνήσεις μου. Αυτή που δεν τολμούσα να σκεφτώ. Δεν τολμούσα γιατί ήξερα ότι από εκείνο το βράδυ και μετά έχασα το μυαλό μου. Δεν μου άνηκε πλέον. Της το χάρισα μαζί με την ψυχή μου.

«Ο λόγος που δεν έγινε κάτι μεταξύ μας τότε ήταν η Καμίλα;»

Ηχούσε στα αυτιά μου ξανά και ξανά η ερώτηση του. Το στόμα μου μισάνοιχτο χωρίς να μπορώ να βρω τα λόγια μου και ο Μπραντ να με κοιτάζει σαν να μην χρειάζεται καν να του απαντήσω. Σαν να έχει καταλάβει. Σαν να πήρε την απάντηση που περίμενε.

"Λόρεν σε 10 δεύτερα βγαίνεις" ακούστηκε η φωνή του υπεύθυνου διοργάνωσης των iheartradio Music Awards να μπαίνει βουβά μέσα στα αυτιά μου.

Γύρισα την πλάτη μου στον Μπράντ χωρίς να του απαντήσω. Το θολωμένο μυαλό μου, έκανε την ανάσα μου να βγαίνει πιο γρήγορα από το στόμα μου. Έπρεπε να βρω την υπόσταση μου. Πως σκατά θα βγω να τραγουδήσω σε αυτή την κατάσταση; Ένιωθα τον παλμό της καρδιάς μου τόσο έντονα πάνω στο στήθος μου, που ήμουν σίγουρη ότι δεν θα μπροούσε να βγει φωνή από μέσα μου.

"Και τώρα ας υποδεχτούσε την πολυβραβευμένη Lauren Jauregui" η ενθουσιώδης φωνή της παρουσιάστριας έσκασε στα αυτιά μου κάνοντας τα αδύναμα μου πόδια να κουνηθούν προς την σκηνή.

Ο κόσμος από κάτω ούρλιαζε φανατισμένα αλλά ακόμη και αυτό ερχόταν σαν ένας μακρινός ήχος στα αυτιά μου. Σκούπισα τον ιδρώτα που κατάλαβα ότι τρέχει στο μέτωπο μου και ξεκίνησα να προχωράω μηχανικά πάνω στην σκηνή. Τα μάτια μου έπεσαν πάνω στο μικρόφωνο που στεκόταν μόνο του με τα χαμηλωμένα φώτα. Το stage ήταν έτοιμο για εμένα. Εγώ καθόλου έτοιμη για αυτό. Ήξερα ότι ήταν από κάτω. Ήξερα ότι η Καμίλα είναι σε μία από αυτές τις θέσεις και ενώ τις προηγούμενες φορές έβγαινα και τραγουδούσα σε αυτές τις εκδηλώσεις χωρίς να με επηρεάζει τόσο πολύ, τώρα το έβρισκα σχεδόν αδύνατο μετά από όλα αυτά που θυμήθηκα. Ξεροκατάπια την ανάσα μου και προσπάθησα να καρφιτσώσω ένα ψεύτικο χαμόγελο στο πρόσωπο μου. Που πήγε η δύναμη σου Λόρεν; Γιατί νιώθεις πάλι αδύναμη στην σκέψη ότι μπορεί να είναι δίπλα σου;

Ένιωθα την ανάσα μου να τρέμει από το άγχος. Το αίσθημα εκείνης της βραδιάς με τα χέρια μου να κρατάνε την Καμίλα τόσο σφιχτά καρφωνόταν σαν μαχαίρι στην καρδιά μου. Το αίσθημα της αγάπης που ένιωθα για αυτήν τότε είχε σταθεί σαν κοφτερός κόμπος στον λαιμό μου. Η ανάμνηση του προσώπου της κολλημένο πάνω στο δικό μου, έκανε όλο μου το είναι να θέλει σαν απελπισμένο να την κοιτάξει. Να θέλω σαν εξαρτημένη πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια να ξαναδώ το πρόσωπο που στοίχειωνε τα βράδια μου. Όχι Λόρεν. Όχι. Μην κάνεις αυτό το λάθος. Δεν είσαι ακόμη έτοιμη να την ξαναδείς.

Έβαλα όση δύναμη μου είχε περισσέψει και κατάπια την επιθυμία που είχε ριζώσει σε κάθε κύτταρό μου. Τα πόδια μου με είχαν φτάσει μέχρι το μικρόφωνο στην μέση του stage ενώ πρώτη φορά η διαδρομή μου φάνηκε τόσο βασανιστικά μεγάλη. Προσπάθησα να ρυθμίσω την τρεμάμενη ανάσα μου και έβαλα τα χέρια μου πάνω στο μικρόφωνο. Η μελωδία του τραγουδιού μου ξεκίνησε αυτόματα και προτίμησα να κλείσω τα μάτια μου προκειμένου να μην σκέφτομαι ότι από κάτω μπορεί να βρίσκεται η Καμίλα. Αν τα άνοιγα ίσως μπορεί να μην είχα τον έλεγχο. Ποιον στο διάολο κοροιδεύω. Ποτέ δεν είχα τον έλεγχο δίπλα της.

*Before I ever met you - Banks*

«Everyone knows I'm right about one thing »

«You and I don't work out»


η βραχνή φωνή μου βγήκε μέσα από την ανάσα μου ενώ η συναισθηματική μου φόρτιση έκανε τους στίχους να βγαίνουν με ένταση από το στόμα μου.


«You bring out the mean in me»

«I bring out your insecurities»

«You know what I am talking about»


Τα πράσινα μου μάτια ήταν ακόμη κλειστά, και πίσω από αυτά η εικόνα του προσώπου της τόσο πεντακάθαρα. Του χαμόγελου της που μου έκοβε την ανάσα. Του γέλιου της που μπορούσα να ακούω για μέρες. Χριστέ μου πόσο μου είχε λείψει ο ήχος του γέλιου της.


«Eventually you'll be fine if we break up»

«And one day I'll be fine too»

«But we should just end it now»

«Before someone gets more hurt than they have to»

«Things soon will be like before I ever met you»

«Before I ever met you» - Πριν σε γνωρίσω


Η ανάμνηση της έκανε την χαμηλή φωνή μου να πονάει από συναίσθημα. Μπροστά μου σκοτάδι αλλά την έβλεπα τόσο καθαρά. Τα λεπτά της δάχτυλα να χαιδεύουν την γυμνή μου κοιλιά και ο ήχος της φωνής της στο αυτί μου να μου λέει ότι με αγαπάει. Τα καστανά της μάτια να με κοιτάζουν παιχνιδιάρικα και να προσπαθεί να τα κρύψει πίσω από το λευκό σεντόνι. Ή επιθυμία μέσα μου να ανοίξω τα καταραμένα μάτια μου και να την κοιτάξω άρχισε να γίνεται ακόμη πιο έντονη με το πέρασμα των δευτερολέπτων. Άρχισε να μετατρέπεται σε μια απελπισμένη ανάγκη που δεν μπορώ να αντισταθώ.


«Before I ever met you I never knew that my heart could love so hard» - Πριν σε γνωρίσω δεν ήξερα ότι η καρδιά μου μπορεί να αγαπήσει τόσο δυνατά.

«Before I ever met you I never knew that I liked to be kissed for days» - Πριν σε γνωρίσω δεν ήξερα ότι θα μου άρεζε να φιλιέμαι για μέρες.


Και τότε τα κλειστά μου μάτια άρχισαν να βλέπουν ξανά τα χείλη της. Τα απαλά σαρκώδη χείλη που είχα φιλήσει τόσες πολλές φορές. Την μεθυστική γεύση του στόματος της μέσα στο δικό μου. Το παθιασμένο αναστεναγμό που έβγαινε μέσα από αυτά τα χείλη δίπλα στο αυτί μου ενώ τα χέρια της έσφιγγαν με δύναμη το σεντόνι για να κρατηθεί. Η καρδιά μου σφίχτηκε σαν γερή γροθιά συνειδητοποιώντας πόσο πολύ μπορεί να μου είχε λείψει αυτό το συναίσθημα. Αυτή η εικόνα. Η επιθυμία μου να την ξαναδώ μετατράπηκε σε ένα αδάμαστο και φουρτουνιασμένο θηρίο που έβαζε όλη του την δύναμη στα βλέφαρα μου για να μου τα ανοίξει και να ρίξω κατευθείαν τα μάτια μου πάνω της. Να πάρω αυτό που σαν εθισμένη το κορμί μου ζητάει. Την εικόνα της.

Το κομμάτι έφτανε στους τελευταίους στίχους και ήμουν έτοιμη να χάσω την εσωτερική πάλι που βίωνα τα τελευταία 2 λεπτά.


«Before I ever met you..» -Πριν σε γνωρίσω..

«I never knew I could be broken in so many ways..ways..
..I never knew I could be broken in so many ways » - Δεν ήξερα ότι μπορώ να πληγωθώ με τόσους πολλούς τρόπους.


Και την έχασα.

Έχασα την μάχη. Ηττήθηκα. Άνοιξα τα μάτια μου χωρίς να τα καταλάβω. Και σαν απελπισμένη ναρκωμανής τα έριξα κατευθείαν στο μέρος που ήξερα ότι μπορεί να κάθεται, ζητώντας εξαρτημένα να πάρω την δόση μου. Το ναρκωτικό μου. Το πρόσωπο της.

Και μπαμ. Με χτύπησε. Ήρθε και στάθηκε σαν θηλιά στο λαιμό μου τόσο σφιχτή που μου έκοβε τον αέρα. Το αγριεμένο θηρίο έκανε χίλιες σβούρες μέσα μου και έσκασε με όλη του την δύναμη πάνω στην καρδιά μου. Μέσα από τις φλέβες έτρεχε σαν ανήμερο ποτάμι το ναρκωτικό που δεν ήξερα ότι σαν τρελή αναζητούσα. Το πρόσωπο της. Κάθε σπιθαμή του κορμιού μου συσσωρεύτηκε και έγινε μία ενιαία δυνατή γροθιά που χώθηκε εξαγριωμένα μέσα στην καρδιά μου κάνοντας τον παλμό μου να σταματήσει να χτυπά.

Η Καμίλα...

Χριστέ μου..

Η Καμίλα..

Καθόταν στις πρώτες θέσεις, έχοντας το κεφάλι της κάτω. Στα χέρια της. Τα έτριβε νευρικά χωρίς να παίρνει το βλέμμα της από αυτά. Η Καμίλα που ήξερα το έκανε αυτό όταν ήταν αγχωμένη. Τα καστανά μακριά μαλλιά της είχαν πλέον έναν πιο ανοιχτό τόνο και έπεφταν αέρινα πάνω από τον ένα της ώμο φτάνοντας σχεδόν μέχρι την κοιλιά της. Το μαύρο φόρεμα που φορούσε κολούσε πάνω της και έφτανε λίγο πιο κάτω από τα γόνατα της, αποκαλύπτοντας τις λεπτές γάμπες της. Το χρώμα της επιδερμίδας της μελαμψό, αλλά πιο λαμπερό. Σήκωσε το πρόσωπο σου. Σήκωσε το πρόσωπο σου σε παρακαλώ. Σήκωσε το.. Και τότε την είδα να τινάζεται στιγμιαία καθώς το άτομο που καθόταν δίπλα της, της σκούντηξε τον ώμο με τον αγκώνα του. Γύρισε το πρόσωπο της προς το άτομο που την σκούντηξε και τότε τα ματια μου έπεσαν στιγμιαία πάνω στην Dinah που καθόταν δίπλα της. Με κοιτούσε με μισάνοιχτο στόμα σαν να μην πίστευε αυτό που βλέπει. Εμένα να τραγουδαάω στην σκηνή και να ρίχνω μετά από 2 ολόκληρα χρόνια το βλέμμα μου πάνω στην Καμίλα. Ένιωσα την ανάσα μου να κόβεται. Δεν ξέρω αν ανέπνεα πλέον. Πήρα τα μάτια μου κατευθείαν από πάνω τους. Κοίταξα το κοινό προσπαθώντας να βρω την υπόσταση που είχα χάσει εδώ και ώρα. Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου αλλά στο μυαλό μου φαινόταν σαν ώρες.


«I never knew I could be broken in so many ways»


Βγήκε από το στόμα μου σχεδόν με κομμένη φωνή ο τελευταίος στίχος και το κοινό από κάτω άρχισε να χειροκροτάει δυνατά με ενθουσιασμό ενώ τσίριζαν ταυτόχρονα το όνομα μου. Έφυγα σαν κυνηγημένη από την σκηνή προσπαθώντας να σωθώ από την εικόνα της που είχε χαραχτεί στο μυαλό μου. Δεν ξέρω αν με κοίταξε. Δεν ξέρω τι έγινε αφότου την σκούντηξε η Ντάινα και μετά. Ήμουν πολύ δειλή για να μάθω. Πολύ αδύναμη για να αντέξω το βλέμμα της ξανά πάνω μου. Το βλέμμα που μου έμαθε κάποτε τι μορφή έχει ο έρωτας. 

Και ότι η γεύση που σου αφήνει..δεν φεύγει ποτέ.


...

Τα βλέφαρα μου άνοιξαν από μόνα τους μέσα στην μέση της νύχτας. Η ήρεμη ανάσα της Καμίλα χάιδευε τον λαιμό μου, ενώ το σώμα μου μπορούσε να νιώσει την ζεστασιά του δικού της κορμιού κολλημένο πάνω μου. Η μεθυστική μυρωδιά της έμπαινε μέσα στα πνευμόνια μου. Μια μυρωδιά που που μου θύμιζε «σπίτι», «οικειότητα», «φιλία», «αγάπη», αλλά πάνω από όλα «έρωτα». Το άρωμα της ποτισμένο πάνω στα ρούχα και στο δέρμα μου. Μόνο έρωτας μπορεί να είναι. Κοιμόταν τόσο ήρεμα, τόσο γαλήνια μέσα στην αγκαλιά μου που έκανε την καρδιά μου να φτερουγίζει. Και ίσως μετά από 6 μήνες ένιωθα για πρώτη φορά ευτυχισμένη. Τρομοκρατούμουν στην ιδέα μήπως φύγει. Μήπως το μετανιώσει. Μήπως δεν είναι σίγουρη. Τις προηγούμενες 2 φορές που φιληθήκαμε έφυγε σχεδόν τρέχοντας. Αφήνοντας πίσω της εμένα και την ραγισμένη καρδιά μου να χτυπάνε τόσο δυνατά για αυτήν. Αλλά τώρα. Τώρα είναι εδώ. Στην αγκαλιά μου. Να με κρατάει σφιχτά προσπαθώντας να με εμπιστευτεί. Να εμπιστευτεί το άτομο που επέτρεψε να είναι η πρώτη της ερωτική εμπειρία. Εμένα. Έβγαλα προσεχτικά τον λαιμό μου μέσα από το πρόσωπο της. Είχα την ανάγκη να την αντικρίσω. Να πιστέψουν τα μάτια μου ότι αυτό που βιώνω είναι αλήθεια. Ότι δεν ονειρεύομαι. Το πράσινο μου βλέμμα έπεσε πάνω στο ήρεμο πρόσωπο της. Χριστέ μου πόσο όμορφη μπορεί να είναι. Τα αμυγδαλωτά της βλέφαρα, η μύτη της, η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της, τα χείλη της. Χριστέ μου..τα χείλη της. Τόσο μαλακά. Αναμνήσεις από την χτεσινή βραδιά άρχισαν να περνάνε μία μία από μπροστά μου. Η ανάμνηση των χειλιών της να με φιλάνε με τόσο πάθος και η αίσθηση της διαολεμένα γλυκιάς γεύσης του στόματος της, έκανε τα πόδια μου να παραλύουν. Το κορμί μου ολόκληρο άρχισε να ζεσταίνεται θυμώμενη τους ζεστούς αναστεναγμούς και τις τρεμάμενες ανάσες που έβγαλε αυτό το στόμα. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι εγώ θα είμαι αυτή που θα τα προκαλέσω όλα αυτά στην Καμίλα. Πλησίασα προσεκτικά πιο κοντά της. Δεν ήθελα να την ξυπνήσω. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να χαλάσω αυτό το μαγευτικό θέαμα που έβλεπα. Άλλα απέτυχα. Η αναπνοή που έβγαινε από το στόμα μου ήταν μάλλον τόσο έντονη που την ξύπνησε. Τα καστανά της μάτια άνοιξαν ελάχιστα και ένα ελαφρύ χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο της. Ένιωθα την καρδιά μου να λιώνει με το θέαμα.

"Δεν ήθελα να σε ξυπνήσω..Συγγνώμη." βγήκε ψιθυριστή η γλυκιά φωνή μου πάνω στα χείλη της. Δεν ξέρω τι ώρα ήταν. Αλλα έξω ήταν ακόμη νύχτα. Από τότε που άνοιξα τα μάτια μου μόνο το πρόσωπο της ήθελα να κοιτάζω.

"Μου έλειψες τόσο πολύ" είπε και έβαλε τα χέρι της πάνω στα μαλλιά μου. Η φωνή της το ίδιο χαμηλή με την δική μου και τα λόγια της έκαναν τον παλμό της καρδιάς μου να χτυπάει πιο γρήγορα για αυτήν. Είχαμε να κοιμηθούμε μαζί τόσο πολύ καιρό. Τόσους μήνες. Τα μάτια της άνοιξαν περισσότερο, ενώ τα δάχτυλα της άρχισαν να χαιδεύουν τα μακρυά μαύρα μου μαλλιά. Έβαλε μια τούφα που έπεφτε στο πρόσωπο μου πίσω από το αυτί μου ενώ το βλέμμα της με κοιτούσε τόσο βαθιά. "Είσαι τόσο όμορφη" βγήκε ψιθυριστή η φωνή της και τα δάχτυλα της μεταφέρθηκαν στην λευκή επιδερμίδα του προσώπου μου και σιγά σιγά πάνω στα μάτια μου, στην μύτη μου, και τέλος πάνω στα χείλη μου. Σαν να επεξεργάζεται όλα τα χαρακτηριστικά μου. Πέρασε τον αντίχειρα της αργά πάνω από τα μισάνοιχτα χείλη μου ενώ τα καστανά της μάτια κοιτούσαν το στόμα μου σαν υπνωτισμένη. Σαν να σκέφτεται και αυτή ότι αυτά τα χείλη την έχουν φιλήσει. Αυτό και μόνο της το βλέμμα έκανε την ανάσα μου να βγαίνει πιο έντονα, πιο ζεστά και πιο σιγανά από πριν. Και τότε κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να αντισταθώ σε αυτό το «λάθος». Όλη την δύναμη της ψυχής μου να έβαζα πάλι θα ενέδιδα.

 Γιατί το ήθελα τόσο καταραμένα πολύ.

Πλησίασα πιο κοντά της κλείνοντας την ελάχιστη απόσταση ανάμεσα στα χείλη μας. Η Καμίλα ανταπέδωσε κατευθείαν χωρίς να αντισταθεί καθόλου. Αντιθέτως, κάθε φορά το φιλί γινόταν ακόμη πιο έντονο. Σαν να αφήνει σιγά σιγά τον εαυτό της ελεύθερο. Τα χείλη μου βρέθηκαν να ανοιγοκλείνουν ανάμεσα στα δικά της με τόση ένταση για ακόμη μία φορά. Η γλώσσα μου έμπαινε μέσα στο στόμα της και ακουμπούσε την δική της τόσο αισθησιακά κλέβοντας όλη την γεύση που έστελνε σήματα ανατριχίλας σε όλο μου το σώμα. Για ακόμη μια φορά ένιωθα ζαλισμένη. Οι καυτές ανάσες που αντάλλαζαν στα στόματα μας, φυλακίζονταν ανάμεσα στα χείλη μας μέχρι να ξεμείνουμε από αέρα. Το κορμί της ήταν κολλητά πάνω στο δικό μου, τα πόδια μας μπλεγμένα και μπορούσα να νιώσω τον χτύπο της καρδιάς της τόσο έντονα στο στήθος μου. Σήκωσα το χέρι μου και το έβαλα προσεκτικά στην μέση της. Ευγενικά και ξεκίνησα να την χαιδεύω απαλά με τα δάχτυλα μου. Στοργικά. Ήταν τόσο εύθραστη και ευάλωτη μέσα στα χέρια μου που φοβόμουν μην την σπάσω. Μην την τρομοκρατήσω. Ήμουν η πρώτη που επέτρεψε να ακουμπήσω τα χείλη της και να γευτώ την γεύση της. Και αυτό μου αρκούσε. Απλά να την φιλάω. Για ώρες, για μέρες, χωρίς σταματημό.

«Δεν ήταν το πρώτο μου φιλί, αλλά ήταν το φιλί που είχε νόημα και ουσία. Το φιλί που με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν ήθελα να φιλήσω κανέναν άλλο. Όποτε τώρα τα χείλη μου ανήκουν σε αυτή. Απλά κοίταξε τα. Το όνομα της είναι γραμμένο πάνω τους.» - Lauren's real reblog on tumblr.

Οι επόμενες 4 εβδομάδες που πέρασαν ήταν ένα ατέρμονο ερωτικό κρυφτό για εμένα και την Καμίλα. Φυσικά η στάση της απέναντι μου είχε αλλάξει. Πλέον μου μιλούσε ακριβώς όπως πριν με την διαφορά ότι το βλέμμα της σε καμία περίπτωση δεν ήταν το ίδιο. Είχε γίνει ερωτικό και κάποιες φορές ακόμη και προκλητικό. Η αθώα Καμίλα που δεν είχε ίχνος πονηριάς μέσα της πλέον είχε εξαφανιστεί. Και αυτό δεν το είχα καταλάβει μόνο εγώ αλλά όλος ο κόσμος. Το θέμα Camren πλέον βρισκόταν εκτός ελέγχου και κάποιες φορές με τρομοκρατούσε για πολλούς λόγους που συσχετίζονταν με το καταραμένο ψέμα το οποίο ακόμη κουβαλούσα μέσα μου. Αλλά το μυαλό μου ήταν τόσο γεμάτο με «Καμίλα» που είχα αποφασίσει να ξεκαθαρίσω μία και καλή την κατάσταση σχετικά το «ψέμα» όταν τελειώναμε το world tour μας σε 1 μήνα από τώρα. Μπροστά στις κάμερες, μπροστά στις υπόλοιπες όπως και μπροστά στον κόσμο η σωματική επαφή μας ήταν ελάχιστη. Πλέον η Καμίλα και εγώ δεν αγκαλιαζόμασταν όπως παλιά, γιατί πολύ απλά η επαφή μας πλέον δεν ήταν αθώα. Αλλά ερωτική. Οι υπόλοιπες δεν είχαν καταλάβει κάτι, απλά θεώρησαν ότι εγώ και η Καμίλα λύσαμε τις διαφορές μας και πολύ απλά τα ξαναβρήκαμε αφού μιλούσαμε πλεον μπροστα τους σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Από εκείνη την ημέρα που η Καμίλα μου έδειξε ότι το θέλει όλο αυτό, δεν υπήρξε ούτε ένα βράδυ που δεν κοιμηθήκαμε αγκαλιά ή δεν φίλησα τα χείλη της. Περιμέναμε και οι δυο σαν εξαρτημένες να έρθει το βράδυ για να μπορούμε να κλειστούμε οι δυο μας σε ένα δωμάτιο. Εμείς, τα φιλιά μας και οι μπλεγμένες μας ανάσες. Κάθε μέρα που περνούσε την ερωτευόμουν ακόμη παραπάνω..και ακόμη παραπάνω..κάθε χαρακτηριστικό του προσώπου της, κάθε λέξη, κάθε γέλιο, κάθε ανάσα και κάθε αναστεναγμό της. Της συμπεριφερούμουν τόσο λεπτά, τόσο ευγενικά και τόσο προσεκτικά γιατί ήξερα ότι μια λάθος κίνηση μπορεί να τρομοκρατήσει την Καμίλα που ήταν τελείως άμαθη και τόσο αθώα πριν γίνει όλο αυτό. Μέσα σε αυτές τις 4 εβδομάδες άρχισε σιγά σιγά να δέχεται τα φιλιά μου στο λαιμό της χωρίς να τρέμει ή στο αυτί της, ενώ κάποιες φορές το χέρι μου της χάιδευε την κοιλιά κάτω από την μπλούζα για ώρες. Αλλά μέχρι εκεί. Και αυτό μου αρκούσε. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να κάνουμε κάτι που δεν ήταν έτοιμη να κάνει, όσο δύσκολο και αν μου ήταν κάποιες φορές να συγκρατηθώ. Γιατί για την Καμίλα μιλάμε. Πόσο εύκολο είναι να την φιλάς για ώρες, έχοντας το τέλειο κορμί της από κάτω σου και να μην το ακουμπάς;

Είχαμε διανύσει ήδη τους 2 πρώτους μήνες του world tour μας και είχε μείνει ένας ακόμη απαιτητικός μπροστά μας. Σχεδόν κάθε βράδυ βρισκόμασταν σε άλλη χώρα, εκτός αν είχαμε κάποια κενή μέρα ενδιάμεσα. Η χτεσινή συναυλία μας στο Παρίσι ήταν φαντασμαγορική και αν και θέλαμε να κάτσουμε μία μέρα παραπάνω για να γυρίσουμε την παραμυθένια πόλη, αναγκαστήκαμε να επιστρέψουμε στην Νέα Υόρκη για τα σημερινά American Music Awards και για την βράβευση του «Worth it» ως καλύτερου βίντεο κλιπ της χρονιάς. Μετά τα βραβεία οι περισσότεροι καλλιτέχνες ήταν καλεσμένοι στο πριβέ «after party » όπως και εμείς. Ο tour-manager μας επέμενε ότι έπρεπε να πάμε για να φανεί καλό στην εικόνα μας.

"Ανυπομονώ να γνωρίσω επιτέλους την J Lo από κοντά" είπε ενθουσιασμένη η Άλι και άρχισε να χτυπάει σαν μικρό παιδί τα χέρια της από χαρά. Βρισκόμασταν στην λιμουζίνα που μας μετέφερε σε αυτό το «after party» που ανυπομονούσαν όλες να πάνε εκτός από εμένα.

"Πωωω λες να είναι και η Beyonce; " είπε η Νορμάνι και τα μάτια της έλαμψαν κατευθείαν.

"Πλάκα μου κάνεις! Δεν το πιστεύω! Σου αρέσει η Beyonce;" την πείραξε η Καμίλα κάνοντας έναν μορφασμό απορίας και βάζοντας τα χέρι της μπροστά στο ανοιχτό στόμα της για να δείξει και ότι και καλά δεν το περίμενε. Σκάσαμε όλες στα γέλια. Ξέραμε πόσο κόλλημα έχει η Νορμάνι με την Queen-B.

"Χαχαχαχα. Μην μιλάς εσύ μικρή. Θα είναι και ο δικός σου εκεί!" της απάντησε η Νορμάνι και την σκούντηξε απαλά στον ώμο. Προσπάθησα να κρατήσω το βλέμμα μου σταθερό γιατί δεν ήθελα να δείξω ότι τα λόγια της Νορμάνι μου προκάλεσαν ένα μικρό ενοχλητικό τσίμπημα στο στομάχι.

"Ποιος δικός μου;" γέλασε αμήχανα η Καμίλα ενώ το βλέμμα της έπεσε φευγαλαία πάνω μου.

"Ο Austin μαρή" πετάχτηκε η Ντάινα. "Ποτέ δεν μας είπες γιατί το τελείωσες με αυτόν αφού σου άρεζε τόσο πολύ στην αρχή. Έκανε κάτι που σε πείραξε;"

Η συζήτηση ξεκίνησε να με κάνει να νιώθω ακόμη πιο άβολα. Και την Καμίλα, το ίδιο καθώς άρχισε να τρίβει νευρικά τα χέρια της. Δεν ήξερα ούτε και εγώ για ποιο λόγο δεν συνεχίστηκε με τον Austin. Το μόνο που ήξερα ήταν ότι δεν θέλω να ακούω για αυτόν.

"Όχι Ντάινα..ήταν πολύ ευγενικός..όπως σας είπα" η φωνή της χαμηλή και διστακτική ενώ κοιτούσε πλέον τα χέρια της. Η Καμίλα δεν ήταν καθόλου καλή στα ψέματα.

"Θα παίζει ο Calvin Harris μουσική από ότι έμαθα. Ανυπομονώ να τον ακούσω" πέταξα το πρώτο άσχετο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό για να βγάλω την Καμίλα από την δύσκολη θέση. Τα βλέματα των κοριτσιών γύρισαν πάνω μου με απορία. Πως μου ήρθε να πετάξω τέτοια κοτσάνα; Ήμουν τρομερά αμήχανη και αυτό δεν μπορούσα να το κρύψω.

Το βλέμμα της Ντάινα ήταν πιο έντονο πάνω μου από ότι κάθε άλλη φορά. Σαν να προσπαθεί να διαβάσει τι κρύβω πίσω από το πρόσωπο μου. Ευτυχώς η φωνή της Νορμάνι με έβγαλε από την μιζέρια μου. "Ελα!! Ποιος Calvin Harris; Όλες ξέρουμε ότι θα πας να χωθείς κρυφά πίσω από την Lana del Rey" η Ντάινα ξεκίνησε να γελάει μαζί με τις άλλες ακούγοντας τα λογια της Νορμάνι , κάτι που με έκανε αφήσω την ανάσα που κρατούσα μέσα μου, καθώς πραγματικά το βλέμμα της μικρότερης κοπέλας μου έδειξε ότι «υποψιαζόταν» κάτι.

Μετά από λίγη ώρα φτάσαμε στο prive party και μπορώ να πω ότι ο χώρος ήταν εξαιρετικά μεγάλος. Διάσημοι της showbiz ήταν με τα ηλίθια squad τους που πάντα κορόιδευα και έπιναν χορεύοντας χωρίς να τους νοιάζει τίποτα απολύτως. Τα φώτα ήταν τόσο χαμηλωμένα που πραγματικά μπορούσες να κάνεις ότι ήθελες χωρίς να σε αναγνωρίσει κανένας.

"Την Lana ψάχνεις;" άκουσα την φωνή της Καμίλα στο αυτί μου καθώς με έβλεπε να παρατηρώ τον κόσμο γύρω μου.

Η Νορμάνι με την Ντάινα χόρευαν δίπλα μας ενώ η Άλι ήταν σηκωμένη στις μύτες των ποδιών της προσπαθώντας μάλλον να δει πάνω από τους ψηλότερους ώμους μπροστά της αν είναι πουθενά στο οπτικό της πεδίο η αγαπημένη της Jennifer Lopez.

"Μπορεί" απάντησα στην Καμίλα και έβαλα ένα στραβό χαμογελάκι στα χείλη μου. Λάτρευα να την πειράζω.

Το βλέμμα της έπεσε στα χείλη μου και γέλασε και αυτή στραβά για λίγο πριν πάρει τα καστανά της μάτια από πάνω μου και τα ξαναρίξει στον κόσμο γύρω μας.

"Μην το κάνεις αυτό" η φωνή της χαμηλή αλλά την άκουσα.

"Ποιο;" της είπα ενώ συνέχισα να της χαμογελάω στραβά καθώς ήξερα ότι την προκαλώ.

"Ξέρεις ποιο" μου είπε χωρίς να με κοιτάζει μάλλον για να μην καταλάβουν κάτι οι άλλες δίπλα μας.

"Πάμε να φύγουμε από εδώ;" έσκυψα στο αυτί της και της είπα με πολύ χαμηλή φωνή αφήνοντας λίγη ζεστή ανάσα στο ευαίσθητο σημείο του λοβού της που ήξερα ότι την τρελαίνει. Ήθελα να την προκαλέσω ακόμη πιο πολύ, για πλακα φυσικά, καθώς ήξερα πόσο εύκολα μπορεί να κοκκινήσει.

"Εμείς λέμε να πάμε στο ξενοδοχείο. Είμαστε πολύ κουρασμένες από το ταξίδι" γύρισε και είπε η Καμίλα στις άλλες και το σαγόνι μου σχεδόν έπεσε στο πάτωμα. Πραγματικά δεν περίμενα να πάρει σοβαρά τα λόγια μου. Ήταν πολύ ριψοκίνδυνο καθώς πάντα φεύγαμε όλες μαζί για το ξενοδοχείο. Ποτέ κάποια μόνη της ή με κάποια άλλη. Κάτι που ξεκίνησε σαν πείραγμα από την μεριά μου πήρε μια τροπή που δεν περίμενα να πάρει.

Η Ντάινα σταμάτησε να χορεύει κατευθείαν και ήρθε κοντά μας. Το βλέμμα της ήταν μία πάνω σε εμένα και μία πάνω στην Καμίλα. Είχαν έρθει πολύ κοντά οι δυο τους , τους τελευταίους 6 μήνες και τρομοκρατούμουν στην ιδέα ότι η Ντάινα υπάρχει περίπτωση να μπορεί πλέον να «διαβάζει» την Καμίλα. "Μα έχει λίγο που ήρθαμε" είπε η ψηλότερη κοπέλα με απορία. Εμένα μου είχε κοπεί η μιλιά ενώ ένιωθα τον κρύο ιδρώτα να τρέχει στο μέτωπο μου.

"Τώρα ξεκινάει το πάρτι" είπε κάπως στεναχωρημένα η Νορμάνι. "Συν ότι κάπου πήρε το μάτι μου την Taylor Swift . Ξέρω ότι πεθαίνεις να τη γνωρίσεις Μίλα."  της είπε προσπαθώντας να την πείσει να κάτσουμε.

Η Καμίλα χαμογέλασε ευγενικά στα κορίτσια. "Πραγματικά εγώ νιώθω πολύ κουρασμένη" είπε και έκανε μία παύση. "Λόρεν αν θες να κάτσεις εσύ, κάτσε. Εγώ θα πάω να κοιμηθώ" συνέχισε και έριξε το βλέμμα της πάνω μου.

Έξυπνη κίνηση. Ίσως έτσι φύγουν οι υποψίες από την Ντάινα. Που δεν ξέρω γιατί άλλα είμαι σίγουρη ότι έχει.

"Όχι θα έρθω και εγώ" απάντησα και καλά κουρασμένα. "Θέλει να έρθει και καμιά άλλη μήπως;" πρότεινα ενώ από μέσα μου έκανα την προσευχή μου να πουν όλες «όχι». Και ευτυχώς έπιασε.

Αφου τις χαιρετήσαμε η Ντάινα πέταξε απλά ότι «δεν θα αργήσουν πολύ». Δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό αλλά σίγουρα επηρέασε το νευρικό μου σύστημα. Ήξερε κάτι; Υποπτευόταν κάτι; Με την Καμιλα δεν είχαμε συζητήσει ποτέ για το αν πρεπει να πούμε στις άλλες το τι συμβαίνει αναμεσα μας ή όχι. Και για να πω την αλήθεια προτιμούσα να γίνει κατι τετοιο αφου τελειώσουμε το tour και ξεκαθαρίσω την κατάσταση με το «ψέμα» που ασυναίσθητα κάποιες φορες μου στέκοταν σαν κόμπος στον λαιμό.

Το άγχος που ένιωθα εξαιτίας των σκέψεων μου εξαφανίστηκε σχεδόν κατευθείαν με το που μπήκαμε μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μέναμε με την Καμίλα. Κατάφερνε χωρις καν να το προσπαθεί, να μου παιρνει καθε φορά το μυαλό. Πλεον της ανήκε. Ολοκληρωτικά.

Με το που άνοιξα την πόρτα, η Καμίλα έτρεξε γρήγορα στο κρεβάτι και ξάπλωσε την πλάτη της χωρίς καν να βγάλει στα τακούνια της. Με το που ακούμπησε το κεφάλι της στο στρώμα έβγαλε έναν αναστεναγμό ανακούφισης. Σαν να μου λεει «επιτέλους οι δυο μας».

Τα μάτια μου χωρίς να το καταλάβω την τσέκαραν από πάνω μέχρι κάτω. Φορούσε ενα κολλητό ψηλόμεσο σκούρο τζιν που διέγραφε κάθε σπιθαμή των καμπυλών της και από πάνω ένα λευκο κροπ τόπ που φανέρωνε μια μεγάλη επιφάνεια της γυμνασμένης κοιλιάς της. Ένιωσα να ξεροκαταπίνω στο θέαμα. Το πρόσωπο της είχε ένα μίνιμαλ βάψιμο που έκανε την μελαμψή επιδερμίδα της να λάμπει ενώ τα αμυγδαλωτά της μάτια φαίνονταν σαγηνευτικά πίσω από το smokey eye μαγικιάζ της. Τα χείλη της τα είχε τονίσει απλά με λίγο λιπ γκλος. Δεν χρειάζονταν τίποτα παραπάνω αφού από φυσικού τους είχαν το τέλειο χρώμα και το τέλειο σχήμα. Ήταν τόσο προικισμένη που ο Θεός της έδωσε ακόμη και την τέλεια φυσική «καρδούλα» στο πάνω χείλος της.

"Σου αρέσει αυτό που κοιτάς;" είπε καθώς με έβλεπε να την χαζεύω αμίλητη και μάλλον σαν υπνωτισμένη.

"Πολύ" είπα χαμηλόφωνα και άρχισα να προχωράω προς το μέρος της. Τα μάτια μου έπεσαν φευγαλαία πάνω στην γυμνή γυμνασμένη κοιλιά της που φαινόταν εξαιτίας του κοντού crop top που φορούσε από πάνω και έπειτα ξανά στα μάτια της. Η Καμίλα το παρατήρησε και έβαλε ένα σταβό χαμογελάκι στο πρόσωπο της.

Αυτό και μόνο αρκούσε για να ξαπλώσω το κορμί μου δίπλα της και να κολλήσω τα χείλη μου πάνω στα δικά της. Δεν ξέρω πόσες φορές το είχα κάνει αυτό μέχρι σήμερα, αλλά η αίσθηση ήταν πάντα σαν να είναι η πρώτη φορά. Τόσο μοναδική.Το χέρι μου βρέθηκε να χαιδεύει ευγενικά την γυμνή επιδερίδα της μέσης της ενώ τα χείλη μου πάλευαν με τα δικά της. Το κορμί της ήταν στα πλάγια και κολλημένο πάνω στο δικό μου και μπορούσα να νιώσω όλη την ζεστασιά του πάνω μου. Το φιλί μας ήταν έντονο. Όπως κάθε άλλη φορά. Σαν να μην χόρταινε η μία την άλλη. Λύγισα το πρόσωπο μου στο πλάι για να βαθύνω το φιλί και γρήγορα ένιωσα την σατανικά γλυκιά γεύση του στόματος της. Σαν ζωμός από κεράσι. Τα χείλη μου ανοιγόκλειναν έχοντας την γλώσσα της μέσα στο στόμα μου και αυτή και μόνο η αίσθηση αναστάτωνε την περιοχή ανάμεσα στα πόδια μου. Τα χείλη της Καμίλα ήταν τόσο γεμάτα και μαλακά που μπορούσαν πραγματικά να σου κόψουν την ανάσα. Χωρίς να μπορώ να κρατηθώ, εγκλώβισα το κάτω χείλος της μέσα στα δόντια μου και το ρούφηξα λίγο πιο δυνατά από τις άλλες φορές πριν ξανακολλήσω κατευθείαν το στόμα μου πάνω στο δικό της. Ο αναστεναγμός που ελευθερώθηκε από τα χείλη της με έκαναν να συνεχίσω να την φιλάω με ακόμη μεγαλύτερο πάθος. Η Καμίλα κάποιες φορές χωρίς να το καταλαβαίνει τριβόταν πάνω μου όταν με φιλούσε και αυτό έκανε το κορμί μου να υποφέρει από διέγερση. Το χέρι μου ξεκίνησε να τρίβει πιο έντονα την επιδερμίδα της μέσης της ενώ ταυτόχρονα έθαψα το πρόσωπο μου μέσα στον λαιμό της και άρχισαν να αφήνω υγρά φιλιά και εκεί. Από πάνω μέχρι κάτω κατά μήκος του λαιμού της, και από εκει ξανα πανω μέχρι το αυτί της. Η αναπνοή της πλέον έβγαινε με ήχο και απελπισμένα από το στόμα της. Η ζεστή μου ανάσα σε συνδυασμό με την γλώσσα μου εγκλώβιζαν τον λοβό του αυτιού της ανάμεσα στα χείλη μου κάνοντας την Καμίλα να τεντώνει το κεφάλι της προς τα πάνω βγάζοντας ακόμη ένα βαθύ αναστεναγμό. 'Ολο μου το σώμα είχε ιδρώσει. Η μεθυστική μυρωδιά της επιδερμίδας της σε συνδυασμό με το κορμί της να τρίβεται πάνω μου σπασμωδικά, έκανε την περιοχή ανάμεσα στα πόδια μου ζεσταίνεται. Και τότε ένιωσα το χέρι της Καμίλα να ακουμπάει το δικό μου που βρισκόταν στην μέση της. Αναστέναζε ανεξέλεγκτα και υπέθεσα ότι μάλλον θέλει να σταματήσω γιατί την χάιδευα πιο έντονα από τις άλλες φορές. Αλλά η επόμενη κίνηση της με σόκαρε. Πήρε το χέρι μου και σιγά σιγά το κατεβασε προς τα κατω, βάζοντας ένα μέρος των δαχτύλων μου μεσα απο το ψηλομεσο τζιν της.

"Ακούμπησε με" βγήκε σιγανά μέσα από το στόμα της η φωνή της.

Το κορμί μου κοκάλωσε κατευθείαν ακούγοντας για πρώτη φορά να βγαίνουν αυτές οι λέξεις από το στόμα της. Ήταν κάτι που δεν είχαμε κάνει ποτέ. Και πάνω από όλα ήταν κάτι που η Καμίλα δεν είχε κάνει ποτέ. Σε αυτή την σκέψη και μόνο το στόμα μου έγινε κατευθείαν στεγνό. Έβγαλα διστακτικά το κεφάλι μου μέσα από τον λαιμό της και σήκωσα την πλάτη μου από το κρεβάτι για να την αντικρίσω. Το στήθος της ανεβοκατέβαινε νευρικά από τις έντονες ανάσες που έβαζε μέσα της και από το βλέμμα της καταλάβαινα ότι είναι τρομερά αναμμένη.

"Καμίλα" βγήκε η βραχνή φωνή με περισσοτερο άγχος απο οτι υπολόγιζα."Δεν χρειαζεται να προχωρησουμε τοσο γρήγορα" ειπα σιγανά και εβγαλα τα δάχτυλα μου απο την άκρη του παντελονιού της.

Η επόμενη κίνηση της ορκίζομαι οτι μου έκοψε την ανασα. Στα δυο. Στα τέσσερα. Δεν ξέρω. Απλά δεν ανέπνεα. Σήκωσε και αυτή την πλάτη της απο το κρεβάτι και έχοντας καρφωμένα τα μάτια της πανω μου έβγαλε το λευκό crop top μπλουζάκι της και έμεινε με το σουτιέν της. Το στόμα μου ειχε ανοίξει ελάχιστα ενω τα μάτια μου επεσαν κατευθειαν στο στήθος της και έπειτα ξανά στα μάτια της και μετά πάλι στο στήθος της. Ένιωθα τον παλμό της καρδιάς μου να χτυπάει σε κάθε σημείο του σώματος μου. Τα μάτια της Καμίλα με κοιτούσαν σαγηνευτικά αλλά μπορούσα να δω μέσα τους και μια δόση άγχους. Λογικό..ήταν η πρώτη φορά που φτάναμε σε αυτό το σημείο. Η πρωτη φορά που ζητούσε απο κάποιον να ακουμπήσει το ανέγγιχτο κορμί της.

Εγώ είχα αγαλματώσει με το θέαμα. Τα χέρια μου άρχισαν να ιδρώνουν αυτόματα. Μπορεί να μην ήταν η δική μου πρώτη φορά αλλά ένιωθα το ίδιο αγχωμένη. Η Καμίλα πλησίασε κοντά μου διστακτικά και έβαλε καπως αμήχανα τα χέρια της πίσω από τον λαιμό μου. Δεν ήξερε τι πρέπει να κάνει. Δεν το ειχε ξανακάνει ποτέ της. Το ότι από πάνω φορούσε μόνο το σουτιέν της έκανε την την ανάσα μου να βγαίνει έντονα με ένα ασυνήθιστο τρέμουλο.

"Κάνε μου έρωτα Λόρεν" μπήκε μέσα στα αυτιά μου η φωνή της τόσο σιγανά και κόλλησε τα χείλη της πάνω στα δικά μου, κάνοντας ολόκληρο το κορμί μου να ταραχτεί από την ανατριχίλα. Το αίμα μου ξεκίνησε να κυλάει τόσο γρήγορα στις φλέβες μου που ένιωθα σαν να με διαπερνάει ηλεκτρικό ρεύμα. Το μυαλό μου είχε μουδιάσει ολόκληρο. Είχε φτάσει η στιγμή. Η Καμίλα εμπιστευόταν την πρώτη της ερωτική εμπειρία μαζί μου. Άφηνε το κορμί της πάνω στα χέρια μου για να της προσφέρω αυτό που σε κανένα άλλο δεν άφησε.

Να κάνω έρωτα μαζί της.

Το άγχος είχε διαπεράσει ολόκληρο το κορμί μου, αλλά μπορούσα να ακούσω σχεδόν με τα ίδια μου τα αυτιά την καρδιά της Καμίλα να πηγαίνει σαν παλαβή. Ήταν πολύ πιο αγχωμένη από εμένα. Με φιλούσε αλλά μπορούσα να καταλάβω ότι τα χείλη της τρέμουν ενώ η αναπνοή της έβγαινε κομμένη. Έπρεπε την κάνω να νιώσει άνετα. Να μην φοβάται.

Ξεκόλλησα τα χείλη μας και έβαλα το χέρι μου στο πρόσωπο της. Χάιδεψα στοργικά το μάγουλο της και της χαμογελασα γλυκά. Τα μάτια της με κοιτούσαν με ανυπομονησία αλλά και άγχος μαζί. Προσπάθησα να μην της δείξω ότι το ίδιο νιώθω και εγώ για να την κάνω να με εμπιστευτεί για να μπορέσει να αφεθεί. Παίρνοντας μια βαθιά ανάσα, άναψα το λαμπατέρ που βρισκόταν στο κομοδίνο δίπλα μας και έκλεισα αμέσως μετα τον διακόπτη που εριχνε φως σε όλο το δωμάτιο. Ο χαμηλός φωτισμός ίσως την έκανε να νιώσει πιο άνετα. Σίγουρα θα έκανε εμένα. Γύρισα το βλέμμα μου ξανά πάνω της. Χριστέ μου..μου έκοβε την ανάσα. Η μελαμψή επιδερμίδα της έλαμπε κάτω από το χαμηλό φως και τα μακριά μαλλιά της έπεφταν αέρινα πίσω από την γυμνή της πλάτη. Με κοιτούσε με τόση ανυπομονησία.

"Είσαι τόσο όμορφη" βγήκε χαμηλόφωνα από το στόμα μου και πλησίασα κοντά της ακουμπώντας απαλά τα χείλη της. Ξεκίνησα να την φιλάω αργά, ευγενικά. Τα χείλη μου ανοιγόκλειναν πάνω στα δικά της προσεκτικά. "Πάρε ανάσα" της είπα ψιθυριστά και τα χείλη μου χαμογέλασαν ελαφρά πάνω στα δικά της καθώς καταλάβαινα ότι είναι σφιγμένη και δεν αναπνέει. Το στόμα της μου χαμογελασε και αυτο με την σειρα του και ξεκίνησε να με φιλάει πιο ήρεμα από πριν, παίρνοντας τις σωστές ανάσες που πρέπει να πάρει. Με το πέρασμα των λεπτών το κορμί της αρχισε να χαλαρώνει και τα χείλη της κουνιώντουσαν αρμονικά μαζί με τα δικά μου, ακολουθώντας τον ρυθμό που της έδινα. Αργά και ευγενικά. Λύγισα το πρόσωπο μου και βάθυνα προσεκτικά το φιλί μας. Η Καμίλα ανταπέδιδε ενώ η ανάσα της άρχισε να βγάζει τους σιγανούς ήχους που είχα ακούσει τόσες πολλές φορές. Τα χέρια μου αγκάλιασαν με στοργή την απαλή γυμνή της μέση. Η αίσθηση της γυμνής της επιδερμίδας έκανε και την δική μου ανάσα να βγαίνει με μεγαλύτερη ένταση μέσα στο στόμα της καθώς την φιλούσα. Ήταν τόσο απαλή που ανατρίχιαζε το χνούδι σε όλο μου το σώμα. Χωρίς να ξεκολλήσω τα χείλη μου από πάνω της ανεβασα το χέρι μου πιο πάνω χαιδέυοντας ευγενικά και με λεπτότητα την γυμνή της πλάτη. Περνούσα το άγγιγμα μου αργά από όλη την επιφάνεια που δεν είχα ακουμπήσει ποτέ. Χριστέ μου..θα μπορούσα να πεθάνω εκείνη την στιγμή. Το σώμα της Καμίλα ήταν τόσο ζεστό και αψεγάδιαστο που έκανε τα χέρια μου να ιδρώνουν. Τα δάχτυλα μου ξανακατέβηκαν πιο χαμηλά στη μέση της και λίγο μετά στην γυμνή κοιλιά της. Μπορούσα να καταλάβω ότι είχε ανατριχιάσει, αλλά δεχόταν το άγγιγμα μου χωρίς να σφίγγεται όπως πριν. Το στόμα της Καμίλα ξαφνικά ξεκίνησε να με φιλάει πιο έντονα. Τα χέρια της τράβηξαν με δύναμη τον λαιμό μου καταπάνω της και τα χείλη της ανοιγόκλεισαν με πάθος έχοντας την γλώσσα μου ακομη μέσα τους. Η αναπνοή μου ξεκίνησε να βγαίνει καυτή και με πολύ μεγαλύτερη φόρα από τα πευμόνια μου. Γράπωσα το κάτω χείλος της ανάμεσα στα δόντια μου και το ρούφηξα απαλά κάνοντας την να ελευθερώσει έναν τρεμάμενο ζεστό αναστεναγμό. Αυτός και μόνο ο ήχος μου έδωσε το θάρρος να ανεβάσω το χέρι μου που χάιδευε για ωρα την κοιλιά της ακόμη πιο πάνω..Στο στήθος της. Μπορούσα να καταλάβω ότι ο παλμός της καρδιά της πήγαινε σαν τρελός αλλά με φιλούσε με τόσο πάθος που με έκανε να ξεκινήσω να την τρίβω με ένταση έξω από το σουτιέν της. Αν το μυαλό μου είχε μουδιάσει πριν, πλέον ένιωθα ότι δεν είχα μυαλό. Μου το πήρε. Ξάπλωσα την Καμίλα προς τα πίσω χωρίς να ξεκολλήσω τα χείλη μου και η πλάτη της ακούμπησε στο κρεβάτι. Το κορμί της ξεκίνησε να κουνιέται αισθησιακά νιώθοντας το χέρι μου να την ακουμπάει σε ένα από τα πιο απαγορευμένα της σημεία. Όλο μου το κορμί έβραζε από διέγερση και χωρίς να το καταλάβω τα δάχτυλα μου μπήκαν μέσα από το σουτιέν της κάνοντας την μέση της Καμίλα να σηκωθεί στιγμιαία προς τα πάνω με το που ένιωσε τα δάχτυλά μου πάνω στο γυμνό της στήθος.

Ξεκόλλησα τα χείλη μου κατευθείαν από τον τρόμο μήπως έκανα κάτι που δεν πρέπει.

"Θέλεις να σταματήσω;" ακούστηκε η βραχνή φωνή μου λαχανιασμένη από το έντονο φιλί μας.

Η Καμίλα χωρίς να μου απαντήσει τράβηξε δυνατά με τα χέρια της τον λαιμό μου που ήδη κρατούσε πίσω, κολλώντας το στόμα της ξανά με το δικό μου. Αυτό ήταν. Το μυαλό μου είχε ζαλιστεί. Τα χείλη μου βρέθηκαν σαν εξαρτημένα απο το στόμα της στον λαιμό της, να αφήνουν υγρά φιλιά και δαγκωματιές. Από το στόμα μου βγήκε ένας απελπισμένος αναστεναγμός όταν τα δάχτυλα μου για πρώτη φορά ακούμπησαν την ευαίσθητη σκληρή επιδερμίδα της ρώγας της. Το δάχτυλα της μπίχτηκαν αυτόματα πιο βαθιά πίσω στον λαιμό μου. Το στόμα μου άρχισε να κατεβαίνει πιο χαμηλά προς το στέρνο της αφήνοντας υγρά φιλιά μέχρι που έφτασα λίγο πιο πάνω από το στήθος της. Τα χείλη μου σχεδόν έτρεμαν από την διέγερση και την ανυπομονησία μαζί. Εκανα το λαθος και σήκωσα τα πράσινα μου μάτια και κοίταξα την Καμίλα..Η αναπνοή έβγαινε ταραγμένη. Δεν ξερω αν ειχα δει πιο ερωτικο θέαμα στην ζωη μου. Τα χείλη της ήταν μισάνοιχτα βγάζοντας άρυθμους αναστεναγμούς και το βλέμμα της..το βλέμμα της με κοιτούσε σαν ζαλισμένη. Χωρίς να μπορώ να κρατηθώ άλλο επέστρεψα τα μάτια μου πάνω στο στήθος της και κατέβασα αργά το σουτιέν της πιο χαμηλά αποκαλύπτοντας την ροζ επιφάνεια της ρώγας της. Ένιωσα το στόμα μου να στεγνώνει κατευθείαν. Η ζεστή μου ανάσα έσκασε με δύναμη πάνω στην γυμνή της επιδερμίδα. Έκλεισα τα μάτια μου και ακούμπησα απαλά το στήθος της με τα χείλη μου. Η μέση της Καμίλα ξανασηκώθηκε κατευθείαν με πολύ μεγαλύτερη ένταση. Άφησα απαλά και ευγενικά φιλιά σε όλο την επιφάνεια λίγο πριν εγκλωβίσω την ρώγα της μέσα στο στόμα μου. Fuck..Το κορμί μου ολόκληρο ταράχτηκε από διέγερση και ξεκίνησα να την ρουφάω απαλά περνώντας με προσοχή την γλώσσα μου από πάνω της. Τα χέρια μου χωρίς να το καταλάβω βρέθηκαν να ψάχνουν το κούμπωμα του σουτιέν της και τότε παρατήτησα ότι ήταν από μπροστά. Το πάθος μου ήταν τόσο έντονο σε συνδυασμό με την ανταπόκρισή της, που ξεκούμπωσα το σουτιέν της με μία κίνηση αποκαλύπτοντας πεντακάθαρα πλέον το γυμνό στήθος της μπροστά μου. Το πρόσωπο μου βρέθηκε θαμμένο στην άλλη της ρώγα να την ρουφάω με ίσως λίγη μεγαλύτερη ένταση απο πριν κλέβοντας δυνατούς αναστεναγμούς από το στόμα της Καμίλα. Το μέτωπο μου είχε γίνει μούσκεμα από την αίσθηση του κορμιού της κάτω μου. Τα φιλιά μου μεταφέρθηκαν ακόμη πιο χαμηλά στην κοιλιά της. Στην τέλεια γυμνή κοιλιά της. Βεβαιώθηκα ότι άφησα σε οποιοδήποτε σημείο της γυμνής επιδερμίδας της από την μέση και πάνω απαλά και υγρά φιλιά λίγο πριν ξανά ανέβω στα χείλη της που ένιωσα σαν στερημένη ότι μου έλειψαν.

"Σε θέλω" βγήκε με βία μαζί με την ανάσα μου πριν ενώσω τα χείλη μου ξανά στο στόμα της παίρνοτας όλη την βασανιστικά γλυκιά της γεύση. Το χέρι μου ταυροχρονα έκανε βόλτες στην μέση της νιώθοντας σαν εξαρτημένη ότι θέλω να ακουμπάω την τέλεια ζεστή της επιδερμίδα. Στιγμιαία ανέβαινα στο στήθος της τρίβοντας το απαλά και ξανακατέβαινα στην κοιλιά της. Το κορμι της Καμιλα δεχόταν χωρις καμια απολύτως αντίσταση το άγγιγμα μου. Η επιρροή που είχε πάνω μου ήταν τόσο μεγάλη που ένιωθα την περιοχή ανάμεσα στα πόδια μου να πάλλεται απλά και μόνο ακουμπώντας την. Και τότε τα δάχτυλα μου κατέβηκαν ακόμη πιο χαμηλά, λίγο πιο πάνω από το κλειστό τζιν της. Η αναπνοή της Καμίλα έγινε κατευθειαν ακόμη πιο έντονη από πριν. Κατάλαβε ακριβώς τι ετοιμαζόμουν να κάνω. Που ετοιμαζόμουν να την ακουμπήσω. Σε ένα μέρος που δεν την είχε ακουμπήσει ποτέ κανένας. Στο πιο απαγορευμένο μέρος της.

Ξεκούμπωσα αργά το κουμπί του τζιν της και ξεκόλλησα τα χείλη μου από το στόμα της. Ήθελα να την δω. Να δω αν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Μου ζήτησε να της κάνω έρωτα και ήθελα να είμαι 100% σίγουρη ότι δεν θα κάνω κάτι που δεν νιώθει άνετα ή δεν ειναι σίγουρη. Τα μάτια της με κοιτούσαν αγχωμένα ενώ η κοιλιά της ξεκίνησε να τρέμει ελαφρώς. Χάιδεψα ευγενικα την απαλη της επιδερμίδα προσπαθώντας να την ηρεμίσω όσο μπορώ αλλά ταυτόχρονα προσπαθώντας να ηρεμίσω και εμένα. Η ανάσα μου έβγαινε διακεκομμένη από το στόμα μου καθώς όσο και να προσπαθούσα να το κρύψω ήμουν τρομερά αγχωμένη. Τα πράσινα μου μάτια όμως την κοιτούσαν με τόση στοργή γιατί την αγαπούσα. Την αγαπούσα τόσο πολύ. Και η αθώα μου αγάπη μετατράπηκε σε έναν απαγορευμένο και παράνομο έρωτα. Και τώρα βρισκόμουν εξαρτημένη από τα φιλιά της, από το στόμα της και από τις ανάσες της. Από αυτή την πλευρά της που με άφησε να δω.

Τα μάτια μας είχαν κλειδώσει ενω οι αναπνοές μας έβγαιναν το ιδιο έντονες και σχεδον συγχρονισμένες. Σαν να βρισκόμασταν μόνο εγώ και αυτή εκείνη την στιγμή πάνω στον κόσμο και κανένας άλλος. Μετακίνησα το χέρι μου αργά και προσεκτικά πιο χαμηλά βάζοντας ένα μέρος από τα δάχτυλα μου ελάχιστα κάτω από το ξεκουμπωμένο τζιν της και το κορμί της αυτόματα σφίχτηκε πιο πολύ. Η καρδιά της μπορούσα να καταλάβω ότι χτυπάει τόσο γρήγορα που φοβόμουν μην πάθει κάτι. 

"Προσπάθησε να ηρεμήσεις" της είπα χαμηλόφωνα και γλυκά και έβαλα το δάχτυλα μου αργά μέσα από το εσώρουχο της και την χάιδεψα απαλά στην επιδερμίδα πάνω από την πιο απαγορευμένη περιοχή της. Η Καμίλα έκλεισε αυτόματα τα μάτια της και τα χέρια της έφυγαν απο τον λαιμό μου και γατζώθηκαν πάνω στο λευκό σεντόνι κάτω της. Η ανάσα της αρχισε να βγαίνει νευρικά από το μισάνοιχτο στόμα της. Ηταν η πρωτη της φορά. Η πρωτη φορά που κάποιος την ακουμπουσε έτσι. Οι κινήσεις μου ήταν πολύ λεπτές. Της συμπεριφερόμουν τόσο προσεκτικά σαν να βρίσκεται ένα ευάλωτο και εύθραστο αντικείμενο μέσα στα χέρια μου, που μπορεί ανα πάσα στιγμή να σπάσει. Έσκυψα και φίλησα απαλά τα χείλη της συνεχίζοντας να την χαιδεύω ευγενικά, και όταν έθαψα το πρόσωπο μου μέσα στο λαιμό της, κατέβασα το χέρι μου ακόμη πιο χαμηλά ακουμπώντας με τα δυο μου δάχτυλα την ευαίσθητη περιοχή της. Το σωμα της τεντώθηκε κατευθειαν. Χριστέ μου..Το μυαλό μου ολόκληρο ένιωσα να ανατινάζεται από την ζάλη. Ήταν τόσο υγρή που η καυτή μου ανάσα ξεκίνησε να σκάει με δύναμη μέσα στον λαιμό της. Από το στόμα της Καμίλα βγήκε αυτόματα ένας δυνατός τρεμάμενος αναστεναγμός που κοβόταν στην μέση. Διστακτικά και αργά άρχισα να κουνάω τα δυο μου δάχτυλα πάνω στην υγρή της περιοχή κάνοντας τα χέρια της Καμίλα να αρπάξουν με μεγαλύτερη ένταση το λευκό σεντόνι προσπαθώντας να κρατηθεί. Ένιωθα τον αέρα να μην μου φτάνει και τότε κατάλαβα ότι έχω σταματήσει να αναπνέω. Ελευθερώνοντας τον καυτό αναστεναγμό που κρατούσα μέσα μου ξεκίνησα σταδιακά να αυξάνω τον ρυθμό που την τρίβω ενώ τα δάχτυλα μου ανεβοκατέβαιναν μέσα στην ζεστή και ευαίσθητη περιοχή της κλειτορίδας της με περισσότερη ένταση.Fuck..Το σώμα μου είχε γίνει μούσκεψα, το ίδιο και το μέτωπο μου, το ίδιο και τα δάχτυλα μου. Οι αναστεναγμοί της Καμίλα είχαν γίνει τόσο ερωτικοι που με έκαναν να βάλω αργά και πολυ προσεκτικά ένα δάχτυλό μου μέσα της προσπαθώντας να μην την πονέσω. Η Καμίλα τέντωσε το κεφάλι της προς τα πάνω βγάζοντας αυτήν την φορά έναν απελπισμένο αναστεναγμό. Ξεκίνησα να το κουνάω μέσα..έξω..μέσα έξω πολύ αργα και σταδιακά αύξανα τον ρυθμό της κίνησης μου. Η ανάσα μου ήταν τόσο έντονη και καυτή μέσα στον λαιμό της που αναγκάστηκα να βγάλω το πρόσωπο μου από εκεί μέσα για να μπει αέρας μέσα στα πνευμόνια μου. Τα πράσινα μου μάτια έπεσαν πάνω της και πρέπει να την κοιτούσα σαν μεθυσμένη. Σαν εξαρτημένη. Βογγούσε τόσο αισθησιακά που ένιωθα ότι ο παλμός της καρδιάς μου θα σταματήσει επειδή την τελευταία ώρα χτυπούσε τόσο αναθεματισμένα γρήγορα. Έσκυψα το πρόσωπό μου και ξαναένωσα τα χείλη μου πάνω στα δικά της χωρίς να βγάλω το δάχτυλο μου από μέσα της. Οι αναστεναγμοί μας πλέχτηκαν σε ένα παθιασμένο φιλί με τις καυτές ανάσες μας να μεταφέρονται από το στόμα της μιας στης άλλης. Και τότε έβαλα με μεγαλύτερη προσοχή και ένα δεύτερο δάχτυλο μέσα της. Η Καμίλα ήταν τόσο στενή που τα δάχτυλα μου απλά έμειναν μέσα της πριν ξεκινήσω να τα κουνάω πολύ αργά προσπαθώντας να μην την πονέσω. Η καυτή φωνη της μου έδειχνε οτι πονάει αλλα και το απολαμβάνει μαζι. Το ότι ήταν τόσο αναθεματισμένα υγρή έκανε τα δάχτυλα μου σχετικά γρήγορα να αρχίζουν να μπαινοβγαίνουν αργά μέσα της. Αισθησιακά. Η ανάσα της Καμίλα μέσα σε δευτερόλεπτα άρχισε να παίρνει μία άλλη τροπή. Μια τροπή που δεν είχαν ξαναακούσει τα αυτιά μου. Οι αναστεναγμοί της άρχισαν να τρέμουν και να κόβονται κατά την έξοδο της.Το χέρι της από το σεντόνι γατζώθηκε πάνω στον ώμο μου, και τότε κατάλαβα ότι πλησιάζει..πλησιάζει πάρα πολύ κοντά στο να τελειώσει. Έβγαλα τα δάχτυλα μου αργά από μέσα της και ξεκίνησα να τρίβω με λίγη παραπάνω ένταση την κλειτορίδα της πάνω κάτω. Ήταν μούσκεμα..Και τότε ένιωσα για πρώτη φορά το σώμα της Καμίλα να σφίγγεται και να ελευθερώνεται μέσα σε μια στιγμή μπίγοντας δυνατά τα δάχτυλα της μέσα στο δέρμα μου και βγάζοντας από τα πνευμόνια της ένα δυνατό λεπτό τρεμάμενο αναφωνητό. Το σώμα της ξεκίνησε να πάλλεται ελευθερώνοντας όλη την κορύφωση της πάνω στα δάχτυλα μου. Αν δεν ένιωθα τον ιδρώτα που έσταζε από το μέτωπο μου θα πίστευα ότι είχα πεθάνει εκείνη την στιγμή. Ηταν τοσο διαολεμένα εκφυλη.

Έβγαλα το χέρι μου μέσα από το εσώρουχο της και το κορμί μου σωριάστηκε δίπλα της. Το μόνο που ακουγόταν ήταν οι ανάσες μας που πήγαιναν σαν αλλοπαρμένες. Και των δυο μας. Το μυαλό μου ήταν τόσο ζαλισμένο που με τα βίας συνειδητοποιούσα αυτό που μόλις έγινε μεταξύ της Καμίλα και εμένα.

Ότι της έκανα έρωτα.

Με το που ηρέμησε την ανάσα της μετα απο κάποια δευτερόλεπτα, η Καμίλα έριξε τα καστανα της μάτια πανω μου. Στο πρόσωπο της σχηματίστηκε ενα ελαφρύ χαμόγελο, ισως λιγο ντροπαλό, παρατηρώντας οτι την κοιτούσα απο πριν. Δεν ειχα παρει ουτε για μια στιγμή τα μάτια που απο πανω της. Την κοιτούσα μαγεμένα. Προσπαθωντας να καταλάβω πως γίνεται ενας ανθρωπος να ειναι τοσο όμορφος. Προσπαθώντας να καταλάβω ποσο έρωτα μπορώ να αντέξω. Γιατι ένιωθα μέσα σε όλο μου το πετσι το πόσο παράφορα ερωτευμένη ειμαι μαζί της. Ηθελα σαν τρελή να της το πω. Οτι η καρδιά μου της ανήκει. Της το ειχα ψιθυρίσει στο παρελθόν στο αυτί αλλα κοιμόταν και δεν ξερω αν με ειχε ακούσει.

"Το ξέρεις ότι μπορώ να χαθώ μέσα στα μάτια σου;" βγήκε η φωνή της χαμηλή ενώ το βλέμμα της με κοιτούσε με τόσο βάθος και συναίσθημα.

Στα χείλη μου εμφανίστηκε ένα ντροπαλό χαμόγελο. Τα λόγια που έβγαιναν από το στόμα της είχαν αντίκτυπο στην καρδιά μου. Πλησίασα πιο κοντά της και την έβαλα στην αγκαλιά μου. Η Καμίλα χώθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα μέσα στα χέρια μου όπως έκανε κάθε βράδυ άλλωστε. Με την διαφορά ότι τώρα ήταν γυμνή από την μέση και πάνω. Με την διαφορά ότι αυτή η αγκαλιά μας δεν ήταν σαν τις άλλες καθώς πλέον μου είχε δωθεί ολοκληρωτικά. Μου έδωσε την ψυχή και το σώμα της. Και κάτσαμε έτσι αγκαλιασμένες. Χωρίς να μας νοιάζει τίποτα άλλο. Μόνο εγώ, αυτή, τα κορμιά και οι ανάσες μας. Δεν μας ένοιαζε τίποτα άλλο γιατί είχαμε η μία την άλλη. Την αγκαλιασα σφιχτά. Τόσο σφιχτά και στοργικά. Προσπαθώντας να την κρατήσω μέσα μου και να της δείξω ότι τα χέρια που την βαστάνε δεν θα αφήσουν κανέναν να την πειράξει. Δεν θα επιτρέψω κανέναν να την πληγώσει.

Και τα κατάφερα.

Δεν την πλήγωσε κανένας.

Κανένας άλλος.

Μόνο εγώ.

...

Continue Reading

You'll Also Like

496K 67.2K 78
🌻 " අනුක් අයියේ " "...................." " අනුක් අයියේ " බස් එකේ ජනේලෙන් එපිට බලාගෙන උන්න මන් ගැස්සුනෙ එයාගෙ සුළැගිල්ල මගේ සුළැගිල්ල වටේ එතෙනකොට...
575K 75.1K 80
Ya Amar = My Moon or My most beautiful (Alpha & Omega)
23.9K 3.1K 23
⚠BDSM ⚠dominance Love in a dark heart Sex can be intense, but we can't even imagine the love in that heart..🏳️‍🌈 〰️Please read this carefully〰️ ⚠...
8.8K 1.1K 24
Jungkook Atlas Francis - Taehyung Rowan Elliot