Devilicious.

By devoratoaredesuflete

187K 12.2K 1K

" - Nu te iubesc pur şi simplu, îmi eşti obsesie. Nu mi-am dorit niciodată să posed un lucru atât de mult cum... More

1. Mijlocul iadului.
2. Victima Diavolului
3. Kiss me hard.
4. Acţiune
5. Un pas mai aproape de diavol
6. Don't touch my soul
7. El Diablo
8. Dirty
9. Drunk in love.
10. Ignoranţă
11. Gelozie?
12. Insane
13. Adrenalină
14. Too much
15. Crazy in love
16. I dare you to kiss me
17. Fall in love
18.Damon's demons
19. Love you like a crazy
20. Mărturisire.
21. Intrus
22. Lovin' the DAMON
24. Last kiss
25. Another Damon
26. Adevărul
Non-capitol!!!
27. Mai multe secrete
28. În inima munților
29. Vreau sa te cunosc
30. Împreună
31. Te iubesc
32. Nesiguranta
33. Dependenta
34. Accident
35. Surprize
36. Tensiune
37. Temeri
38. Un secret la pamant
39. Cu toti demonii tai

23. Morning

4.8K 403 41
By devoratoaredesuflete

Dimineața m-a prins încolăcită bine în brațele lui Damon. Nu mai discutasem după ultima lui mărturisire din seara trecută, însă adormisem îmbrățișați și se pare că ne trezisem mult mai mult de atât.
Observ cu stupoare că îmi lipsește mare parte din haine, deși puteam jura că le avusem înainte să adorm. Nemernicul mă dezbracase atât de încet și cu tact că nici măcar nu simțisem. Oare ce naiba îmi mai făcuse fără să simt?

Am încercat să ies de sub brațele lui ce mă acopereau complet și sa pun ceva pe mine. Cu toată agitația mea nici o încercare de a da demonul de pe mine nu îmi reușise.
Purtam doar chiloți și maieul avut aseară, bineînțeles, fără sutien. Am să îl omor pe obsedat! Imediat ce reușesc să îl dau de pe mine, desigur.
Când reușesc să mă strecor cu un centimetru mai departe de el, brațul său mă trage înapoi, dar mult mai aproape.

- Ești treaz! Constat enervata, căci putea să îmi dea drumul de la început însă se jucase cu mine.

- Mhm, dinainte să te trezești tu! Îmi spune cu zâmbetul lui ștrengar pe buze, întorcându-mă cu fața spre el. Mă manevra după bunul său plac, de parcă eram un fluture în palma lui.

- Ce înseamnă asta, Damon?! Mă răstesc arătând spre hainele mele, sau mai bine zis spre lipsa lor.

- Ce? Despre ce vorbești? Întreabă afișând o fața confuză, însă nu îi mergea cu mine.

- M-ai dezbrăcat!

Ridică nonșalant din umeri de parcă fusese cel mai firesc lucru din lume.

- Mie mi-a fost cald, așa că m-am gândit că și ție. Plus ca sutienul ăla părea foarte inconfortabil.

- Damon! Ce altceva ai mai făcut?

- Nimic, pe cuvânt! Poate i-am atins puțin, recunosc.

- Ce?!

- Cum ce? Sânii tăi goi, bineînțeles!

Îmi simțeam obrajii arzând și mi-am dus instinctiv mâna peste piept, încercând să acopăr cât mai mult. Damon începuse să râda cu gura pana la urechi, în timp ce eu îi aruncam încruntaturi și priviri acide.

- Nu îi mai ascunde, iubito, de mine! Am văzut deja totul. Spune încă amuzat trăgându-mă deasupra lui.

- Lasă-mă! Dumnezeule! Ești incredibil!

- Nici un dumnezeu nu te mai scapă de mine, iubito!
Îmi prinde capul intre palmele lui, sărutându-mă forțat, cel puțin la început, căci imediat ce limba lui trecuse printre buzele mele îi picasem în plasă. Îl sărutam de parcă el îmi era aer și eu tocmai mă sufocasem.

- Mmm, un geamăt înfundat îi scapă printre buze când mă așez mai bine deasupra și îmi înfig degetele în parul lui, trăgându-l mai aproape.
Mâinile sale îmi prinseseră fesele puternic, apăsându-mă sugestiv peste bărbăția lui ce se simțea al naibii de uriașă și de tare. Asta îmi făcuse miezul să ardă de dorință și realizez că bărbatul ăsta mă poate excita numai cu un sărut.

- Drace! Îmi scapă printre buze și întrerup sărutul, privindu-l acum în ochi rușinată. Chicotește și îmi mângâie spatele, dându-si seama că ce era între picioarele lui îmi provocase uimirea.
Îmi luase mâna într-a lui, ducând-o peste umflătura din pantalonii săi.
Deși probabil ar fi trebuit să îmi trag mâna și să îl plesnesc peste a lui, curiozitatea și dorința m-au împins să mângâi locul și sa îl explorez. Încă susținea contactul vizual și îl simt înghițind în sec când doua dintre degetele mele aluneca de-a lungul madularului parcă neterminabil.

- Iubito, nu mai rezist mult! Îmi spune cu o voce răgușita, schimbată parcă de excitare.

- Cine spune că trebuie să o faci? Îl întărât, gura mea luându-mi-o pe dinainte.

- Ți-am promis că nu fac dragoste cu tine încă! Nu până nu ai încredere deplina în mine.

- O să poți rezista, Damon? Îi spun suav, preluând controlul jocului început de el.
În următoarea secundă sfâșie maieul de pe mine, prinzându-mi sânii în palme, apoi pe rand, în gură. Îmi prindea grijuliu sfarcurile întărite cu dinții și le sugea, ca mai apoi să îi linga și sărute pentru a-i alina. Toată rușinea mea dispăruse, căci îmi lăsasem capul pe spate și îl lăsasem să îmi provoace plăcere. Gemetele mele răsunau în camera și nu am putut să nu îmi împing bazinul, presându-mă de scula lui. Se simțea al naibii de bine!

- Nu mai pot, iubito! Ajută-mă să mă eliberez! Mă imploră din priviri și continua să mă amețească cu acele sărutări. M-am blocat privindu-l speriată și rușinată.

- Ai spus ca o să aștepți.. șoptesc dar el chicotește și mă strânge mai tare de fese.

- Aștept iubito, dar nu mă refeream să facem dragoste. Sunt și alte moduri de a-mi elibera presiunea. Plus că în felul în care te miști deasupra mea nu o să fie prea greu. Și când mă gândesc cum o vei face când voi fi în tine!

Brusc îmi dau seama cât de aiurita sunt. Evident ca se referea la altceva! Știam și eu lucrurile astea doar că nu o mai făcusem până acum și nu îmi doream să râda de nepriceperea mea.

Îmi lua mâna din nou și o mutase pe umflătura din pantalonii lui, mișcându-mă el de-a lungul bărbăției sale.

- Damon, eu.. nu am mai făcut lucruri de genul ăsta. Sunt..sunt virgină.

Buzele lui s-au lipit tandru de ale mele, lăsându-mi de ales dacă limba lui poate pătrunde. Mă atingea delicat de parcă savura fiecare clipă și corpul meu o luase razna.

- Nu te forțez să faci nimic. Dacă nu vrei, nu...

- Dar vreau! Îl întrerup înainte sa continue și habar nu aveam ce mă apucase.
Pe chipul lui apăruse un rânjet subtil și continuase ce a început.

- Doar atinge-mă, iubire! Lasă-te condusă de instincte, purtată de val...

- Damon, dacă fac asta o să ajungem la altceva.

- Îți promit că nu am să las să se întâmple mai mult de atât! Nu vreau să ajungi să regreți cea mai frumoasă noapte pe care am să ti-o ofer.

Drace, îmi udase chiloții numai din câteva cuvinte! De data aceasta eu mă năpustisem asupra buzelor sale și începusem un nou joc.
Ne sărutam flămânzi, iar mintea mea crea scenarii mult mai fierbinți cu mine și Damon decât cele care se întâmplau chiar în acel moment, însă nu cutezasem să transform nimic în realitate. Era evident că scosese la suprafață partea murdară din mine.
Am desfăcut cu grija fermoarul pantalonilor și nasturele ce îi ținea monstrul captiv apoi îmi strecurasem mâna pe sub boxerii lui. L-am privit în ochii cerând parcă o confirmare din partea lui, înainte să îl ating atât de obraznic în părțile intime.
În locul unei glume specifice lui Damon sau al unui surâs batjocoritor, el rânjise și îmi sărutase apăsat buzele, incordandu-si partea de jos.
Am tras ușor de boxeri, dezvăluind erecția lui uriașă, apoi deloc rușinată am prins-o în mână. Drace, nu îmi imaginam că e atât de mare și ca se simte așa. Damon urma să fie primul bărbat din viața mea, iar lejeritatea cu care mă gândeam la asta mă speria. Nu mai ajunsesem niciodată într-un asemenea stadiu cu altcineva.
Mâna mea începuse să se miște de-a lungul bărbăției sale, provocându-i gemete celui de sub mine.

- La naiba, până și mâna ta acolo se simte bine! Continuă, iubito, mă îndeamnă lăsându-si capul ușor pe spate.
Am început sa îmi mișc mâna mai repede, în timp ce cu cealaltă trasam conturul sărutărilor mele, pe pieptul său.
Nu îmi venea a crede că fac primul meu handjob! Dacă cineva mi-ar fi spus că Damon o să îmi intre atât de adânc în suflet l-as fi făcut nebun. Încă nu mă obișnuisem cu partea sensibilă și romantica din el, dar mă încânta al naibii de mult. Mâinile lui încă îmi mângâiau trupul și sânii dezgoliți și habar nu aveam cum reușeam să fiu atât de naturală și fără rușine în poziția aceasta, cu mana mea pe penisul lui. Omul ăsta chiar îmi trezise hormonii, ba chiar îi pusese pe jar.

- Iubito, nu mai rezist! Spune când din nou măresc ritmul, iar gemetele lui se îndesesc.

- Damon, la naiba, m-am îndrăgostit de tine! O spun înainte să îmi dau seama că nu e cel mai potrivit moment pentru asemenea declarații, însă mă ușurez când îl simt încordandu-se și cu un geamăt înfundat se eliberează, fiecare strop din lichidul alb sărind pe pieptul său. Nu mă auzise, și îi mulțumeam lui Dumnezeu, căci după ce făcusem nu mai eram în stare să suport și consecințele cuvintelor mele.

*******

Mă strecurasem în camera lui Blair, imediat ce Damon intrase în baie pentru a se curăța. Se pare că pudoarea mea apăruse abia după ce actul se terminase și așa evitasem o discuție stânjenitoare. Nu era tocmai un lucru demn, dar o lăsasem pe altădată. Fugisem.

Împrumutasem câteva haine de la Blair, și unele produse pentru machiaj și o rugasem să mă ia cu ea la școală. Întârziasem oricum, dar măcar mergeam. Deja lipsisem suficient.
Toată lumea se adunase pe terenul de sport, și aștepta să vorbească directorul despre tabăra în care urma să mergem peste doar 3 zile.
Toată școală votase pentru o anumita locație, însă abia acum aveam să aflăm.
Speram să fie undeva pe o insulă exotică sau măcar un oraș cu multe obiective turistice.

Îl întâlnisem doar pe Chris, care o căuta disperat pe Dara.

- A plecat mai devreme cu Blair. Nu am idee unde vroiau sa plece, dar erau grăbite, îl anunț.

- Mereu dispare așa, chicotește el.

- Mereu mi-ați părut perfecți unul pentru celălalt, îi mărturisesc din senin. Și chiar așa îi vedeam.

- Ai fi surprinsă.. îmi zâmbește amar, lăsând loc de interpretări.

- La ce te referi? Întreb curioasă.

- Dara mă înșeală..îmi mărturisește cu tristețe în glas și rămân muta de uimire. Trebuie să glumească. Nu poate fi serios.

- Chiar nu ai observat? Adaugă apoi. Are o relație cu Zayn de aproape jumătate de an.

Dacă pana acum fusesem uimită, acum eram pur și simplu șocată.

- Am aflat abia după două luni. Și nici acum nu știe. Imediat după asta i-am propus să avem o relație deschisă..adică să includă și aventuri..Atâta timp cât celălalt nu vede și nu află.

- Si..Ai înșelat-o și tu?

- Nici măcar odată.

- Atunci de ce i-ai propus asta?

- Pentru că dacă nu as fi făcut-o riscam să o pierd. Bănuiesc ca nu eram încă pregătit pentru asta. Și nu sunt nici acum. Cred ca dragostea te convinge să faci multe sacrificii. Știu că greșesc, dar aștept doar să îmi treacă. Să nu simt că mi se rupe inima când îl numește pe el iubit, în locul meu.
Povestea lui mă emoționase aproape până la lacrimi, căci îi simțisem tristețea si îmi părea ireal ceea ce face. Îl îmbrățișasem strâns, încercând să îl ajut să se simtă mai bine. Uneori gesturile mici contează.

- Aș aprecia să nu spui asta nimănui, șoptește el și eu incuvintez din cap.

- Incredibil! Aud o voce care mă irită, din spatele meu. L-ai luat și pe Chris acum? Continuă Ivy, scuipând venin însă dispoziția mea nu îmi permitea să sar acum la gatul ei. Mă rezumasem la o singura replică, una dar eficienta.

- Toți sunt ai mei, Ivy! Nu mi-a scăpat nici unul, o anunț zâmbind și o văd cum se depărtează, dându-si ochii peste cap. Acei ochi pe care as vrea sa i scot.
Chris râde și îmi face semn să mergem mai în față. O luasem și pe Chloe lângă noi, căci spre deosebire de Ivy, ea chiar era o tipa în regulă.

Directorul anunțase locația și uitasem instant numele, când doua brațe puternice mi-au înconjurat talia iar acele buze pe care le iubeam s-au lipit de umărul meu.

- De ce ai fugit de mine, iubito?

******

Cine urmărește cartea mâna sus, sa văd câți sunteți! Kisses

Continue Reading

You'll Also Like

313K 6.9K 36
(FINALIZAT) ** I-au aer in piept și sparg muzele mele de buzele lui foarte apetisante...intram într-un sărut lung..frumos și pasional...unul care nu...
135K 6.4K 53
- De ce vrei să fumezi? întreabă brusc, privindu-mă în ochi. - Fiindcă e o iluzie care funcționează pe moment. Îți păcălește creierul și te face să...
13.5K 1K 24
"Nimeni nu luptă cu viața în locul tău." Eden vrea să lupte, el trebuie să o învețe cum. La început o povară, apoi o poveste. Asta este ce crede el...
359K 17K 64
,, De ce ești așa, JungKook? " ,, Pentru că așa îmi place să fiu! " My Strange Husband - o poveste de dragoste dintre JungKook și Jasmine. Aceștia se...