Wild

By -Sterre

121K 5.4K 4.4K

După ce au crescut, Ashley, Asher si Ashton, au început în cele din urmă să își ia treaba in serios, erau cop... More

Prolog
Capitolul 1-În care King face cunoștință cu Blake
Capitolul 2-În care mă uimesc și pe mine însămi
Capitolul 3-In care NE distram pe cinste
Capitolul 4-In care cad in cada
Capitolul 5-In care bocesc puțin
Capitolul 7-In care curge sange
Capitolul 8-In care cred ca mama nu vrea sa devina bunică
Capitolul 9-In care fetele Henderson se împacă
Capitolul 10-In care o fac lată rau de tot
Capitolul 11-In care ma indoiesc de Alexander
Capitolul 12-In care ma simt neputincios
Aaaaaaaa!!
Capitolul 13-In care amenint un idiot
Capitolul 14-In care " Pot să te sărut si mâine să zic ca a fost o aberație?"
Capitolul 15-In care il desenez pe Eliot
Capitolul 16-In care sarut un ratonel
Capitolul 17-In care cineva sufera dureri crunte
Capitolul 18-In care asa ca daca vrei sa mai apuci ziua de mâine, taci
Capitolul 19-In care recunosc ca...
Capitolul 20-In care il tund chel in somn
Capitolul 21-In care se fac schimbari
Capitolul 22-In care am invatat in cele din urma sa avem grija...
Capitolul 23-In care nu mai stiu daca va supravietui...
Hei gogoselelor!
Capitolul 24-In care punem pariu
Capitolul 25-In care nu mai dormi la noapte...
Epilog
Treceti un picut pe aici plss!😁

Capitolul 6-In care Drew se intoarce

5K 201 6
By -Sterre

Ashley

Eram de ceva vreme cu ceilalti la Dom, si incercam sa ne perfectionam toti micile greseli de conducere, pentru ca se aproprie HeadTrack, si noi am stat aproape toata saptamana degeaba. Am inchis ochii strambandu-ma usor cand Zoey a intrat iarasi intr-un parapet, nu imi dau seama ce are azi, este foarte distrata, si nu ii ies absolut de loc drifturile, am intrat in masina mea, ce arata insfarsit ca si noua, dupa doua nopti in care m-am chinuit sa ii repar desenele de pe caroserie, pornind in tromba sa o scot din Audiul acela, multumindu-i lui dumnezeu ca nu am lasat-o sa isi foloseasca masina azi, fiindca daca nu, acum era praf, am scos-o din masina exact in momentul in care motorul incepuse sa fumege, ih, nu credeam ca s-a lovit asa de tare, am urcat-o pe Zo in masina mea, plecand cu toata viteza de acolo, auzind explozia in urma noastra, eu oftand ususrata si lasandu-ma pe spatarul scaunului cand mi-am dat seama ca am scapat cu bine, cel putin eu, Zoey era lesinata pe bancheta din spate, cu un firicel de sange ce ii curgea din zona tamplei.

Parchez într-o zona ce nu bloca accesul pe pistă, ies din mașină, prinzand-o cu o mână de talie, si pana ei dreapta punandu-mi-o după cap, când scot capul din mașină îmi dau seama că toți ne priveau speriați, cred si eu, Zoey nu a mai făcut așa ceva de la paispe' e clar că e cu mintea in altă parte.

Le-am făcut semn lui Darcie si Daria să se întoarcă la reparatul motocicletei lui Eliot, fratilor mei , sau cel puțin lui Asher i-am mimat din buze ca "Totul e ok" cei doi începând iar sa discute asupra traseului pe care o să îl abordăm în cursa, sau cel puțin asta sper ca pac pe compiuter, iar lui Eliot ii fac semn din cap să intre pe pistă, fiindcă avea o fata destul de îngrijorată si era gata sa vina spre noi, dobitocul tine la ea, chiar dacă se ciondanesc de ne rup nervii tuturor, iar gemenii, ei sunt întruna din mașini trăgând chiulul, si dormind, deoarece i-am trezit pe toți cu noaptea în cap, nu îmi permit să pierd cursa asta în fața echipei Queen.

Am asezat-o pe un scaun, fugind spre dulapul din colțul camerei, si luand de acolo trusa de prim ajutor, intorcandu-ma apoi la mica idioata, ce își revenise între timp si privea gânditoare spre nicăieri.

Mi-am scuturat degetele în fața ei, Zo tresărind și prinzand-o ca în menghină.

-Mda, se pare că te-ai trezit... Mormăi eu punând pe o bucată de vată niște dezinfectant, si începând să ii curat rana. Acum, spune-mi, la ce îți stă capul atât de important incat era să îți pierzi viața? Intreb curioasă mutandu-mi doar pentru câteva secunde privirea intr-a ei, ca apoi să ma întorc la rana ce încă se încăpățânează să sângereze.

-Nimic... Mormăie, ca apoi să sasaie printre dinți când i-am atins iarăși rana, de data asta cu o substanță mai puternică, ca să îi opresc o dată sângerarea.

-Mda, si eu ar trebui să te cred, Zo, nu sunt idioata, poate că nu sunt sora ta, însă te cunosc îndeajuns de bine încât să îți amintesc și ție draga, ca nu e bine sa ma minți... Oftez dandu-mi ochii peste cap, si zâmbesc usurata când mi-am dat seama că sângele s-a oprit, ca apoi să ma întorc la balustrada de unde vedeai la perfecție vechiul stadion ce arată mult mai bine decât prima dată când l-am găsit, avand-o in urma mea pe Zoey, venind si ea si sprijinindu-se de ea. Îl privive-am zâmbind ușor in coltul gurii pe Eliot ce făcea mișcări exacte și aproape perfecte, exact opusul verișoarei lui.

-Bine, mpai... Începe ea sa îmi zică, însă eu îi fac semn sa taca pentru câteva secunde, pun mâna pe stație, tastând codul de deblocare pentru mașina lui Eliot.

-Hei amice, incearca sa întorci puțin mai tare volanul la următoarea curba, si calca frana mai repede, în rest te descurci bine! Ii zic eu verisorului meu, el executând cu exactitate ceea ce i-am spus, ridicând un nor uriaș de praf la următorul drift, însă i-a ieșit perfect, am sa omit asta când am să vorbesc cu el, si așa are deja egoul mai mare decât el.

-Sigur șefa!! Îl aud razand, eu dandu-mi ochii peste cap si intorcandu-ma la Zoey.

-Mdeci, poți să începi! O anunț fluturandu-mi mana si fiind încă atentă la cum se descurcă pe pistă, cred ca pot fi mandra spunând că am cea mai buna echipa din orașul ăsta, sunt curioasa cu cine va venii Rusia, am auzit că au un nou pilot pentru proba de viteza, însă și așa, nu au cum să îl întreacă pe Ashton, însă cât timp concurenta noastră la drifturi e cu capul în nori, nu stiu ce sa zic...

-Am aflat ieri chiar de la el, stii, după concert, eram încă costumata și mă pregăteam sa ma schimb, când mi-am dat seama că Conor e lângă mine, si nu stiu cum, dar am ajuns să ne sărutăm, iar între timp ce ne... Mă rugat să nu îi spun lui Selice despre asta, pentru că e împreună cu ea... Îți dai seama, blondul acela atât de... E cu târfa aceea... Mârâie ea enervată. Oh, si stai calma, nu a aflat că sunt, eu... Zică zâmbind vinovat, eu strângând bara de fier in palme, si închizând ochii, încercând să îmi stăpânesc nervii.

-Nu îmi vine să cred că erai aproape sa îți pierzi viața pentru UN BAIAT!! Strig exasperată, atrăgând iarăși toate privirile din încăpere, eu mormăind câteva înjurături si privind-o iarăși pe idioata numărul unu..

-Hei, nu toți putem trece toți peste de parcă am fi de piatra, ca tine!! Mormăie dandu-si ochii peste cap, mda, se pare că și ea crede același lucru despre mine ca si mare parte din persoanele din încăperea asta, cred că doar Asher e excepția, si spun asta nu doar pentru că a stat cu mine în toate nopțile în care nu mă puteam oprii din plâns, însă a fost singurul care m-a crezut de la început că nu sunt nebuna, mda, cum e vorba aia, dragostea de frați nu de compară cu nimic... Intr-un fel cred acest lucru deoarece îl am pe Asher, însă mai e si Ashton care ma urăște din cauza unei fete idioate!!

Am oftat zâmbind trist, ca apoi să mă urc în mașină mea, si sa plec de acolo, conducând cu o viteză nebunească pe străzile aglomerate, fără să îmi fie frică că din cauza lacrimilor ce îmi încețoșau privirea sa fac vreun accident, cui ii este frica de moarte? Mie sigur nu, de ce mi-ar fi? Sufletul meu și așa obosit, o sa își găsească liniștea.

Asher

Am mârâit enervat de toți ceilalți de aici, nu imi vine să cred că de la orice prostie îmi rănesc sora fără ca măcar sa le pese.

-Nu îmi vine sa cred ca sunteți atât de idioți, sunt sătul va de fiecare dată când merg acasă să o găsesc plângând! Strig exasperat de toată bătaia de joc pe care i-o aduc fără ca măcar să ezite, si Zoey si si fratele meu imbecil.

-De parcă ar trebui să credem că ea are sentimente!! Mormăie dezinteresat Ash, mie venindu-mi să îl iau la bataie ca pe un sac de box, l-am privit pe Eliot ce abea ajunsese aici, varul meu ma privea curios, dand dezaprobator din cap, la fel făcând si Darcie cu Daria, ei 3 sunt singurii care mai stiu adevărul, fetele deoarece sunt extrem de apropiate de Ashley, iar Eliot... Pentru ca, înainte ca eu să aflu, deoarece mi-au ascuns acest lucru mult si bine, din cauza ca s-au temut că intr-un moment urât dupa o ceartă i-as arunca lui Ashton toate astea în fata, si poate ca au avut dreptate, el a fost pentru luni bune stâlpul de sprijin al surori mele.

-Doar taci, ai pierduto din cauza unei fete, ai crezut că ți-a ucis marea iubire, si ce?! E sora ta pentru numele lui Dumnezeu!! Da-o dracului de ea iubire, si măcar dacă ai avea motiv să o urăști, nu ți-a ucis "marea iubire" a omorât o curva ce statea lângă tine doar ca sa te omoare într-o zi, si asta avea în plan si cu noi boule, frații tăi, nu ai stiut că i-a pus cuțitul la gât fără motiv surorii tale, fără ca ea sa ii facă nimic să o provoace, si si daca ai fi știut, nu ti-ar fi păsat, erai prea îndrăgostit, ne-a rugat aproape în genunchii pe toti să nu îți spunem fiindca ai fi fost rănit, știind destul de bine ca urma ca ea să fie rănită, însă nu i-a păsat, te-a pus de fiecare data înaintea ei!! Mârâi apropiindu-ma furios de el, si din cauza furiei acumulate de-a lungul anilor, i-am tras un pumn ce i-a si întors capul în cealaltă parte.

-Gata Asher, calmeaza-te... Ii aud vocea enervantei aceleia, intorcandu-ma spre ea, Zo tresărind de saima stia deja că a venit rândul ei.

-Iar tu!! Nu înțeleg cu ce ți-a greșit încât o ranesti de fiecare dată când ai ocazia, cu vorbele alea, ce știi destul de bine ca nu sunt adevărate, dacă nu avea suflet, crezi ca te mă scoatea azi din mașină? Nu e obligată să o facă, toți știm ca nu suntem obligați să ne punem singuri în pericol, insa nu, ea a venit si te-a scos de acolo, pentru că tu ca de fiecare dată ai încremenit de spaimă și de șoc! Mârâi eu enervat, verișoara mea lasandu-si capul în jos, fără sa mai spună nimic, știind că stătea deja pe muchie de cuțit.

Ashton

Eram pur si simplu șocat, nu îmi vine să cread așa ceva, nu îmi vine să cred ca Hailey ar face așa ceva... Am fost așa un prost, trtrebuia să îmi dau seama că tatuajul acela nu a fost doar "O prostie din copilărie" dar eu nu, am fost prea orbit de dragostea pe care i-o purtam.

Am urcat repede în mașină, trebuie să îmi cer scuze, pentru toate momentele în care am facut-o în toate felurile, fără ca ea să merite.

Am intrat în casă, găsind un Blake stând cuminte pe scări, având un obraz roșu, sub forma unei palme mici si roșii, se pare că Ash și-a revărsat furia asupra lui, mda, mai bine decât să fi fost eu.

-E sus în camera, nu stiu ce i-ați făcut, însă am auzit multe lucruri resturnandu-se si spargandu-se... Mormăie el, facandu-mi semn spre scări, eu urcând aproape în fugă până acolo.

Am bătut la ușă, gasind-o respirând greu, cu capul dat pe spate, sprijinit de tăblia patului, iar o mână o avea plină de sânge și cioburi, probabil de la oglinda sparta din colțul camerei.

-Ash... Mormăi eu speriat, încercând să mă apropii de ea, această atintindu-ma cu o privire goala, fără pic de sentimente în ea, nici măcar ura, doar gol si atât.

-Ieși Ashton... Șoptește ea lăsându-si capul pe genunchi, si oftând tristă, însă când și-a dat seama că nu am de gând să fac asta, și-a dedicat capul, putând să văd ochii roșii și datele uscate de pe obrajii ei. Am zis, luatear Dracu sa te ia, să ieși din camera mea!! Striga furioasă, eu tresărind speriat, dând dezaprobator din cap.

-Ashton, ar trebui să îți lași sora in pace, si vreau ca peste o oră să vă prezentați toți la mine în birou si sa imi explicați ce s-a întâmplat... Îi aud vocea tatălui meu, știind deja că dacă până acum l-am cunoscut doar pe Diavol, acum am dat de taicaso.

M-am întors, lăsând capul în jos, si murmurând un "bine" ca după să plec din camera, vazandu-l pe tata intrând înăuntru, un singur lucru am învățat în anii aceștia, nimeni, dar nimeni nu are dreptul să îi raneasca mică prințesa, si sa scape nepedepsit.

Ashley

L-am privit pe tata cum se apropie, asezandu-se si el jos lângă mine. Am bufnit în plâns, luandu-l strâns în brațe, acesta mangaindu-ma ușor pe spate.

-Ce ti-au mai făcut, prințesa mea mică? Întreabă el, folosind același alint cu care m-am obișnuit în ani, deși era puțin jenant să îmi spună așa de fata cu persoanele străine.

-Nu mai pot tată, pur si simplu, m-au stors de puteri, întâi Hailey, apoi Logan după Zoey, nici nu stiu ce i-am făcut, după Frost au trebuit să plece, apoi vestea că bunica mai are doar câteva zile de trăit, știu tată ca a trecut prin multe, si ca e bătrână, dar nu vreau să plece, o vreau lângă mine, doar ea mi-a mai rămas când voi sunteți plecați, si după, după... Am crezut că o să mă ierte în timp tată, vreau să plec, nu mai pot să stau în locul ăsta, unde toți mă urasc, deși eu țin la ei prea mult, sunt o proasta, trebuia să te ascult si sa nu ma atașez de nimeni altcineva, înafară de cei din familie, dar uite ce îmi face Ashton, te rog, vreau să plec... Zic ultima parte simtind cum mă ia cu leșin, începând să tușesc, ducând mâna la gură, simtind un lichid cleios, oh nu, nu iar, mormăi văzând cămașa albă a tatei plină de sânge.

Mi-am privit mâna, din care curgea sânge, ca din fântână, de la accidentul cu Hailey, am aflat că sunt predispusă la sângerări excesive.

Tata a oftat, strigând după unchiul Tobias, acesta intrând în camera, si dandu-si o palmă peste cand mi-a văzut mâna , dispărând pentru câteva secunde din camera, revenind după câteva secunde cu o trusa de prim ajutor mai mare decât mine, ca apoi să îmi scoata cioburile, să mă coase si sa ma bandajese, spunându-mi să fiu atentă cu mâna aceea pentru o vreme, ca apoi să plece în treaba lui, deoarece după consumație, mergea spre sediul principal, se pare că flagrantul din seara trecuta s-a lăsat cu mulți răniți, încât l-au chemat pe el acolo, sper ca mama e bine...

-Acum, scumpo, știi foarte bine ca nu pot sa te las sa pleci, e prea periculos... Cât despre Frost, vestea asta cred că o să te bucure, se pare ca cineva, adică eu, le-a permis să se întoarcă mai repede din misiune... Zice el cu un zâmbet mare pe fata, eu rămânând cu gura căscată, ca apoi a ma ridic, si sa țopăi prin cameră, tata râzând amuzat de faptul că a reușit să mă binedispună.

-Asta e super!! Strig zâmbind, ca apoi să mă trântesc pe pat, singurul obiect care a mai ramas întreg în camera asta...

-Ah, si, mai sti ca v-am interzis tuturor sa intrați în sediul central, pana nu va mai comportați ca niște mucosi de grădiniță, ei, se pare că ai fost prima care a primit permisiunea de la noi toți "bătrânii astea morocănos si enervanti" de fapt, de asta am si venit la tine, însă vestea a trebuie amânată, deoarece nici daca eram clarvăzător nu îmi puteam da seama că o să te găsesc plângând, cu o mână plină de sânge. Zice el cu o voce subțire, replică mea de acum cinci ani, vai da ce îi place omului ăstuia să asculte pe la uși, discuția aceea am avut-o cu mama.

-Bun, e mortal, acum scuze, dar trebuie să meg la club, să mă întâlnesc cu echipa mea preferata... Zic scoțând dintr-un sertar, masca mea roșie, o fusta neagra până cu o palmă si un pic deasupra de genunchi, mai lărgiuta, niște tocuri negre foarte înalte, cred că vreau să îmi rup gâtul, si niste ciorapi negrii, si o bluza roșu sângeriu, cu un decolteu destul de generos, am intrat în baie schimbandu-ma, ca apoi să intru înăuntru, unde mi-am făcut machiajul, intorcandu-ma si gasindu-l pa tata tot acolo, studiindu-mi îmbrăcămintea.

-Aminteste-mi de ce iti permit să te îmbraci așa... Zice el privindu-ma dezaprobator, eu chicotind si Dar din umeri.

-Știu si eu, probabil pentru că sunt cel mai bun lunetist al tău, am mereu un pistol la mine, si, oh da, pentru ca ți-am bătut cel mai bun luptător la cursurile de autoaparare? Întreb eu curioasă, această oftând si dandu-se din fata mea.

Am coborât jos, dandu-mi seama că nu mai e nimeni prin casă, am urcat în mașină mea, mulțumind celui de sus ca are geamuri fumurii, punandu-mi masca, ca dupa să conduc până în spatele clubului, înconjurandu-l si intrand prin fată, toate privirile fiind atintite spre mine, însă mi mi-a atras atenția Blake, ce o avea cocoțata pe el, pe acea Sesile sau Sonia sau cum mama peștelui o cheamă. Am pufnit, mergând cu pași apăsați spre Andrew si ceilalți, ce își instalau aparatura pe scena.

L-am ciupit de umar pe Drew, acesta întorcandu-se spre mine și zâmbind, ca apoi să mă ia strâns în brațe.

-Mmm, Vipera Rosie ai? Întreabă el zâmbind amuzat, mâinile lui coborând puțin prea jos, eu punandu-mi-le după gâtul lui, acesta profitând de moment, si unindu-si scurt buzele cu ale mele, eu zâmbind ușor.

-Mpoate... Mormăi eu tragandu-l spre mine și îmbrățișându-l, mi-a fost dor de nebunul asta.

-Deci, ce a făcut puiuțul meu cât am fost plecat? Întreabă acesta zâmbind, si strangandu-mi o fesa în palmă.

-Știu si eu, s-a mirat de prostia masculina, a mai iesit cu unul, cu altul, însă nu mi-a fugit mintea de la tine, mda, poate doar pentru câteva secunde...

-Eh, așa faci Ash? Cine a mai sărutat buzele astea moi si dulci cât am fost eu plecat? Întreabă acesta curios, eu zâmbind iarăși, ca o adolescenta îndrăgostită ce sunt, si sarutandutandu-l iarăși, de data aceasta, acesta durând câteva secunde.

-Nu contează, atâta timp cât te-ai întors, nimeni nu o va mai face... Zâmbesc, plasându-i iarăși un sărut, ca după să ne despărțim si sa ne zâmbim unul altuia

-Acum ca ați terminat cu reîntâlnirea această emoționantă, hai sa cantam ceva, pun baza 35, dacă tot ați adunat voi spectatori... Zice Erik, eu pufnind enervată, mereu i-a plăcut să strice momentele frumoase...

Iau microfonul în mână, zambindu-i lui Drew, acesta făcându-mi cu ochiul, începând să cânt melodia Impossibile de la Jeims Arthur.

-Va continua...

[NECORECTAT]
3161cuv

Așa ca (,) cadou de îmi pare rău că postez așa rar, aveți +1161cuv

(Andrew Hillson, Drew)

(Eliot Sergiu Henderson)

(Roy & Troy Henderson)

(Daria Emilia Henderson)

(Darcie Desire Henderson)

Ce întorsătură de situație, nu?

Continue Reading

You'll Also Like

270K 14.1K 45
Primul volum : "The Secret" "Nu! Ti-am spus clar care este decizia mea și nu am sa mi-o schimb! " am tunat eu nervoasa. Tupeul pe care îl avea țapul...
1.5K 200 9
(Volumul II-Iubirea înseamnă durere) Matteo Rivera, moștenitorul familiei sale. Matteo este unul dintre cei mai de temut mafioți din Italia, odată cu...
Adam By MariaAlx250

Teen Fiction

406K 14.4K 72
,,-Cine ești de fapt ? -Cine vrei tu sa fiu kate , zice luându-mă peste picior si zâmbește . -Orice ar fi , de unde ai toate astea ? E imposibil sa...
414K 33.5K 77
Ea, o tarancuta a Sudului plina de sarcasm si cu ziduri in jurul inimii care ar intrece pana si zidurile lui Jericho, doreste doar sa afle raspunsuri...