Wild

By -Sterre

121K 5.4K 4.4K

După ce au crescut, Ashley, Asher si Ashton, au început în cele din urmă să își ia treaba in serios, erau cop... More

Prolog
Capitolul 1-În care King face cunoștință cu Blake
Capitolul 2-În care mă uimesc și pe mine însămi
Capitolul 3-In care NE distram pe cinste
Capitolul 4-In care cad in cada
Capitolul 6-In care Drew se intoarce
Capitolul 7-In care curge sange
Capitolul 8-In care cred ca mama nu vrea sa devina bunică
Capitolul 9-In care fetele Henderson se împacă
Capitolul 10-In care o fac lată rau de tot
Capitolul 11-In care ma indoiesc de Alexander
Capitolul 12-In care ma simt neputincios
Aaaaaaaa!!
Capitolul 13-In care amenint un idiot
Capitolul 14-In care " Pot să te sărut si mâine să zic ca a fost o aberație?"
Capitolul 15-In care il desenez pe Eliot
Capitolul 16-In care sarut un ratonel
Capitolul 17-In care cineva sufera dureri crunte
Capitolul 18-In care asa ca daca vrei sa mai apuci ziua de mâine, taci
Capitolul 19-In care recunosc ca...
Capitolul 20-In care il tund chel in somn
Capitolul 21-In care se fac schimbari
Capitolul 22-In care am invatat in cele din urma sa avem grija...
Capitolul 23-In care nu mai stiu daca va supravietui...
Hei gogoselelor!
Capitolul 24-In care punem pariu
Capitolul 25-In care nu mai dormi la noapte...
Epilog
Treceti un picut pe aici plss!😁

Capitolul 5-In care bocesc puțin

5.1K 219 18
By -Sterre

Ashley

Sunt scufundată în apă până la gât, relaxndu-mi fiecare mușchi, si chicotind din când in când când îmi zboară gândul la ipostaza in care am ajuns eu si Blake, mai ales că dupa ce a ieșit din încăpere, la câteva minute și-a făcut și tata apariția plin de nervi si cu o fata de Doamne iartă, bietul, a scapat ca prin urechile acului...

Rânjesc amuzata la acest gând, iesind din apa, deoarece pielea începea să-mi semene cu a unei batranici, infasor prosopul în jurul meu, intrând în camera, si schimbandu-ma în niște pijamale cu cranii, si coborând jos, unde toți erau adunati pe canapea, chiar și Barb, iar singurul loc care mai era rămas liber era lângă ea, cred ca va bateti joc de mine...

-Nu știți unde e mama? Mă eschivez eu, încercând să scap din a împărți părticica aceea de canpea cu matracuca aia.

-Cred ca undeva în biroul ei. Oftează Asher, privindu-ma obosit, avea ochii extrem de roșii, si abea își mai ținea pleoapele ridicate, însă ca în fiecare seară, se încăpățânează si nu vrea să plece la somn.

-Ok... Zic dând din umeri, si urcând iarăși scările, intrând în ultima camera de la capătul holului.

-Hei mama... Zâmbesc, asezandu-ma pe scaunul din fata biroului, si privind-o cum citește un contract si își învârte inconștient verigheta de pe deget, mereu face asta când e stresata.

-Buna scumpo, poți sa ma ajuți te rog cu astea, vreau să le termin pana mâine, ca sa pot sa ii ofer si tatălui tău putina atenție, fiindcă deja se comporta ca un cățel părăsit la marginea străzii... Ofteaza ea obosită, deschizând un sertar si inmanandu-mi o pereche de ochelari, si o carcasa pentru lentilele de contact, pe care le port de ani buni, însă în ultima vreme ai început să îmi deranjeze ochii. Mi l-e dau jos fara oglindă, fac asta de atâta timp încât nu mai am nevoie, punându-mi ochelarii pe nas, si arcuind un colt al buzelor, ca apoi să insfac o foaie din cele două teancuri, si sa încep sa o citesc.

Simt mana fina a mamei pe obraz, așa că îmi îndrept priviriea spre ea derutată, dând de ochii de un albastru plăcut, ce erau si ei împrejmuiti de o pereche de ochelarii, mda, problemele mele si ale fratilor mei cu vederea sunt moștenire de familie, mare parte din Hendersoni poarta ochelari, iar eu nu sunt o excepție.

-Nu înțeleg de ce mai porți lentilele dacă îți fac rău, arăți minunat si așa. Zice mangaindu-mi încet obrazul, eu lasandu-mi instinctiv capul într-o parte, asta e singurul motiv pentru care îmi place să o ajut pe mama cu munca, asta e aproape singurul mod prin care pot să petrec puțin timp singura cu ea.

-Spui asta doar pentru că ești mama mea! Strig eu chicotind si indreptandu-mi spatele, si privind-o cu un zâmbet pana la urech.

-Ba nu, semeni cu mine, de aceea arăți superb, dacă semanai cu tatăl tău ai fi arătat că un pudel chel... Râde făcând referire la faptul ca tatei ii sta dezastruos cu ochelari, si astfel ajung sa râd alături de ea, de cred ca răsună în toată casa.

-Acum, hai înapoi la hartogarie, nu de alta, însă îl cunoști mai bine decât oricine, si stii cat de mult îi place să asculte pe la uși, asa ca mai bine să nu îl bârfim cât e acasă! Rad intorcandu-ma la cititul contractului, mama făcând la fel cu hârtiile ei.

După 6 ore de chin, pot spune că am terminat cu bine cu toate hârtiile, lasandu-ma pe spate in scun, si nu stiu ce s-a întâmplat, dar insist să cred ca am adormit, deoarece îmi amintesc doar ca m-am trezit a doua zi pe la amiază, dormind în patul meu, probabil Asher sau tata m-au carat până aici, ca apoi să mă învelească si sa aibă grijă ca alarma să nu indrazneasca să își facă auzit glasul enervant si ascuțit.

Ma ridic din pat, facandu-mi rutina, ca apoi să ma îmbrac în niste pantaloni scurți, o cămașă neagră fără mâneci puțin transparenta, așa că sutienul negru se ivea fara rușine de sub ea, mi-am prins parul in coada si in picioare mi-am luat în fuga o pereche de cizme cu platforma si tinte, ca apoi să alerg practic până jos, si sa mănânc ceva cât de cât comestibil, si sa plec spre docuri, unde iar trebuie sa fac pe fata cu masca.

Încalec motocicleta demarând de pe loc, si conducând ca descreierat prin centrul aglomerat, scăpând cu greu de vreo doua mașini de poliție până la destinație, opresc intrând înăuntru și facandu-mi loc prin mulțime până la vestiare, unde fetele erau adunate toate la un loc povestind, fiind deja îmbrăcate în fuste, respectiv rochii negre, cămăși albe, si botine înalte negre cu auriu, mai având pe lângă asta si cateva acesorii aurii, intru si eu in cabina, luandu-mi pe mine o cămașă albă cam prea transparentă după părerea mea, o fusta neagră din piele vaporoasa, din talie până cam cu o palmă deasupra de genunchi, am lasat-o pe Zoey sa îmi împletească parul in fuga, intr-un fel de coroniță, punând pe lângă ea ca accesoriu  un fel de salba aurie, mi-am pus mama de inele pe degete, ca apoi sa îmi agat un colier la gât, si sa ma incalt cu botinele cu care am venit aici, ca dupa să îmi pun masca pe fata, am hotărât cu fetele ca o sa cantam melodia Bitch Better Have My Money de la Rihanna pentru început, doar ce eu o sa stau cuminte pe scaun, ceea ce înseamnă ca fara cravate roșii prin public, sincer, azi nu îmi arde de zbantuiala, însă le-am promis fetelor ca o sa îmi fac apariția.

Am ieșit pe scena, dând de toți ceilalți asezati la veșnică lor masa, în colț, mai pe dreapta, ce ne priveau curioși,  cu rânjetul pana la urechii, la ce dracu sa ma astept din partea lor?

Am început sa cant, cocotata pe un scaun mai înalt, si cu chitara in brațe melodia, fără sa ratez nici măcar o înjurătură, fetele își aleseseră deja câte un pretendent, Zoey "împrumutându-l" din public pe Conor, după terminarea meldiei, eu, ca o persoană rea ce sunt, i-am dat jos de pe scena pe băieți, aproape în șuturi celelalte fete liand loc la fiecare instrument de pe scena, în fața rămânând doar eu cu Zoela, hotărând ca o sa cantam Kings Never Die de Eminem cu Gwen Stefani, eu sperând să nu mi se încurce lomba în gură și sa ma fac de rahat, deoarece melodiile lui nu îmi ies foarte formidabil, începe melodia verișoara mea începând sa își cânte cu mare atenție pe note refrenul, eu trăgând aer in piept când îmi dau seama că vine rândul meu, ca apoi să eliberez cascada de cuvinte , si spre fericirea si marea mea uimire, nu m-am balbait, si nici nu am greșit linia muzicală sau versurile, am continuat tot așa, ca dupa, la sfârșitul melodiei, să hotărăsc ca e timpul pentru melodia de încheiere, pentru ca si asa răceală mea nu a trecut complet, si daca vreau sa mai vorbesc cat de cat ok mâine, trebuie sa punem punct destul de devreme acestei seri, mai ales ca melodia lui Eminem aproape a scos toată vlaga din mine, le anunt pe fete ca o sa cant solo ultima melodie, ele coborând de pe scena, Darcie dandu-mi chitară inapoi, si facandu-mi cu ochiul pe sub mască, eu facandu-mi semn sa rămână si sa o cheme si pe Daria, fiindcă acum era prea târziu să mă bazez pe Zoey pentru a time ritmul pentru ca si asa era dusă să se schimbe, Daria luand loc la pian, cântând putin din melodie ca să dea tonul, aducându-i si tamburina lui Darcie, după bucatica cântată de Dary ea dandu-si seama ce melodie vom cânta, nici nu se putea altfel, exersăm de ceva vreme pentru melodia asta, scuturand-o si pocnind din degete din când în când, eu cântând partea la chitara, deoarece, nu cred ca am făcut aproape paispe ani de chitara pe degeaba, si cântând partea vocala de la Kill Em With Kidness de Selena Gomez.

După ce terminam si cu asta, placem toate să ne schimbăm, mergând apoi ca si cum abea am fi ajuns la ceilalți, ce râdeau împreuna cu Zoey, mi-am comandat doar un suc de mere, deoarece la insistențele mamei, se pare că iau pastile.

-Ooo, micuța noastră pacoste nu bea in aceasta seara? Întreabă sarcastic Eliot punandu-si capul în palmă, si dand din gene ca o târfă.

-Iau pastile după ce mama aproape mi-le-a îndesat pe gât. Mârâi eu privindu-l acru, si pufnind enervată.

-Bine, mai ușor cu nervii, nu am făcut nimic ca sa te supăr!! Oftează el, ridicând mâinile deasupra capului, ei dandu-mi ochii peste cap, si ridicându-ma de la masa.

-Bravo vere, mi-ai omorat cheful, sa ii aduci flori după ce îl îngrop!! Strig eu peste galagia ce era în încăpere, intorcandu-ma si plecând spre casă, unde am găsit aceiași pustietate specifică serilor de Luni, tata fiind astăzi probabil pe undeva cu mama, iar ceilalți sunt la club, desigur.

Am urcat sus, intrând in camera mea si dandu-mi hainele jos si luand o carte la nimereală din biblioteca si intorcandu-ma cu fata spre usa, încruntată, scăpand cartea jos când am dat cu ochii de un Blake doar în boxeri, stand cu un umar sprijinit de tocul ușii, îmi opresc cercetarea asupra mușchilor lui, si a pătratelelor bine conturate de frica sa nu fiu prinsă cu mâța in sac.

-Ce cauți aici? Întrebarea prompt, după ce privirea mea a ajuns intr-a lui.

-Am venit pentru baia de seară!! Râde el venind spre mine si plasandu-si mâinile pe soldurile mele, eu punandu-mi surprinsă palmele peste ale lui.

-Si dacă nu vreau sa te primesc? Întreb rânjind jucăuș, si mutandu-mi mâinile în patul lui.

-Pai, ai zis că vrei sa aflii mai multe despre mine, si poți să aflii astfel de chestii ori așa, ori nicicum. Spune lipindu-si fruntea de a mea, putând să îi simt respirația pe obraji, lucru ce m-a făcut sa ma înfior, am cântărit repede opțiunile, si nu stiu daca curiozitatea mea excesivă, sau mâinile ce îmi strângeau soldurile ușor, mângâind din când în când zona aceea.

-Fie! Zic eu prinzându-l de mana si departandu-ma repede de el, si trăgându-l până în baie, până nu treceam de la asta la altceva mai... profund.

Am umplut cada cu apa, incuind usa ca metoda de prevenție, simțind în tot acest timp privirea lui cercetătoare oe corpul meu acoperit doar de lenjerie, se comporta de parca nu m-ar fi studiat si seara trecută, m-am așezat în cadă, facandu-i semn să vină și el, fără să treacă nici măcar câteva secunde, ma trezesc cu el în spatele meu, cu pieptul lipit de mine, pe când eu ma așteptăm să ia loc în partea opusă, și-a asezat o mână pe marginea căzii, si una pe piciorul meu, mangaindu-ma undeva prea aproape de zona mea sensibilă, eu lasandu-mi capul pe soate, ajungand sa fie proptit de pieptul lui.

-Cu ce ai vrea să încep? Îmi sopteste la urechie, vocea lui cu un accent englezesc foarte evident facandu-ma să tremur pentru a doua oară in sera asta.

-Pai, mai întâi, spine-mi cum ți-a mers cursa din seara asta, am auzit că a fost prima în NY? Intreb fata sa îmi vină o idee mai bună, din cauza mâinii lui ce își cam făcea de cap.

-De unde știi? Întreabă el curios, eu punandu-mi mana peste a lui, si împleticindu-mi degetele cu ale lui, ca apoi să i-o mit altundeva, fiindcă începea sa ma înnebunească la propriu.

-Stiu absolut tot ce se întâmplă pe pistă, chiar dacă sunt puțin pedepsita, si nu am voie acolo pentru câteva săptămâni... Mormăi eu indignată, muscandu-mi buza enervată.

-A fost bine, dar de ce nu poți merge acolo? Întreabă ridicând o sprânceană curios.

-Sa spunem doar ca am un tată extraprotector! Chicotesc eu intorcandu-ma capul spre el.

-Mmm, ce seara proasta și-a găsit tati să își lase fetita singurică! Îmi sopteste ca apoi sa ma muște de lobul urechii, eu simțind cum mă încing, si nu e apa de vină.

-Crezi? Chicotesc eu lasandu-mi capul într-o parte, facandu-i loc să împrăștie săruturi si mușcături pe pielea mea albă.

-Mhm... Mormăie plasandu-si mana ce pana acum atârna pe lângă marginea căzii, pe unul dintre sânii mei inca acoperit de sutien, eu suspinând încet de plăcere și arcuindu-mi spatele, m-am întors spre el, eliberându-i cealaltă mână, el plasandu-si-o undeva pe piciorul meu, asezandu-ma în așa fel încât să stau si eu bine, si sa nu ii prea deranjez "prietenul". Mi-am apropiat fata încet de a lui, lipindu-si buzele mele de acele buze cărnoase si moi la care mi-a stat capul aproape toată ziua, mi-am întredeschis buzele, lasandu-i cale liberă limbii lui să se "joace" cu a mea între timp ce eu mă delectam cu gustul lui mentolat ce bătea vag a țigări.

I-am simțit mana facandu-si drum de pe talia mea, până pe interiorul coapsei mele, iar atunci când era aproape să își strecoare mana in chilotul meu, s-o oprit repede, departandu-si în același timp și față de a mea privindu-ma încruntat.

-Stai, tu nu ești..? Întreabă el cu o strâmbătură mică pe fata, făcând referire la puritatea mea.

-Ba da. Zic eu dandu-mi ochii peste cap, si încercând să îl sărut iarăși, el tragandu-si iarăși capul înapoi.

-Si nu vrei ca prima dată sa o faci cu cineva pe care, ști tu, îl... Mda, ai înțeles tu... Mormăie calm, mutandu-si mâinile înapoi pe talia mea, eu pifnind enervată, lasandu-ma în fund plictisită, nu pot dracului sa uit si eu pentru o noapte de toate indatoriile si pericolele care ma pândesc la fiecare colt, si sa ma distrez ca o fata normala, bine, de moravuri ușoare, dar normala!! Nu cu un frate care o urăște, nu cu o grămadă de oameni care se bazează pe ea ca de fiecare data când dau de bucluc sa ii scot de la mititica pentru că rogu-te suntem prieteni...

-Am renunțat de multă vreme sa mai cred că asta are să se intample..  Pufnesc enervată, impreunandu-mi mâinile în poală si framantandu-le ușor, lasandu-mi privirea sa poposesca asupra lor.

-Daca vrei sa te călugărești, nu înțeleg de ce mai vrei sa te culci cu mine! Râde el punandu-si doua degete sub barbia mea, forțându-ma sa l privesc, eu zâmbind trist si mutandu-mi în celălalt capăt al cazii.

-Nu ma refeream la asta, doar ca după ce ai o viață ca a mea, nu mai speri la iubire adevărată, sau porcarii de genul, după ce ești cunoscută ca o persoană fără suflet, care dacă o superi te poate ucide în somn, așa că, cine m-ar mai iubi, adică, toate relațiile mele au fost un dezastru, pentru că până acum, toți, dar absolut toți au fost cu mine ca să primească imunitate în fața tatălui meu, si nici macar unul nu a ezitat măcar o dată să ma însele cu prima târfă de pe pistă, si pe lângă asta, chiar și fratele meu ma urăște. Zic eu, si pana acum nu am observat ca glasul meu era subțiat cu o octavă, si ca lacrimi fierbinți curgeau pe obrajii mei.

-Hei, nu plânge, vino încoace! Spune zambind ușor, si facandu-mi semn cu mâinile să merg să îl îmbrățișez.

S-ar la propriu pe el, strângându-l în brațe, si dand drumul lacrimilor, pe care le tin încuiate de multă vreme, am invatat în ultimii ani ca nu e bine sa te jeluiesti unui băiat, însă pur si simplu nu mai pot.

Mi-am ridicat ușor capul, privindu-l tristă, atunci când am terminat de imi vărsat amarul, el stergandu-mi lacrimile si sarutandu-ma pe obraz.

-Gata, sigur vei găsi tu pe cineva, nu de alta însă eu prefer să o faci pentru că vrei, nu ca sa te răzbuni pe ai tăi, si spun ca vei găsi pe cineva care să te iubească, nu numai că ești inteligenta si frumoasă, dar fundul tau arată bestial, acum, am venit aici ca să aflii mai multe despre mine, nu sa plângi că niște idioti, care probabil acum sunt morți, s-au comportat ca ceea ce au fost, ca niste idioți! Râde punandu-si mâinile pe umerii mei, si facandu-mi semn să mă întorc cu spatele la el, ca apoi sa prindă de sticla cu șampon si începând sa îmi masese încet scaplpul, eu lasandu-ma pe spate și relaxandu-ma. Deci, cu ce vrei să încep? Întreabă, continuând să îmi maseze scalpul, eu aproape pierzându-ma în aer, aproape.

-Cu începutul! Rad eu proptindu-mi mâinile de marginile căzii, si încercând să găsesc o poziție mai comodă.

-Mdeci, nu am fost genul acela de copil fără probleme, care sa stea toată ziua și să se uite la televizor, de pe la 12 ani am lucrat la un garaj din colțul străzii, pentru că, cu un tată care te-a părăsit, si o mama cu probleme psihice nu prea are cine să stea si sa te ajute, eram si sunt in stare sa îmi dau capul pentru sora mea... Îmi zice el clatimdu-mi parul, eu intorcandu-ma spre el cand mi-am dat seama că nu mai zice nimic.

-Sii? Intreb intorcandu-ma cu fata spre el.

-Sii, ți-a cam fost de ajuns pe seara asta, dacă vrei sa aflii mai multe ne vedem diseară! Acum mergi în camera, vin si eu imediat. Zice calm, eu oftând si ridicându-ma din cadă, insfacand un prosop de pe suport si plecând direct în dresimg, de unde am ajuns să îmi îmbrac pijamalele cu stele, fiind pantaloni scurți și un maiou, m-am bagat în pat iar când aproape am adormit, am simțit cum salteaua se lasa pe o parte, si doua mâini care se incolacesc în jurul meu.

-Credeai ca scapi atât de ușor de mine? Întreabă, având capul ascuns în patul meu.

-Stiu ca pot intra ai mei oricând peste noi, da? Intreb curioasă, bătând apropo ca am putea să dăm de bele.

-Aminteste-mi cand are sa îmi pese!! Ii aud iar vocea ușor groasa, ca apoi, rapusa de oboseală, si de sesiunea de plâns de mai devreme, am adormit aproape instantaneu.

-Va continua...

[NECORECTAT]
3158cuv

Avem 1158 de cuvinte bonus, ca scuza ca am cam intarziat cu postatul.

Continue Reading

You'll Also Like

587K 28.3K 100
"Adam, numele tău este prea sfânt pentru a fi un păcătos." În curs de editare integrală, pe alocuri vor exista decalaje ale firului narativ al acțiun...
271K 14.1K 45
Primul volum : "The Secret" "Nu! Ti-am spus clar care este decizia mea și nu am sa mi-o schimb! " am tunat eu nervoasa. Tupeul pe care îl avea țapul...
371K 10.2K 81
- White. - Ce? Se ridică , merge spre ea și o ia de talie. - Ești o fraieră. Ea zâmbește , își pune mâinile pe după gâtul lui și vorbește. - Și...
372K 8.5K 119
🔞Reacti+oneshot 🔞 |Sunt greșeli gramaticale| Citiți cu propia răspundere acestă carte este una perversa nu oblig pe nimeni să o citească. Ideile n...